Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τον τελευταιο καιρο οταν με περνουν τηλεφωνο μου κανει επανεκκινησεις με αποτελεσμα οχι μονο να χανω τις κλισεις αλλα να μην ξερω κ ποιος πηρε. Το εκανε παλια λιγο το ξαναρχισε παλι εχω κανει διαφορα.. βγαζω την μπαταρια κλπ.. μου ερχετε να το σπασω το μπουρδ*$^%. Το πηρα για καλυτερα και για τηλεφωνο ποιο πολυ και εχει καταντησει αηδια.. καμια λυση κανενας μην το σπασω;

Το τελευταίο update (το 10.3.x που πήραμε πριν μήνες) δημιούργησε θέματα με τις κλήσεις με τα οποία η Blackberry δε φαίνεται διατεθειμένη να ασχοληθεί. Δεν έφερε και το πολυπόθητο data toggle.

Εγώ προσωπικά είμαι απογοητευμένος στο κομμάτι της υποστήριξης. Με τόσο λίγες συσκευές περίμενα ότι θα έλυναν τα θέματά τους.

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Τι μου θύμισες τώρα...

Το συγκεκριμένο ακριβώς, το είχα φέρει εγώ από Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια και το έκανα ανταλλαγή με ενα 1520 κίτρινο τότε!!!

Το μετάνιωσα και το είχα ξαναπάρει πίσω μέχρι που αντικατασταθηκε από ένα Ζ30 όταν ήταν στις αρχές του ακόμα.

Ωραιο το κοκκινο, αλλα τα glossy δεν τα χωνευω.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• 3 weeks later...
Ενώ απενεργοποιώ την εμφάνιση των γενεθλίων των φίλων μου από τη διαχείριση του ημερολογίου (από Facebook) , συνεχίζει το κινητό να με ενημερώνει ηχητικά (αλλά και στην αρχική οθόνη) την ώρα που έχω επιλέξει να ενημερώνομαι γενικά για τα συμβάντα ημερολογίου. Πως μπορώ να σταματήσω αυτό το συγχρονισμό χωρίς να αποσυνδεομαι από το Facebook? Αν ακυρώσω την ηχητική λειτουργία ή τη λειτουργία αρχικής οθόνης αυτομάτως δε θα ενημερώνομαι για τα υπόλοιπα συμβάντα. Υπάρχει λυση;

καλησπέρες. αποφάσισα να αφήσω το Android(δεν ξέρω για πόσο) και να ασχοληθώ με το ΒΒ OS. πήρα ένα μεταχειρισμένο Ζ10 για να πάρω μια ιδέα του λειτουργικού. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί κάποιος να ξηλώσει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές? Ευχαριστώ :)

Για ποιες εφαρμογες λες; Αν ειναι βασικές οπως το bbm όχι δεν μπορεις.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

για κάτι nfc, χάρτες, remember αυτά είδα για αρχή :)
δεν βγαίνουν.... Αν βγάλεις το NFC πως θα κανεις tags; Χάρτες και remember ειναι ¨δεμενα ¨ με το λειτουργικο. Οι χαρτες με την αναζήτησή και το remember με τους λογαριασμούς Mail και το ημερολόγιο . Ειδικά το remember αλλοι πληρώνουν στο android για να εχουν τις μισές δυνατότητες του...

Μαλλον ναι. Μιλάμε για το πρώτο bbos10 τηλεφωνο του 2013. Λογικά εχει σταματήσει εδώ και καιρό και η παραγωγή του. Απο υποστήριξη μην σε απασχολεί ομως . Ενα -δυο update θα τα πάρει ακόμη.

δεν υπάρχει θέμα. απλά μπήκα στο τρυπάκι να αγοράσω και το Leap:D

Καλυτερα να πας στο Leap. Πιθανοτατα θα εχεις καλυτερη μπαταρια, θα εχεις περισσοτερα μελλοντικα update.

Θα εχεις ουσιαστικα ενα πιο καινουριο Z30.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλυτερα να πας στο Leap. Πιθανοτατα θα εχεις καλυτερη μπαταρια, θα εχεις περισσοτερα μελλοντικα update.

Θα εχεις ουσιαστικα ενα πιο καινουριο Z30.

στο gmsarena που έκανα σύγκριση το Leap με το Ζ30, το Leap υστερεί λίγο σε hardware. επειδή είμαι και καινούργιος στο BB OS δεν ξέρω από θέμα software κτλ αν είναι ίδια. :)

στο gmsarena που έκανα σύγκριση το Leap με το Ζ30, το Leap υστερεί λίγο σε hardware. επειδή είμαι και καινούργιος στο BB OS δεν ξέρω από θέμα software κτλ αν είναι ίδια. :)

Ναι ειναι λιγο κατωτερο και εχει λιγο μικροτερη μπαταρια απο το z30 αλλα θα εχει μελλον και στα Update θεωρητικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλό χρυσό ελαφρύ το ΒΒ OS, και το Ζ10 πολύ καλή συσκευή. Αλλά η μπαταρία του δεν παλεύεται. ούτε μισή μέρα δεν κρατάει. :blink: και κάνω την εξής ερώτηση. να κάνω την μετάβαση στο Ζ30 ή στο Leap?

Υπομονή μέχρι να στρώσει . Μετά βγάζει άνετα τη μέρα. Μην ξεχνάς οτι μπορεις να πάρεις και δεύτερη μπαταρία . Σε z30 leap ειναι ενσωματωμένη .

Υπομονή μέχρι να στρώσει . Μετά βγάζει άνετα τη μέρα. Μην ξεχνάς οτι μπορεις να πάρεις και δεύτερη μπαταρία . Σε z30 leap ειναι ενσωματωμένη .

μεταχειρισμένο το αγόρασα. είναι ήδη 9 μηνών. δεν νομίζω να στρώσει η μπαταρία. θα το κρατήσω για δεύτερο. απλά επειδή είστε γνώστες της Blackberry και γενικώς του BB OS για αυτό ρωτάω ανάμεσα σε Z30 και Leap. :)

Leap δεν παίζει να βρεις κάποιον να έχει..

Στο Ζ30 είναι αθάνατη η μπαταρία!

αν εννοείς μεταχειρισμένο δεν υπάρχει. για καινούργιο υπάρχει στο σκρουτζ

αν εννοείς μεταχειρισμένο δεν υπάρχει. για καινούργιο υπάρχει στο σκρουτζ

στα 299 ευρω εδω:

http://www.e-shop.gr/kinito-blackberry-leap-black-eng-p-TEL.008662

το είδα. αλλά γράφει ότι H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού. και φοβάμαι μην και δεν έχει Ελληνικά :)

το είδα. αλλά γράφει ότι H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού. και φοβάμαι μην και δεν έχει Ελληνικά :)

εχει ελληνικα βρε συ.....:)

• The topic was unpinned