Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(βλ. τίτλο) η εφαρμογή "Data Usage Counter for Blackberry 10"

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/28015159/?countrycode=GR&lang=en

Σε μένα λειτουργεί κανονικά με default ρυθμίσεις εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι.

Όταν ενεργοποιώ την συσκευή δονείται για 2 δευτερόλεπτα περίπου και εμφανίζει στο hub μια ειδοποίηση ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι σε λειτουργία.

Το κάνει και σε εσάς;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά ούτε και σε 'μένα έτρεχε κανονικά. Κατέγραφε μόνο τα δεδομένα από WiFi. Από data όχι. Το άλλαξα σε QNX και δουλεύει κανονικά τώρα.

Εμφανίστηκαν οι πρωτες φωτο απο leaked εκδοση 10.3.0

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Καλημέρα σας.Στη συνέχεια του θέματος περί οθόνης μου απάντησαν από το πουλοφωνο ότι από τον προμηθευτή τους θα μου κάνουν swap την συσκευη.Ότι δηλαδή θα μου στείλουν άλλη αλλά στο ίδιο κουτί ..Δεν σας βρωμάει αυτό λίγο;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Επιτελους φευγει η γκρι σκια απο τα εικονιδια. Βλεπω χρηση των αισθητηρων για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του τηλεφωνου αναλογα πως το τοποθετεις σε μια επιφανεια. Βελτιωσεις στην καμερα και τις ρυθμισεις της. Αλλαγες στα drop down menu. Αλλαγες στον BBM.

link

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Καλημέρα σας.Στη συνέχεια του θέματος περί οθόνης μου απάντησαν από το πουλοφωνο ότι από τον προμηθευτή τους θα μου κάνουν swap την συσκευη.Ότι δηλαδή θα μου στείλουν άλλη αλλά στο ίδιο κουτί ..Δεν σας βρωμάει αυτό λίγο;

όπως φαίνεται , ανακατασκευασμένη θα πάρεις ….:)

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιτελους φευγει η γκρι σκια απο τα εικονιδια. Βλεπω χρηση των αισθητηρων για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του τηλεφωνου αναλογα πως το τοποθετεις σε μια επιφανεια. Βελτιωσεις στην καμερα και τις ρυθμισεις της. Αλλαγες στα drop down menu. Αλλαγες στον BBM.

link

Ναι και πάρα πολύ κόκκινο…. της φωτιάς :)

Οπως διαβαζω θα μπορεις να το αλλαξεις. Ειμαι φαν του μπλε παντως.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Οπως διαβαζω θα μπορεις να το αλλαξεις. Ειμαι φαν του μπλε παντως.

μακάρι διότι και εγώ προτιμώ το μπλε …

Το κάλο είναι ότι έρχονται πολλές αλλαγές με την έλευση της 10.3 ….

To παλεύει πάντως πάρα πολύ η blackberry …

Μακάρι να πάνε όλα κάλα φέτος για την εταιρία , διότι το os είναι μοναδικό και είναι κρίμα να χαθούν όλα……

μακάρι διότι και εγώ προτιμώ το μπλε …

Το κάλο είναι ότι έρχονται πολλές αλλαγές με την έλευση της 10.3 ….

To παλεύει πάντως πάρα πολύ η blackberry …

Μακάρι να πάνε όλα κάλα φέτος για την εταιρία , διότι το os είναι μοναδικό και είναι κρίμα να χαθούν όλα……

Θα αργησουμε να την δουμε. Ακομη μερικες φωτο απο το greekberry. Δεν μου αρεσε το ρολοι. Το ασπρο αναγλυφο ειναι πολυ ωραιο.

greekberry

όπως φαίνεται , ανακατασκευασμένη θα πάρεις ….:)

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size

Κακό αυτό ε?Τους ρώτησα όμως και μου παν ότι θα ναι καινούριο.

Δεν παιζει ανακατασκευσμενο. Καινούριο θα παρεις! Θα μας το επιβεβαιώσεις μολις το παρεις.

Δεν παιζει ανακατασκευσμενο. Καινούριο θα παρεις! Θα μας το επιβεβαιώσεις μολις το παρεις.

θα διαφωνήσω μαζί σου …

Του είπαν καινούργια άλλα θα έχει το κουτί της παλαιάς συσκευής …

Ανακατασκευασμένο 1000% κλασική περίπτωση …

Στην Ελλάδα οι εταιρίες όταν δίνουν ανακατασκευασμένο , το αναφέρουν σαν καινούργιο …

Στο λέω διότι μου έχει τύχει και έμενα 2 φορές …

Όταν μιλάμε για καινούργια συσκευή , οφείλει να βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του σφραγισμένη …

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κατάστημα του είπε καινούργια συσκευή άλλα χωρίς την συσκευασία …..αρα μιλάμε για ανακατασκευασμένη …

Φιλικά

θα διαφωνήσω μαζί σου …

Του είπαν καινούργια άλλα θα έχει το κουτί της παλαιάς συσκευής …

Ανακατασκευασμένο 1000% κλασική περίπτωση …

Στην Ελλάδα οι εταιρίες όταν δίνουν ανακατασκευασμένο , το αναφέρουν σαν καινούργιο …

Στο λέω διότι μου έχει τύχει και έμενα 2 φορές …

Όταν μιλάμε για καινούργια συσκευή , οφείλει να βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του σφραγισμένη …

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κατάστημα του είπε καινούργια συσκευή άλλα χωρίς την συσκευασία …..αρα μιλάμε για ανακατασκευασμένη …

Φιλικά

Παιδια με ξαναπηραν σημερα και μου απαντησαν κατηγοριματικα οτι ειναι καινουριο....Σημερα θα το χω...Αν ηθελα ν α παρω αλλη σφραγισμενη και καινουρια θα επρεπε να το στειλουν εξω στη μαμα εταιρεια και να απαντησουν απο εκει.Σε κανα μηνα μου ειπαν οποτε καταλαβιανετε δεν μπορω να μεινω χωρις κινητο τοσο.

Παιδια με ξαναπηραν σημερα και μου απαντησαν κατηγοριματικα οτι ειναι καινουριο....Σημερα θα το χω...Αν ηθελα ν α παρω αλλη σφραγισμενη και καινουρια θα επρεπε να το στειλουν εξω στη μαμα εταιρεια και να απαντησουν απο εκει.Σε κανα μηνα μου ειπαν οποτε καταλαβιανετε δεν μπορω να μεινω χωρις κινητο τοσο.

Mα και η ανακατασκευασμένη , καινούργια θεωρείτε …

Είναι συσκευή , η οποία είχε πρόβλημα … επισκευαστικέ ……….. μπήκανε καινούργια καπάκια(προσόψεις κ.τ.λ) και δίνεται στον πελάτη , προς αντικατάσταση της προβληματικής συσκευής ..

Και η δική σου προβληματική συσκευή , τον ίδιο δρόμο θα πάρει …

Σφραγισμένη συσκευή , θεωρείται αυτή που βρίσκεται μέσα σε συσκευασία χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέ …

Όλα τα άλλα είναι ανακατασκευή ..

DOA στην Ελλάδα δίνουν ελάχιστες εταιρίες και αυτό για λίγες μέρες (3-7) συνήθως……. από κει και πέρα ανακατασκευασμένη .

Μην στεναχωριέσαι δεν θα καταλάβεις καν ότι είναι ανακατασκευασμένη.:)

Υ.Γ. σου απάντησαν έτσι διότι ξέρουν ότι κάνεις δεν μπορεί να περιμένει 1 μήνα χωρίς συσκευή και για μια απάντηση , η οποία ίσως (σίγουρα δηλαδή ) θα ήταν αρνητική …

Αν ζούσες π.χ. στην Αγγλία ναι εκεί το πιο πιθανών να έπαιρνες σφραγισμένη συσκευασία ….αλλα δυστυχώς ζούμε στο Ελαντα…

Edited by gatokefalo

Mα και η ανακατασκευασμένη , καινούργια θεωρείτε …

Είναι συσκευή , η οποία είχε πρόβλημα … επισκευαστικέ ……….. μπήκανε καινούργια καπάκια(προσόψεις κ.τ.λ) και δίνεται στον πελάτη , προς αντικατάσταση της προβληματικής συσκευής ..

Και η δική σου προβληματική συσκευή , τον ίδιο δρόμο θα πάρει …

Σφραγισμένη συσκευή , θεωρείται αυτή που βρίσκεται μέσα σε συσκευασία χωρίς να έχει ανοιχτεί ποτέ …

Όλα τα άλλα είναι ανακατασκευή ..

DOA στην Ελλάδα δίνουν ελάχιστες εταιρίες και αυτό για λίγες μέρες (3-7) συνήθως……. από κει και πέρα ανακατασκευασμένη .

Μην στεναχωριέσαι δεν θα καταλάβεις καν ότι είναι ανακατασκευασμένη….:)[/QUOT0

Μακαρι.Αν εχω και κανα τυχερο και μοθ στειλουν και την lte εκδοση ακομα καλυτερα.Η μεταπωληση με καιει ομως....

Μακάρι .Αν έχω και κάνα τυχερο και μου στειλουν και την lte εκδοση ακομα καλυτερα.Η μεταπωληση με καιει ομως....

Η μεταπώληση ίδια θα είναι γιατί να αλλάξει ?

Εδώ το 99% των iphone που είχαν πρόβλημα , πήραν ανακατασκευασμένη συσκευή και αναφέρουν στις αγγελίες καινούργια συσκευή από αντικατάσταση προηγούμενης … στο Blackberry γιατί να αλλάξει ?

Καινούργια θα είναι και μάλιστα διπλό- τσεκαρισμένη η νέα σου συσκευή .

Το πιο πιθανών , θα σου δώσουν ακριβώς το ίδιο μοντέλο .

Don't worry θα αργήσεις να βαρεθείς το Zετακι, πίστεψε με :)

Edited by gatokefalo

Τοσο που η αξια μεταπωλησης δεν θα υφισταται πια:p

Εδω θα συμφωνησω 1000%!!! :)

Κι εγω που εχω το 4G δεν το χρησιμοποιω ποτε. Με το Η+ πηγαινει σφαιρα και δεν τρωει και τοση μπαταρια οσο το 4G.

