megadancemix Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Οταν το εχεις ακουμπισμένο καπου ή τα λεγομενα buttcalls ;:lol: Μου συμβαινει συχνα γιατι εχει εκεινη την καταραμενη συντομευση που δεν αλλαζει, με το τηλεφωνακι που σε οδηγει στις προσφατες κλησεις. Συνηθως παταω μια απο τις αγαπημενες συντομευσεις... Στην πλαϊνη τσεπη του παντελονιου το ειχα. Ειναι λιγο περιεργο πως περνει μονο του την στιγμη που η οθονη ειναι "κλειδωμενη" ας πουμε. Περιεργα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Στην πλαϊνη τσεπη του παντελονιου το ειχα. Ειναι λιγο περιεργο πως περνει μονο του την στιγμη που η οθονη ειναι "κλειδωμενη" ας πουμε. Περιεργα πραγματα. Αν έχεις το swipe to unlock ενεργοποιημένο, τότε στην τσέπη ξεκλειδώνει και μετά κάνει κλήση. Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα, όταν με καλούν και το κινητό μπαίνει σε αθόρυβο όταν το έχω στην τσέπη με την οθόνη προς τα μέσα. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν έχεις το swipe to unlock ενεργοποιημένο, τότε στην τσέπη ξεκλειδώνει και μετά κάνει κλήση. Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα, όταν με καλούν και το κινητό μπαίνει σε αθόρυβο όταν το έχω στην τσέπη με την οθόνη προς τα μέσα.Αυτο ακριβως συμβαινει. Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το swipe to unlock , δοκιμασε το μερικες μερες και δες αν το κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadancemix Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αυτο ακριβως συμβαινει. Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το swipe to unlock , δοκιμασε το μερικες μερες και δες αν το κανει. που το "βρισκω" το swipe to unlock? Εψαξα αλλα δεν το βρηκα. Θα ειναι μπροστα στα ματια μου αλλα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 που το "βρισκω" το swipe to unlock? Εψαξα αλλα δεν το βρηκα. Θα ειναι μπροστα στα ματια μου αλλα ..... Ρυθμίσεις > εμφάνιση > σάρωση για αφύπνιση. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 που το "βρισκω" το swipe to unlock? Εψαξα αλλα δεν το βρηκα. Θα ειναι μπροστα στα ματια μου αλλα ..... Ρυθμισεις/εμφανιση κατεβαινεις κατω και απενεργοποιεις το σαρωση για αφυπνιση edit : Ακυρο προλαβε ο ο @Takis_dm Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ το έχω ενεργό το swipe to unlock κ τέτοια θέματα δεν έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ το έχω ενεργό το swipe to unlock κ τέτοια θέματα δεν έχω Στην πίσω τσέπη που το έβαλα καναδυο φορές είχα. Μάλιστα την μια ενεργοποιηθηκε ο φακός και ήταν και βράδυ.... σαν πυγολαμπίδα...μην πω την λαϊκή ονομασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Στην πίσω τσέπη που το έβαλα καναδυο φορές είχα. Μάλιστα την μια ενεργοποιηθηκε ο φακός και ήταν και βράδυ.... σαν πυγολαμπίδα...μην πω την λαϊκή ονομασία. χαχαχαχαχαχα το εχω παθει και εγω πολλες φορες αλλα στην μπροστινη τσεπη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Στην πίσω τσέπη που το έβαλα καναδυο φορές είχα. Μάλιστα την μια ενεργοποιηθηκε ο φακός και ήταν και βράδυ.... σαν πυγολαμπίδα...μην πω την λαϊκή ονομασία. χαχαχαχαχαχα το εχω παθει και εγω πολλες φορες αλλα στην μπροστινη τσεπη βλεπετε τι κινητο αγορασαμε? οχι οτι να ναι , που να τα δεις αυτα σε αλλα κινητα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν κανω μια κληση απο καποιες επαφες μετα μου εμφανιζει αγνωστος καλων? Λες και κανω κληση σε αποκρυψη :wacko: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν κανω μια κληση απο καποιες επαφες μετα μου εμφανιζει αγνωστος καλων? Λες και κανω κληση σε αποκρυψη :wacko: μερικες φορες και σε μενα το κανει, bb και ξερο ψωμι λεμε :cry: , παρατηρησα κατι, οταν εχω καιρο να κανω reboot η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα, μετα απο reboot στρωνει, μαλλον εχει κουσουρια απο android μερια Edited July 5, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδες δυο ερωτησεις. Οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου βγαζει σαν σημα g και 3g. Δε θα επρεπε να δειχνει κ το h? Και δευτερον μου βγαζει συνέχεια ενα μήνυμα "εισαγωγη κωδικου προσβασης". Αμα πατησω ακυρο μπαινω κανονικα στο κινητο αλλα μολις το κλειδωσω κ το ξεκλειδωσω ζηταει παλι κωδικο. Μολις βαλω κωδικο ολα καλα με το προβλημα οτι μετα απο ωρα θα μου ξαναζητησει τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδες δυο ερωτησεις. Οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου βγαζει σαν σημα g και 3g. Δε θα επρεπε να δειχνει κ το h? Και δευτερον μου βγαζει συνέχεια ενα μήνυμα "εισαγωγη κωδικου προσβασης". Αμα πατησω ακυρο μπαινω κανονικα στο κινητο αλλα μολις το κλειδωσω κ το ξεκλειδωσω ζηταει παλι κωδικο. Μολις βαλω κωδικο ολα καλα με το προβλημα οτι μετα απο ωρα θα μου ξαναζητησει τον κωδικο. Για το δευτερο προβλημα σου, μπες στις ρυθμισεις της συσκευης σου, ασφαλεια και απορρητο και κωδικος προσβασης. Απο εκει θα απενεργοποιησεις τον κωδικο προσβασης συσκευης απλα θα σου ζητηθει να τον ξαναβαλεις για τελευταια φορα πριν τον απενεργοποιησεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδες δυο ερωτησεις. Οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου βγαζει σαν σημα g και 3g. Δε θα επρεπε να δειχνει κ το h? Και δευτερον μου βγαζει συνέχεια ενα μήνυμα "εισαγωγη κωδικου προσβασης". Αμα πατησω ακυρο μπαινω κανονικα στο κινητο αλλα μολις το κλειδωσω κ το ξεκλειδωσω ζηταει παλι κωδικο. Μολις βαλω κωδικο ολα καλα με το προβλημα οτι μετα απο ωρα θα μου ξαναζητησει τον κωδικο. σε ποιον παροχο εισαι? εγω 3g ακομη δεν ειδα παρα μονο G και H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Στη wind ειμαι.. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το δευτερο προβλημα σου, μπες στις ρυθμισεις της συσκευης σου, ασφαλεια και απορρητο και κωδικος προσβασης. Απο εκει θα απενεργοποιησεις τον κωδικο προσβασης συσκευης απλα θα σου ζητηθει να τον ξαναβαλεις για τελευταια φορα πριν τον απενεργοποιησεις. Σ'ευχαριστώ το έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έχει ξανά απαντήθει το ερώτημα...αλλά δε βρίσκω σε ποιά σελίδα... Όταν κανουμε κλήση πάνω δεξιά γράφει ''ο Αριθμός μου:Άγνωστος Αριθμός'' Πώς βάζουμε το δικό μας νούμερο? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έχει ξανά απαντήθει το ερώτημα...αλλά δε βρίσκω σε ποιά σελίδα... Όταν κανουμε κλήση πάνω δεξιά γράφει ''ο Αριθμός μου:Άγνωστος Αριθμός'' Πώς βάζουμε το δικό μας νούμερο? ρυθμισεις-καρτα sim επεξεργασια αριθμου τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Guys αξίζει στα 210€; Ειναι αξιόπιστο; Γιατί η τιμή ειναι πολύ δελεαστική. Αν μπορούσε κάποιος να κανεί μια σύντομη λίστα με τα υπέρ και τα κατα θα ηταν πολύ χρήσιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ρυθμισεις-καρτα sim επεξεργασια αριθμου τηλεφωνου Σε ευχαριστώ... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Guys αξίζει στα 210€; Ειναι αξιόπιστο; Γιατί η τιμή ειναι πολύ δελεαστική. Αν μπορούσε κάποιος να κανεί μια σύντομη λίστα με τα υπέρ και τα κατα θα ηταν πολύ χρήσιμο :) ΟΧΙ δυστυχως δεν αξιζει φιλε ,τα κατα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα υπερ, αν και τα ειπα κανα δυο φορες ας τα πω αλλη μια , μεγαλο ελλειμμα εφαρογων εχει η bb ακομη και στις βασικες του εφαρμογες και οτι βρισκεις απο android μερια δε δουλευει σωστα, αυτο και μονο να σκεφτεις δε κανεις την αγορα του , η μπαταρια του μαυρα χαλια, ετσι και κανεις το λαθος και μπεις με 3g για σερφαρισμα μεσα σε λιγη ωρα δε θα εχεις τηλεφωνο, απο λειτουργικο καλα τα παει αλλα τι να το κανεις? μισες δουλειες δηλαδη, αυτα και οτι αλλη απορια εχεις μου λες Σε ευχαριστώ... να σαι καλα φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zachos75 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ! Θα ήθελα την βοήθεια σας, αν ξέρει κανείς πως μπορώ να απελευθερωσω χώρο αποθήκευσης στην συσκευή μου (έχω ένα ΒΒ Ζ10) και ενώ έχω σβήσει εφαρμογές (έχω κρατήσει ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ), συνημμενα κλπ ,και ότι photo κλπ έχω είναι στην κάρτα μνήμης, η μνήμη του Ζ10 αυξάνει και δεν μειώνεται (14,6 GB από 16).. Τι μπορώ να κάνω;;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Guys αξίζει στα 210€; Ειναι αξιόπιστο; Γιατί η τιμή ειναι πολύ δελεαστική. Αν μπορούσε κάποιος να κανεί μια σύντομη λίστα με τα υπέρ και τα κατα θα ηταν πολύ χρήσιμο :) Καλησπέρα φίλε μου, Αν μπορέσεις να αναφέρεις τις ανάγκες σου λίγο αναλυτικότερα είμαι σίγουρος πως θα πάρεις πιο αξιόπιστες απαντήσεις . Πχ αν είσαι φανατικός χρήστης του Facebook, σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερες λύσεις. . Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλή αυτονομία, αξιοπρεπή κάμερα, κάποιες βασικές εφαρμογές και κυρίως σταθερότητα γιατί το τωρινό τηλέφωνο μου κόβει κλήσεις στη μέση, κλείνει ώρες ώρες μόνο του κλπ. Δεν τον είχα στα υπόψιν μου αλλά είδα την τιμή και είχε αρκετά καλες κριτικές στο Σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλή αυτονομία, αξιοπρεπή κάμερα, κάποιες βασικές εφαρμογές και κυρίως σταθερότητα γιατί το τωρινό τηλέφωνο μου κόβει κλήσεις στη μέση, κλείνει ώρες ώρες μόνο του κλπ. Δεν τον είχα στα υπόψιν μου αλλά είδα την τιμή και είχε αρκετά καλες κριτικές στο Σκρουτζ Για την αυτονομία έχουν ακουστεί τα περισσότερα παράπονα, η κάμερα του είναι σίγουρα αξιοπρεπή. Δεν έχει την φιλοδοξία να συγκριθεί με τα κορυφαία φωτογραφικά κινητά αλλά είναι μια καλή all around camera. Τώρα όσον αφορά το λειτουργικό του και από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ο τομέας των εφαρμογών, είναι το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό out of the box , με έμφαση στην επικοινωνία. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts