vassilis018 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 εχει ελληνικα βρε συ.....:) οπότε να αφήσω το Ζ30 και να πάω κατευθείαν για το Leap? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 αν εννοείς μεταχειρισμένο δεν υπάρχει. για καινούργιο υπάρχει στο σκρουτζ Εννοώ πως δεν παίζει να βρει κάποιον να το έχει για να ακούσει τη γνώμη του. Δεν βρίσκω λόγο να το πάρει κανείς, σε αυτά τα λεφτά βρίσκει άλλο μπλακμπερρυ κανείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 χαιρετω το φορουμ, Εχω ενα ζ10 και μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο σε παροχεα . τι κάνω ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο, λογικα θα εννοεις σε παροχο του εξωτερικου, δοκιμασε να τους στειλεις εμαιλ, υπαρχουν και καποια site που ξεκλειδωνουν κινητα αλλα δεν ξερω αν οντως πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Update 10.3.2.2474... μετά απο καιρό .. για να δούμε Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κι εγώ το είδα, μόλις απόψε! 410 mb! Δηλώνω σοκαρισμένος! Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γνωριζουμε αλλαγες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γνωριζουμε αλλαγες; Εδώ είσαι : BlackBerry_10_OS_version_10.3.2_10.3.1.2576-10.3.2.2474.pdf Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παίδες στη νεα ρομ ο dialer ειναι λευκός ή μαύρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παίδες στη νεα ρομ ο dialer ειναι λευκός ή μαύρος Ασπρος ειναι και δυστυχώς δεν διορθωσαν το θέμα με τον ήχο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ασπρος ειναι και δυστυχώς δεν διορθωσαν το θέμα με τον ήχο τουδεν θυμάμαι. Σε αλλα κινητά οταν μπουν σε αθόρυβο συνεχίζει ο ήχος στον dialer; Νομιζω οτι εχει να κανει για τα άτομα με προβλημα όρασης που ακόμη και αν εχουν το τηλεφωνο σε αθόρυβο ο dialer να παράγει ηχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Προσωπικα αν δεν γινει μαυρος ο dialer δεν φευγω απο 10.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 δεν θυμάμαι. Σε αλλα κινητά οταν μπουν σε αθόρυβο συνεχίζει ο ήχος στον dialer; Νομιζω οτι εχει να κανει για τα άτομα με προβλημα όρασης που ακόμη και αν εχουν το τηλεφωνο σε αθόρυβο ο dialer να παράγει ηχο. Στο αθορυβο δεν ακούγεται. Προσωπικα αν δεν γινει μαυρος ο dialer δεν φευγω απο 10.2.1 Ελεος Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στο αθόρυβο όντως δεν ακούγεται, αλλά θα επρεπε να υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση σε όλα τα προφίλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Show No Mercy :D Στο αθορυβο δεν ακούγεται. Ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μετά την αναβάθμιση το viber δε λειτουργεί όπως πριν. Αν δεν τρέχει στο παρασκήνιο δεν με ειδοποιεί...συμβαίνει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μετά την αναβάθμιση το viber δε λειτουργεί όπως πριν. Αν δεν τρέχει στο παρασκήνιο δεν με ειδοποιεί...συμβαίνει σε κανέναν; To Viber στα blackberry ειναι ενα κακο port απο το android και δεν λειτουργει σωστα γενικοτερα. Ακομα και αν το κατεβασεις απο BB World και το κανεις update μεσω google play store παλι δεν λειτουργει σωστα, απλα εχεις ενα πιο ανανεωμενο σε εμφανιση viber. Γι αυτο που αναφερεις δεν το εχω δοκιμασει ακομα παντως να δω αν υφισταται τετοιο ζητημα. Εγω το προβλημα που εχω ειναι πως δεν δεχεται φωνητικα μηνυματα και μου λεει πως δεν εχω ταχα μου επαρκη μνημη στην συσκευη μου κατι που δεν ισχυει φυσικα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Kαλησπερα σε ολους. Πηρα ενα z10 απο insomnia που ηταν κλειδωμενο στο Rogers δικτυο του Καναδα. Πηρα κωδικο απο ebay 24 ευρω,το ξεκλειδωσα και ηθελα να κανω factory reset... Το βαζω στο Link κανω επαναφορα και οταν μου ανοιγει και κανω το set up μου λεει οτι ο προηγουμενος ειχε βαλει το blackberry id του σε περιπτωση που του το κλεψουν και δεν μπορω να ολοκληρωσω το set up...και μονο με το πρωτο blackberry id μπορω να συνεχισω... Το παλικαρι δεν μπορω να το βρω και ηδη εχω το τηλεφωνο 3 μερες και καθεται....:worry::worry: Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Kαλησπερα σε ολους. Πηρα ενα z10 απο insomnia που ηταν κλειδωμενο στο Rogers δικτυο του Καναδα. Πηρα κωδικο απο ebay 24 ευρω,το ξεκλειδωσα και ηθελα να κανω factory reset... Το βαζω στο Link κανω επαναφορα και οταν μου ανοιγει και κανω το set up μου λεει οτι ο προηγουμενος ειχε βαλει το blackberry id του σε περιπτωση που του το κλεψουν και δεν μπορω να ολοκληρωσω το set up...και μονο με το πρωτο blackberry id μπορω να συνεχισω... Το παλικαρι δεν μπορω να το βρω και ηδη εχω το τηλεφωνο 3 μερες και καθεται....:worry::worry: Καμια λυση? Πεταμα Ειναι κλειδωμενο/κλεμενο Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και κανά μήνα δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας και φωτισμού. Μόνη λύση είναι το σέρβις; Επειδή το έχω από σκρούτζ, πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα ή άλλαξε κάτι το τελευταίο διάστημα (ελληνικό σέρβις π.χ.); Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλύτερα με το κατάστημα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Tempered glass για το κινητάκι μας και από που να το πάρουμε; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Νέο update 10.3.2.2836 :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Πλάκα κάνεις. Πάω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σε εμένα δεν έχει βγάλει νεά έκδοση και φοράει στην 10.3.2.2474 Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts