afilopou Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Σκέφτομαι να πάρω και το One και το S4. Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες μου έκατσαν 2-3 καλές δουλίτσες και είμαι άνετος. Και αν το Note III είναι τούμπανο μπορεί να πάρω και αυτό. Ειλικρινά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Άντε ρε προβληματικε :D:D:D Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλά, εγώ με 190 κινητά (σχεδόν όλα κορυφαία μοντέλα) στην κατοχή/συλλογή μου (και χωρίς να υπολογίζω όσα έχω πουλήσει), έχω ήδη κλείσει κρεβάτι στο Δαφνί! Όχι μόνο πέρνω κάθε νέο μοντέλο που θα μου κάνει κλικ, αλλά πολλές φορές και σε διάφορες παραλλαγές του, π.χ. το S3 το έχω σε λευκό 16GB, μπλε 32GB και μαύρο 64GB!!! Φυσικά, έχω προπαραγγείλει και το One και το S4, αλλά επειδή είχα καμμιά 15αριά μέρες να αγοράσω και να στήσω κάποιο καινούργιο κινητό και αυτά τα 2 καθυστερούσαν, πήρα την προηγούμενη εβδομάδα ένα κόκκινο Nokia 920 για να ασχολούμαι μέχρι να έρθει το One! Nα μη μιλήσω για ταμπλέτες και λάπτοπ... Από την άλλη, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν παίζω τζόγο και δε συντηρώ πολλές γυναίκες. Άλλοι κάνουν (και ξοδεύουν τα λεφτά τους σε) κάτι από αυτά. Μου αρέσει περισσότερο αυτό που κάνω εγώ. Εσάς; [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Καλά, εγώ με 190 κινητά (σχεδόν όλα κορυφαία μοντέλα) στην κατοχή/συλλογή μου (και χωρίς να υπολογίζω όσα έχω πουλήσει), έχω ήδη κλείσει κρεβάτι στο Δαφνί! Και εσύ προβληματικός .Επομενοςςςς :D:D:D Πέρα απο τη πλάκα ελπίζω να μη τη παει μακρια τη βαλιτσα η HTC,να σταματήσει το trolling και τα πολλά off topic και να χαρούν τις συσκευές τους οι κάτοχοι (ειτε αυτό είναι το one ειτε το s4) Edited April 2, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Σκέφτομαι να πάρω και το One και το S4. Επειδή τους τελευταίους 2 μήνες μου έκατσαν 2-3 καλές δουλίτσες και είμαι άνετος. Και αν το Note III είναι τούμπανο μπορεί να πάρω και αυτό. Ειλικρινά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Δεν καταλαβατε τι θελω να πω, δεν ειναι οτι αγοραζει τα τηλεφωνα και τα κραταει αλλα τα πουλαει στο καπακι χάνοντας σημαντικα ποσα καθε φορα. ....μια ερευνα αγοράς, μια δοκιμη σε ενα καταστημα ειναι σώφρον! Προτιμώ να την αγοράσει και την κρατήσει... οπως ο Pharmex απο πάνω! Αυτο δεν το κατακρίνω... Σιγά τα λεφτά tetra! πρόσεχε κλεινω το stock του handtech και θα περιμένετε την επόμενη φουρνιά :lol: Ειχαμε κανενα νεο απο Handtech ? Εγω παντως οχι.... αρα προχωραμε! Edited April 2, 2013 by Sebastian13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ντροπή σας όσοι έχετε πολλά κινητά. Να τα δώσετε σε εμένα! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν παίζω τζόγο και δε συντηρώ πολλές γυναίκες. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ:rolleyes::rolleyes: Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Από την άλλη, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν παίζω τζόγο και δε συντηρώ πολλές γυναίκες. Παιδιά, κι εγω το ίδιο αλλά εχω ΜΟΝΟ ένα κινητό... Ειμαι ανώμαλος ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εντάξει ξεφύγαμε που ξεφύγαμε εντελώς, να πούμε για να τελειώνουμε ότι όλα τα χόμπι έχουν και λόξα. Διαφορετικά δεν θα είχαν ενδιαφέρον. Μπορεί κάποιος να είναι λάτρης της τεχνολογίας και με μια συσκευή. Το θέμα είναι να μην παρασυρόμαστε και παρουσιάζουμε κάθε νέο κινητό που αγοράζουμε σαν το καλύτερο και μετά κατευθείαν αγγελία. Άντε μετά πάλι στο επόμενο. Για μένα στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι που να αφήνει τα άλλα σε απόσταση. Όλες οι κορυφαίες συσκευές είναι πολύ κοντά. Εκεί που υστερεί η μια υπερτερεί η άλλη. Εύχομαι να ξεχωρίσει το One μήπως και παγιωθεί η καλή σχεδίαση και τα premium υλικά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Εύχομαι να ξεχωρίσει το One μήπως και παγιωθεί η καλή σχεδίαση και τα premium υλικά. Ναι αλλά έτσι μπορεί να παγιωθεί και ο κλειδωμένος bootloader,η μη έξτρα μνήμη με αποτέλεσμα αν θέλει κάποιος πάνω απο 32gb να δίνει τουλάχιστον ένα 100αρικο έξτρα (το usb otg καλό αλλά όχι τόσο βολικό όσο η sd slot),η μη αποσπώμενη μπαταρία...Κώστα εγώ εύχομαι να πατώσει και αυτή η συσκευή και του χρόνου η htc να δώσει μια συσκευή με μεταλλικό καπάκι και καλό πλαστικό στυλ hd2 και με ξεκλείδωτο bootloader κτλ με τον κορυφαίο snapdragon και οθόνη γύρω στις 5,5" και καλη μπαταρία για αυτονομία επιπέδου note 2.Ανοίγοντας το καπάκι του note 1 μου για αλλαγή μπαταρίας και έχοντας δίπλα και το hd2 κάνοντας το ίδιο,πραγματικά βλέπω πόσο ποιοτικότερη μπορεί να ειναι μια πλαστική συσκευή. Edited April 2, 2013 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ναι αλλά έτσι μπορεί να παγιωθεί και ο κλειδωμένος bootloader,η μη έξτρα μνήμη με αποτέλεσμα αν θέλει κάποιος πάνω απο 32gb να δίνει τουλάχιστον ένα 100αρικο έξτρα (το usb otg καλό αλλά όχι τόσο βολικό όσο η sd slot),η μη αποσπώμενη μπαταρία...Κώστα εγώ εύχομαι να πατώσει και αυτή η συσκευή και του χρόνου η htc να δώσει μια συσκευή με μεταλλικό καπάκι και καλό πλαστικό στυλ hd2 και με ξεκλείδωτο bootloader κτλ με τον κορυφαίο snapdragon και οθόνη γύρω στις 5,5" και καλη μπαταρία για αυτονομία επιπέδου note 2.Ανοίγοντας το καπάκι του note 1 μου για αλλαγή μπαταρίας και έχοντας δίπλα και το hd2 κάνοντας το ίδιο,πραγματικά βλέπω πόσο ποιοτικότερη μπορεί να ειναι μια πλαστική συσκευή. Ποσο δικιο εχεις φιλε μου!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Το είχα γράψει και προηγουμένως ότι αυτή η καθυστέρηση στη διάθεση του ΟΝΕ, έχει να κάνει με την κυκλοφορία του S4, μετά και την ανακοίνωση της ΑΤ&Τ για 19/4 (ήδη η Expansys.com έχει την ίδια ημερομηνία). Δεν ξέρω αν η HTC αισθάνεται σίγουρη με τον ανταγωνισμό με το S4 και θέλει μαζικά να διαθέσει το τηλέφωνο. Πάντως εγω έχω παραγγείλει το ΟΝΕ και οι συνεχόμενες αναβολές με έχουν "ξενερώσει". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λοιπον παιδια...Εχω διαβασει ολα τα θεματα (σχεδον) που εχουν στο xda για το One....Πολλοι απο αυτους που εχουν παρει την συσκευη δηλωσαν οτι αναμεσα στο αλουμινιο και στο πλαστικο,που εχει γυρω απτην συσκευη,υπαρχουν κενα...Οχι μεγαλα βεβαια απλα στο μεγεθος μιας τριχας...Ας το πουμε ετσι...Και πολλοι τα γυρισαν πισω τα κινητα αλλα με αποτελεσμα τα καινουρια που πηραν να εχουν το ιδιο προβλημα...Στην σελιδα αυτην http://techblog.gr/mobile/htc-one-hands-on-photos-8267/ στην 10η φοτωγραφια θα δειτε αυτο ακριβως που ενοω πανω απτο κουμπι on-off...Βεβαια το κενο ειναι πολυ μικρο που εχει...Αλλα και στο xda που ανεβασανε ειχανε το ιδιο μικρο κενο ειτε πανω ειτε κατω απο την συσκευη...Απλως οταν σαν εταιρεια λες οτι η συσκευη ειναι zero grap τοτε αυτα τα πραματα δεν πρεπει να υπαρχουν!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ρε παιδια απο handtech ειχατε κανενα νεο ? Τους εστειλα και περιμενω απαντηση απο χτες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ρε παιδια απο handtech ειχατε κανενα νεο ? Τους εστειλα και περιμενω απαντηση απο χτες.... Απο οσα διαβαζω το μαυρο θα το εχουν στις 10/4. Ας διαλεξουμε καμια θηκη μεχρι τοτε...: http://www.phonearena.com/news/10-HTC-One-cases-the-best-body-wrappers-for-your-catwalk-star_id41420#2-HTC-One-Double-Dip-Flip-28 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λοιπον παιδια...Εχω διαβασει ολα τα θεματα (σχεδον) που εχουν στο xda για το One....Πολλοι απο αυτους που εχουν παρει την συσκευη δηλωσαν οτι αναμεσα στο αλουμινιο και στο πλαστικο,που εχει γυρω απτην συσκευη,υπαρχουν κενα...Οχι μεγαλα βεβαια απλα στο μεγεθος μιας τριχας...Ας το πουμε ετσι...Και πολλοι τα γυρισαν πισω τα κινητα αλλα με αποτελεσμα τα καινουρια που πηραν να εχουν το ιδιο προβλημα...Στην σελιδα αυτην http://techblog.gr/mobile/htc-one-hands-on-photos-8267/ στην 10η φοτωγραφια θα δειτε αυτο ακριβως που ενοω πανω απτο κουμπι on-off...Βεβαια το κενο ειναι πολυ μικρο που εχει...Αλλα και στο xda που ανεβασανε ειχανε το ιδιο μικρο κενο ειτε πανω ειτε κατω απο την συσκευη...Απλως οταν σαν εταιρεια λες οτι η συσκευη ειναι zero grap τοτε αυτα τα πραματα δεν πρεπει να υπαρχουν!! Μιλάς γι αυτό το κενό φαντάζομαι. http://img600.imageshack.us/img600/2033/20130403115424.png Πραγματικά είναι κατι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Πολύ κακό να ξεκινά πάλι με κατασκευαστικά προβλήματα όπως πέρυσι. Θα διορθωθεί βέβαια στην πορεία αλλά πάλι θα ψάχνονται οι κάτοχοι και οι υποψήφιοι αγοραστές ποιας εβδομάδας είναι. Και φυσικά θα γίνει η ζημιά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μιλάς γι αυτό το κενό φαντάζομαι. http://img600.imageshack.us/img600/2033/20130403115424.png Πραγματικά είναι κατι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Πολύ κακό να ξεκινά πάλι με κατασκευαστικά προβλήματα όπως πέρυσι. Θα διορθωθεί βέβαια στην πορεία αλλά πάλι θα ψάχνονται οι κάτοχοι και οι υποψήφιοι αγοραστές ποιας εβδομάδας είναι. Και φυσικά θα γίνει η ζημιά. Ακριβως ναι...Βεβαια αυτο συμβαινει μονο στα σημεια πανω και κατω της συσκευης οπου ειναι τα <<καπακια>> που βρισκοντε πανω απτα ηχεια...Τα οποια δεν ειναι unibody αλλα κολλημενα πανω στο κινητο...Το οποιο φενεται ακομα καλυτερα σενα drop test που κυκλοφορει στο youtube...Στο βιντεο αυτο πεφτει το κινητο και βγαινει ενα απο αυτα τα <<καπακια>>...Ετσι διαπυστωσα οτι ειναι κολλημενα....Οποτε μου φενεται λογικο να υπαρχουν αυτα τα κενα...Βεβαια αυτο δεν τους δικαιολογει ποσο μαλλον οταν δινεις και 650 ευρω για ενα κινητο!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.pestaola.gr/htc-one-quick-review/ Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.pestaola.gr/htc-one-quick-review/ το εχει και το κινητο σε αυτο το βιντεο αυτο το προβλημα με το κενο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) το εχει και το κινητο σε αυτο το βιντεο αυτο το προβλημα με το κενο ; Απ'όσο μπορώ να διακρίνω βλέπω ότι υπάρχει το κενό. Μήπως βγαίνουν όλα έτσι τελικά; Έλαβα e-mail από Expansys, παραλαβή από 10 Απρ κ μετά.. Ελληνικό review απ το digital life Στο 00:57 σα να υπάρχει ένα κενό :) Μήπως και στο 01:01 ; Edited April 3, 2013 by ampalaeas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Έλαβα e-mail από Expansys, παραλαβή από 10 Απρ κ μετά.. Από πότε είχες κάνει την παραγγελία???Και σε εμένα τα ίδια έστειλαν... Εγώ από 8/3/2013 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Από πότε είχες κάνει την παραγγελία???Και σε εμένα τα ίδια έστειλαν... Εγώ από 8/3/2013 Την έκανα στις 08/03/2013 09:57 Ώρα Λονδίνου (GMT) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Eλαβα email απο handtech. Λοιπον μου ειπανε οτι θα παραλαβουν απο HTC ασημένια αυριο και μεχρι την παρασκευη. Αλλα επειδη δεν γνωρίζουν ακομα και τωρα τον αριθμο των συσκευών που θα λάβουν δεν μπορούν να μου πουν με βεβαιότητα εαν θα το λαβω εγω απο τους πρωτους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Ελληνικό review απ το digital life Και video sample Edited April 3, 2013 by manan69t Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λοιπόν πριν λίγο μου είπε η κοπέλα από το expansys ότι τελικά στις 29/3 ήρθαν 200 τηλέφωνα και έφυγαν κατευθείαν. Οι παραγγελίες τους είναι πάνω από 1000 και τα υπόλοιπα κομμάτια που περιμένουν θα είναι πάλι 200 Μέχρι να ομαλοποιηθει η κυκλοφορία του τηλεφώνου από την HTC... Και τι δεν τις είπα για να αλλάξει την σειρά προτεραιότητας αλλά δεν γίνεται τίποτα... Πολύ φοβάμαι πως θα βγει ο μήνας... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λοιπόν πριν λίγο μου είπε η κοπέλα από το expansys ότι τελικά στις 29/3 ήρθαν 200 τηλέφωνα και έφυγαν κατευθείαν. Οι παραγγελίες τους είναι πάνω από 1000 και τα υπόλοιπα κομμάτια που περιμένουν θα είναι πάλι 200 Μέχρι να ομαλοποιηθει η κυκλοφορία του τηλεφώνου από την HTC... Και τι δεν τις είπα για να αλλάξει την σειρά προτεραιότητας αλλά δεν γίνεται τίποτα... Πολύ φοβάμαι πως θα βγει ο μήνας... Τα 200 κομμάτια που είπε ότι έλαβαν σιγά μη δόθηκαν σε Ελλάδα και τα επόμενα 200 που θα έρθουν πάλι σιγά μη μοιραστούν Ελλάδα...Και η p4u συνεχίζει να εξυπηρετεί κανονικά τους Άγγλους. Έχεις δίκιο το βλέπω να βγαίνει ο μήνας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts