Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι πως η γκρίζα δικιά μου, δεν ταιριάζει πολύ με το λευκο (τριχρωμια λευκο-μαυρο-γκρι). Δυστυχώς έπρεπε να πάρω την κόκκινη. Όμως το θέμα με την συγκεκριμένη θήκη είναι πως λερώνεται σχετικά εύκολα λόγω του υφάσματος. Θεωρώ καλή λύση την αντίστοιχη δερμάτινη (μαύρο χρωμα). Σίγουρα κάποια στιγμή θα την τιμησω. Η transform καλή είναι, αλλά διάβασα στο, crackberry πως ενός του ράγισε η οθόνη προσπαθώντας να την βγαλει. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτός, αλλά τη φοβηθηκα.

Μιλάμε για την ίδια transform shell που δείχνω εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5379863#post5379863

Μιλάμε για την καλύτερη θήκη που δοκίμασα. Σκληρό πλαστικό απο έξω και μαλακό λάστιχο που δένει πανω στις γωνιές του κινητού. Πολυ ελαφριά και σχετικά ελαστική . Όταν ειναι πανω στο κινητό δένει σαν να ειναι κομμάτι του χωρίς να το κανει ογκώδες. Σε καμία περίπτωση δεν σπάει η οθόνη για να βγάλεις τη θήκη. Ξεκούμπωνει εύκολα . Μήπως έδειχνε την οθόνη του μετά απο πτώση με αυτή τη θήκη;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Για αυτή λέω. Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω, αλλά αν ήταν γενικευμένο πρόβλημα θα το ξέραμε. Το μόνο κακό που έχει είναι πως αφήνει απροστάτευτη την οθόνη και είναι σημαντικό για μένα, μιας και το Ζ10 είναι αρκετά ευαίσθητο στο σημείο αυτό. Αν σπάσει η οθόνη χαλάει και το digitizer μαζι...
Back In Black

παιδιά καλησπέρα σας ,

μια ερώτηση μόνο γιατί είμαι πολύ κοντά στην αγορά του z10 .

τι λέει από ποιότητα κλήσης / ηχείου?

συμβατότητα με bluetooth hands free ?

σερφάρισμα?

παιδιά καλησπέρα σας ,

σερφάρισμα?

γι αυτα που ρωτας ειναι τελειο, ποιοτητα κλησης-σημα καλυτερη απο iphone5, συμβατοτητα με plantronics που εχω εγω ειναι special οπως και το σερφαρισμα πολυ γρηγορο

παιδιά καλησπέρα σας ,

σερφάρισμα?

μην το σκέφτεσαι καθόλου σε όλα τα παραπάνω είναι καλύτερο από το ιphone 5(μιας και κάτοχος )...και στην τωρινή τιμή , θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο

προχωρα άφοβα

plantronics έχω και εγώ !!,

ευχαριστώ πολύ φίλε ...

και ένα τελευταίο , οι φορτιστές mini usb κάνουν για τη φόρτισή του?

τιποτα φιλε, τι εννοεις mini usb?

Ερώτηση.

Αν επιλέξω z10 lte τι προβλήματά έχω να φοβάμαι?τι είχε παρουσιάσει?

Επίσης είναι εύκολο να βάλω το play?η ότι εφαρμογή μπαίνει για να κατεβάζω εφαρμογές android?

Πληκτρολόγιό αλλάζει?full keyboard?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ερώτηση.

Αν επιλέξω z10 lte τι προβλήματά έχω να φοβάμαι?τι είχε παρουσιάσει?Κανενα

Επίσης είναι εύκολο να βάλω το play?η ότι εφαρμογή μπαίνει για να κατεβάζω εφαρμογές android?Εχει μια μικρη διαδικασια αλλα ειναι σχετικα ευκολο. Η εφαρμογη λεγεται snap

Πληκτρολόγιό αλλάζει?full keyboard? Δεν αλλαζει. Εκτος αν θελεις swype τυπου, της BB ειναι το καλυτερο. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις full keyboard

Αυτα τα λιγα. Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Αυτα τα λιγα. Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα.

Δηλαδή????

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οι απαντησεις ειναι με κοκκινα γραμματα στην παραθεση μεσα. Για τις εφαρμογες απο αντροιντ παντως εγω βολκευτηκα με το 1mobile market. Αυτες που ηθελα τις ειχε μεσα.

Εκτός από το snap, έχω εγκαταστήσει και το amazon app store. Όλα είναι οκ. Το μόνο πρόβλημα του Ζ10 είναι η μπαταρία που φεύγει σε χρόνο ρεκόρ αν χρησιμοποιώ 3g. Αλλιώς είναι ίσως το καλύτερο τηλέφωνο για ~200 ευρω.
Back In Black

Εκτός από το snap, έχω εγκαταστήσει και το amazon app store. Όλα είναι οκ. Το μόνο πρόβλημα του Ζ10 είναι η μπαταρία που φεύγει σε χρόνο ρεκόρ αν χρησιμοποιώ 3g. Αλλιώς είναι ίσως το καλύτερο τηλέφωνο για ~200 ευρω.

με 3 και surfing :P

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Γιατί σε ποιο smartphone δεν λιώνει η μπαταρία με 3g ;
Samsung Galaxy S10e

Γενικά όλα έχουν θέμα με 3g και μπαταρία απλά το z10 το παρακάνει, τέτοια κατανάλωση προσωπικά δεν είδα ξανά σε άλλο κινητό

αδερφια θεμα!!!

στο 40-20% σβηνει αναπαντεχα το κινητο..

σα να εχω προβληματικη μπαταρια ενα πραμα...

απο media markt αγορα,τελειως τεζα μπαταρια ειχε στην αγορα αν σας βοηθα να με συμβουλευσετε..

λιγες φορες επιασα 10% χωρις να σβησει οποτε και τοτε ξαναφορτισα..

συνήθως στα 25%λεει απενεργοποιηση και τεζαρει....

ελαττωματικη μπαταρια????

α και μια φορα σε φορτιση δε φορτιζε και απλα υπερθερμαινοταν τρελα η μπαταρια...

ΠΑΝΤΑ φορτιζω με κλειστο τηλεφωνο υπόψιν,ακομα και αν αναψει πιο μετα το ξανασβήνω..

φιου ταπα,χε

για πειτε τι κανουμεεε

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

αδερφια θεμα!!!

στο 40-20% σβηνει αναπαντεχα το κινητο..

σα να εχω προβληματικη μπαταρια ενα πραμα...

απο media markt αγορα,τελειως τεζα μπαταρια ειχε στην αγορα αν σας βοηθα να με συμβουλευσετε..

λιγες φορες επιασα 10% χωρις να σβησει οποτε και τοτε ξαναφορτισα..

συνήθως στα 25%λεει απενεργοποιηση και τεζαρει....

ελαττωματικη μπαταρια????

α και μια φορα σε φορτιση δε φορτιζε και απλα υπερθερμαινοταν τρελα η μπαταρια...

ΠΑΝΤΑ φορτιζω με κλειστο τηλεφωνο υπόψιν,ακομα και αν αναψει πιο μετα το ξανασβήνω..

φιου ταπα,χε

για πειτε τι κανουμεεε

Φιλε μου ειχα κ εγω αυτο το θεμα που λες... κανε την διαδικασια που ειχα ανεβασει σε προηγουμενη σελιδα κ λογικα θα εισαι οκ. απο τοτε που την εκανα εγω ειναι μια χαρα το κινητο και φτανει κανονικα μεχρι το 0% η μπαταρια.

Φιλε Djhoya για το 100% απλα να δω 100αρι στη φορτιση και συνεχιζω;

Η να το δω το 100 και να το αφησω γι ωρα στη φορτιση οπως κανω;

Εγω συγκεκριμενα το αφηνω ωρα στο 100 αποσυνδεω για 20αλεπτο και ξαναβαζω για μιση ωρα να ξεπερασει ετσι το οριο των μπαταριων λιθιου που με μια φορτιση δεν φτανουν 100.

Τα κανω αυτα; η απλα αποσυνδεω στα 100;

Ειναι μικρη η μπαταρια μας και θελει ταρζανιες για να κραταει...

Κοιτα τον οδηγο που ειχα διαβασει σε ξενο φορουμ ελεγε οτι μετα το 100% καλο ειναι να το αφησουμε κ αλλο στο φορτιστη. Εγω το αφησα 1 ωρα μετα το 100%. Ελπιζω να στρωσει κ σενα το κινητο... εμενα ειναι κομπλε μετα απο αυτη τη διαδικασια.

Κοιτα τον οδηγο που ειχα διαβασει σε ξενο φορουμ ελεγε οτι μετα το 100% καλο ειναι να το αφησουμε κ αλλο στο φορτιστη. Εγω το αφησα 1 ωρα μετα το 100%. Ελπιζω να στρωσει κ σενα το κινητο... εμενα ειναι κομπλε μετα απο αυτη τη διαδικασια.

ξεκινω φιλε dj!

αγχωμαι διοτι στα mm το αγορασα,ολα σφραγισμενα,εκτος

μπαταριας που ηταν ανοιγμενη,

ψυλλοι σταφτια μου οτι ελλατωματικη και

απο αλλο κινητο την αλλαξαν με την δικη μου..

τεσπα ειδομεν..

ξεκινωωωω

• The topic was unpinned