Το πήρα παιδια.Σκετο ήταν τελικά αλλά είχε παντού ζελατίνες όπως όταν το παίρνεις σφραγισμένο και μαζί και ένα αυτοκόλλητο μαύρο με το ιμει και την έκδοση του σαν αυτό που έχει στο πλάι το κουτι.με ένα εξονυχιστικο έλεγχο που έκανα φαίνεται αψεγαδιαστο.αν είναι ανακατασκευή χαλάλι τους

Το πήρα παιδια.Σκετο ήταν τελικά αλλά είχε παντού ζελατίνες όπως όταν το παίρνεις σφραγισμένο και μαζί και ένα αυτοκόλλητο μαύρο με το ιμει και την έκδοση του σαν αυτό που έχει στο πλάι το κουτι.με ένα εξονυχιστικο έλεγχο που έκανα φαίνεται αψεγαδιαστο.αν είναι ανακατασκευή χαλάλι τους

άντε καλορίζικο και κάλο λιώσιμο :)

Καλησπερα παιδες. Καινουριος και γω στο blackberry, προερχομενος απο android και οπως καταλαβαινετε εχω μερικες αποριουλες.

Προς το παρον δυο απο αυτες που με βιαζουν καπως (στην συνεχεια ισως ανακαλυψω κι αλλες) ειναι το θεμα των επαφων και το περασμα εφαρμογων απο το google play.

Στις επαφες λοιπον, ειχα κρατησει ενα backup των επαφων μου σε android συσκευη με την εφαρμογη contacts backup σε csv μορφη.

Κατεβασα απο το bbworld το contacts ImEx και με αυτο υπεθεσα οτι τις επανεφερα και παλι στην blackberry συσκευη μου.

Παρατηρησα ομως οτι οταν με καλουν η μου στελνουν μηνυματα, οι αριθμοι εμφανιζονται ως αγνωστοι.

Επισης ειδα οτι οταν πηγαινω στην μανισια εφαρμογη του κινητου (τηλεφωνο) και παταω κατω το μεσαιο εικονιδιο επαφες, δεν εμφανιζονται οι επαφες μου παρολο που στην εφαρμογη επαφες μου τις δειχνει σαν να υπαρχουν.

Τι συμβαινει εδω λοιπον? Εχουν αποθηκευτει οι επαφες σε λαθος μερος της συσκευης και δεν τις βλεπει, η γινεται κατι αλλο?

Οσο αναφορα τις εφαρμογες απο google play, τσεκαρα εδω μεσα καποιες αναφορες για το snap, αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει, που το βρισκω, που το εγκαθιστω και τι πρεπει να κανω.

Γενικα αν μπορουσε καποιος να μου γραψει με λιγα λογια τι και πως γινεται ακομα και με αλλους τροπους εκτος snap θα ημουν ευγνωμων.

Αυτα προς το παρον.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρει τις επαφές σου είναι ο συγχρονισμός μέσω gmail. Χρόνια τώρα. Συγχρονίζεις το android, τσεκάρεις πως έχουν ανέβει και περνάς το gmail στο Z10. Σε λίγα δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος...

Όσο για το άλλο... Έχω την αίσθηση πως ότι έχεις αγοράσει από το play store δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από το snap (τουλάχιστον εγώ δε μπορώ, και το θεωρώ απόλυτα λογικό). Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε με...

Για την εγκατάσταση του snap, σιγουρέψου πως έχεις την έκδοση λειτουργικού 10.2.1 στη συσκευή και διάβασε τα παρακάτω

http://crackberry.com/how-use-snap-blackberry-1021-install-android-apk-files

Edited by maternus
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρει τις επαφές σου είναι ο συγχρονισμός μέσω gmail. Χρόνια τώρα. Συγχρονίζεις το android, τσεκάρεις πως έχουν ανέβει και περνάς το gmail στο Z10. Σε λίγα δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος...

Όσο για το άλλο... Έχω την αίσθηση πως ότι έχεις αγοράσει από το play store δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από το snap (τουλάχιστον εγώ δε μπορώ, και το θεωρώ απόλυτα λογικό). Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε με...

Για την εγκατάσταση του snap, σιγουρέψου πως έχεις την έκδοση λειτουργικού 10.2.1 στη συσκευή και διάβασε τα παρακάτω

http://crackberry.com/how-use-snap-blackberry-1021-install-android-apk-files

Αυτο με το gmail το σκεφτηκα και γω αλλα ειδα πως ειναι επι πληρωμη το gmail στο bbworld και αυτη την στιγμη δεν μπορω να το αγορασω.

Εκτος αν εννοεις να προσθεσω τον παλιο μου gmail λογαριασμο στο blackberry και να γινει ετσι η δουλεια.

Για τα υπολοιπα ακολουθω τα βηματα που γραφει στην σελιδα που μου ετσειλες και προχωραω.

Ευχαριστω!

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The topic was unpinned