Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά απο e-shop μια χαρα είναι γιατι αναλαμβάνουν και το service οι ιδιοι αν χρειαστεί, σε αντίθεση με κάτι σκρουτζομάγαζα που μ που πουλούσαν παπά πως ''βεβαίως και έχει στην περιοχή σας επίσημο service'' λες και είμαστε τπτ πρόβατα καταναλωτές....

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω κι εγώ μια βδομάδα με το κινητό και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, κυρίως με το ΒΒ10. Πολύ smooth και τόσο φρέσκο που κάνει τα άλλα λογισμικά να φαίνονται αρχαία.

Δύο πραγματάκια δεν μου άρεσαν και δεν μπόρεσα μέχρι τώρα να βρω τη λύση:

1) Όταν πάω να συντάξω sms και επιλέξω να το στείλω σε επαφή από τον κατάλογο, ανοίγοντας τις επαφές εμφανίζονται και αυτές του facebook.

2) Kαι κάτι σχετικό με τον browser... Θέλω για παράδειγμα να διαβάσω ένα κείμενο. Προφανώς πρέπει να κάνω zoom. Όταν το κάνω όμως, δεν προσαρμόζει το κείμενο στην οθόνη αλλά πρέπει να κινούμαι δεξιά-αριστερά για να διαβάσω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Έχω κι εγώ μια βδομάδα με το κινητό και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, κυρίως με το ΒΒ10. Πολύ smooth και τόσο φρέσκο που κάνει τα άλλα λογισμικά να φαίνονται αρχαία.

Δύο πραγματάκια δεν μου άρεσαν και δεν μπόρεσα μέχρι τώρα να βρω τη λύση:

1) Όταν πάω να συντάξω sms και επιλέξω να το στείλω σε επαφή από τον κατάλογο, ανοίγοντας τις επαφές εμφανίζονται και αυτές του facebook.

2) Kαι κάτι σχετικό με τον browser... Θέλω για παράδειγμα να διαβάσω ένα κείμενο. Προφανώς πρέπει να κάνω zoom. Όταν το κάνω όμως, δεν προσαρμόζει το κείμενο στην οθόνη αλλά πρέπει να κινούμαι δεξιά-αριστερά για να διαβάσω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Καλορίζικο!

1. Στα contacts/settings (κατεβάζοντας από πάνω προς τα κάτω με το δάκτυλο την οθόνη) επιλέγεις ποιές επαφές θέλεις να εμφανίζονται σχετικά με τα δίκτυα facebook, twitter, Linkedin κ.α.

2. Είναι το μόνο μειονέκτημα του browser.

μήπως γνωρίζετε κάποια δωρεάν εφαρμογή για το led λαμπακι και τη χρήση δεδομένων? θα έπρεπε να έχει μετρητή data

Δωρεάν app για led: Color Caller Led.

Για data εγώ έχω το Data Usage Counter, πολύ καλό αλλά με 0.89€

Δωρεάν app για led: Color Caller Led.

Για data εγώ έχω το Data Usage Counter, πολύ καλό αλλά με 0.89€

και το πρώτο επι πληρωμή ειναι https://appworld.blackberry.com/webstore/content/44196/?lang=en&countrycode=GR

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνώρίζει κάποιος ποια ειναι η διαφορά μεταξύ ''αθόρυβο'' και ''απενεργοποίηση όλων των ειδοποήσεων'' .

Στην πράξη δεν είδα διαφορά... αν εντόπησε κανείς διαφορές ας μας πει. Ευχαριστώ.

Καλορίζικο!

1. Στα contacts/settings (κατεβάζοντας από πάνω προς τα κάτω με το δάκτυλο την οθόνη) επιλέγεις ποιές επαφές θέλεις να εμφανίζονται σχετικά με τα δίκτυα facebook, twitter, Linkedin κ.α.

2. Είναι το μόνο μειονέκτημα του browser.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Από τα contacts τα έχω όλα απαενεργοποιημένα (εκτός του gmail). Εκεί δεν εμφανίζει άλλες πλην αυτών που θέλω. Το πρόβλημα είναι όταν πάω να γράψω καινούριο sms. Εκεί αν επιλέξω να προσθέσω παραλήπτη από τις επαφές, εμφανίζει και αυτές του facebook.

Παιδιά από birdphone το πήρα και είναι το 3g.Μου ανέφεραν ότι αναλαμβάνουν αυτοί το σερβίς και περιμένω απάντηση
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ευχαριστώ για την απάντηση! Από τα contacts τα έχω όλα απαενεργοποιημένα (εκτός του gmail). Εκεί δεν εμφανίζει άλλες πλην αυτών που θέλω. Το πρόβλημα είναι όταν πάω να γράψω καινούριο sms. Εκεί αν επιλέξω να προσθέσω παραλήπτη από τις επαφές, εμφανίζει και αυτές του facebook.

Έχεις δίκιο. Για δες εδώ μήπως βοηθήσει:

http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/Facebook-Contacts-Showing-up-in-SMS-composer-Z10/td-p/2214649

και εδώ

http://forums.crackberry.com/blackberry-z10-f254/sms-composing-facebook-interfering-790958/

ή απλά, όπως συνήθως κάνω όταν θέλω να γράψω sms, πηγαίνω από στις επαφές και επιλέγω text message στην επαφή που θέλω.

Edited by sakisgi

Εγω εχω ανα αλλο θεμα. Ενω ειμαι εντυπωσιασμενος απο την λειτουργια του ημερολογιου, εχω μια απορια. Οταν βαζεις μια υπενθυμιση , δεν χτυπαει με ηχο; Μου σκαει απλα ενα παραθυρακι την ωρα που εχω ορισει και αν δεν δω το τηλεφωνο δεν θα τη δω στην ωρα της. Υπαρχει και δεν την εχω δει εγω την ρυθμιση; Το ιδιο μου κανει και στις σημειωσεις. Παλι δεν ειδοποιει με ηχο.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγω εχω ανα αλλο θεμα. Ενω ειμαι εντυπωσιασμενος απο την λειτουργια του ημερολογιου, εχω μια απορια. Οταν βαζεις μια υπενθυμιση , δεν χτυπαει με ηχο; Μου σκαει απλα ενα παραθυρακι την ωρα που εχω ορισει και αν δεν δω το τηλεφωνο δεν θα τη δω στην ωρα της. Υπαρχει και δεν την εχω δει εγω την ρυθμιση; Το ιδιο μου κανει και στις σημειωσεις. Παλι δεν ειδοποιει με ηχο.

Πήγαινε settings/notifications/applications/reminders/sound/tone και αν δεν έχει βάλε κάποιο.

:)

Ευχαριστώ. Όντως δεν είχε ήχο....

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ευχαριστώ. Όντως δεν είχε ήχο....

Παρακαλώ.

Δεν ισχύει το ίδιο για το Alarm clock, το ορίζεις μέσα από την εφαρμογή.

Ναι το ρολόι του έχω ορίσει απο την πρώτη μέρα να χτυπάει σε συγκεκριμένες μερες και ώρες χωρίς πρόβλημα. Αυτό με τις ρυθμισεις όλων των εφαρμογών σε ενα κεντρικού μενού με μπερδεύει. Το ίδιο ειναι και στο ios. Έχω συνηθίσει τις ρυθμισεις της κάθε εφαρμογής να τις βρίσκω μεσα στην εφαρμογή. Ή τουλάχιστον να υπάρχουν και εκεί.

Η εφαρμογή έδειχνε να μη λειτουργεί. Δεν έκανε τις μετρήσεις που έπρεπε.

Στέλνω μέιλ στον developer και μου απαντάει αμέσως!!! Kαι λύση αμέσως! Ετσι πήρε τα 5* review :)

Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να κάνουν τα εξής:

Options -> data source: QNX.

Στέλνω μέιλ στον developer και μου απαντάει αμέσως!!! Kαι λύση αμέσως! Ετσι πήρε τα 5* review :)

Ποιά εφαρμογή; :)

Ποιά εφαρμογή; :)

(βλ. τίτλο) η εφαρμογή "Data Usage Counter for Blackberry 10"

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/28015159/?countrycode=GR&lang=en

Ποιό ήταν το πρόβλημα ακριβώς;

Δηλ η επιλογή ΒΒ 10 (recommend) δεν λειτουργεί σωστά;

Ναι, δεν λειτουργούσε. Μου απάντησαν να βάλω QNX στην επιλογή αντί για ΒΒ10. Τώρα λειτουργεί κανονικά :)

Έχουμε δεν έχουμε πρόβλημα δηλαδή να την βάλω σε QNX; Χτες την αγόρασα και εγω και δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη.

Σε εμένα πάντως τρέχει κανονικότατα με τις default ρυθμίσεις. Πολύ καλή και αυτή η εφαρμογή. Δοκίμασα επίσης και τις εφαρμογές από android. Όσες δοκίμασα τρέχουν κανονικά. Κάποιες μόνο καθυστερούν λίγο στην εκκίνηση. Μπορεί να είναι και θέμα εφαρμογών.

Κάτι σημαντικό που ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα... Μόλις πήρα το τηλέφωνο, στην lock screen εμφανίζονταν τα επόμενα events του calendar. Μετά το update δεν εμφανίζονται πλέον. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω;

Το έψαξα αρκετά αλλά το μόνο που βρήκα ήταν συζητήσεις πριν από το Update που όλοι ζητούσαν το αντίθετο, να φύγουν δηλαδή τα events από το lock screen...

Y.Γ.: Τώρα έχω την 10.2.1.2102 και δεν βρίσκει προς το παρόν άλλα updates.

Εγω τις έχω κανονικά. Για δες λίγο ρυθμισεις - ειδοποιήσεις - ρύθμιση των ειδοποιησεων οθόνης κλείδωματος.

Εγω τις έχω κανονικά. Για δες λίγο ρυθμισεις - ειδοποιήσεις - ρύθμιση των ειδοποιησεων οθόνης κλείδωματος.

Στο on είναι. Δεν βλέπω κάτι όμως για το calendar. Οι άλλες ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά.

• The topic was unpinned