Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγω εφτασα... +100000 ευχαριστώ για το dock και τις ζελατίνες:thanks: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 +100000 ευχαριστώ για το dock και τις ζελατίνες:thanks: Γεια σου ρε τυπε με το ηλεκτρονικο τσιγαρο!!!:D Να σαι καλα φιλαρακι δεν τα χρειαζομουν πλεον... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία πολύ καλή συμμετοχή μπράβο σε όλα τα παιδιά να ξαναγίνει εννοείτε θα είμαστε πάλι εκεί:) Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος vassilis018 που μας περίμενε έξω για να μας παραχωρήσει το πάργκινκ τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και τέτοια παιδιά!!Χρωστάμε χάρη Βασίλη να είσαι καλά φίλε! Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 άλλη μια πετυχημένη συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα..όσοι λείπατε θα το διαπιστώσετε και από τις φωτο που θα ανεβάσουν τα παιδιά σύντομα:) επίσης, το nexus4 ειναι πραγματικά πολύ όμορφο τηλέφωνο να τονίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλο φαγοποτι και οινοποσια για οσους το συνεχισετε :) Μόλις άδειασαν τα πιάτα και τα ποτήρια συνεχίζουν να γεμίζουν. Οπτικό υλικό :rolleyes: κάποια στιγμή σύντομα μόλις ανέβει το άρθρο κεντρική. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 άλλη μια πετυχημένη συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα..όσοι λείπατε θα το διαπιστώσετε και από τις φωτο που θα ανεβάσουν τα παιδιά σύντομα:) επίσης, το nexus4 ειναι πραγματικά πολύ όμορφο τηλέφωνο να τονίσω! Μπίλυ σήμερα ήμασταν η μειοψηφία με μήλα ανάμεσα σε τόσους ανδροϊδάκηδες:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έφτασα και εγω στην δίκη μου βάση μετά απο 1 ώρα καθυστέρηση του 83 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Μπίλυ σήμερα ήμασταν η μειοψηφία με μήλα ανάμεσα σε τόσους ανδροϊδάκηδες:p μα κι εσυ android-ακιας είσαι..στο ενα χέρι το μήλο στο άλλο τον γαλαξία είχες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 μα κι εσυ android-ακιας είσαι..στο ενα χέρι το μήλο στο άλλο τον γαλαξία είχες:lol: :lol: Ναι, αλλά με το μηλαράκι ασχολιούμουν περισσότερο:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 :lol: Ναι, αλλά με το μηλαράκι ασχολιούμουν περισσότερο:p Και τι εκανες με το iphone?το ξεκλειδωνες και εκανες δεξια-αριστερα-δεξια-αριστερα και εβλεπες κατι τετραγωνακια να κανουν βολτες περα δωθε... :rotfl: :lol::lol: Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και τι εκανες με το iphone?το ξεκλειδωνες και εκανες δεξια-αριστερα-δεξια-αριστερα και εβλεπες κατι τετραγωνακια να κανουν βολτες περα δωθε... :rotfl: :lol::lol: Ναι αλλά δεν πρόσεξες πόσο smooth πήγαιναν τα εικονίδια πέρα δώθε;:yahoo: Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι αλλά δεν πρόσεξες πόσο smooth πήγαιναν τα εικονίδια πέρα δώθε;:yahoo: Τελικα ειμαι πολυ χαζος που πηρα το Note..επρεπε να δωσω 200 ευρω παρα πανω για να εχω κι εγω τοσο smooth τετραγωνακια... :p :dance: ------------------------------------------------------------------ Παντως περασαμε τελεια, μπραβο παιδια.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ολα καλα γυρισαμε πισω στην βαση!ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μαζευτικαμε!να το ξανακανουμε (ακους Nagata :p) μεγαλο ευχαριστω στον vassilis018 που μας βοηθησε ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ....εισαι κορυφη Βill να σε καλα φιλε χρωσταμε χαρη!:) Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία πολύ καλή συμμετοχή μπράβο σε όλα τα παιδιά να ξαναγίνει εννοείτε θα είμαστε πάλι εκεί:) Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος vassilis018 που μας περίμενε έξω για να μας παραχωρήσει το πάργκινκ τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και τέτοια παιδιά!!Χρωστάμε χάρη Βασίλη να είσαι καλά φίλε! να ειστε καλα παιδες. χαρηκα που σας γνωρισα και οποτε θελησετε ξανα εδω ειμαι. :) δεν χρωστατε τπτ βρε. ολα καλα. αφου περασαμε απιστευτα αυτο εχει σημασια.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κι εσύ χαμήλωσε λίγο το φωτισμό. Μας τύφλωσες... Χαχαχα... Ειπα να το κανω πιο εντυπωσιακο, τοσες amoled ειχε εκει δεν ελεγε να θαφτω!!:p Το ρούτερ έκανε limit up λέμε! Εμένα δεν έμπαινε ούτε με το 5άρι, ούτε με sgs3:shifty: Όντως φοβερό το n4! Και με τον launcher που του έβαλες, όλα τα λεφτά.. Αλλά θέλεις 2 μέρες μόνο για να μάθεις απ' έξω όλα τα gestures:p Παλι καλα και νομιζα οτι φταει η συσκευη μου !! Ειχα και τον vassilis018 ολη την ωρα να μου την λεει που το δικο του gs2 (με σπασμενη οθονη) εμπαινε κανονικα... Nova launcher και τα μυαλα στα καγκελα!! Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα παιδια!!!!:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Χαχαχα... Ειπα να το κανω πιο εντυπωσιακο, τοσες amoled ειχε εκει δεν ελεγε να θαφτω!!:p Παλι καλα και νομιζα οτι φταει η συσκευη μου !! Ειχα και τον vassilis018 ολη την ωρα να μου την λεει που το δικο του gs2 (με σπασμενη οθονη) εμπαινε κανονικα... Nova launcher και τα μυαλα στα καγκελα!! Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα παιδια!!!!:) σε 100 μαγαζια να παμε ο ματρακας σου wifi δεν προκειται να πιασει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Άλλαξε καμια οθόνη πρωτα φιλέ που μας ήρθες με σπασμένη και μετα πιάσε στο στόμα σου την κορυφαία συσκευή που υπάρχει..:p Μη λες σπασμένη οθόνη, πονάει... :( Για άλλη μια φορά περάσαμε τέλεια! Κάποιος :shifty: με έψησε για N900, κάποιοι σκάσαμε με K800i (hybrid 810 εγώ... :D), ενώ ναι, είχαμε και παράθυρο! (μη σε πιάσω Θανάση!) Πάμε γερά για το επόμενο, όταν οργανωθεί! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 σε 100 μαγαζια να παμε ο ματρακας σου wifi δεν προκειται να πιασει :p Χαχαχα.... Το συνεχιζεις ε??? Νομιζω ειδες το 5120 mb σε 3g που εχω..? Τι να το κανεις μωρε το wifi?? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι να το κανεις μωρε το wifi?? Τι είναι Wi-Fi;;; :p:p:p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 αφήστε τα λόγια και ανεβάστε φωτο... ήδη καθυστερήσατε :p Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι είναι Wi-Fi;;; :p:p:p Χεχεχε... Καλα εσυ εισαι αρρωστος!! Σε λαθος εποχη γεννηθηκες δεν εξηγειται αλλιως...! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι είναι Wi-Fi;;; :p:p:p το ΑΕ86 το ξερεις? ε καμια σχεση :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Συγνωμη και απο μενα ειχα οικογενειακο θεμα το μεσημερι Πιστευω να τα πουμε συντομα απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι είναι Wi-Fi;;; :p:p:p Χρήστο, σου έχω στείλει πμ και μήνυμα στο κινητό!!! Δες τα λίγο:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά και εγω πέρασα εξαιρετικα,αν και έπαιζε να ήμουν ο μικρότερος της παρέας.Φυσικα σε επόμενη συνάντηση υγεια να χουμε,θα σας ξαναρθω.:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Χεχεχε... Καλα εσυ εισαι αρρωστος!! Σε λαθος εποχη γεννηθηκες δεν εξηγειται αλλιως...! Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! ;) Σαν τον Κατακουζηνό ένα πράμα! το ΑΕ86 το ξερεις? ε καμια σχεση :lol::p Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; :confused: Check τα συνημμένα! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts