Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο από Nokia Lumia συσκευές

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εντυπωσιακές :). Όταν θα έρθουν και οι διορθώσεις με την κυκλοφορία της cyan θα γίνει ακόμα καλύτερη

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εντυπωσιακές :). Όταν θα έρθουν και οι διορθώσεις με την κυκλοφορία της cyan θα γίνει ακόμα καλύτερη

Το 630 κυκλοφορησε με Cyan

Το 630 κυκλοφορησε με Cyan

το ξέρω το ξέρω :p απλά υπέθεσα ότι με την επίσημη κυκλοφορία και σε άλλες συσκευές θα πάρει μικρό update με fixes , αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

Βγάλε και καμία σε κλειστό χώρο να δούμε και το white balance...

@ Nero

Εφόσον έχει pureview, ναι θα βελτιωθεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δε θεωρώ οτι αυτές που είδα είναι καλές φωτό... Είχε πoλύ καλό φωτισμό για να βγουν έτσι. Μπορεί καλύτερα ακόμα και με τα 5 mp.
- There is no place like 127.0.0.1 -

Δε θεωρώ οτι αυτές που είδα είναι καλές φωτό... Είχε πoλύ καλό φωτισμό για να βγουν έτσι. Μπορεί καλύτερα ακόμα και με τα 5 mp.

Αντιθετα εγω τις βλεπω εξαιρετικες....δεν εχει σημασια που εχει φως.

Αυτο που βλεπω εγω ειναι απιστευτοι αλγοριθμοι απο τη Cyan. To ασπρο ειναι εξαιρετικο.Το πρασινο το εχουν κατεβασει 2 κλικ και εχει γινει φυσιολογικο.Πρωτα ηταν πολυ εντονο.Πολυ καθαρες οι φωτογραφιες.Εχουνν αφαιρεσει ολο το θορυβο ενω παραλληλα εχουν δωσει ενα sharpness που κανει πολυ ποιοτικη τη φωτογραφια.Μιλαμε για εντελως διαφορετικο post processing....καιμια σχεση με το υπαρχων στο 1020.

Παρολα αυτα δεν θεωρω οτι θα δουμε κατι αντιστοιχο στο 1020 με τη Cyan...για τον απλουστατο λογο οτι η Nokia θελει να σπρωξει τα καινουρια της μοντελα...630,930, Icon κ.τ.λ

Όλοι θα πάρετε.

Εγώ από φωτογραφίες δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως είχα τηλέφωνο με 8ΜΡ κάμερα και ούτε στα πιο άγρια όνειρα του δεν έβγαλε τέτοιες φωτογραφίες. Και μιλάμε για κινητό των 130 ευρώ, έτσι;

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140529_002.jpg

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Κι άλλα δείγματα από την κάμερα του 630DS, πάντα με αυτόματες ρυθμίσεις:

Όλοι θα πάρετε.

Εγώ από φωτογραφίες δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως είχα τηλέφωνο με 8ΜΡ κάμερα και ούτε στα πιο άγρια όνειρα του δεν έβγαλε τέτοιες φωτογραφίες. Και μιλάμε για κινητό των 130 ευρώ, έτσι;

Προσωπικά συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις. Οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές. :)

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140620_12_01_52_Pro.jpg

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140620_12_01_56_Pro.jpg

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140620_12_02_04_Pro.jpg

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140620_12_02_13_Pro.jpg

http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/WP_20140529_002.jpg

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Αυτο που βλεπω εγω ειναι απιστευτοι αλγοριθμοι απο τη Cyan. To ασπρο ειναι εξαιρετικο.Το πρασινο το εχουν κατεβασει 2 κλικ και εχει γινει φυσιολογικο.Πρωτα ηταν πολυ εντονο.Πολυ καθαρες οι φωτογραφιες.Εχουνν αφαιρεσει ολο το θορυβο ενω παραλληλα εχουν δωσει ενα sharpness που κανει πολυ ποιοτικη τη φωτογραφια.Μιλαμε για εντελως διαφορετικο post processing....καιμια σχεση με το υπαρχων στο 1020.

Παρολα αυτα δεν θεωρω οτι θα δουμε κατι αντιστοιχο στο 1020 με τη Cyan...για τον απλουστατο λογο οτι η Nokia θελει να σπρωξει τα καινουρια της μοντελα...630,930, Icon κ.τ.λ

Θα ειναι απαραδεκτο να μην το δουμε στο 1020...Ενας ξεκαθαρος λογος να το δωσω μαζι με ολη τη προικα του και να γυρισω πισω σε iphone.Ειναι δυνατον να μην υποστηριξουν τη μοναδικη φωτογραφικη ναυαρχιδα της nokia αυτη τη στιγμη?Αντικαταστατης δεν εχει βγει ακομα,το 1020 παραμενει αυτη τη στιγμη τη νουμερο 1 επιλογη για οποιον θελει τις καλυτερες φωτο απο ενα smartphone.Ελπιζω,οπως φανταζομαι και εσυ,να διαψευσθεις!:)

3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020

Όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο. Όμως δε ξέρουμε και αν είναι ο ίδιος πεντάρης φακός.

- There is no place like 127.0.0.1 -

ντάξει ηρεμίστε :p θα υπάρξουν βελτιώσεις και στο 1020 , απλά απ ότι κατάλαβα θα βελτιώσουν το low light σε 1520/icon μόνο γιατί είχαν προβλήματα σε αυτό τον τομέα . Το white balance όμως θα το βελτιώσουν σε όλες τις συσκευές . Επίσης ΄βελτιώσεις στην nokia camera και καινούργιο creative studio 6 το οποίο όπως λένε δεν θα χαλάει την ανάλυση και την ποιότητα των φωτογραφιών μετά από επεξεργασία

εγω παντως αν δεν ηξερα οτι ειναι τραβηγμενες οι φωτο με το 630...θα ελεγα οτι ειναι απο κινητο με καμερα 13 Mp τουλαχιστον!

Ήρθε σήμερα μια 15mb αναβάθμιση για τη NokiaCamera (τα 8 έχω). Μπορεί κάποιου που πιάνει το μάτι του (γιατί το δικό μου το άσπρο - ασπρο το βλέπει όσο και να προσπαθώ να βρω κιτρινίλες), να μας πει αν διόρθωσε προβλήματα που αναφέρονται, ή έστω με τι έχει να κάνει;

Ήρθε σήμερα μια 15mb αναβάθμιση για τη NokiaCamera (τα 8 έχω). Μπορεί κάποιου που πιάνει το μάτι του (γιατί το δικό μου το άσπρο - ασπρο το βλέπει όσο και να προσπαθώ να βρω κιτρινίλες), να μας πει αν διόρθωσε προβλήματα που αναφέρονται, ή έστω με τι έχει να κάνει;

Φέρνει τα living images που έχει εδώ και λίγο καιρό η Nokia camera beta.

Αν και γράφει ότι οι συσκευές που υποστηρίζουν αυτη τη λειτουργία είναι τα 930,1520 και το icon, με τη Nokia camera beta λειτουργεί κανονικά το living image σε 920,925 και 1020. Καλύτερη υποστήριξη της λειτουργίας θα έχουμε όταν θα πάρουμε τη cyan.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Νέα χαρακτηριστικά σε αυτή την έκδοση:

- Υποστήριξη για Ζωντανές εικόνες

- Λειτουργία συνεχούς αυτόματης εστίασης για πιο γρήγορη εστίαση

- Ήχος Surround στη λήψη βίντεο

- Νέο άλμπουμ κάμερας με ζουμ πλήρους ανάλυσης και δυνατότητα αναπαραγωγής των βίντεο, των cinemagraph, των έξυπνων ακολουθιών και των φωτογραφιών Refocus χωρίς τη χρήση εξωτερικών εφαρμογών.

- H Nokia Camera ενσωματώνεται με το Nokia Creative Studio και το Nokia Video Trimmer για επεξεργασία των φωτογραφιών και των βίντεο σας

Οι Ζωντανές εικόνες και η συνεχής λειτουργία αυτόματης εστίασης υποστηρίζονται στα Lumia 930, 1520 και Icon που λειτουργούν με ενημέρωση λογισμικού Lumia Cyan.

Καμία διαφορά, απλά κάποια 1520 έχουν αρχίσει να παίρνουν την Cyan (ή θα αρχίσουν από αύριο?)...

Powerd by OnePlus 7 Pro

https://www.youtube.com/watch?v=zRmzZr_E_6A

Ένα βίντεο που τράβηξα εχθές απο την ομόνοια εχθές το βράδυ.

Βέβαια έχει χάσει λίγο το video απο τον pc προς το youtube.

Huawei Honor 8 32GB

Πολύ καλό μου φαίνεται, ειδικά αν υπολογίσουμε και αυτό που είπες ότι από pc σε youtube έχει χάσει στην ποιότητα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

https://www.youtube.com/watch?v=zRmzZr_E_6A

Ένα βίντεο που τράβηξα εχθές απο την ομόνοια εχθές το βράδυ.

Βέβαια έχει χάσει λίγο το video απο τον pc προς το youtube.

απο 1520 ειναι ? Νομιζω οτι προσπαθει ΣΥΝΕΧΩΣ να εστιασει. Ενω το 1020 ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ που δεν προσπαθει να εστιασει συνεχεια σε ενα βιντεο... ειχα αλλαξει απειρα κινητα πριν... LG G2 - XPERIA Z1 - XPERIA Z - LG G PRO - GALAXY S2-S3-S4 - LG OPTIMUS G

Και ποσα ακομα που δε θυμαμαι... Ολα μα ολα δεν εστιαζαν καλα... το 1020 κλειδωνει την εστιαση του ΑΜΕΣΩΣ!

Απο χρωματα κλπ κλπ ειναι ωραιο ΑΛΛΑ με χαλαει που κανει αυτο το εφε σαν ΖΟΟΜ για να εστιασει

απο 1520 ειναι ? Νομιζω οτι προσπαθει ΣΥΝΕΧΩΣ να εστιασει.

:blink: εμένα μου φαίνεται μια χαρά η εστίαση

:blink: εμένα μου φαίνεται μια χαρά η εστίαση

Παρακολουθησε το καλυτερα...

Οταν ξεκιναει το βιντεο στο μαυρο seat ibiza προσπαθει να εστιασει και μετα στα πισω κτηρια... γενικα προσπαθει να εστιασει στο κεντρο και κανει αυτο το εφε σαν ζουμ!

Δες το καλυτερα! το κανει!

Παρακολουθησε το καλυτερα...

Οταν ξεκιναει το βιντεο στο μαυρο seat ibiza προσπαθει να εστιασει και μετα στα πισω κτηρια... γενικα προσπαθει να εστιασει στο κεντρο και κανει αυτο το εφε σαν ζουμ!

Δες το καλυτερα! το κανει!

έχεις ένα δίκιο το πρόσεξα

έχεις ένα δίκιο το πρόσεξα

:)

Δεν υπηρχε λογος να πω κατι κακο για το κινητο χωρις να ισχυει ....προς θεου!

Ισως επειδη ειναι βραδυ να το κανει...