Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως σαν τηλεφωνο για κλησεις - μηνυματα - email - hub δεν υπαρχει καλυτερο, πολυ σταθερο και αξιοπιστο, στα υπολοιπα υποφερει

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μου κοιτα και τιμες μεταχειρισμενων παιζει στα 150-170.καινουργιο 210.σε αυτη την τιμη περνεις ενα πολυ καλο και αξιοπρεπες κινητο.ειμαι χρηστης s4 και περιμενω πως κ πως να γυρισω σε blackberry.

Με ξενέρωσε αρκετά το θέμα της αυτονομίας να πω την αλήθεια. Με δεδομένα ανοιχτά και νορμαλ χρήση δεν τη βγάζει τη μέρα ε;

αυτο σχετικο ειναι, αν το εχεις μονο για τηλεφωνο και να βλεπεις κανα email αντεχει μια μερα, αν αρχιζεις το σερφαρισμα συνολο 1 με 1,5 ωρα οχι δε την βγαζει , αυτα απο εμενα , και που εισαι αν παρεις μεταχειρισμενο δεινω το δικο μου, 1,5 μηνων ειναι περιπου :D

Με ξενέρωσε αρκετά το θέμα της αυτονομίας να πω την αλήθεια. Με δεδομένα ανοιχτά και νορμαλ χρήση δεν τη βγάζει τη μέρα ε;

Αν η αυτονομία είναι πολύ σημαντική για σένα και θέλεις να κάνεις την μετάβαση σε BlackBerry.. τότε το z30 είναι αυτό που θες..

Η καλύτερη αυτονομία που είχα ever.. και έχω αλλάξει πολλές συσκευές..

Βέβαια για καινούργιο το κόστος είναι ένα θέμα..

The sky moves on sideways

Αν η αυτονομία είναι πολύ σημαντική για σένα και θέλεις να κάνεις την μετάβαση σε BlackBerry.. τότε το z30 είναι αυτό που θες..

Επιβεβαιωνω και εγω.το z30 ειναι σκυλι απο θεμα αυτονομιας.με εντονη χρηση μια μιαμιση μερα ανετα.

Κάποιες φορές μου έρχονται mails χωρίς να ακουστεί ήχος. Σας έχει τυχει;

Μήπως έχεις απενεργοπιημενες τις ειδοποιήσεις? για δες στο ρυθμισεις - ειδοποιησεις - εφαρμογες - μηνυματα email και δες εκει λιγο μηπως εχεις απενεργοποιημενους τους ηχους.

Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές. Τυχαίνει να βγαίνω από μια εφαρμογή και βλέπω μήνυμα, χωρίς να έχω ακούσει ήχο. Τις περισσότερες φορές έρχονται κανονικά, στον ίδιο λογαριασμό.
Back In Black

Ποτε δεν προκειται η ελευθερη μνημη να παει στα 16 γιγα. Καποιο χωρο πρεπει να καταλαβει και το λειτουργικο. Μαλιστα,τα bb ειναι και πολυ γενναιοδωρα σε αυτο τον τομεα ,καθως ουτε πολλες αχρηστες εφαρμογες εχουν ουτε ειναι πολλα γιγα το λειτουργικο. Το S4 μου απ το κουτι του βγηκε με ελευθερα 9 γιγα απο τα 16 της συσκευης...

Ειναι μεγαλη η διαφορα...

Η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/Genuine-Blackberry-Z10-LS1-LS-1-Battery-Charging-Dock-Bundle-ACC-50256-201-/191085788651?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c7d99bdeb Αν δεν θες να αλλαζεις την μπαταρια, λειτουργει και ως φορητός φορτιστης.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Thnx για την απάντηση αλλά η μνήμη δεν θέλω να φτάσει στα 16GB, θέλω να μειωθεί από τα 14GB που είναι τώρα να πάει πχ στ α 8GB.. και δεν μπορώ να το καταφέρω ακόμα και σβήνω εφαρμογές, αρχεία κλπ...

Η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/Genuine-Blackberry-Z10-LS1-LS-1-Battery-Charging-Dock-Bundle-ACC-50256-201-/191085788651?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c7d99bdeb Αν δεν θες να αλλαζεις την μπαταρια, λειτουργει και ως φορητός φορτιστης.

εάν η αυτονομία είναι ο λόγος μετάβασης σε Ζ30 τότε με 30 ευρώ αγοράζεις τη δεύτερη μπαταρία και είσαι άρχοντας . Με μέτρια χρήση και λίγη πλοήγηση βγάζει μια μέρα ( 9 το πρωί με 9 το βράδυ )

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Με μέτρια χρήση και λίγη πλοήγηση βγάζει μια μέρα ( 9 το πρωί με 9 το βράδυ )

Αυτο που περιγραφεις ομως δεν ειναι μια ημερα, αλλα 12 ωρες.:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Thnx για την απάντηση αλλά η μνήμη δεν θέλω να φτάσει στα 16GB, θέλω να μειωθεί από τα 14GB που είναι τώρα να πάει πχ στ α 8GB.. και δεν μπορώ να το καταφέρω ακόμα και σβήνω εφαρμογές, αρχεία κλπ...

Πιθανον να εχουν μεινει <<σκουπιδια>> στη μνημη απο τη χρηση εφαρμογων. Θα σου προτεινα να εγκατστησεις την android εφαρμογη clean master. Θα σου σβησει πολλα gigabytes απο αχρηστα αρχεια αν ειναι αυτο το θεμα σου. Ελπιζω να γνωριζεις πως να εγκαθιστας andoid εφαρμογες. Ειναι πολυ ευκολο

Αυτο που περιγραφεις ομως δεν ειναι μια ημερα, αλλα 12 ωρες.:p

μια μέρα εργασίας , που δεν είσαι απαραίτητα πάνω από μια μπρίζα

Δυστυχώς γι' αυτο δε ξερω γιατι εχω απενεργοποιημενους τους ηχους και εχω αφησει μονο το led..

νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί κάνουμε χρήση της οθόνης , άρα τη στιγμή που έρχεται η ιδοποίηση εμείς ακουμπάνε την οθόνη απενεργοποιώντας τον ήχο , είναι το ίδιο όπως όταν χτυπάει το τηλέφωνο κι ακουμπάμε την οθόνη

Edited by poseidon2004

Αν ψαχτεις λιγο θα μπορεσεις να εγκαταστεις καποιο μαρκετ με android εφαρμογες. Εγω προς το παρον εβαλα το 1market κ βρηκα οποια εφαρμογη ηθελα απο android.

Τελικα για το προβλημα που σας ειχα πει οτι σβηνει το κινητο και πρεπει να το συνδεσεις στον φορτιστη ενω δειχνει οτι εχει κανονικα μπαταρια βρηκα λυση μεσα απο ξενο φορουμ. Ειναι bug στα 3g z10 και λυνεται με μια διαδικασια που κανει "καλιμπραρισμα" στη μπαταρια.

Edited by thief
{συνεχόμενα μηνύματα}

ωραιος φιλε, καλα ειναι να πεις αν ειναι ευκολο και την διαδικασια που χρειαζεται για να μη σε ψαχνουν αυτοι με τα 3g

Η διαδικασια ειναι :

1. Φορτιζουμε την μπαταρια πληρως μεχρι το 100%.

2. Αφηνουμε το κινητο να ξεφορτιστει μεχρι να σβησει (εμενα εσβηνε το κινητο παντα κοντα στο 40-50%).

3. Βγαζουμε την μπαταρια απο το κινητο και την αφηνουμε για κανενα 2ωρο.

4. Πριν τοποθετησουμε την μπαταρια παλι στο κινητο παταμε το power button για 2 λεπτα κ μετα τη βαζουμε.

5. Συνδεουμε τον φορτιστη κ σε λιγα λεπτα ανοιγει το κινητο. Αν δειχνει πανω απο 5% (εμενα εδειχνε 13%) τοτε το αποσυνδεουμε απο το φορτιστη κ σε λιγα λεπτα η ενδειξη θα δειχνει 0%. Τοτε το συνδεουμε αμεσως στο φορτιστη μεχρι να φορτισει πληρως.

Λογικα πλεον η ενδειξη της μπαταριας θα δειχνει κανονικα απο 0% μεχρι 100%.

Σήμερα παρέλαβα αυτή την θηκη:

http://m.ebay.co.uk/itm/380846926391

Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους τα αυθεντικά αξεσουάρ.

Back In Black

Σήμερα παρέλαβα αυτή την θηκη:

http://m.ebay.co.uk/itm/380846926391

Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους τα αυθεντικά αξεσουάρ.

καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα την άποψη σας για θήκη για λευκό Ζ10 . είχα αγοράσει ένα λευκό smart cover , αλλά δε με βόλεψε καθόλου , καθώς λερώνεται πολύ εύκολα συν του ότι δεν βλέπεις τοled για τις ειδοποιήσεις . εσείς τι χρησημοποιείται ? τώρα στις διακοπές δε θέλω να το διαλίσω το καημένο .

Σκέφτομαι για τη Transfrom Shell αλλά μήπως είναι πολύ ογκώδης και άκομψη ?

καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα την άποψη σας για θήκη για λευκό Ζ10 . είχα αγοράσει ένα λευκό smart cover , αλλά δε με βόλεψε καθόλου , καθώς λερώνεται πολύ εύκολα συν του ότι δεν βλέπεις τοled για τις ειδοποιήσεις . εσείς τι χρησημοποιείται ? τώρα στις διακοπές δε θέλω να το διαλίσω το καημένο .

Σκέφτομαι για τη Transfrom Shell αλλά μήπως είναι πολύ ογκώδης και άκομψη ?

Η αλήθεια είναι πως η γκρίζα δικιά μου, δεν ταιριάζει πολύ με το λευκο (τριχρωμια λευκο-μαυρο-γκρι). Δυστυχώς έπρεπε να πάρω την κόκκινη. Όμως το θέμα με την συγκεκριμένη θήκη είναι πως λερώνεται σχετικά εύκολα λόγω του υφάσματος. Θεωρώ καλή λύση την αντίστοιχη δερμάτινη (μαύρο χρωμα). Σίγουρα κάποια στιγμή θα την τιμησω. Η transform καλή είναι, αλλά διάβασα στο, crackberry πως ενός του ράγισε η οθόνη προσπαθώντας να την βγαλει. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτός, αλλά τη φοβηθηκα.

Back In Black

• The topic was unpinned