Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ζ10 απο Birdphone ειναι η 4G εκδοση? Γιατι στην σελιδα τους δεν γραφει κατι

Στο παιδι ποιο πριν του ειπαν οτι ειναι το 4g . Εγω δεν προλαβα να μιλησω μαζι τους μονο το εκλεισα απο το site τους. Θα τους παρω ενα τηλ αυριο μολις ξυπνησω και θα σας ενημερωσω.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λιγο ειδα την περιγραφη λεει CPU Krait οποτε το 4G ειναι 99,9% το 3G εχει CPU Texas Instruments αν δε κανω λαθος

Μακαρι. Θα ενημερωσω αυριο μετα το τηλ, και την πεμπτη με την παραλαβη

αν παραγγειλατε 4g και ερθουν 3g να τα στειλετε πισω, γιατι παιζει καπου καπου το τυπογραφικο λαθος που αναφερουν διαφορα site

Εγω εκανα παραγγελια το απογευμα το Ζ10 νομιζα οτι ηταν ολα 4G....αυριο πριν παω να το παρω θα τους κανω ενα τηλεφωνο αν δεν ειναι απλα το ακυρωνω το birdphone δεν συνηθίζει σε "τυπογραφικα λαθη" ειναι σοβαρο καταστημα απλα 220 και η εκδοση 4G ειναι καπως πολυ καλη η τιμη.... :p

Χτες παρελαβα τις δυο θηκες που ειχα παραγγειλει. Ενα απλο bumber και την αυθεντικη transform shell. Το bumber δειχνει να προστατευει καλα, προεξεχει πανω και κατω απο το τηλεφωνο ωστε να δινει μεγαλυτερη ασφαλεια σε πτωση και δενει καλα και το καπακι της μπαταριας με τη συσκευη. Αλλα, καλυπτει και τα κουμπια της συσκευης με ενα σχετικα σκληρο πλαστικο και θελει αρκετη δυναμη για να τα πατησεις. Ειδικα του ηχου ειναι σαν να μην υπαρχουν... Για 1€ που κοστισε δεν πειραζει.

Παμε στην αυθεντικη. Επαθα πλακα. Το κινητο δειχνει πολυ ομορφο. Στο χερι σου αφηνει ωραια αισθηση και δεν επιβαρυνει το κινητο αισθητικα με επιπλεον ογκο και λειτουργικα ειναι σαν να μην εχεις θηκη . Αφηνει εκτεθειμένη την οθονη και καλυπτει μονο πλατη και γωνιες αφηνοντας το χερι σου να πιανει το σωμα του κινητου. Εξωτερικα ειναι καποιο σκληρο πλαστικο και εσωτερικα λαστιχο . Αν καποιος θελει να απολαμβανει το κινητο και οχι μια θηκη με οθονη , πιστευω αξιζει την αγορα της. Αλλιως προτεινω την flip που το προστατευει ολοκληρο, εχει λειτουργια wake/sleep αλλα κρυβει την ομορφια του κινητου. Απο χτες παντως απλα πιανω το κινητο χωρις λογο με την νεα θηκη :p

http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_632c07909c77b40f5d7a388b5973af1c_zps6b7fc73e.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_f2148c88e161ab3c2a5521ea86099e15_zps8ecd6565.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_d9d5501f09f880551eddcfd81c04fa63_zps97c1bce1.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_dbc4f3df46c1ef8d98c7e48b85b0c1f2_zpsedddfcbc.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Μιλησα πριν λιγο στο τηλ μαζι τους και η συσκευη ειναι 4g Ευρωπαικη και καλυπτεται με 2 χρονια εγγυηση απο τους ιδιους και εχει doa 7 ημερων. Αυριο η συσκευη θα ειναι στα χερια μου. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το birdphone μπραβο τους..

Μιλησα πριν λιγο στο τηλ μαζι τους και η συσκευη ειναι 4g Ευρωπαικη και καλυπτεται με 2 χρονια εγγυηση απο τους ιδιους και εχει doa 7 ημερων. Αυριο η συσκευη θα ειναι στα χερια μου. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το birdphone μπραβο τους..

καλοριζικο φιλε και εμενα ακριβως αυτα μου ανεφεραν. κανε κανενα σχολιο οταν το παρεις στα χερια σου. εγω λεω να το αγορασω σε 10-15 μερες απο bird. προσπαθω πρωτα να "σκοτωσω" το samy που εχω :D

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του Ζ10 αλλά έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1. Σχετικά με το λειτουργικό: Είναι τόσο ευαίσθητο ως προς τα προσωπικά δεδομένα;

Διαβάζω στα σχόλια στο skroutz ότι μπορείς να απαγορεύσεις κατά την εγκατάσταση ενός πχ παιχνιδιού, την πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο;

έχω απηυδήσει με τα δικαιώματα πρόσβασης που απαιτεί να έχει ο κάθε ένας που βγάζει μια εφαρμογή στο android (και όχι μόνο)

Περιμένω το firefox OS αλλά μέχρι να ωριμάσει θέλει πολύ χρόνο...

2. Σχετικά με αγορά από skroutz: τι παίζει με την εγγύηση ;

Υπάρχουν κάποια μοντέλα που καλύπτονται και κάποια άλλα όχι;

Ξέρω για άλλες συσκευές αλλά για Blackberry έχω μαύρα μεσάνυχτα

Πχ Lg G2 16gb καλύπτεται από την εδώ αντιπροσωπία ενώ το 32gb όχι

Το service στην Ελλάδα ποιος το καλύπτει; ξέρουμε αν είναι αξιόπιστο και γρήγορο;

Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να βοηθήσει !

anduril δεν ξερω να σου απαντησω:(

αλλα βλέπω στην 8η μερα χρησης ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:confused:!

στον browser,σε σαιτ σαν το myphone μας,

παω να γραψω ποστ και ειναι πολυυυυ laggy

το πληκρολογιο..

δλδ πληκτρολογω και φαινεται να μενει πισω 3-4 λεξεις στην οθονη..:(

πειτε μου οτι αυτο ειναι στανταρ κ δε διορθωνεται....:)

ααααααααααααα:p

χαωθηκα λιγο κ φωναζω.γιατι κατα τα αλλα τελειο το ζ10

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

anduril δεν ξερω να σου απαντησω:(

αλλα βλέπω στην 8η μερα χρησης ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:confused:!

στον browser,σε σαιτ σαν το myphone μας,

παω να γραψω ποστ και ειναι πολυυυυ laggy

το πληκρολογιο..

δλδ πληκτρολογω και φαινεται να μενει πισω 3-4 λεξεις στην οθονη..:(

πειτε μου οτι αυτο ειναι στανταρ κ δε διορθωνεται....:)

ααααααααααααα:p

χαωθηκα λιγο κ φωναζω.γιατι κατα τα αλλα τελειο το ζ10

Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Θα πω όμως πως το πρόβλημα είναι το mobile site του Myphone γιατί κατά τα άλλα το internet στο Ζ10 είναι πολύ γρήγορο. :confused:

Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Θα πω όμως πως το πρόβλημα είναι το mobile site του Myphone γιατί κατά τα άλλα το internet στο Ζ10 είναι πολύ γρήγορο. :confused:

ναι στο ινσομνια ας πουμε γραφει γρηγορα,

αλλα με βαση αυτο το εγραψα..

λογω καποιων διαφορετικων ρυθμισεων του myphone,ας πουμε

κολλαει το πληκτρολογιο εκει..

δεν ειναι μικρο το θεμα iou,να κανουμε ενα brainstorming,να δουμε τι λυση εχουμε,ισως να απενεργοποιησουμε κατι?

γιατι οσο υποχωρηση για το αγαπημενο μας ζ10 να κανουμε,αυτο δεν το ανεχομαι..:(

υπόψιν το htc diamond 1 και το 2 to 2009,2010 αντίστοιχα ήταν πολύ

πιο γρήγορα,αν κ ολιγον laggy,στο πληκτρολογιο στα ποστ..

το ζ10 δε νοειται ναναι πιο αργο:)

αλλωστε περαν απο bbαδες ειμαστε και myphonαδες

Edited by mertaghon2

Κατεβάστε από android, ,το tapatalk και θα είστε μια χαρά με το myphone

Έτσι. Και εγώ ξενέρωσα ερχόμενος από το n900 αλλά είμαι οκ με το tapatalk. Σε άλλα site δεν έχω θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ενταξει τζετ το ταπατολκ.

με φτιαξατε!

Φιου κ ανησυχησα..

Παρελαβα την συσκευη το πρωι ειναι το stl100-2 4g. Το λειτουργικο ειναι αψογο μιας και δεν εχω ξαναδουλεψει bb. Αυτα που με ανησυχησαν λιγο ειναι οτι ηταν λιγο ζεστο το οποιο διορθωθηκε μολις εκλεισα το 4g και εβαλα 3g-2g, ισως να εφταιγε και το σημα που δεν ηταν πολυ ισχυρο. Μπηκα λιγο fb και διαπυστωσα οτι δεν ειναι και τοσο smooth ισως να φταιει το οτι ειναι κακογραμμενο. Επειδη το 5s το εδωσα θα εχω σαν πρωτη συσκευη το z10 κανενα 6μηνο μεχρι να βγει το iphone6 σε περιπτωση που με κερδισει η bb θα παρω το z30 η οτι ποιο καινουργιο βγει. Σαν πρωτη εντυπωση στην αρχη δεν τρελαθηκα αλλα οσο το δουλευω σιγα σιγα αρχιζει και με εντυπωσιαζει ειδικα αυτο το πληκτρολογιο ειναι ολα τα λεφτα... Εχω πολλες ερωτησεις αλλα θα κατσω εδω στο φορουμ να διαβασω και οπου κολησω θα σας ρωτησω. Και βεβαια χωρις να θελω να κανω διαφημηση αψογη εξυπηρετηση απο birdphone μπραβο τους!!

Παρελαβα την συσκευη το πρωι ειναι το stl100-2 4g. Το λειτουργικο ειναι αψογο μιας και δεν εχω ξαναδουλεψει bb. Αυτα που με ανησυχησαν λιγο ειναι οτι ηταν λιγο ζεστο το οποιο διορθωθηκε μολις εκλεισα το 4g και εβαλα 3g-2g, ισως να εφταιγε και το σημα που δεν ηταν πολυ ισχυρο. Μπηκα λιγο fb και διαπυστωσα οτι δεν ειναι και τοσο smooth ισως να φταιει το οτι ειναι κακογραμμενο. Επειδη το 5s το εδωσα θα εχω σαν πρωτη συσκευη το z10 κανενα 6μηνο μεχρι να βγει το iphone6 σε περιπτωση που με κερδισει η bb θα παρω το z30 η οτι ποιο καινουργιο βγει. Σαν πρωτη εντυπωση στην αρχη δεν τρελαθηκα αλλα οσο το δουλευω σιγα σιγα αρχιζει και με εντυπωσιαζει ειδικα αυτο το πληκτρολογιο ειναι ολα τα λεφτα... Εχω πολλες ερωτησεις αλλα θα κατσω εδω στο φορουμ να διαβασω και οπου κολησω θα σας ρωτησω. Και βεβαια χωρις να θελω να κανω διαφημηση αψογη εξυπηρετηση απο birdphone μπραβο τους!!

Καλοριζικο! Πιστευω να το ευχαριστηθεις! Πώς σου φαινεται το πληκτρολογιο σε σχεση με το 5s;

Καλοριζικο! Πιστευω να το ευχαριστηθεις! Πώς σου φαινεται το πληκτρολογιο σε σχεση με το 5s;

Δεν εχει καμια μα καμια σχεση. Εχει παρα πολυ εξυπνο πληκτρολογιο.

Και το καλυτερο απ ολα μου εκανε συγχρωνισμο τις επαφες στο icloud μεσα σε ενα λεπτο υπηρχαν ολες οι επαφες μου στην συσκευη :)

Το power tool ειναι μονο με αγορα?

Απο android πως κατεβαζουμε?

Edited by morgan21

Δεν εχει καμια μα καμια σχεση. Εχει παρα πολυ εξυπνο πληκτρολογιο.

Και το καλυτερο απ ολα μου εκανε συγχρωνισμο τις επαφες στο icloud μεσα σε ενα λεπτο υπηρχαν ολες οι επαφες μου στην συσκευη :)

Το power tool ειναι μονο με αγορα?

Δεν ξερω, δεν το εχω χρησιμοποιησει. Για led σε κλησεις κλπ εχω βαλει το BeBuzzer.

Εξυπνο πληκτρολογιο εννοεις σε προβλεψη λεξεων; εκτος απο αυτο, πώς ειναι τα πληκτρα συγκριτικα με το 5s;

Δεν ξερω, δεν το εχω χρησιμοποιησει. Για led σε κλησεις κλπ εχω βαλει το BeBuzzer.

Εξυπνο πληκτρολογιο εννοεις σε προβλεψη λεξεων; εκτος απο αυτο, πώς ειναι τα πληκτρα συγκριτικα με το 5s;

Ναι η προβλεψη λεξεων τις οποιες τις κανεις swipe προς τα πανω + οταν ειναι να βαλεις κωδικο σε καποιο mail πχ σου βγαζει και νουμερα πανω απο το πληκτρολογιο και ετσι γλυτωνεις πολυ χρονο. Σαν πληκτρα δεν μπορω να πω οτι βλεπω καποια διαφορα.

Εκανα και ενα edit πανω για το πως κατεβαζουμε android εφαρμογες θελω να κατεβασω το app της cosmote για να βλεπω το προγραμμα μου ελευθερα mb ποιο πολυ.

Ναι η προβλεψη λεξεων τις οποιες τις κανεις swipe προς τα πανω + οταν ειναι να βαλεις κωδικο σε καποιο mail πχ σου βγαζει και νουμερα πανω απο το πληκτρολογιο και ετσι γλυτωνεις πολυ χρονο. Σαν πληκτρα δεν μπορω να πω οτι βλεπω καποια διαφορα.

Εκανα και ενα edit πανω για το πως κατεβαζουμε android εφαρμογες θελω να κατεβασω το app της cosmote για να βλεπω το προγραμμα μου ελευθερα mb ποιο πολυ.

Ουτε σε αυτο μπορω να σε βοηθησω :(

Καποια παιδια εχουν περιγραψει τη διαδικασια σε προηγουμενα posts, αλλα δεν εχω δοκιμασει να κατεβασω.

How to use Snap on BlackBerry 10.2.1 to install Android APK files

Στην ουσία το snap είναι κανονική εφαρμογή για Blackberry 10, απλά δεν μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσω του BB World. Ανοίγοντας το snap αφού το εγκαταστήσεις, βλέπεις όλες τις android εφαρμογές.

Edited by The_Godfather

How to use Snap on BlackBerry 10.2.1 to install Android APK files

Στην ουσία το snap είναι κανονική εφαρμογή για Blackberry 10, απλά δεν μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσω του BB World. Ανοίγοντας το snap αφού το εγκαταστήσεις, βλέπεις όλες τις android εφαρμογές.

Ευχαριστω

Η εγγυση των blackberry εξαρτάται απο το κατάστημα;επισης ο ήχος του πως ειναι;

Νομιζω ναι η εγγυηση εξαρταται απο το καταστημα πχ απο εκει που το πηρα μου ειπαν οτι εχει 2 χρονια εγγυηση απο αυτους και doa 7 ημερων για αμεση αντικατασταση

Ο ηχος του ειναι παρα πολυ καλος.

• The topic was unpinned