galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τι θέμα θα έχει αυτός που θα το πάρει σαν κύρια συσκευή πιστεύεις; Αν ισχύει ειδικά για την μπαταρία ότι με το ζόρι βγάζει 3ώρες Ανοιχτή οθόνη εσύ δεν το βλέπεις το πρόβλημα αδερφέ!!! Αν βέβαια ισχύει... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν ισχύει ειδικά για την μπαταρία ότι με το ζόρι βγάζει 3ώρες Ανοιχτή οθόνη εσύ δεν το βλέπεις το πρόβλημα αδερφέ!!! Αν βέβαια ισχύει... Αν ειναι ετσι κλαφτα αδερφέ, πάλι η πτανα θα μας τα πάρει με το 4!! Με μέτρια κάμερα και χάλια μπαταρία δεν παίζει, I shall pass, παρόλο που θα ήθελα πολύ να το τιμήσω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν ισχύει ειδικά για την μπαταρία ότι με το ζόρι βγάζει 3ώρες Ανοιχτή οθόνη εσύ δεν το βλέπεις το πρόβλημα αδερφέ!!! Αν βέβαια ισχύει... Δε πιστεύω οτι ισχυει κάτι τέτοιο.έχω διαβάσει καλά λογια για τη μπαταρία.αλλά βέβαια όταν ερθει θα τα δουμε.τα χαλια του galaxy nexus που έχω αποκλείεται να τα έχει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχει δώσει κανείς από εδώ προ παραγγελία παιδιά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγω εχω δωσει και περιμενω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγω εχω δωσει και περιμενω... Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Εγώ από Expansys GR. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Από που φίλε μου αν επιτρέπεται; Εγώ από Expansys GR. απο handtec.co.uk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μου στείλανε email για delay, πάμε για μετά από της 25 Μαρτιου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 http://www.gsmarena.com/htc_delays_one_in_the_uk_from_march_15_to_march_29-news-5684.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κυκλοφορούν ηδη μερικά hands on με την τελική εμπορική εκδοση της συσκευης απο κάποια γνωστά sites εδώ και μερικές ώρες. Πιστεύω θα δωθουν καποια κομματια (ελάχιστα) αυτήν την εβδομαδα για όσους έχουν προ παραγγειλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλα μεχρι να το βγαλει η HTC η sony θα χει κανει παρτυ με το Z.. Επισης εντος τριμηνου βλεπω την htc να βγαζει καινουρια συσκευη με τα ιδια specs πανω κατω και "φυσιολογικη" καμερα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το butterfly μια χαρα τα παει με την μπαταρια, το HTC ONE θα ειναι κατα πολυ καλυτερα οποτε δεν φοβαμαι! Μια μερα να βγαζει ειμαστε οκ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μιλησα χτες με φιλο που δουλευει ατην Cosmote και το δουλευει εδω και αρκετες μερες. Ο συγκεκριμενος ανθρωπος λογω αντικειμενου δουλειας βλεπει και δουλευει ολες τις συσκευες (ειδικα τις high end) πολυ πριν βγουν στην αγορα οποτε η αποψη του και η εμπειρια του εχουν σημασια, τουλαχιστον για εμενα που τον ξερω. Αυτο που μου ειπε λοιπον οταν τον ρωτησα για το One ηταν "Η συσκευη δεν υπαρχει!! Τοσο απο ποιοτητα κατασκευης (σασι) οσο και απο οθονη κια κυριως SW λειτουργιες". Μετα τον ρωτησα αν τα διπλα ηχεια στην προσοψη οντως προσφερουν κατι το διαφορετικο σε σχεση με τα οσα ξεραμε μεχρι τωρα. Ηταν επισης καταφατικος λεγοντας μου οτι ειναι παρα πολυ καλα με εξαιρετικη αποδοση, Περιμενω λοιπον να ερθει να το δω απο κοντα. Πιστευω οτι θα ειναι απο τα success της χρονιας. Βεβαια απομενει να δουμε τι παιζει με την καμερα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Unbox... Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και mini review... Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Unbox... Πανέμορφο είναι το άτιμο!! Καλά πόσο χρόνο έκανε για boot, 2-3 δευτερόλεπτα?? Πάντως με τρομάζει το σενάριο να βγάλουν πάλι καμιά "βελτιωμένη" version μετά από κάνα 3μηνο με συμβατική κάμερα.. Ξέρω είναι υπερβολικός αλλά δεν τους έχω και εμπιστοσύνη.. Θα δουμε!! Από την άλλη βλέπω φωτογραφίες όπως εδώ και είναι πάρα πολύ καλές http://farm9.staticflickr.com/8185/8076565839_047ea5bb0b_b.jpg http://farm9.staticflickr.com/8188/8076570763_a9b73db3f6_c.jpg http://farm9.staticflickr.com/8055/8076570178_4d1bbb4071_b.jpg Εδώ το post από το xda να δείτε κι άλλες :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38580292&postcount=12 Edited March 13, 2013 by efthimis31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τι εγινε ρε παιδια? Αφου ειχε χαλια φωτογραφιες συμφωνα με τους παντες και οσοι λεγαμε το αντιθετο φαινομασταν αιρετικοι (με τη διαφορα οτι κανεις δεν ειχε final software στις δοκιμες του). Λοιπον, τα πραγματα ειναι πολυ απλα και για να μην παιζουμε με υποθεσεις και εικασιες: Απο την εποχη του 4/4s ειχα να δω τοσο καλα φτιαγμενο κινητο. Ειναι ανωτερο ποιοτικα και απο τα xperia z, iphone 5. Βαλτε σε αυτα και την καλυτερη οθονη της αγορας (μονο το s4 δεν εχω δει ακομα) και αυτονομια στα επιπεδα των Ζ, S3 και εχετε ενα απο τα καλυτερα κινητα για φετος... Επαιξα με το final και ενα εχω να πω. Η συσκευη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! -ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα κατασκευης. Υποδειγματικη χρηση του αλουμινιου. - Η καλυτερη οθονη της αγορας (τρομερη αποδοση του λευκου) - Απο τους καλυτερους ηχους απο τα ηχεια της συσκευης - Επιτελους, σοβαρος ηχος στο ακουστικο της συσκευης (ολα τα τελευταια HTC ηταν για τα πανηγυρια σε αυτο τον τομεα) - Πολυ καλο σημα (αλλα και υψηλο SAR). - Δεν υπαρχει αδεια ακομα για φωτογραφιες απο τη συσκευη η την καμερα της, για αυτο και δεν ανεβαινει τιποτα απο ελληνικο εδαφος. Προσεχως στις οθονες σας... Edited March 13, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Επαιξα με το final και ενα εχω να πω. Η συσκευη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Αντε βρε, δώσε feedback!! Μόνο το παραπάνω κρατάω από σένα και περιμένω Παρασκευή πρωί να δω το S4.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αντε βρε, δώσε feedback!! Μόνο το παραπάνω κρατάω από σένα και περιμένω Παρασκευή πρωί να δω το S4.. Ευθυμη απλα βαρεθηκα να διαβαζω διαφορες ομορφιες απο ανθρωπους που δεν το εχουν πιασει στα χερια τους. Ειναι το καλυτερα κατασκευασμενο HTC απο εποχης HD2 (ακομα κι εκεινο ειχε θεματα βασικα, αλλα το συνολο αποζημιωνε), με την καλυτερη οθονη για φετος (θα κανω προβλεψη -χωρις να την εχω καν δει- οτι θα ειναι ανωτερη και απο του S4) και πρακτικα χωρις major flaw. Well done HTC, θα ειναι το δευτερο -εμπορικα - high end smartphone- μετα το S4 (το hype δε θα σβησει με τα specs και την κεκτημενη ταχυτητα του brand οσο αδιαφορο και να ειναι σχεδιαστικα το τελευταιο)... Edited March 13, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πραγματικά φοβερό τηλέφωνο, για εμένα πολύ καλύτερο του Xperia z. Μακάρι να βγει και s-off, είναι το μοναδικό κριτήριο στο οποίο δεν μπορώ να κάνω πίσω (μη αποσπώμενη μπαταρία και έλλειψη εξωτερικής κάρτας τα έχω ήδη καταπιεί αμάσητα). Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τι εγινε ρε παιδια? Αφου ειχε χαλια φωτογραφιες συμφωνα με τους παντες και οσοι λεγαμε το αντιθετο φαινομασταν αιρετικοι (με τη διαφορα οτι κανεις δεν ειχε final software στις δοκιμες του). Λοιπον, τα πραγματα ειναι πολυ απλα και για να μην παιζουμε με υποθεσεις και εικασιες: Απο την εποχη του 4/4s ειχα να δω τοσο καλα φτιαγμενο κινητο. Ειναι ανωτερο ποιοτικα και απο τα xperia z, iphone 5. Βαλτε σε αυτα και την καλυτερη οθονη της αγορας (μονο το s4 δεν εχω δει ακομα) και αυτονομια στα επιπεδα των Ζ, S3 και εχετε ενα απο τα καλυτερα κινητα για φετος... Επαιξα με το final και ενα εχω να πω. Η συσκευη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! -ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα κατασκευης. Υποδειγματικη χρηση του αλουμινιου. - Η καλυτερη οθονη της αγορας (τρομερη αποδοση του λευκου) - Απο τους καλυτερους ηχους απο τα ηχεια της συσκευης - Επιτελους, σοβαρος ηχος στο ακουστικο της συσκευης (ολα τα τελευταια HTC ηταν για τα πανηγυρια σε αυτο τον τομεα) - Πολυ καλο σημα (αλλα και υψηλο SAR). - Δεν υπαρχει αδεια ακομα για φωτογραφιες απο τη συσκευη η την καμερα της, για αυτο και δεν ανεβαινει τιποτα απο ελληνικο εδαφος. Προσεχως στις οθονες σας... note ii ή το one?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 note ii ή το one?? Διαφορετικες συσκευες. Και μονο που το one στην πραξη θα εχει 30% λιγοτερο αυτονομια και φυσικα δεν εχει spen (που χρησιμοποιω καθημερινα σε ativ pro, note 2) ειναι αρκετο για μενα να μεινω με το note 2 μεχρι το 3. Καποιος που θελει, ομως, μια compact συσκευη (συγκριτικα με το note) και εχει αλλεργια στα γελοια πλαστικα του τελευταιου, παει ευκολα στο one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Διαφορετικες συσκευες. Και μονο που το one στην πραξη θα εχει 30% λιγοτερο αυτονομια και φυσικα δεν εχει spen (που χρησιμοποιω καθημερινα σε ativ pro, note 2) ειναι αρκετο για μενα να μεινω με το note 2 μεχρι το 3. Καποιος που θελει, ομως, μια compact συσκευη (συγκριτικα με το note) και εχει αλλεργια στα γελοια πλαστικα του τελευταιου, παει ευκολα στο one... Βαγγέλη το καινούριο sense το βλέπεις λειτουργικό??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βαγγέλη το καινούριο sense το βλέπεις λειτουργικό??? Νικολα το blinkfeed ειναι επιεικως αχρηστο. Δε μου λεει απολυτως τιποτα. Παντελης ελλειψη εργονομιας, αν εχεις το κινητο σου για επιδειξη καλο ειναι, για οτιδηποτε αλλο ειναι απλα περιττο. Σε καποιους θα αρεσει - εγω δεν ανηκω σε αυτους. Αν το παραμερισεις (το πεταξεις σε μια οθονη απλα για να υφισταται) τοτε το νεο sense ειναι το πιο ομορφο UI shell κατασκευστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Νικολα το blinkfeed ειναι επιεικως αχρηστο. Δε μου λεει απολυτως τιποτα. Παντελης ελλειψη εργονομιας, αν εχεις το κινητο σου για επιδειξη καλο ειναι, για οτιδηποτε αλλο ειναι απλα περιττο. Σε καποιους θα αρεσει - εγω δεν ανηκω σε αυτους. Αν το παραμερισεις (το πεταξεις σε μια οθονη απλα για να υφισταται) τοτε το νεο sense ειναι το πιο ομορφο UI shell κατασκευστη. Δεν αφαιρείται σωστα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts