Jump to content

2o myPhone.gr meeting Θεσσαλονίκης (17/02/2013)

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εφτασα...

+100000 ευχαριστώ για το dock και τις ζελατίνες:thanks:

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

• Απαντήσεις 167
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+100000 ευχαριστώ για το dock και τις ζελατίνες:thanks:

Γεια σου ρε τυπε με το ηλεκτρονικο τσιγαρο!!!:D

Να σαι καλα φιλαρακι δεν τα χρειαζομουν πλεον... :)

Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία πολύ καλή συμμετοχή μπράβο σε όλα τα παιδιά να ξαναγίνει εννοείτε θα είμαστε πάλι εκεί:)

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος vassilis018 που μας περίμενε έξω για να μας παραχωρήσει το πάργκινκ τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και τέτοια παιδιά!!Χρωστάμε χάρη Βασίλη να είσαι καλά φίλε!

Μπάμπης

άλλη μια πετυχημένη συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα..όσοι λείπατε θα το διαπιστώσετε και από τις φωτο που θα ανεβάσουν τα παιδιά σύντομα:)

επίσης, το nexus4 ειναι πραγματικά πολύ όμορφο τηλέφωνο να τονίσω!

Καλο φαγοποτι και οινοποσια για οσους το συνεχισετε :)

Μόλις άδειασαν τα πιάτα και τα ποτήρια συνεχίζουν να γεμίζουν. Οπτικό υλικό :rolleyes: κάποια στιγμή σύντομα μόλις ανέβει το άρθρο κεντρική. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

άλλη μια πετυχημένη συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα..όσοι λείπατε θα το διαπιστώσετε και από τις φωτο που θα ανεβάσουν τα παιδιά σύντομα:)

επίσης, το nexus4 ειναι πραγματικά πολύ όμορφο τηλέφωνο να τονίσω!

Μπίλυ σήμερα ήμασταν η μειοψηφία με μήλα ανάμεσα σε τόσους ανδροϊδάκηδες:p

Μπίλυ σήμερα ήμασταν η μειοψηφία με μήλα ανάμεσα σε τόσους ανδροϊδάκηδες:p

μα κι εσυ android-ακιας είσαι..στο ενα χέρι το μήλο στο άλλο τον γαλαξία είχες:lol:

μα κι εσυ android-ακιας είσαι..στο ενα χέρι το μήλο στο άλλο τον γαλαξία είχες:lol:

:lol:

Ναι, αλλά με το μηλαράκι ασχολιούμουν περισσότερο:p

:lol:

Ναι, αλλά με το μηλαράκι ασχολιούμουν περισσότερο:p

Και τι εκανες με το iphone?το ξεκλειδωνες και εκανες δεξια-αριστερα-δεξια-αριστερα και εβλεπες κατι τετραγωνακια να κανουν βολτες περα δωθε... :rotfl: :lol::lol:

Και τι εκανες με το iphone?το ξεκλειδωνες και εκανες δεξια-αριστερα-δεξια-αριστερα και εβλεπες κατι τετραγωνακια να κανουν βολτες περα δωθε... :rotfl: :lol::lol:

Ναι αλλά δεν πρόσεξες πόσο smooth πήγαιναν τα εικονίδια πέρα δώθε;:yahoo:

Ναι αλλά δεν πρόσεξες πόσο smooth πήγαιναν τα εικονίδια πέρα δώθε;:yahoo:

Τελικα ειμαι πολυ χαζος που πηρα το Note..επρεπε να δωσω 200 ευρω παρα πανω για να εχω κι εγω τοσο smooth τετραγωνακια... :p :dance:

------------------------------------------------------------------

Παντως περασαμε τελεια, μπραβο παιδια..

ολα καλα γυρισαμε πισω στην βαση!ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που μαζευτικαμε!να το ξανακανουμε (ακους Nagata :p)

μεγαλο ευχαριστω στον vassilis018 που μας βοηθησε ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ....εισαι κορυφη Βill να σε καλα φιλε χρωσταμε χαρη!:)

Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία πολύ καλή συμμετοχή μπράβο σε όλα τα παιδιά να ξαναγίνει εννοείτε θα είμαστε πάλι εκεί:)

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος vassilis018 που μας περίμενε έξω για να μας παραχωρήσει το πάργκινκ τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις και τέτοια παιδιά!!Χρωστάμε χάρη Βασίλη να είσαι καλά φίλε!

να ειστε καλα παιδες. χαρηκα που σας γνωρισα και οποτε θελησετε ξανα εδω ειμαι. :) δεν χρωστατε τπτ βρε. ολα καλα. αφου περασαμε απιστευτα αυτο εχει σημασια.:D

Κι εσύ χαμήλωσε λίγο το φωτισμό. Μας τύφλωσες...

Χαχαχα... Ειπα να το κανω πιο εντυπωσιακο, τοσες amoled ειχε εκει δεν ελεγε να θαφτω!!:p

Το ρούτερ έκανε limit up λέμε! Εμένα δεν έμπαινε ούτε με το 5άρι, ούτε με sgs3:shifty:

Όντως φοβερό το n4! Και με τον launcher που του έβαλες, όλα τα λεφτά..

Αλλά θέλεις 2 μέρες μόνο για να μάθεις απ' έξω όλα τα gestures:p

Παλι καλα και νομιζα οτι φταει η συσκευη μου !! Ειχα και τον vassilis018 ολη την ωρα να μου την λεει που το δικο του gs2 (με σπασμενη οθονη) εμπαινε κανονικα... Nova launcher και τα μυαλα στα καγκελα!!

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα παιδια!!!!:)

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Χαχαχα... Ειπα να το κανω πιο εντυπωσιακο, τοσες amoled ειχε εκει δεν ελεγε να θαφτω!!:p

Παλι καλα και νομιζα οτι φταει η συσκευη μου !! Ειχα και τον vassilis018 ολη την ωρα να μου την λεει που το δικο του gs2 (με σπασμενη οθονη) εμπαινε κανονικα... Nova launcher και τα μυαλα στα καγκελα!!

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα παιδια!!!!:)

σε 100 μαγαζια να παμε ο ματρακας σου wifi δεν προκειται να πιασει :p

Άλλαξε καμια οθόνη πρωτα φιλέ που μας ήρθες με σπασμένη και μετα πιάσε στο στόμα σου την κορυφαία συσκευή που υπάρχει..:p

Μη λες σπασμένη οθόνη, πονάει... :(

Για άλλη μια φορά περάσαμε τέλεια! Κάποιος :shifty: με έψησε για N900, κάποιοι σκάσαμε με K800i (hybrid 810 εγώ... :D), ενώ ναι, είχαμε και παράθυρο! (μη σε πιάσω Θανάση!) Πάμε γερά για το επόμενο, όταν οργανωθεί!

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

σε 100 μαγαζια να παμε ο ματρακας σου wifi δεν προκειται να πιασει :p

Χαχαχα.... Το συνεχιζεις ε??? Νομιζω ειδες το 5120 mb σε 3g που εχω..? Τι να το κανεις μωρε το wifi??

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Τι να το κανεις μωρε το wifi??

Τι είναι Wi-Fi;;; :p:p:p

plankton69 - Χρήστος 

αφήστε τα λόγια και ανεβάστε φωτο... ήδη καθυστερήσατε :p
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Χεχεχε... Καλα εσυ εισαι αρρωστος!! Σε λαθος εποχη γεννηθηκες δεν εξηγειται αλλιως...!

Συγνωμη και απο μενα

ειχα οικογενειακο θεμα το μεσημερι

Πιστευω να τα πουμε συντομα απο κοντα

Χρήστο, σου έχω στείλει πμ και μήνυμα στο κινητό!!!

Δες τα λίγο:!:

Παιδιά και εγω πέρασα εξαιρετικα,αν και έπαιζε να ήμουν ο μικρότερος της παρέας.Φυσικα σε επόμενη συνάντηση υγεια να χουμε,θα σας ξαναρθω.:Ρ

Χεχεχε... Καλα εσυ εισαι αρρωστος!! Σε λαθος εποχη γεννηθηκες δεν εξηγειται αλλιως...!

Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! ;) Σαν τον Κατακουζηνό ένα πράμα!

το ΑΕ86 το ξερεις? ε καμια σχεση :lol::p

Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; :confused:

Check τα συνημμένα! :D

plankton69 - Χρήστος