nikos523 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Και το μαλλιαρο αγορι πισω με το μπλουζακι? :p Ο impreza? ( Κι εγω γινομαι καμπριο σιγα σιγα :lol: ) Edited April 11, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παρόν. :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθεί Αθηναικό Meeting; Απλώς το περιμένουμε πολύ καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παρόν. :D :D Και στο meeting παρον σαν mods ετσι?! :D Δεν πιστευω να εβγαλες κανεναν εξω λογο "ασεμνης εκφρασης"? :lol::lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 για ποτε συζητιεται το επομενο meeting;:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν θέλω να γίνω αποκαλυπτικός, αλλά δεν θα αργήσει και πολύ να πραγματοποιηθεί νέο meeting και φυσικά για άλλη μία φορά θα είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι που ευελπιστώ να αρέσει σε όσους παρερευθούν, οπότε να μην το χάσει κανείς :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν θέλω να γίνω αποκαλυπτικός, αλλά δεν θα αργήσει και πολύ να πραγματοποιηθεί νέο meeting και φυσικά για άλλη μία φορά θα είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι που ευελπιστώ να αρέσει σε όσους παρερευθούν, οπότε να μην το χάσει κανείς :D Εγω εκανα την αρχη και τελικα μονο εγω δεν θα ερθω... Οπως ειπα το Σάββατο φευγω Καναδα μόνιμα, αρα καλα να περάσετε... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αν εννοείς τον δεύτερο από κάτω αριστερά αυτός παιδί μου είμαι εγώ!:p Χάρηκα πολύ κύριε Γιάννη :lol: Το φούτερ πώς μπορούμε να το προμηθευτούμε? Ή είναι μόνο για πάρτη σας του team? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ελπίζω να μπορέσω να ερθω κι εγώ στο επόμενο στη Θεσσαλονίκη όποτε κι αν γίνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts