dimtz Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Είμαι σε μια ιστοσελίδα και επιλέγω ένα αριθμό που έχει εκεί για κληση, γίνετε ; κάνω αντιγραφή αλλά δε μπορώ να τον πάω στις κλήσεις, ξέρετε κάνα κόλπο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Είμαι σε μια ιστοσελίδα και επιλέγω ένα αριθμό που έχει εκεί για κληση, γίνετε ; κάνω αντιγραφή αλλά δε μπορώ να τον πάω στις κλήσεις, ξέρετε κάνα κόλπο ; Με αντιγραφή επικόλληση. Δε γίνεται απευθείας κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Είμαι σε μια ιστοσελίδα και επιλέγω ένα αριθμό που έχει εκεί για κληση, γίνετε ; κάνω αντιγραφή αλλά δε μπορώ να τον πάω στις κλήσεις, ξέρετε κάνα κόλπο ; Πατάς παρατεταμένα στο πεδίο εισαγωγής αριθμών και δεξιά εμφανίζεται η επικόλληση. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ, τελικά δουλεύε ι το αντιγραφή επικόλληση στην κλήση, ωραία πράγματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στις 17 παρουσιαζει η bb το νεο porsche design με 10.3 os . Μετα λογικα εχει σειρα το passport και μετα ολοι θα παρουμε σε κανενα μηνα το 10.3.1 ως update . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Στις 17 παρουσιαζει η bb το νεο porsche design με 10.3 os . Μετα λογικα εχει σειρα το passport και μετα ολοι θα παρουμε σε κανενα μηνα το 10.3.1 ως update . υπολογίζεις τέλη οκτώβρη τη 10.3.1 ΟΤΑ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Υπομονή μέχρι τις 24 και 26 του μηνός όπου θα έχουμε τις παρουσιάσεις των νέων συσκευών και τα οικονομικά αποτελέσματα αντίστοιχα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ωραια νεα, ανυπομονω να δω το 10.3.1, ελπιζω να βελτιωθει ακομα περισσοτερα το 10ρι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ωραια νεα, ανυπομονω να δω το 10.3.1, ελπιζω να βελτιωθει ακομα περισσοτερα το 10ρι Την μπαταρία να φτιάξει λίγο ακόμα ρε παιδιά. Γενικότερα έχει βελτιωθεί πολύ από την αρχή που το πήρα, και με νορμάλ χρήση ίσως να φτάσει και μιάμιση μέρα. Αλλά τρώει κάτι φλασιές ώρες ώρες. Σήμερα που το έβγαλα από το φορτιστή το πρωί, έχασε σε idle state (ούτε data, ούτε wifi), 15% σε μισή ώρα. Του κάνω επανεκκίνηση μήπως στρώσει. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το z10 4g πήρε πάλι τα πάνω του, 480 ευρώ το πιο φθηνό, καλά πάμε :D ,κρατηστε τα εργαλεία μέχρι να βγει η αναβάθμιση που υπόσχονται πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το z10 4g πήρε πάλι τα πάνω του, 480 ευρώ το πιο φθηνό, καλά πάμε :D ,κρατηστε τα εργαλεία μέχρι να βγει η αναβάθμιση που υπόσχονται πολλά απ οτι φαινεται τελειώνει δυστυχως η ιστορια του ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Συλλεκτικό θα είναι, από την στιγμή που αναβαθμίζετε θα έχει μέλλον ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Συλλεκτικό θα είναι, από την στιγμή που αναβαθμίζετε θα έχει μέλλον ακόμη δυστυχως δεν υπαρχουν τετοια πραγματα στα τωρινα προιντα τεχνολογιας.... :) Εννοείται πως ακομη θα το αναβαθμιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αυτό έχει πάντα σε όλα τα κινητά σημασία , η αναβάθμιση - υποστήριξη, από την στιγμή που θα γίνετε αυτό δε μας πειράζει καθόλου αν δε το προωθεί, εδώ που τα λέμε όλα έχουν ημερομηνία λήξης, μέχρι τότε όλοι μας θα έχουμε κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγώ με βλέπω να το κρατάω, μέχρι Σεπτέμβριο του 2015, τουλάχιστον, ακόμα κι αν η 10.3 είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρω. Είναι δυσκολότερο απ' όσο φαντάζεται κανείς να βρεθεί καλύτερη συσκευή από αυτή που έχω, σε όχι μεγαλύτερες διαστάσεις. Μόνο το νέο compact έχω εντοπίσει... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) απ οτι φαινεται τελειώνει δυστυχως η ιστορια του ....:( Θα πάρει την 10.3 και μετά θα παίρνει περιοδικά security updates. Μακάρι να δούμε και 10.4, αλλά μάλλον μέχρι τότε θα έχουμε passport η classic...! @stratosnen έχεις απόλυτο δίκιο. Full touch σε αυτές τις διαστάσεις δεν υπάρχει. Θα το δουλεύω μέχρι να διαλυθεί στα χέρια μου, παράλληλα με κάποιο από τα από πάνω. Edited September 13, 2014 by Takis_dm Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αυτό έχει πάντα σε όλα τα κινητά σημασία , η αναβάθμιση - υποστήριξη, από την στιγμή που θα γίνετε αυτό δε μας πειράζει καθόλου αν δε το προωθεί, εδώ που τα λέμε όλα έχουν ημερομηνία λήξης, μέχρι τότε όλοι μας θα έχουμε κάτι άλλο συμφωνησα απολυτα μαζι σου σε αυτο και πριν (το οτι θα παρει αναβαθμιση ) διαφωνησα μαζι σου , οσων αφορα το συλλεκτικο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τον συγχρονισμό στα emails καθώς και στα μηνύματα - ειδοποιήσεις του facebook. Πολλές φορές ενώ έχω διαβάσει ένα email πχ από yahoo account ή αντίστοιχα μια ειδοποίηση από facebook στο κινητό, οταν μπαίνω από το pc βρίσκονται ακόμα εκεί αδιάβαστα. Μόνο στο email της εταιρίας που εργάζομαι δεν εχει κάποιο θέμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αργεί λίγο ο συγχρονισμός κινητού με pc όσο αφορά τα email, δε ξέρω πόσο χρόνο κάνει αλλά κάποια στιγμή συγχρονίζει, τουλάχιστον αυτό συμβαίνει κ στο δικό μου κινητό, ίσως είναι bug και διορθωθεί στην 10.3, όσο για το Facebook άστο δε βγάζεις άκρη, η χειρότερη εφαρμογή για το BlackBerry , καλύτερα να μπαίνεις Facebook από τον browser, πιο καλά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τον συγχρονισμό στα emails καθώς και στα μηνύματα - ειδοποιήσεις του facebook. Πολλές φορές ενώ έχω διαβάσει ένα email πχ από yahoo account ή αντίστοιχα μια ειδοποίηση από facebook στο κινητό, οταν μπαίνω από το pc βρίσκονται ακόμα εκεί αδιάβαστα. Μόνο στο email της εταιρίας που εργάζομαι δεν εχει κάποιο θέμα. Ευχαριστώ.Ρυθμισεις -> λογαριασμοι -> Πατας το mail που θες-> επιλεγεις mail (μπορει να εχει και συγχρονισμο επαφων) και απο εκει τερμα κατω οριζεις αν υποστηριζει push και το χρονο συγχρονισμου. Minimum τα 5 λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx84ever Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Σε κάποιες εφαρμογές που μου ζητάει συγχρονισμό με το ΒΒΜ, όπως πχ η εφαρμογή εφημερίδες, προσπαθεί να συνδεθεί στο ΒΒΜ και δεν κάνει τίποτα. Μένει εκεί για παντα..τι φταίει?? Ξέρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 σημερα θα βαλω την 10.3.1157 γιατι διαβασα οτι βλετιωνεται παρα πολυ η μπαταρια, να κανω μια ερωτηση: κανοντας backup το κινητ πριν την αναβαθμιση, οταν περασω την 10.3 θα μπορεσω με το restore να παρω πισω τα sms + call log ? επισης το αναποδο θα μπορεσει να γινει απο 10.3 σε 10.2 οταν ερθει το επισημο update? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk27 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 καλησπερα εδω και καιρο ειμαι κατοχος ενος Z10 STL 100-1 ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο το τηλεφωνο και εχω αλλαξη πολες συσκευες. δεν με νιαζει που δεν ειναι 4G γιατι δεν πιανει και παντου ας πιανει 3G παντου πρωτα και βλεπουμε για το 4G μετα. ειναι απο τα καλητερα τηλεφωνα που ειχα δεν κολαει πουθενα δεν μου εχει κολεισει ποτε το διαστιμα 2 μηνων που το εχω η μπαταρια θα ελεγα καλη με την χριση που το κανω και τα δεδομενα ανοιχτα και wifi σπιτι φτανει περιπου την μερα αλλες φορες λιγοτερο αλλες περισοτερο.το μονο θεμα που εχω ειναι οτι τρωει πολυ γρυγορα τα MB εχω 1GB και μου το καταναλωνει μεσα σε 15 μερες χωρης να εχω ενεργωπιησει το dropbox με 2 mail συνχρονισμενα facebook και λιγο σερφαρισμα τελος! μιπος ειπαρχει κατι που πρεπει να κλεισω η καπια ρυθμιση στον browser και μου ανοιγει της σελιδες σαν απο υπολογιστη αντι για mobile λειτουργια; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μου κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες: https://onedrive.live.com/?cid=0150E36B60632BC6&id=150E36B60632BC6!225&authkey=!ADgnKXbHENQ44Kk&v=3 Η παραμόρφωση αυτή συμβαίνει σε ορισμένα σημεία, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα της οθόνης γιατί κινείται όταν κάνω scroll. Που μπορεί να οφείλεται; αυτό συμβαίνει μόνο στον browser. Stl 100-2 έκδοση .2977. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σε ολες τις σελιδες; Σε mobile mode ή και desktop; Σε παιχνιδια; Αν δεν ειναι της οθονης , παρομοιο προβλημα ειχα στο pc και ηταν η gpu... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts