Athkatla Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 http://jonchoo.blogspot.pt/2013/03/htc-one-review.html ... [/QUOTe] ωραιο βλογ αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 το ποτε θα ειναι διαθεσιμο εμαθες? μεχρι της 15 του μηνα θα το εχω μου ειπαν....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 με το να βαλεις αλλο launcher, δεν απενεργοποιειται το sense ωστε να κανεις και οικονομια στη ραμ. εκτος και αν κανω λαθος. αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Launcer στο launcher! Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Απο την στιγμη που βαλεις και αλλον launcher δεν καταναλωνουν και οι δυο αλλα μονο αυτος που χρησιμοποιεις.Εκτος αυτου,μιλαμε πλεον για 2 gb ram βρε παιδια,μην ασχολειστε με την μνημη. Αλλο κόλημα αυτό της htc με το sense!To θυμάμαι από τότε που είχα το HD (ωραία χρόνια,πως περνούν!).Και τότε πάλι το είχα βγάλει και είχα την κλασσικη windows οθόνη.Αλλά γιατί βρε παιδί μου το βάζουν? Αρέσει σε κανέναν η μόνο εγώ είμαι ο παράξενος?:lol: Την λειτουργικοτητα του sense φιλε μου δεν μπορει να την πιασει κανενας αλλος launcher.Καλα κανουν και το συνεχιζουν Παιδια εγω εκανα παραγγελιά απο expansys.uk δεν θα εχω κανένα πρόβλημα με την Sim και τα δίκτυα ?Αντε με το καλο να το παρεις,να μαθουμε κι απο πρωτο χερι τι παιζει Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Κι εδώ για την μπαταρία τα ίδια λένε, ότι είναι καλή δηλαδή για μια μέρα full χρήσης, χωρίς περαιτέρω όμως στοιχεία... http://community.phones4u.co.uk/htc-one-top-of-the-premium-pops/#Battery "In terms of battery life the device offers decent enough performance without being anything to write home about, with a full days use possible between charges when the handset is used moderately. In fairness, getting a full day out of one lot of juice when the phone has such an impressive screen and the constantly updating BlinkFeed is pretty good really" Κι εδώ ακόμα καλύτερα :) http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1298431/htc-one "Luckily, HTC has provided a huge 2,300mAh battery to power the fast processor and bright screen. The handset managed 8h 32m in our continuous video playback test, which is a strong result and bodes well for all-day battery life" Edited March 8, 2013 by efthimis31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Έριξα κι εγώ την προ παραγγελιά μου απ'το Ελληνικό expansys. Λέτε να έρθει μεχρι τη Παρασκευή; Είδωμεν.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παιδια εγω εκανα παραγγελιά απο expansys.uk δεν θα εχω κανένα πρόβλημα με την Sim και τα δίκτυα ? Επειδη βλεπω οτι το παραγγειλες απο το αγγλικο expansys πιθανοτατα να μην εχει μεσα τον ευρωπαικο φορτιστη και να τρεχεις την τελευταια στιγμη να βρεις ανταπτορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 http://www.phonearena.com/news/HTC-One-might-launch-in-very-limited-quantities-UltraPixel-camera-to-blame_id40633 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Επειδη βλεπω οτι το παραγγειλες απο το αγγλικο expansys πιθανοτατα να μην εχει μεσα τον ευρωπαικο φορτιστη και να τρεχεις την τελευταια στιγμη να βρεις ανταπτορα. Ειδαν οτι ειμαι απο Ελλαδα και τον έβαλαν μεσα στη παραγγελία... αυτοματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Κάτι ξέρει πάντως η Samsung και βάζει πλαστικούρες που παράγονται πιο εύκολα! Και οι πατέντες τύπου Ultrapixel μπλέκουν.. http://www.gsmarena.com/htc_one_might_get_delayed_due_to_components_shortage-news-5667.php Υ.Γ. Βέβαια τώρα θυμάμαι που και το Σ3 είχε προβλήματα με το χρώμα του μπλε και μην ξεχνάμε πάλι την HTC με το One S και τους 2 CPU S3 & S4. Edited March 8, 2013 by Logi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κάτι ξέρει πάντως η Samsung και βάζει πλαστικούρες που παράγονται πιο εύκολα! Και οι πατέντες τύπου Ultrapixel μπλέκουν.. http://www.gsmarena.com/htc_one_might_get_delayed_due_to_components_shortage-news-5667.php Υ.Γ. Βέβαια τώρα θυμάμαι που και το Σ3 είχε προβλήματα με το χρώμα του μπλε και μην ξεχνάμε πάλι την HTC με το One S και τους 2 CPU S3 & S4. Πολυ fail θα ναι αυτο για την HTC αν οντως αληθευουν οι φημες και μεγαλο πληγμα για την εταιρια..Και δεν ειναι λογικη να βγαζουν οι εταιριες πλαστικουρες για να μπορουν να παραγουν απλα πρεπει να ειναι καλυτερα οργανωμενες και με καλυτερη προβλεψη.. Και τελος επειδη πολυ συζηταμε τελευταια για τα πλαστικα της Samsung εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αλλα να βγαζει και τα κινητα της 100-150€ φθηνοτερα γιατι αν για παραδειγμα το s4 το βγαλει παλι πλαστικο στα 700€ ε συγνωμμη αλλα και γω θα προτιμησω την sony η την HTC με το γυαλι και το αλουμινιο αντιστοιχα στα ιδια χρηματα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) το κινητο το περιεργαστηκα σε παρουσιαση επισημη της ΗΤC σε ανοιχτο event που εκανε στην πολη που μενω. Το κινητο ειναι πολυ ποιοτικα φτιαγμενο αλλα γλυστραει στο χερι...πραγμα που το ξεραμε λογω αλουμινιου και καμπυλης πισω πλατης. Η οθονη του ειναι η καλυτρερη που υπαρχει. Στο event εβγαλα φωτο μεσα σε κλειστο χωρο...δεν εχω να πω τιποτα...για μενα το μεγαλυτερο foul ειναι η καμερα του...επιοικως απαραδεκτη!κανεις μια φωτο και μολις zoomaρεις αμεσως θορυβος θορυβος φουλ...ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου. θα δειτε που η καμερα...δεν... Επισης το blink δεν μπορεις να το βγαλεις απο το sense παρα μονο στα δεξια του να βαλεις αλλες οθονες...εντελως γελοιο αυτο. Το λεντακι που εχει ειναι μονο δυο χρωματων...δεν εχει αλλα χρωματα. επισης η συσκευη που ειχα εγω με την χρηση εκαιγε στο πισω μερος αρκετα. 699Ε το 32αρι και το 64αρι παει στα 8 κατοσταρικα... εκει για μενα με ειχε χασει εντελως...παιρνεις ενα αλλο με SD και τελειωσες. φοβερο ηχειο ομως Edited March 9, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 http://www.phonearena.com/news/U.K.-retailer-receives-accessories-for-the-upcoming-HTC-One_id40677 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 http://www.phonearena.com/news/U.K.-retailer-receives-accessories-for-the-upcoming-HTC-One_id40677 Βλεποντας αυτο βλεπω να παραλαμβανει και τις συσκευες (λιγα κομματα εφ οσον στεκουν οι φημες περι καθυστερησης της παραγωγης) μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας (οπως και μου ειπαν απο το Ελληνικο expansys) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 http://www.phonearena.com/news/HTC-One-battery-scores-very-well-in-endurance-tests_id40704 http://www.phonearena.com/news/HTC-Samsung-snagged-our-burst-shot-innovation-well-trademark-everything-around-the-One_id40706 http://one.htc.com/experienceit/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τελικά στο expansys η ημερομηνία για 13 του μήνα ισχύει??? Στο handtek βλέπω ότι το δίνουν με την flip cover case αλλά δεν λένε πότε θα είναι διαθέσιμο... Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τελικά στο expansys η ημερομηνία για 13 του μήνα ισχύει??? Στο handtek βλέπω ότι το δίνουν με την flip cover case αλλά δεν λένε πότε θα είναι διαθέσιμο... Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει... Μακάρι να ισχύει!! Εμένα πάντως μου είπανε προς το τέλος της εβδομάδας (Τετάρτη - Πέμπτη; ) Στο handtek για 14 λέει νομίζω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τελικά στο expansys η ημερομηνία για 13 του μήνα ισχύει??? Στο handtek βλέπω ότι το δίνουν με την flip cover case αλλά δεν λένε πότε θα είναι διαθέσιμο... Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει... http://blog.handtec.co.uk/2013/03/07/bundle-deal-htc-one-32gb-with-beats-headset-free-double-dip-flip-case-worth-over-20-htcone/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το μαύρο μου αρέσει πιο πολύ στις φωτογραφίες από το αλουμίνιο... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το μαύρο μου αρέσει πιο πολύ στις φωτογραφίες από το αλουμίνιο... Εσύ είσαι και παιδί της νύχτας αρχηγέ!! Είναι ωραίο και το μαυρο όντως, από κοντά μάλλον θα μας λυθούν οι όποιες απορίες περί χρωμάτων :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εσύ είσαι και παιδί της νύχτας αρχηγέ!! Είναι ωραίο και το μαυρο όντως, από κοντά μάλλον θα μας λυθούν οι όποιες απορίες περί χρωμάτων :) Θα κάνουμε καμία παραγγελία??? Εγώ μάλλον σε μαύρο θα το τιμήσω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το μαύρο μου αρέσει πιο πολύ στις φωτογραφίες από το αλουμίνιο... Κι εγώ ψηφίζω μαύρο! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) οταν εγω τα ελεγα... ᾽᾽Sure, shots are bright and colors are good, but it's clear noise reduction processing is running roughshod all over the photos you take, leaving them soft and mushy even in good lighting. Nothing looks sharp or crisp, no matter the situation. Things look fine at Facebook or Instagram sizes, which HTC is clearly betting is all you need, but when you zoom or crop, photos lose a lot of their luster. I like the shots I'm able to get with the One's camera — I've started taking more pictures in dark restaurants, or on the street at night — but I'm not always impressed with the shots I get. [...] Verge score: 8.3 Good Stuff Gorgeous hardware Beautiful, high-res display Fast, consistent performance Bad Stuff Mediocre camera Poor battery life Sense still has some issues᾽᾽ απο εδω! εννοειται θα τα επιβεβαιωσουμε ή οχι... :D Edited March 11, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με λιγα λογια μπαταρια και καμερα λιγα πραγματα.... οθονη πολυ καλη ποθοτητα κατασκευης επισης πολυ καλη... Πολύ φοβάμαι πως όποιος το παρει για κύριο κινητό θα έχει θεμα... Ας το δουμε βεβαια και στα χερια συμφουριτων και ας παρουμε τις τελικες μας αποφασεις μιας και τα review δεν λενε παντα την Αλήθεια Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μας εχουν τρελλανει αλλοι λενε οτι η μπαταρια ειναι πολύ καλή τεσπα.... ας ερθει με το καλο να το δουμε και εμεις και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με λιγα λογια μπαταρια και καμερα λιγα πραγματα.... οθονη πολυ καλη ποθοτητα κατασκευης επισης πολυ καλη... Πολύ φοβάμαι πως όποιος το παρει για κύριο κινητό θα έχει θεμα... Ας το δουμε βεβαια και στα χερια συμφουριτων και ας παρουμε τις τελικες μας αποφασεις μιας και τα review δεν λενε παντα την Αλήθεια Τι θέμα θα έχει αυτός που θα το πάρει σαν κύρια συσκευή πιστεύεις; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts