kostask89 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδιά τη βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή color led message. Όσο ήμουν στη 10.2 όταν δεχόμουν κλήση το λεντ αναβοσβηνε όπως το είχα ρυθμίσει μέσα από την εφαρμογή.Ήταν ένας τρόπος να καταλαβαίνω ότι με καλεί κάποιος καθώς έχω την κλασική θήκη BlackBerry που δε βλέπεις οθονη. Μετά την αναβάθμιση με οποίο τρόπο και αν δοκίμασα δε γίνεται κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που κατάφερα είναι να ανάψει μια φορά και τέλος στην καλύτερη περίπτωση. Και μετά ανάβει στις αναπαντητες που είναι πλέον αργά. Κάποιος που να ξέρει κάτι ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδιά τη βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή color led message. Όσο ήμουν στη 10.2 όταν δεχόμουν κλήση το λεντ αναβοσβηνε όπως το είχα ρυθμίσει μέσα από την εφαρμογή.Ήταν ένας τρόπος να καταλαβαίνω ότι με καλεί κάποιος καθώς έχω την κλασική θήκη BlackBerry που δε βλέπεις οθονη. Μετά την αναβάθμιση με οποίο τρόπο και αν δοκίμασα δε γίνεται κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που κατάφερα είναι να ανάψει μια φορά και τέλος στην καλύτερη περίπτωση. Και μετά ανάβει στις αναπαντητες που είναι πλέον αργά. Κάποιος που να ξέρει κάτι ;;; Στην 10.3.1 σου ειναι περιττη πλεον αυτη η εφαρμογη. Μεσα απο τις ρυθμισεις και το προφιλ της συσκευης σου μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια, δηλαδη να διαλεξεις χρωματα για το ledακι, ποσες φορες θα αναβοσβηνει, ποσες φορες θες να δονειται η συσκευη σε καποια ειδοποιηση, να βαλεις ξεχωριστα σε καθε λογαριασμο ηχους κα ιπαει λεγοντας. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Είναι αλήθεια πως μετά την αναβάθμιση όταν κάποιος καλεί και κάνεις slide για να απαντήσεις, αργεί να ακούσεις τον καλουντα? Το ίδιο ισχύει όταν παίρνεις τηλέφωνο αργεί να ακούσεις τον τόνο κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στην 10.3.1 σου ειναι περιττη πλεον αυτη η εφαρμογη. Μεσα απο τις ρυθμισεις και το προφιλ της συσκευης σου μπορεις να κανεις ακριβως τα ιδια, δηλαδη να διαλεξεις χρωματα για το ledακι, ποσες φορες θα αναβοσβηνει, ποσες φορες θες να δονειται η συσκευη σε καποια ειδοποιηση, να βαλεις ξεχωριστα σε καθε λογαριασμο ηχους κα ιπαει λεγοντας. Φίλε baiosss νομίζω πως κάνεις λάθος όσον αφορά το πόσες φορές θα αναβοσβήνει και με ποια συχνότητα. Με την εφαρμογή c.l.m. αναβοσβήνει όσες φορές θέλω μέχρι ένα όριο φυσικά, και επίσης ρύθμιζα τη συχνότητα ώστε να ανάβει πολλές φορές το δευτερόλεπτο. Οι ρυθμίσεις του κινητού είναι στάνταρ ώστε να ανάβει κάθε 3 δευτερόλεπτα k για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Π.χ Όταν με καλουσαν το λεντ άναβε κάθε 300milsec , ήταν αρκετά χρήσιμο γιατί έπεφτε το μάτι ενώ τώρα δύσκολα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι αλήθεια πως μετά την αναβάθμιση όταν κάποιος καλεί και κάνεις slide για να απαντήσεις, αργεί να ακούσεις τον καλουντα? Το ίδιο ισχύει όταν παίρνεις τηλέφωνο αργεί να ακούσεις τον τόνο κλήσης? Το πρώτο που λες, δυστυχώς ισχύει σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σχετικά με την καθυστέρηση του ήχου στις κλήσεις, ισχύει και σε εμένα... Λένε ότι διορθώνεται μερικώς με την απενεργοποίηση της δόνησης. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Φίλε baiosss νομίζω πως κάνεις λάθος όσον αφορά το πόσες φορές θα αναβοσβήνει και με ποια συχνότητα. Με την εφαρμογή c.l.m. αναβοσβήνει όσες φορές θέλω μέχρι ένα όριο φυσικά, και επίσης ρύθμιζα τη συχνότητα ώστε να ανάβει πολλές φορές το δευτερόλεπτο. Οι ρυθμίσεις του κινητού είναι στάνταρ ώστε να ανάβει κάθε 3 δευτερόλεπτα k για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Π.χ Όταν με καλουσαν το λεντ άναβε κάθε 300milsec , ήταν αρκετά χρήσιμο γιατί έπεφτε το μάτι ενώ τώρα δύσκολα. Ναι σιγουρα δεν εχει ολες αυτες τις επιλογες (300Milsec κλπ) η μανισια ρυθμιση της συσκευης αλλα θεωρω πως ειναι λεπτομερειες που μπορεις να κανεις και χωρις αυτες. Το θεμα ειναι να εχεις τα χρωματα των Led, να δονειται οσες φορες εσυ θες (2,3,4,5 φορες), να τα προγραμματισεις για καθε εφαρμογη και καθε λογαριασμο με οποιους ηχους της επιλογης σου για να κανεις την δουλεια σου. Και εγω πριν χρησιμοποιουσα το hub++ led notifications και στεναχωρηθηκα που το αποχωριζομουν μιας και το πληρωσα σε προσφορα για να το αποκτησω, αλλα συνηθισα με την μανισια ρυθμιση πλεον και ειμαι ευχαριστημενος. Φυσικα αυτο δεν σε εμποδιζει να συνεχιζεις να χρησιμοποιεις την εφαρμογη αυτη. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι αλήθεια πως μετά την αναβάθμιση όταν κάποιος καλεί και κάνεις slide για να απαντήσεις, αργεί να ακούσεις τον καλουντα? Το ίδιο ισχύει όταν παίρνεις τηλέφωνο αργεί να ακούσεις τον τόνο κλήσης? Εγω για την ακριβεια με το που κανω slide και ετοιμαζομαι να μιλησω ακουω απο το ακουστικο για λιγο και τον ηχο κλησης μου αν δεν απατωμαι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εμενα οταν απανταω μου "σκαει" στο αυτι μια φορα η δονηση αλλα ο αλλος μου μιλαει κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εμενα οταν απανταω μου "σκαει" στο αυτι μια φορα η δονηση αλλα ο αλλος μου μιλαει κανονικα. Ναι κατι τετοιο βασικα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εμενα οταν απανταω μου "σκαει" στο αυτι μια φορα η δονηση αλλα ο αλλος μου μιλαει κανονικα. Ναι. ΠΟΛΥ ενοχλητικό. Δε μας τα λέει καλά η BB. Υπάρχει κάποιο λινκ να μπούμε να τους τα χώσουμε; Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αυτό λογικά θα είναι bug. Υπήρχε και στις pre-release versions? Συμβαίνει και στο z30? Λογικά θα το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στο passport δεν συμβαίνει αυτό Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εμενα οταν απανταω μου "σκαει" στο αυτι μια φορα η δονηση αλλα ο αλλος μου μιλαει κανονικα. και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα επίσης δε κάνει αποθήκευση νέες επαφές , πρέπει να πατήσεις save πολλές φορές Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αυτό λογικά θα είναι bug. Υπήρχε και στις pre-release versions? Συμβαίνει και στο z30? Λογικά θα το διορθώσουν. Ναι συμβαινει και στο z30 και το θεματακια αυτο υπηρχε και στις leaked. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 * New Software Update 10.3.1.1779 71MB (Blend, Assistant, Amazon Appstore, Battery, Hub, Calendar, Camera, Multimedia and more) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 * New Software Update 10.3.1.1779 71MB (Blend, Assistant, Amazon Appstore, Battery, Hub, Calendar, Camera, Multimedia and more) :D Ενημέρωση για την ενημέρωση! Δοκίμασα πριν λίγο και ο διακομιστής δεν ήταν διαθέσιμος. Μάλλον έπεσε ο κόσμος με τα μούτρα. Και δικαίως. Ελπίζω να λυθεί το (πολύ σοβαρό) bug της εισερχόμενης κλήσης. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ δεν είχα το θέμα αυτό με τις κλήσεις. Κάποια μικρό bugs που φαίνεται να διορθωνονται. Ειδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 * New Software Update 10.3.1.1779 71MB (Blend, Assistant, Amazon Appstore, Battery, Hub, Calendar, Camera, Multimedia and more) :D Στα Assistant και camera δεν βλεπω καμια διαφορα . Παντω νομιζω οτι μετα απο αυτο το update η συσκευη ρολλαρει ακομη πιο ομαλα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosdim Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Με COSMOTE μέχρι τώρα, δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Με ποια εταιρία πήρατε την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Με COSMOTE μέχρι τώρα, δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Με ποια εταιρία πήρατε την αναβάθμιση; Απο Cosmote εγω ... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Απο Cosmote εγω ... :confused: shamrockLover χρονια πολλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γεια σας. Προχτές στα καλά καθούμενα σταμάτησε να κάνει focus η πίσω κάμερα. Έχω ακόμα 14 μήΝες εγγύηση αλλά το κινητό αγοράστηκε από σκρουτζομάγαζο (katanou). Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω απευθείας στον πάροχο μου και θα αναλάβει εκείνος το σέρβις. Έχει τύχει σε κανένα άλλο να πάρει το κινητό (από σκρουτζομάγαζο) και να χρειιαΣτεί σέρβις και να αποταθεί στον πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ευτυχώς όχι. Δεν είμαι σίγουρος, πάντως, αν έχει σχέση ο πάροχος. Παίζει να σου ρίξει πόρτα και να σε στείλει στο κατάστημα... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Σημειωνω οτι η βλαβη αυτη εμφανιστηκε μετα απαναβαθμιση(αυτην τελευταια με το blend κτλ). Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πριν το δώσεις, μπορείς (μετά από backup) να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ή, ακόμα καλύτερα, να ξαναπεράσεις χειροκίνητα την τελευταία έκδοση για το τηλέφωνό σου. Ίσως είναι κάποιο software bug και να μπορέσεις εύκολα να αποφύγεις το service. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Σημειωνω οτι η βλαβη αυτη εμφανιστηκε μετα απαναβαθμιση(αυτην τελευταια με το blend κτλ). Κριμα... Πιθανόν δεν είναι βλάβη αλλά bug. Επισης είναι περίεργη απάντηση του μαγαζιού που το πήρες . Δλδ αυτοί για ποιο λόγο δίνουν εγγύηση? Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts