bahamut_zero Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλά σχετικά με την εμφάνιση του N8 έχω να σου πω επειδή το έχω δίπλα στο Note μου αυτή την στιγμή οτι το Note μοιάζει τουλάχιστον 2 κλάσεις φθηνότερο κινητό. Επίσης σε υλικά κατασκευής,ποιότητα συνομιλίας,κάμερα και αρκετά ακόμα, δυστυχώς είναι πολύ πολύ μπροστά αυτό το κινητό ''περασμένης δεκαετίας'' όπως αναφέρεις. καλα τα περισσοτερα κινητα ποιοτικα σε σχεση με το note καλυτερα ειναι!! δε λεει κατι αυτο! :lol: Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Άλλο η ποιότητα συνομιλίας και άλλο η ένταση ,αλλά μάλλον με την ποιότητα είσαι τσακωμένος(όπως και εγώ τον τελευταίο καιρό)αλλά έχε χάρη που είναι κινητάρα το Νοτέλι. Επίσης μαζί με την κάμερα και το Note μπορείς να πάρεις και μία ντουλάπα για να τα κουβαλάς σε καμια εκδρομή,το ίδιο κάνω και εγώ όταν θέλω να βγάλω καμία φωτογραφία ''της προκοπής''. Μια χαρά ποιοτικό τηλέφωνο είναι το Note φίλε μου, δε θέλω ούτε γυαλιά, ούτε κάρμπον, ούτε κρυπτωνίτες στο κινητό μου. Τα ποιοτικά πλαστικά του Note με καλύπτουν απόλυτα. Επίσης μια χαρά είναι και το ακουστικό του. Δε με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξίου να μου τραγουδήσει για να κρίνω την ποιότητα του ήχου. Ακούω πάντα καθαρά και δυνατά και αυτό μου φτάνει. Τέλος αν θες ντουλάπα για να το κουβαλήσεις μάλλον δεν είναι για σένα, σου προτείνω να το πουλήσεις. Εγώ πάντως το βάζω εκεί που έβαζα και όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα μου, στην μπροστά δεξιά τσέπη του παντελονιού μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Για να μην πάει τσάμπα αυτό το post σου απαντώ εδώ μιας και ξέχασα την παράθεση και έκανα double post. Το αν είναι για εμένα άσε να το κρίνω εγώ, μπορώ ετσι;;; Ήξερα τι θα πάρω και ποιές παραχωρήσεις πρέπει να κάνω αλλά αυτό δεν ακυρώνει το ότι κάνω κάποιες παραχωρήσεις ειδικά στον τομέα της κάμερας. Σχετικά με την ποιότητα συνομιλίας μπορεί εσένα να μην σε παίρνει η Αλεξίου,εμένα όμως με παίρνει και θέλω να την ακούω πάντα καθαρά. Τέλος σχετικά με την ποιότητα των υλικών ειλικρινά το αφήνω ασχολίαστο,μιας και απ'ότι φαίνετα εθελοτυφλείς .Είπαμε είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συσκευή αλλά μια αίσθηση φθηνού πλαστικού την έχει ... καλα τα περισσοτερα κινητα ποιοτικα σε σχεση με το note καλυτερα ειναι!! δε λεει κατι αυτο! :lol: Καλά σε αυτό έχεις ένα δίκιο,δεν μπορώ να πώ!!!:O Edited February 3, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Και το Ν8 το ίδιο ελεεινό είναι για μένα με τα προηγούμενα. Εμφάνιση κινητού και λειτουργικού περασμένης δεκαετίας. Ειλικρινά είναι το τελευταίο μου ποστ στο θέμα αυτό γιατί ξέρουμε όλοι ότι έχουμε συζητήσει τα ίδια πράγματα δεκάδες φορές σε δεκάδες θέματα και άκρη δε βγάζουμε :) μιλαμε για το λειτουργιες/lag κτλ αλλα δεν αναφερει κανεις το κομματι user interface το οποιο παιζει εξισου σημαντικο ρολο. θυμηθειτε απλα πώς ηταν το n8 οταν βγηκε στην αγορα.. το symbian δεν ηταν κακο σαν λειτουργικο, ηταν ομως λιγο σε συγκριση με τους ανταγωνιστες του.. προφανως παιδια ενα απο τα πραγματα που μας αρεσει στο symbian ειναι και το interface. να φανταστω οτι το θεωρειται παλιο,ασχημο συνηθισμενο απολιθωμενο και οτι αλλο θελετε(δικαιωμα σας) και φυσικα ειναι αποτρεπτικος λογος αγορας και παραλληλα ενας απο τους λογους σβησιματος του symbian απο το χαρτη.. ωραια μεχρι εδω,αποψη σας καλα κανετε και οιδυο δεν θεωρειτε οτι τα wp ειναι το μελλον? για πειτε μου λοιπον πως ενα super user friendly-smooth και πολυ διαφημησμενο-βραβευμενο λειτουργικο δεν πουλαει?? ποιος ειναι ο αποτρεπτικος παραγοντας εδω? εχει υποστηριξη,οικοαυστημα,νεο σχεδιασμο.. τελος παντων εχει ολα τα 'απαραιτητα'(αυτα που δεν ειχε υποτιθεται το symbian για να πετυχει) για να πετυχει..αλλα γιατι δεν το κανει? btw το n8 ειναι πανεμορφο Edited February 2, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Δεν ξέρω πώς να το γράψω για να μη γίνω λίγο troll, αλλά μετά από 2 εβδομάδες με το Note 2 ετοιμάζομαι να το κάνω συσκευή 2 πάλι και να έχω ως τηλέφωνο το Ν8. Πιο απλό (λιγότερο χαοτικό σε μενού και ρυθμίσεις), πιο μικρό, κάνει τα πάντα από βασικές λειτουργίες (τηλέφωνο, sms, mail, navi, φωτογραφία - δεν κάνω σύγκριση με Note 2 γιατί είναι άδικο για το Note) και αυτό που του λείπει είναι τα προγράμματα και η μεγάλη οθόνη για browsing. Το browsing το κάνω σε περίπτωση ανάγκης ή παίζοντας σε καμιά καφετέρια όταν βαριέμαι ή 5-10 μέρες το χρόνο στις διακοπές (αν δεν έχω πρόσβαση σε Η/Υ = παραλία ή διακοπές σε "ξένο" μέρος, γιατί πλέον και στο χωριό έχουμε dsl = laptop/netbook και καθάρισα). Αυτό που γέρνει την πλάστιγγα είναι η ύπαρξη προγραμμάτων, που στο Symbian απλά δεν υπάρχουν (π.χ. πρέπει να δημιουργήσω excel για τις βαθμολογίες ή απουσίες πράγμα που γίνεται με ειδικό πρόγραμμα στο android/iphone, πράγμα πιο εύκολο και πλήρες) και ενδεχομένως η αντοχή σε βαριά λειτουργία, δηλαδή πώς θα συμπεριφέρονται τα κινητά όταν γεμίσουν προγράμματα και αυτό γιατί το Ν8 όταν ξεπερνάω τις 100-120 εφαρμογές σε εγκατάσταση (συνολικά παίζω περίπου στις 200-250) αρχίζει να έχει αργή απόκριση στο μενού (έχω ειδικό φάκελο για τις γενικές εφαρμογές και άλλους 3-4 για navi, games κτλ). Για το κοινό, τον απλό κόσμο, που δεν έχει σχέση με τεχνολογίες κτλ τα πράγματα είναι πιο απλά. Αγοράζει ό,τι του πασάρουν, ό,τι πει ο γνωστός, ό,τι πουλάει, ό,τι διαφημίζεται, ό,τι του έρθει στην τελική. Μετά, βέβαια, πηγαίνει στο γνωστό για να του φτιάξει το κινητό όπως αυτός θέλει ή κάπως, ώστε να μοιάζει στο παλιό που είχε (εδώ κι εγώ έχω παράπονο από τη λειτουργία κλήσεων του Android που είναι πιο περίπλοκη από το Symbian). Για να δείξω τη διαφορά στις αντιδράσεις του κόσμου περιγράφω ένα περιστατικό που μου έχει συμβεί περίπου 10 φορές μέχρι σήμερα, τις τελευταίες ημέρες (μετά την αγορά του Note 2): ΟΛΟΙ σχολιάζουν το μέγεθος, ότι δεν είναι τηλέφωνο κτλ. Κλασσική αντίδραση, αποδεκτή, αναμενόμενη και φυσιολογική, αφού κι εγώ το πήρα περισσότερο για τα προγράμματα και λιγότερο για συνομιλίες. Αυτό που ξενίζει, όμως, είναι το εξής. Ενώ οι περισσότεροι παίρνουν στα χέρια τους και το Ν8 για σύγκριση, κοιτάνε και τα δύο, βλέπουν τις χύμα εφαρμογές στο Note 2 και λένε, σε ένα ποσοστό 50-50%: λίγες έχεις ή πολλές έχεις βάλει. Αντιστοίχως, κοιτάνε το μενού του Ν8, βλέπουν τους φακέλους, δεν μπαίνουν μέσα και δε λένε τίποτε. Στην πράξη ποια είναι η αλήθεια; 200+ εφαρμογές στο Ν8 vs ~100 στο Note 2 (είμαι στην αρχή ακόμη) είναι λίγο ή πολύ; τι εμπειρίες έχει ο αντίστοιχος χρήστης; μία κοπέλα σήμερα δικαιολογούσε τον ξάδελφο που έχει HTC και 30 εφαρμογές και έλεγε ότι το χρειάζεται για τη δουλειά (προγραμματιστής), ενώ το Note 2 με 100 εφαρμογές ήταν περιττό (κινητές η ειδικότητά μου). Την ίδια στιγμή, η τύπισσα έχει android χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ εφαρμογή να δουλεύει πλην facebook (γιατί δεν πήρε dumb phone άραγε;). Ποιον να θεωρήσεις, λοιπόν, ως σωστό και ποιον να λάβεις υπόψη σου, ως κοινή γνώμη; εδώ δεν μπορούν να μετρήσουν τις εφαρμογές καλά καλά... Όσο για το θέμα ποιότητας κατασκευής, ειλικρινά γελάω στη σύγκριση Note 2 με Ν8. Τι να πεις; για το αλουμίνιο; για την αίσθηση των πλήκτρων; για τις θύρες; για την κάμερα; για το πώς ακούγεται η φωνή (οι συχνότητες που περνάνε είναι περισσότερες = πιο γεμάτο φάσμα και φυσικότερη φωνή) ή τα ηχεία; καμία σχέση μεταξύ των δύο. Από την άλλη, βλέπεις την οθόνη του Note 2 και ξέρεις ότι μπορείς να διαβάσεις ό,τι θες, να έχεις navi και να βλέπεις άψογα τα ονόματα των δρόμων κτλ. ΣΗΜΕΡΑ: ένα Ν8 με έναν επεξεργαστή Dual core 1,2GHz, 1GB RAM, 32GB+32GB internal+ SD (μου μένουν 2+4GB πλέον, χωρίς να έχω τραβήξει πολλά βίντεο και φωτογραφίες), και διπλάσια ανάλυση οθόνης (κάμερα η ίδια, δεν πειράζει) σε 4,0'' και τα συζητάγαμε μετά αν θα αγόραζα Note 2. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 @Dark σου απάντησα ήδη για τις πωλήσεις. Αφ ενός δε λένε κάτι, αφ ετέρου αυτές γίνονταν μια περίοδο με μηδενικό ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σας παρακαλώ, σαν απλός χρήστης του ωραίου μας forum, μη πέφτουμε σε παγίδες κάποιων και κάνουμε άλλη μια φορά άτοπες συγκρίσεις, όπως αυτή του note 1,2 με το Ν8. Πολύ διαφορετικά πράγματα και έχουν και 3 χρόνια διαφορά ηλικίας σχεδόν. Μια φορά ας κρατηθούμε στον τίτλο του θέματος και όσοι έχουν να πούν κάτι για το symbian, καλό ή κακό (εννοείται) ας το πουν. Όσοι θέλουν να πούν πόσο καλό είναι το android ή το ios ή τα wp, υπάρχουν και άλλα θέματα... Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς καμία αρμοδιότητα moderator εννοείται. Απλά είναι κουραστικά τα ίδια και τα ίδια και από τους "κακοπροαίρετους" και από εμάς. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 symbian,die hard για τους φιλους που ακομα το αγαπαμε και το δουλευουμε,και νομιζω οτι ακομα ειναι πολλοι σε ολο τον πλανητη. ειναι αποριας αξιο πως το εφτασαν μεχρι εδω,στο οριστικο τελος του. και να σκεφτει κανεις οτι μολις προχθες ενα ακομα symbian κινητο,το nokia 500 απο λιανικη τιμη 159 ευρω,πλεον πωλειται στα 99! ετσι θα επρεπε να ειχε κινηθει η εταιρια απο την αρχη και οχι τωρα στα τελειωματα! σε αυτην την περιπτωση δεν θα υπηρχαν απλα ολα αυτα τα alcatel, zte, samsung, huawei, lg με κοστος μεχρι 100 ευρω με android και hardware της κακιας ωρας κυριολεκτικα ! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 @Dark σου απάντησα ήδη για τις πωλήσεις. Αφ ενός δε λένε κάτι, αφ ετέρου αυτές γίνονταν μια περίοδο με μηδενικό ανταγωνισμό. Αφου δεν λενε κατι οι πωλησεις που βασιζεται την πτωση του symbian? Δεν καταλαβα? Μπορουμε να πουμε για την πτωση του symbian εξαιτιας της πτωσης των πωλησεων αλλα δεν μπορουμε για την αποτυχια των wp εξαιτιας των πωλησεων? Οποτε μας βολευει δηλαδη.. Ακομα και τωρα μετα απο δυο χρονια,βγηκαν και τα 8κταρια τα wp δεν εχουν καταφερει ουτε καν να εδραιωθουν.. Και εσεις λετε οτι να'ναι για να υποστηριξετε μια συνταγη που μεχρι τωρα ειναι αποτυχημενη.. Δεν ξερω τι θα γινοταν αν εμενε στο συμπιαν αλλα ξερω-βλεπω(και εσεις οσο και αν δε το λετε) οτι η στροφη στα wp ειναι καταστροφικημεχρι στιγμης τουλαχιστον Και ακομα qqtilt περιμενω να μου απαντησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι εταιρείες είναι οτι κοιτούν μόνο τις πωλήσεις και αδιαφορούν για την πρόοδο του ανταγωνισμού. Ώσπου να καταλάβουν τι έγινε έχουν μείνει πίσω 2 τεχνολογικά έτη και δεν προλαβαίνουν να αναπληρώσουν το χρόνο αφού είναι εντελώς απροετοίμαστες. Αυτό έπαθε η Nokia. Μέχρι τέλος 2009 πούλαγε καλά, αλλά απουσίαζε απο το προσκήνιο. Κανείς δεν ασχολούνταν μαζί της στα μέσα. Αντί να ξεκινήσει τότε μια ριζική ανανέωση απο το μηδέν, προτίμησε τις ενέσεις τυπου belle που κι αυτές καθυστέρησαν. Ήλθαν μετά οι Κορεατες με τα Android των 200 ευρώ και τελειωσε. Αναφέρω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου. Άφησα την Nokia στο E51 και πήγα να ξαναδοκιμάσω επίσης σαν δευτερη συσκευή το Ε5-0 μετα απο 3 χρονια. Δεν είχε αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούσα καν να το χρησιμοποιήσω έχοντας συνηθίσει για μια 5ετια να δουλεύω με WM, iPhone και android. Το έδωσα μισοτιμης αφού το χρησιποίησα σαν ξυπνητήρι για λίγο διάστημα. Οι android συσκευές που κόστιζαν τα ίδια χρήματα έκαναν δεκάδες πράγματα παραπάνω και με πολύ μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος και απο το τέλος του 2010 έπεσαν με τα μούτρα στα φθηνά android. Αυτή ήταν η αιτία της ταφοπλακας. Edited February 2, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 symbian,die hard για τους φιλους που ακομα το αγαπαμε και το δουλευουμε,και νομιζω οτι ακομα ειναι πολλοι σε ολο τον πλανητη. ειναι αποριας αξιο πως το εφτασαν μεχρι εδω,στο οριστικο τελος του. και να σκεφτει κανεις οτι μολις προχθες ενα ακομα symbian κινητο,το nokia 500 απο λιανικη τιμη 159 ευρω,πλεον πωλειται στα 99! ετσι θα επρεπε να ειχε κινηθει η εταιρια απο την αρχη και οχι τωρα στα τελειωματα! σε αυτην την περιπτωση δεν θα υπηρχαν απλα ολα αυτα τα alcatel, zte, samsung, huawei, lg με κοστος μεχρι 100 ευρω με android και hardware της κακιας ωρας κυριολεκτικα ! Οχι μονο της κακιας ωρας αλλα και λιγο χειροτερα... Η αλλαγη μου απο το Νοκια 5800ΧΜ σε samsung Galaxy 3 τοτε ηταν ισως η πρωτη φορα που ενιωθα οτι πεταξα τα λεφτα μου. Συγκεκριμενα την 1η εβδομαδα ειχα το νοκια σε χρηση γιατι απλα με το cfw δεν lagαρε τη στιγμη που το μανισιο samsung απλα δεν υποφεροταν με τιποτα, σε σημειο που δεν αναβε την οθονη για να απαντησεις σε κληση. Μπορει να μην εχω παιξει με το S^3, αλλα η εμπειρια μου απο το S60v5 ηταν οτι αν καθοσουν να ασχοληθεις μαζι του εστρωνε σε μεγαλο βαθμο.. Οπως πλεον το ιδιο συμβαινει και με το android, αφου το γεμιζουν με ενα σωρο bloatware... PS Σημερα το 5800 μια χαρα δουλευει σαν 2η συσκευη και προβλεπεται να παραμεινει για πολυ καιρο ακομα... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πάλι τα ίδια και σ'αυτό το θέμα ... Το αστείο είναι πως μερικοί επιμένουν πως το Symbian ήταν αρχαιολογικό εύρημα μέχρι το τέλος του, χάρηκαν πολύ όμως όταν πήραν GPU Acceleration και USB OTG και θα χαρούν ακόμα περισσότερο όταν θα πάρουν FM Transmitter κάποτε ... Τι να κάνουμε ... Ας είναι καλά και τα παιδιά που το κρίνουν αφού το χουν δοκιμάσει και γράφουν πως πραγματικά είναι τα πράγματα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι εταιρείες είναι οτι κοιτούν μόνο τις πωλήσεις και αδιαφορούν για την πρόοδο του ανταγωνισμού. Ώσπου να καταλάβουν τι έγινε έχουν μείνει πίσω 2 τεχνολογικά έτη και δεν προλαβαίνουν να αναπληρώσουν το χρόνο αφού είναι εντελώς απροετοίμαστες. Αυτό έπαθε η Nokia. Μέχρι τέλος 2009 πούλαγε καλά, αλλά απουσίαζε απο το προσκήνιο. Κανείς δεν ασχολούνταν μαζί της στα μέσα. Αντί να ξεκινήσει τότε μια ριζική ανανέωση απο το μηδέν, προτίμησε τις ενέσεις τυπου belle που κι αυτές καθυστέρησαν. Ήλθαν μετά οι Κορεατες με τα Android των 200 ευρώ και τελειωσε. Αναφέρω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου. Άφησα την Nokia στο E51 και πήγα να ξαναδοκιμάσω επίσης σαν δευτερη συσκευή το Ε5-0 μετα απο 3 χρονια. Δεν είχε αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούσα καν να το χρησιμοποιήσω έχοντας συνηθίσει για μια 5ετια να δουλεύω με WM, iPhone και android. Το έδωσα μισοτιμης αφού το χρησιποίησα σαν ξυπνητήρι για λίγο διάστημα. Οι android συσκευές που κόστιζαν τα ίδια χρήματα έκαναν δεκάδες πράγματα παραπάνω και με πολύ μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος και απο το τέλος του 2010 έπεσαν με τα μούτρα στα φθηνά android. Αυτή ήταν η αιτία της ταφοπλακας. Διαφωνω με αυτη τη φραση. Το Ε51 μου ως τηλεφωνο και δεν μιλαω μονο για την ποιοτητα κλησεων ,ειναι ανωτερο απο σημερινα android 300€+. Ο λογος; Η διαχειρηση των κλησεων, η κατηγοριοποιηση του τηλεφωνικου καταλογου, η προσβαση σε τηλεφωνικες λειτουργιες του "πρασινου πληκτρου" που απουσιαζει απο all touch κινητα ειναι αναντικατασταστη για εμενα. Με το Ε51 για παραδειγμα μπορουσα την ωρα που διαβαζα ενα sms πατωντας το πρασινο ακουστικο να του κανω κληση χωρις να ψαχνω menu και υπομενου. Στην οθονη αναμονης με το πρασινο ακουστικο εβλεπα της τελευταιες μου κλησεις εισερχομενες/εξερχομενες. Μην πω για την λειτουργια ξυπνητηρι που λειτουργει ακομη και αν εχεις κλειστο το τηλεφωνο. Το neo V το εχω για παιχνιδομηχανη και δεν συγκρινω και σε αυτονομια με το Ε51. Ο κοσμος επεσε με τα μουτρα στα android για τα προωθησαν στα καταστηματα. "Κοιτα αυτο εχει και εφαρμογες" λες και εμεις στο symbian δεν βαζαμε εφαρμογες πριν μια δεκαετια στο 6600... Ολα ηταν θεμα διαφημισης. 10 χρονια κανεις δεν ηξερε οτι το λειτουργικο που ειχαν τα ακριβα nokia ηταν smart OS και το ελεγαν symbian εκτος απο τους "ψαγμενους" στα forum. Η ριζικη ανανεωση ανακοινωθηκε το 2010 και σταματησε πριν αρχισει το 2011. Μιλαω για την ενωποιηση των UI και την QT σε symbian και meego. Φτασαμε σε σημειο να θεωρουν στην nokia θετικο αποτελεσμα την ανοδο πωλησεων των wp χωρις να τους ενδιαφερει οτι αυτη τη στιγμη η ανοδος αυτη ειναι μικροτερη απο τη μειωση των symbian και οτι τα κερδη της προερχονται απο τις μη εξυπνες συσκευες της με μεσο κοστος 31€... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Λάτρης κι εγω του symbian θα πω πως ο κόσμος είχε αρχίσει να απομακρύνεται απο το συγκεκριμένο λειτουργικό (άλλωστε ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες -πλην νοκια και appl- βρίσκονται "αλλού") και η επιστροφή στο symbian έγινε γρίφος για δύσκολους λύτες, ακόμα κι όταν αυτό απογειώθηκε. Άρα το symbian δεν μπορούσε να πιάσει ξανά την κορυφή και η νόκια έπρεπε να κινηθεί αλλιώς (δεν είναι από τις εταιρείες που αρκούνται στις μεσαίες κατηγορίες). Αποφάσισε wp. Σε αντίθεση με την άποψη της πλειοψηφίας (και ίσως των μέχρι τωρα πωλήσεων) πιστεύω πως είναι μια καλή λύση και θα πάει πολύ καλά. Μεσολάβησε όμως ένα έγκλημα. Ο αιφνίδιος θάνατος του meego. Αυτό ήταν ένα τεράστιο αυτογκόλ της nokia και δεν ξέρω με τι αντάλλαγμα από την ms το πραγματοποίησε. "Δυστυχώς" απόλαυσα για κάποιους μήνες το Ν9 και η μαγεία τού meego με ακολουθεί ακόμα...... Όσο για το symbian, όση ευθύνη έχει η νοκια για τον θάνατό του, τόση και ίσως μεγαλύτερη έχουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές που το εγκατέλειψαν νωρίτερα (κατά μία έννοια). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Απλά πράγματα. Η Nokia, προ Elop, έπρεπε να δει σοβαρότερα την ανάπτυξη των λειτουργικών της, κυρίως του symbian, να στήριζε σωστά τις τότε συσκευές σε θέματα λογισμικού, να τελείωνε επιτέλους την μετάβαση σε QT και πάνω απ όλα, να έβγαζε το symbian σε amrv7 επεξεργαστές! Έλεος δηλαδή, κόλλημα στην απαρχαιωμένη κι αργή armv6. Symbian Belle, με πλήρη μετάβαση σε QT και symbian c++, σωστή αντιμετώπιση απ το Nokia ώστε να υπάρχει και ενδιαφέρον απ τους developers και τις εταιρίες λογισμικού και σύγχρονους επεξεργαστές Cortex-A9 κι αντιστοιχες μνήμες και chip γραφικών θα ήταν ακόμα ζωντανό και το ταχύτερο και πιο smooth λειτουργικό για κινητά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Διαφωνω με αυτη τη φραση. Το Ε51 μου ως τηλεφωνο και δεν μιλαω μονο για την ποιοτητα κλησεων ,ειναι ανωτερο απο σημερινα android 300€+. Ο λογος; Η διαχειρηση των κλησεων, η κατηγοριοποιηση του τηλεφωνικου καταλογου, η προσβαση σε τηλεφωνικες λειτουργιες του "πρασινου πληκτρου" που απουσιαζει απο all touch κινητα ειναι αναντικατασταστη για εμενα. Με το Ε51 για παραδειγμα μπορουσα την ωρα που διαβαζα ενα sms πατωντας το πρασινο ακουστικο να του κανω κληση χωρις να ψαχνω menu και υπομενου. Στην οθονη αναμονης με το πρασινο ακουστικο εβλεπα της τελευταιες μου κλησεις εισερχομενες/εξερχομενες. Μην πω για την λειτουργια ξυπνητηρι που λειτουργει ακομη και αν εχεις κλειστο το τηλεφωνο. Το neo V το εχω για παιχνιδομηχανη και δεν συγκρινω και σε αυτονομια με το Ε51. Ο κοσμος επεσε με τα μουτρα στα android για τα προωθησαν στα καταστηματα. "Κοιτα αυτο εχει και εφαρμογες" λες και εμεις στο symbian δεν βαζαμε εφαρμογες πριν μια δεκαετια στο 6600... Ολα ηταν θεμα διαφημισης. 10 χρονια κανεις δεν ηξερε οτι το λειτουργικο που ειχαν τα ακριβα nokia ηταν smart OS και το ελεγαν symbian εκτος απο τους "ψαγμενους" στα forum. Η ριζικη ανανεωση ανακοινωθηκε το 2010 και σταματησε πριν αρχισει το 2011. Μιλαω για την ενωποιηση των UI και την QT σε symbian και meego. Φτασαμε σε σημειο να θεωρουν στην nokia θετικο αποτελεσμα την ανοδο πωλησεων των wp χωρις να τους ενδιαφερει οτι αυτη τη στιγμη η ανοδος αυτη ειναι μικροτερη απο τη μειωση των symbian και οτι τα κερδη της προερχονται απο τις μη εξυπνες συσκευες της με μεσο κοστος 31€... Διαφωνώ φίλε μου. Αυτά ήταν ζητούμενα προ 8ετιας. Η εμπειρία χρήσης των κλασσικών Symbian σήμερα θεωρείται ...τραυματική. Άλλο το συναισθηματικό δέσιμο και άλλο η πραγματικότητα. Οποιαδήποτε σύγκριση με συσκευές Android ανάλογης αξία είναι ατυχής. Όλα αυτά περί ποιότητας στην συνομιλία, FM trans κλπ, κλπ είναι για να λέμε ότι κάτι κάναμε. Το Ε5-0 με γύρισε Χρόνια πίσω. Έκτος από κλήσεις οτιδήποτε άλλο να ήθελα να κάνω ήταν περιπέτεια και χάσιμο χρόνου. Η κάμερα του ντροπή για την Νοκια. Η οθόνη βγαλμένη από το 2003. Και αυτό το τηλέφωνο το πουλούσαν 270 ευρω. Δουλέψτε ένα Lumia έστω το 800 που το βρίσκεις τώρα κάτω από 200 ευρώ και θα καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο πρέπει να είχε κάνει η Nokia άλλα δικό της με το meego το 2008 οχι αρχές του 11. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Διαφωνώ φίλε μου. Αυτά ήταν ζητούμενα προ 8ετιας. Η εμπειρία χρήσης των κλασσικών Symbian σήμερα θεωρείται ...τραυματική. Άλλο το συναισθηματικό δέσιμο και άλλο η πραγματικότητα. Οποιαδήποτε σύγκριση με συσκευές Android ανάλογης αξία είναι ατυχής. Όλα αυτά περί ποιότητας στην συνομιλία, FM trans κλπ, κλπ είναι για να λέμε ότι κάτι κάναμε. Το Ε5-0 με γύρισε Χρόνια πίσω. Έκτος από κλήσεις οτιδήποτε άλλο να ήθελα να κάνω ήταν περιπέτεια και χάσιμο χρόνου. Η κάμερα του ντροπή για την Νοκια. Η οθόνη βγαλμένη από το 2003. Και αυτό το τηλέφωνο το πουλούσαν 270 ευρω. Δουλέψτε ένα Lumia έστω το 800 που το βρίσκεις τώρα κάτω από 200 ευρώ και θα καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο πρέπει να είχε κάνει η Nokia άλλα δικό της με το meego το 2008 οχι αρχές του 11. Εγώ πάντως και αρκετός περίγυρός μου, μια χαρά εμπειρία χρήσης έχουμε.. Και οι επαφές ρολάρουν σα ιαπωνικό τρένο, σε αντίθεση με το s3 ενός φίλου από τη δουλειά. Αυτός βέβαια ανοίγει και office 2013 αν θέλει, αλλά άλλο αυτό. Ο καθένας λοιπόν κρίνει με βάση τις εμπειρίες του. Το Ε5 πάντως δεν φοράει το τελευταίο symbian. Στην τελευταία πρόταση θα ψιλοσυμφωνήσω. Οι καθυστερήσεις ήταν βασικό ελάττωμα της εταιρίας και ειδού τα αποτελέσματα. Απλά Ν9, όχι lumia 800... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Δουλέψτε ένα Lumia έστω το 800 που το βρίσκεις τώρα κάτω από 200 ευρώ και θα καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο πρέπει να είχε κάνει η Nokia άλλα δικό της με το meego το 2008 οχι αρχές του 11.Προφανως εχουμε διαφορετικες αναγκες. Αλλα αν μιλας για lumia 800, ενα τηλεφωνο που εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο το Ν900 μου του 2009 ειναι ατυχης η συγκριση. Ειναι σαν να μου δειχνεις τι ειχε η nokia πριν 3 χρονια και τα παιχνιδια marketing και συμφωνιες κατω απο το τραπεζι την οδηγησαν εδω που εφτασε και οχι η ανικανοτητα της να ακολουθησει τον ανταγωνισμο σε λειτουργικο και συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το παρελθον γραφτηκε με τονους μελανιου και χιλιαδες αναμνησεις. Ο καθενας κραταει τις δικες του στιγμες που σιγουρα συνδιαστηκαν με παρα πολλες ανθρωπινες καταστασεις. Τοτε ηταν εκει και μας συνοδευε στην καθημερινοτητα μας. Η καθε συσκευη για τον καθενα μας ξεχωριστα εχει την δικη της ιστορια στις αναμνησεις του. Για τους νεοτερους σας ευχομαι να περασετε τις ιδιες και καλυτερες στιγμες για να εχετε τις δικες σας γλυκες και πικρες αναμνησεις οχι μονο απο την συσκευη και το λειτουργικο, αλλα και στην καθημερινοτητα σας που αυριο θα το θυμαστε. Η στιγμη που επιασα το R380 δεν υπαρχει. Οπως και το πρωτο μου communicator που τυπωνε με infrared και ειχα βρει ενα laser hp που το υποστηριζε. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) @dark_ds μα ολα τα μεγαλα tech sites κακα πραγματα εχουν να πουν για το symbian στις τελευταιες του εκδοσεις... στα reviews του 808 ολοι σχεδον οι reviewers ειχαν το software στα αρνητικα. το symbian ετσι κι αλλιως θα πεθαινε.... και ο elop να μην ηταν θα πεθαινε για να δωσει τη θεση του στο meego... κατι που επρεπε να ειχε γινει χρονια πριν... απο εποχες του πρωτου iphone EΣΥ το δοκιμασες ; Χρησιμοποιησες συσκευη με S^3 για να αποφανθεις για την εμπειρια χρησης ; Αν εγω διαβασω 5 reviews στα οποια αναφερουν οτι οι wp ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, να δωσω βαση ή οχι ; Οπως προειπα, μιλαμε για ενα λειτουργικο ιστορικο πλεον, οφειλουμε να μιλαμε με σεβασμο ειτε εχουμε να αναφερουμε μια θετικη εμπειρια ειτε μια αρνητικη. Το να ψαξουμε υπαιτιοτητες για αυτο το τελος ειναι φυσιολογικο, το ακατασχετο θαψιμο με μηδενικα κριτηρια, καλη ωρα απ'το ατομο εδω που εξακολουθει δυστυχως και εκφραζεται ελευθερα, ειναι ανοησια. Βλεπω επισης οτι γινονται συγκρισεις με παλιες εως αρχαιες στιγμες του Symbian. Το καλυτερο κριτηριο συγκρισης ειναι η τελευταια εκδοση του, η οποια προεκυψε ετη φωτος μπροστα απο την προηγουμενη. Το να συγκρινω πχ iphone 4S με Lumia 610 (7.5) ειναι ατοπο. Edited February 3, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Διαφωνώ φίλε μου. Αυτά ήταν ζητούμενα προ 8ετιας. Η εμπειρία χρήσης των κλασσικών Symbian σήμερα θεωρείται ...τραυματική. Άλλο το συναισθηματικό δέσιμο και άλλο η πραγματικότητα. Οποιαδήποτε σύγκριση με συσκευές Android ανάλογης αξία είναι ατυχής. Όλα αυτά περί ποιότητας στην συνομιλία, FM trans κλπ, κλπ είναι για να λέμε ότι κάτι κάναμε. Το Ε5-0 με γύρισε Χρόνια πίσω. Έκτος από κλήσεις οτιδήποτε άλλο να ήθελα να κάνω ήταν περιπέτεια και χάσιμο χρόνου. Η κάμερα του ντροπή για την Νοκια. Η οθόνη βγαλμένη από το 2003. Και αυτό το τηλέφωνο το πουλούσαν 270 ευρω. Εγώ θα στο πω λίγο αλλιώς. Λέτε όλοι πως το Android είναι στιβαρότερο και καλύτερο του Symbian. Με κλήσεις και αναμονές μπαταρίας τι γίνεται; Στα 1500mAh το E71 βγάζει μέρα και είναι ανοιχτά όλα σχεδόν (Opera, WiFi, QuickOffice, Mail client κλπ), μιλάω κιόλας όταν χρειαστεί. Με τα τώρα δεδομένα, κοστίζει κάτω από 100 ευρώ. Βρες μου λοιπόν ένα Android QWERTY με τόσα λεφτά και τέτοια αντοχή, να το πάρω. Εγώ δεν βρίσκω! :lol: Όσο για το E5, ανήκει σε άλλη κατηγορία. Δεν ζητάς κάμερες κλπ σε E-Series, είναι τρέλα αυτό. Ακόμα κι εγώ που έχω E-Series, έχω και το K800i ή το C905 κάπου πρόχειρο πάντα για φωτογραφίες και μουσική. Αυτή η σειρά είχε άλλο ρόλο, όπως και η N είχε το δικό της. * Η περιπέτεια έχει το ενδιαφέρον της ρε συ... Μου πήρε ώρες να στήσω το Foursquare app και δεν μπορώ να το χαρώ! Καταραμένα μάρμαρα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Κρίμα :( Πρίν χρόνια, με 256 ram, 62 !!! εφαρμογες "τρεχουν" σε symbian κινητο. Ελεύθερη ram 4,9 :lol: Κάποιοι σήμερα με ρομποτακι ανεβάζουν video με 15 εφαρμογες,συγνωμη apps, και χαιρονται:lol: Οι επαφες τους, το τηλεφωνο,μηνυματα και το μητρωο τους για να "τρεξουν" θελουν 200mb ram :lol: Φτανει με το android,σας αρεσει το καταλαβαμε. Υπαρχουν παρα πολλα θεματα για να γραψετε ποσο καλο είναι με τους "ομοθρησκους" σας. Να φύγετε κυριοι να αλλου:lol: Edited February 3, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εξαιρετικό άρθρο. Κάτοχος Ν8, μπορώ να επιβεβαιώσω πως πρόκειται για μια όχι τόσο γρήγορη συσκευή, αλλά να ακούω όσα ακούω για το 808 που ναι έτη φωτός μπροστά απο άτομα που δεν το έχουν δούλέψει με fp2 είναι αστείο! Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι εταιρείες είναι οτι κοιτούν μόνο τις πωλήσεις και αδιαφορούν για την πρόοδο του ανταγωνισμού. Ώσπου να καταλάβουν τι έγινε έχουν μείνει πίσω 2 τεχνολογικά έτη και δεν προλαβαίνουν να αναπληρώσουν το χρόνο αφού είναι εντελώς απροετοίμαστες. Αυτό έπαθε η Nokia. Μέχρι τέλος 2009 πούλαγε καλά, αλλά απουσίαζε απο το προσκήνιο. Κανείς δεν ασχολούνταν μαζί της στα μέσα. Αντί να ξεκινήσει τότε μια ριζική ανανέωση απο το μηδέν, προτίμησε τις ενέσεις τυπου belle που κι αυτές καθυστέρησαν. Ήλθαν μετά οι Κορεατες με τα Android των 200 ευρώ και τελειωσε. Αναφέρω σαν παράδειγμα τον εαυτό μου. Άφησα την Nokia στο E51 και πήγα να ξαναδοκιμάσω επίσης σαν δευτερη συσκευή το Ε5-0 μετα απο 3 χρονια. Δεν είχε αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούσα καν να το χρησιμοποιήσω έχοντας συνηθίσει για μια 5ετια να δουλεύω με WM, iPhone και android. Το έδωσα μισοτιμης αφού το χρησιποίησα σαν ξυπνητήρι για λίγο διάστημα. Οι android συσκευές που κόστιζαν τα ίδια χρήματα έκαναν δεκάδες πράγματα παραπάνω και με πολύ μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος και απο το τέλος του 2010 έπεσαν με τα μούτρα στα φθηνά android. Αυτή ήταν η αιτία της ταφοπλακας. Φίλε Κώστα έχεις εν μέρη δίκιο. Αλλά και άδικο. Γιατί? Γιατί απλά δεν έχεις δουλέψει και ζήσει με το 808 που είναι το συμπιαν όπως έπρεπε να ήταν. Ήμουν και εγώ μια και είπα πάντα σα 2ο ή και 1ο τηλέφωνο κάποιο συμπιαν που κατεκρινα το (παλιό) συμπιαν και είχα δίκιο καθώς ήταν περίπου σα τα ζώα μου παν αργά αλλά πλέον με το 808 αυτό δεν ισχύει παρά μόνο σε μερικά κατάλοιπα απ το παρελθόν ο όπως στην εγκατάσταση εφαρμογών κλπ. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει πόσο με έχει εκπλήξει αυτή η συσκευή, σε σημείο Μάλιστα τέτοιο που να την έχω πλέον για βασικό τηλέφωνο. Μάλιστα σε άμεση σύγκριση με android συσκευές στη mid rage κατηγορία δεν έχει αντίπαλο ενώ βάζει κάτω εύκολα όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου ακόμα και 4πυρινα θηρία όπως το S3 η και το note2 που εχω τώρα (και εχεις) σε θέματα τηλεφώνου κ αμεσοτητας κλησεων, , άνοιγμα κλείσιμο κ.α. οπως έδειξα και σε 1 μίνι βιντεακι που ανέβασα σε αυτό το τοπικ. Και αυτό επιτυγχάνετε με ενα "πεθαμενο" λειτουργικό και 1 ταπεινό μονοπύρηνο με μόλις 512 ram και όχι super duper 4 πύρινα με 2 giga ram. Εκεί που χάνει καθαρά είναι στο ίντερνετ που οσο φιλοτιμες προσπάθειες και να κάνει ο στοκ αλλά και ο Opera δε μπορεί να φτάσει παρά μόνο φθηνά android σε εμπειρία χρήσης. Βεβαίως απ την άλλη δε θα δεις ούτε τα lag ούτε τα σκαλωματα ή και τα restart ακόμα που κάνουν αυτα (τα φθηνά android) Γι αυτό έλεγα ότι το συμπιαν θα ήταν άψογο για mid range αν το προωθουσε και το εξελισε όπως έπρεπε μέχρι να έρθει κάποιο νεο λειτουργικό απ την ίδια η να πήγαινε στο Android. Και αν πεις απο hardware η ποιότητα είναι κλασεις ανώτερο. Χώρια που σα τηλεφωνο (ακουστικό, ηχεία είναι κορυφή, , επίσης GPS άψογο και δωρεάν να μη πω για τη εκπληκτική κάμερα του που όμοια δεν υπάρχει και αντικαθιστά άνετα απλη φωτογραφικη ψηφιακή αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις για dslr κ τέτοια. Αυτά τα λεω για να αποκαταστήσω λιγο το 808 γιατί το έχουν πάρει τα σκάγια απ τα παλιά αργά συμπιαν που θυμούνται οι περισσότεροι. Όσο για τα wp επειδή ήμουν απ τους πρώτους που πήρα τη γνώμη μου την ειχα πει για αυτά, smooth παρά ταχύτητα, smooth και άγιος ο θεός τουλάχιστον έως τα 7.5 που τα άφησα ενώ και το lumia800 που το πήρα πριν 1 χρόνο Καλό αλλά με χάλια κάμερα, και σα τηλέφωνο πίσω, σα social μπροστά. Δε θα έδινα ποτέ 1 808 για αυτό το πράγμα που δε μου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) καλησπέρα παιδιά.χρόνια λάτρης του συμπιαν με Ν95- Ν95 8ΓΙΓΑ, Ν8.808 το οποίο πούλησα λόγο ανάγκης-ΣΤΑ ενδιάμεσα μπήκα στο ανδροειδες με γαλαξία2, γαλαξία3-οneχ 'τα οποία πούλησα και τα τρία. Πολύ όμορφο το ρομπότ και θα το ξαναπάρω αλλά δεν αποχωρίζομαι το Ν8-η εύχρηστια του-η κάμερα του μετά το 808 και η ποιότητα κατασκευής του είναι το κάτι αλλο.της μισές σούπες που έχει φάει αυτο αν τις είχαν οι γαλαξίες θα είχαν γίνει βίδες. Το πλαϊνό πληκτρο κλειδώματος, το ξύπνητηρι που κτυπάει με κλειστό τηλέφωνο και παρά πολλά αλλά το κάνουν Κορυφαιο τηλέφωνο.δεν είναι για πολύ ίντερνετ η παιχνίδια που δεν εχω παίξει ποτέ, είναι φωτογραφική και κινητό-αν η νοκια είχε πραγματικό μάρκετινγκ δεν θα είχε ποτέ αντίπαλο. Έβγαλε τα μάτια της μονή της. Edited February 3, 2013 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts