Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν εννοείς μεταχειρισμένο δεν υπάρχει. για καινούργιο υπάρχει στο σκρουτζ

Εννοώ πως δεν παίζει να βρει κάποιον να το έχει για να ακούσει τη γνώμη του.

Δεν βρίσκω λόγο να το πάρει κανείς, σε αυτά τα λεφτά βρίσκει άλλο μπλακμπερρυ κανείς..

• 2 months later...

χαιρετω το φορουμ,

Εχω ενα ζ10 και μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο σε παροχεα . τι κάνω ?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο, λογικα θα εννοεις σε παροχο του εξωτερικου, δοκιμασε να τους στειλεις εμαιλ, υπαρχουν και καποια site που ξεκλειδωνουν κινητα αλλα δεν ξερω αν οντως πιανει

Κι εγώ το είδα, μόλις απόψε! 410 mb! Δηλώνω σοκαρισμένος!
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Γνωριζουμε αλλαγες;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ασπρος ειναι και δυστυχώς δεν διορθωσαν το θέμα με τον ήχο του
δεν θυμάμαι. Σε αλλα κινητά οταν μπουν σε αθόρυβο συνεχίζει ο ήχος στον dialer; Νομιζω οτι εχει να κανει για τα άτομα με προβλημα όρασης που ακόμη και αν εχουν το τηλεφωνο σε αθόρυβο ο dialer να παράγει ηχο.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

δεν θυμάμαι. Σε αλλα κινητά οταν μπουν σε αθόρυβο συνεχίζει ο ήχος στον dialer; Νομιζω οτι εχει να κανει για τα άτομα με προβλημα όρασης που ακόμη και αν εχουν το τηλεφωνο σε αθόρυβο ο dialer να παράγει ηχο.
Στο αθορυβο δεν ακούγεται.

Προσωπικα αν δεν γινει μαυρος ο dialer δεν φευγω απο 10.2.1

Ελεος

Samsung Galaxy S10e

Μετά την αναβάθμιση το viber δε λειτουργεί όπως πριν. Αν δεν τρέχει στο παρασκήνιο δεν με ειδοποιεί...συμβαίνει σε κανέναν;

Μετά την αναβάθμιση το viber δε λειτουργεί όπως πριν. Αν δεν τρέχει στο παρασκήνιο δεν με ειδοποιεί...συμβαίνει σε κανέναν;

To Viber στα blackberry ειναι ενα κακο port απο το android και δεν λειτουργει σωστα γενικοτερα.

Ακομα και αν το κατεβασεις απο BB World και το κανεις update μεσω google play store παλι δεν λειτουργει σωστα, απλα εχεις ενα πιο ανανεωμενο σε εμφανιση viber.

Γι αυτο που αναφερεις δεν το εχω δοκιμασει ακομα παντως να δω αν υφισταται τετοιο ζητημα.

Εγω το προβλημα που εχω ειναι πως δεν δεχεται φωνητικα μηνυματα και μου λεει πως δεν εχω ταχα μου επαρκη μνημη στην συσκευη μου κατι που δεν ισχυει φυσικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• 4 weeks later...

Kαλησπερα σε ολους.

Πηρα ενα z10 απο insomnia που ηταν κλειδωμενο στο Rogers δικτυο του Καναδα.

Πηρα κωδικο απο ebay 24 ευρω,το ξεκλειδωσα και ηθελα να κανω factory reset...

Το βαζω στο Link κανω επαναφορα και οταν μου ανοιγει και κανω το set up μου λεει οτι

ο προηγουμενος ειχε βαλει το blackberry id του σε περιπτωση που του το κλεψουν

και δεν μπορω να ολοκληρωσω το set up...και μονο με το πρωτο blackberry id μπορω να συνεχισω...

Το παλικαρι δεν μπορω να το βρω και ηδη εχω το τηλεφωνο 3 μερες και καθεται....:worry::worry:

Καμια λυση?

Kαλησπερα σε ολους.

Πηρα ενα z10 απο insomnia που ηταν κλειδωμενο στο Rogers δικτυο του Καναδα.

Πηρα κωδικο απο ebay 24 ευρω,το ξεκλειδωσα και ηθελα να κανω factory reset...

Το βαζω στο Link κανω επαναφορα και οταν μου ανοιγει και κανω το set up μου λεει οτι

ο προηγουμενος ειχε βαλει το blackberry id του σε περιπτωση που του το κλεψουν

και δεν μπορω να ολοκληρωσω το set up...και μονο με το πρωτο blackberry id μπορω να συνεχισω...

Το παλικαρι δεν μπορω να το βρω και ηδη εχω το τηλεφωνο 3 μερες και καθεται....:worry::worry:

Καμια λυση?

Πεταμα

Ειναι κλειδωμενο/κλεμενο

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Εδώ και κανά μήνα δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας και φωτισμού. Μόνη λύση είναι το σέρβις; Επειδή το έχω από σκρούτζ, πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα ή άλλαξε κάτι το τελευταίο διάστημα (ελληνικό σέρβις π.χ.);
Back In Black

• 3 months later...
  • The topic was unpinned