Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα. έχω μία ερώτηση. ξέρει κανείς αν στο z10 παίζει ρόλο η έκδοση δηλαδή 100-1, 100-2 κλπ για να εκμεταλεύεται κανείς όλες τις δυνατότητες του δικτύου (4g); επειδή θυμάμαι στο q10 ήθελε συγκεκριμένο μοντέλο για την ελλάδα, το 100-3. ευχαριστω :)

το 100-1 ειναι το 3G . το 100-2 ειναι το 4G για ελλαδα παντα.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μου ηρθε ειδοποιηση οτι το skype δε μπορει πλεον να εκτελεστει σε adroid 2.2 και πρεπει ν αναβαθμισω σε 4 και πανω, τι υποστηριξη android εχει το z10?

το 100-1 ειναι το 3G . το 100-2 ειναι το 4G για ελλαδα παντα.

εγω εχω το 100-2 το 4g δηλαδη

με Vodafone συνδεση στη Λ. Συγγρου που δουλευω πιανει 50αρια http://postimg.org/image/4yva8unh9/

http://s30.postimg.org/4yva8unh9/10603549_795922857154244_6267116412592014879_n.jpg

Το Z10 δεν εχει android , εχει δικια του εκδοση σαν εταιρεια, το Skype τρεχει κανονικα και μετα το μηνυμα που ηρθε

Το Z10 δεν εχει android , εχει δικια του εκδοση σαν εταιρεια, το Skype τρεχει κανονικα και μετα το μηνυμα που ηρθε

ευχαριστω φιλε αλλα εχω απορια, εχει δικια του εκδοση αλλα γιατι λενε οτι θ αναβαθμιστει σε 4. με την 10.3 εκδοση που θα παρουμε?

ευχαριστω φιλε αλλα εχω απορια, εχει δικια του εκδοση αλλα γιατι λενε οτι θ αναβαθμιστει σε 4. με την 10.3 εκδοση που θα παρουμε?

Για δώσε λινκ. Πρώτη φορά τ' ακούω...

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

μου ηρθε ειδοποιηση οτι το skype δε μπορει πλεον να εκτελεστει σε adroid 2.2 και πρεπει ν αναβαθμισω σε 4 και πανω, τι υποστηριξη android εχει το z10?

εχει το android runtime.απο οσο εχω καταλαβει ειναι σαν emulator.οπως το virtual pc που εχουν τα mac για να τρεχουν pc (windows) προγραμματα.

ελπιζω να βοηθησα.

Για δώσε λινκ. Πρώτη φορά τ' ακούω...

οκ , αν το βρω θα σου πω

εχει το android runtime.απο οσο εχω καταλαβει ειναι σαν emulator.οπως το virtual pc που εχουν τα mac για να τρεχουν pc (windows) προγραμματα.

ελπιζω να βοηθησα.

οκ καταλαβα ευχαριστω

Νομιζω οτι η τελευταια εκδοση τρεχει runtime 4.2.2.

Ερωτηση περι αξεσουαρ, η αυθεντικη θηκη της ΒΒ τυπου θηκης την εχει κανενας? φαινεται πολυ ωραια

All it takes is a swipe...

Είναι πολύ καλή η αυθεντική θήκη, και έχει αυτό το σύστημα που κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο του το τηλέφωνο όταν μπαινοβγαινει

Εχω μια απορια,,εχω σκασει μιλαμε......

Δεν μπορω να βρψ πως εκτυπωνω ενα εγγραφο με Wifi σε εκτυπωτη..

Ολα τα apps που δοκιμασα ( free ) ηταν για το π....

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Εχει καταφερει κανεις να δωσει εκτυπωση? printer Hp8600 officejet all in one

Και ξαφνικα οι σενσορες δεν δουλευουν με αποτελεσμα οταν κανω κληση να παραμεινει ανοιχτη η οθονη καθως και η φωτεινοτητα οπου κι αν ρυθμιστει να ειναι πολυ φωτεινη.

Διαβαζω παντου οτι ειναι θεμα software και συγκεκριμενα προβλημα που εσταλη απο τον σερβερ της blackberry στα κινητα και κατι τετοιο τελως παντων.

1) το εχει παθει αλλος?

2) τωρα τι κανουμε?

Αν εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη BB virtual expert κανε ενα διαγνωστικο για ολους τους σενσορες και βλεπουμε μετα. Αν δεν ειναι hardware με ενα reset ισως στρωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Η εφαρμοφη αναφερει οτι δεν υπαρχει light sensor-proximity sensor. Εκανα ρεσετ, μολις τραβηξα delete, το μπρικαρα, εκανα reload και του περασα και την γερμανικη 10.2.2 τιποτα και δυστυχως αν ανατρεξεις σε διαφορα σιτε θα δεις οτι πλεον το εχει πολυς κοσμος μιας και δεν εινια hardware

Η εφαρμοφη αναφερει οτι δεν υπαρχει light sensor-proximity sensor. Εκανα ρεσετ, μολις τραβηξα delete, το μπρικαρα, εκανα reload και του περασα και την γερμανικη 10.2.2 τιποτα και δυστυχως αν ανατρεξεις σε διαφορα σιτε θα δεις οτι πλεον το εχει πολυς κοσμος μιας και δεν εινια hardware

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Είμαι με 10.2.2.932.

Αλλος λεει οτι το επαθε οταν χρησιμοποιουσε θηκη με μαγνητη. Αφου το αφησε χωρις θηκη εφτιαξε. Αλλος απλα εβγαλε την μπαταρια... Ομολογω πως δεν ειχα γνωση του προβληματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Να ρωτησω πως επιστρεφω το κινητο στις αρχικες του ρυθμισεις ; Χθες το κινητο σταματησε να λειτουργει, δηλαδη τι εννοω, για να εισαγω τον κωδικο ασφαλειας που εχω μετακινουμαι δεξια και αριστερα για να βαλω τους αριθμους, καθε αριθμο μετα τον παταω δυο φορες, μετα δεν μπορω να απαντησω στις κλησεις. Οταν με παιρνουν τηλεφωνο ακουγεται μια γυναικεια φωνη να λεει το ονομα και τον αριθμο. Για να γραψω μηνυμα θελει παλι την ιδια διαδικασια μετακινουμε δεξια αριστερα και παταω δυο φορες. Στις ρυθμισεις δεν μπορω να συρω την οθονη. και γενικα δεν μπορω να μπω οπου θελω να συρω την οθονη οποιος μπορει ας βοηθησει .

ευχαριστω

orestisgr, ανοιγεις blackberry link στον υπολογιστη και συνδεεις το κινητο, μολις συνδεθει εχει 2 επιλογες, reload os και factory settings (ετυχε να το κανω χτες)

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορει καποιος να κανει extract τα αρχεια Proximity + Light απο καποιο file manager πχ ghost commander? Bρισκονται στο home/dev/sensors απότι φαινεται οσοι αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα εχουν χαθει αυτα τα 2 αρχεια

Εξακολουθω να πιστευω οτι το προβλημα ειναι software γιατι παιζω κανονικα temple run και αρα το proximity sensor δουλευει αψογα. Στην αμερικη ηταν προβλημα μεσω των server-sensor calibratilon data της blackberry το οποιο και καπως το λυσανε με απλη επανεκκινηση οταν τους ενημερωσε η blackberry.

Εγω εδω στο ελλαντα τι κανω τωρα?

Σε περιπτωση που χρειαστει να το στειλω σε επισημο service blackberry ποια χωρα διαλεγω? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο dutie free Μοναχου.

Edited by thief

Εχει κάνεις σας πρόβλημα με το facebook;; από χθες δεν κάνει ανανέωση στις ενημερώσεις του τοίχου εμφανίζοντας αντίστοιχο μήνυμα

Εχει κάνεις σας πρόβλημα με το facebook;; από χθες δεν κάνει ανανέωση στις ενημερώσεις του τοίχου εμφανίζοντας αντίστοιχο μήνυμα

Μια ματιά που έριξα, κανένα πρόβλημα από εμένα. Δεν έχω κάποιο μήνυμα. Με native εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εξακολουθω να πιστευω οτι το προβλημα ειναι software γιατι παιζω κανονικα temple run και αρα το proximity sensor δουλευει αψογα. Στην αμερικη ηταν προβλημα μεσω των server-sensor calibratilon data της blackberry το οποιο και καπως το λυσανε με απλη επανεκκινηση οταν τους ενημερωσε η blackberry.

Εγω εδω στο ελλαντα τι κανω τωρα?

Σε περιπτωση που χρειαστει να το στειλω σε επισημο service blackberry ποια χωρα διαλεγω? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο dutie free Μοναχου.

Εφόσον έχεις κάνει όλα τα γνωστά, που μπορεί ένας χρήστης, έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με Blackberry; Ως έσχατη λύση πριν το στείλεις κάπου, να πάρεις μια γνώμη, για το που πρέπει να στείλεις την συσκευή.

Θα είχε ενδιαφέρον και για εμάς τους υπόλοιπους, να μας κρατήσεις ενήμερους για το τί λύση βρήκες τελικά...

ανοιξε το facebook στον browser και αλλαξε τα post σε "top stories".

Ξανατρεξε την εφαρμογη και λογικα θα στρωσει

Ποια έκδοση παίζει 4g και για Ελλάδα μην την Πατησω σε περίπτωση αγοράς; Ευχαριστώ

Stl 100-2 παίζει σίγουρα.

Back In Black

[/color]

Εφόσον έχεις κάνει όλα τα γνωστά, που μπορεί ένας χρήστης, έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με Blackberry; Ως έσχατη λύση πριν το στείλεις κάπου, να πάρεις μια γνώμη, για το που πρέπει να στείλεις την συσκευή.

Θα είχε ενδιαφέρον και για εμάς τους υπόλοιπους, να μας κρατήσεις ενήμερους για το τί λύση βρήκες τελικά...

Το λοιπον, επικοινωνησα με Blackberry UK και μου ειπαν οτι υπευθυνος ειναι ο πωλητης, οποτε εγω που το αγορασα απο αεροδρομιο Μοναχου πρεπει να να επικοινωνησω με το μαγαζι και να το στειλω μεσω αυτων στο αντιστοιχο Blackberry service, πχ Blackberry Γερμανιας κλπ κλπ.

Το ιδιο ισχυει για ολους εσας που το αγορασατε απο καποιο πωλητη ειτε λεγεται e-shop, birdphone, mediamarkt, κλπ κλπ

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για εκεινους που το αγορασαν απευθειας απο Vodafone (οπου και μιλησα και με αυτους) η οποια και το στελνει στην Arvato (και οχι σε καποια Blackberry UK), φανταζομαι κατι τετοιο θα ισχυει και για την Cosmote.

Αρα, οσοι το πηρατε απο Vodafone ειναι αυτη υπευθυνη ενω οι υπολοιποι απο τον εκαστοτε πωλητη.

Οσο για εμενα με βλεπω να σπαω την εγγυηση και να το δινω ειτε σε nokia store ειτε στο iRepair.

• The topic was unpinned