Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Battery pull έκανες, έτσι;

Ναι. Τελικα περασα ξανα τον καταλογο απο ενα back up. Τωρα αναγνωριζει τους ελληνικους χαρακτηρες ,αλλα οχι σωστα...Πχ παταω Κ και μου βγαζει ονοματα με Σ και Η, Παταω Δ και εχει Θ κλπ. Μπερδεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτοματα. Αν και νομιζω οτι η εφαρμογη των επαφων εχει προβληματακια οταν συγχρονιζει με gmail και αλλες πηγες. Αναγκαστηκα να διορθωσω μια μια τις επαφες μου. Παντως απο χτες εχω μεγαλο προβλημα με την αναγνωριση των ελληνικων χαρακτηρων....

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Να ρωτήσω όσους το αγόρασαν τελευταία έχει όλα αυτά που δείχνει το unboxing στις πρώτες σελίδες του forum. Φορτιστη έξτα ανοιχτει ακρόαση κλπ ?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω περάσει στο gmail τις επαφές, οι περισσότερες στα Ελληνικά, έχω και κάποιες στα Αγγλικά όμως. Οπότε αν το πρόβλημα είναι γενικό θα το έχω κι εγώ. Ελπίζω να ήταν απλά σύμπτωση και να βρεις σύντομα τη λύση. Προς το παρόν αναμένω. Μέσα στη βδομάδα μου είπαν θα το έχω. Απλά θα έχω τόσα πολλά να κάνω στο τηλέφωνο, που οι επαφές τουλάχιστον θα ήθελα να είναι έτοιμες.

Να ρωτήσω όσους το αγόρασαν τελευταία έχει όλα αυτά που δείχνει το unboxing στις πρώτες σελίδες του forum. Φορτιστη έξτα ανοιχτει ακρόαση κλπ ?
Μεσα εχει το κινητο (ντα...) την μπαταρια, ενα φορτιστη, καλωδιο usb(το χρησιμοποιεις με τον φορτιστη) και ακουστικα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω περάσει στο gmail τις επαφές, οι περισσότερες στα Ελληνικά, έχω και κάποιες στα Αγγλικά όμως. Οπότε αν το πρόβλημα είναι γενικό θα το έχω κι εγώ. Ελπίζω να ήταν απλά σύμπτωση και να βρεις σύντομα τη λύση. Προς το παρόν αναμένω. Μέσα στη βδομάδα μου είπαν θα το έχω. Απλά θα έχω τόσα πολλά να κάνω στο τηλέφωνο, που οι επαφές τουλάχιστον θα ήθελα να είναι έτοιμες.
Το προβλημα αρχιζει οταν προσπαθεις να εμφανισεις και επαφες απο αλλους λογαριασμους. Πιο πολυ ως σφαλμα με τα ονοματα και διπλες επαφες. Αυτο ποιυ επαθα εγω ειχε να κανει με την αλλαγη γλωσσας του τηλεφωνου στα αγγλικα και παλι στα ελληνικα. Σαν να μην αναγνωριζε τους ελληνικους χαρακτηρες στην αναζητηση. Το ελυσα, αλλα επρεπε να σβησω ολες τις επαφες και να τις περασω απο ενα παλιο back up απο το N900, χωρις συγχρονισμους( α ρε nokia).

Το μαύρο 4g, 247 ευρώ στο crazy sundays... Το σκέφτομαι ρε γμτ, αλλά περιμένω να δω αν κυκλοφορήσει το z3 Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι...
Back In Black

Υπάεχει κάποια εφαρμογή για bookmarks sync από chrome ή safari?
υπάρχει μονο για chrome , αλλά ειναι χάλια. Μονο για Firefox που δοκίμασα μια δουλεύει σωστά.

Αυτοματα. Αν και νομιζω οτι η εφαρμογη των επαφων εχει προβληματακια οταν συγχρονιζει με gmail και αλλες πηγες. Αναγκαστηκα να διορθωσω μια μια τις επαφες μου. Παντως απο χτες εχω μεγαλο προβλημα με την αναγνωριση των ελληνικων χαρακτηρων....

Απλα θα κανεις υπομονή.....μπορεί να πάρει και μερικές ώρες μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει το sync

Using Tapatalk

Απλα θα κανεις υπομονή.....μπορεί να πάρει και μερικές ώρες μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει το sync

Τελικά το δοκίμασα πάλι. Η εναλλαγή γλώσσας "σπαει" τον τηλεφωνικό κατάλογο σε μη λατινικούς χαρακτήρες. Επίσης ο συγχρονισμός με τις επαφές fb βγάζει μπερδεμένες τις επαφές

Δηλαδή το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στην αλλαγή γλώσσας; Αν βάλω εξ΄ αρχής το τηλέφωνο στα αγγλικά και έχω επαφές και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Όχι κανένα. Όταν έκανα αλλαγή μου έγραψε κάτι ότι προσαρμόζει τις επαφές και εκεί μετά δεν λειτουργούν.

Καλημέρα.

θα κάνω και εδώ την ερώτησή μου γιατί είναι πιο πιθανό να βρω απάντηση στο ερώτημα μου.

σκέφτομαι να αγοράσω το z30 αλλά θέλω να γνωρίζω ένα βασικό που αφορά 2 εφαρμογές android.

συγκεκριμένα:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.singularlogic.ote11888 είναι η εφαρμογή του 11888 &

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid το Ελληνικό Caller ID

αυτές οι εφαρμογές δουλεύουν στο παρασκήνιο, όταν σε καλεί κάποιος (που δεν είναι στις επαφές σου) σου βγάζουν (on line) τα στοιχεία του καλούντα, ξέρεις δλδ ποιος σε κάλεσε και από που. επειδή λόγω δουλειάς μου χρειάζονται αυτές οι δυο (ή έστω η μια) θα ήθελα να μου πει όποιος μπορεί αν δουλεύουν σωστά. αν είναι θετική η απάντηση σύντομα θα είμαι στην παρέα σας.

Καμια απο τις δυο. Κανουν κανονικα εγκατασταση αλλα το 11888 ζηταει το google play για να λειτουργησει και το caller id ζηταει συνδεση σε μια σελιδα και τρωει ακυρο, λογικα απο το λειτουργικο.

:(:mad: σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να τις δοκιμάσεις.

να υποθέσω ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στο BBstore...

:(:mad: σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να τις δοκιμάσεις.

να υποθέσω ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στο BBstore...

Οι ελληνικες εφαρμογες ειναι ελαχιστες. Δεν ξερω αν καποια αλλη θα σε εξυπηρετουσε να δοκιμασω.

Το gr caller id οταν ψανχω ενα ονομα δουλευει. το greek caller id φανταζομαι θελει να μενει ανοικτο σαν service στο κινητο και να λειτουργει σε καθε κληση. Αυτο δεν νομιζω να λειτουργει στο ΒΒ, ειδικα για μη native εφαρμογες. Θα το δοκιμασω αυριο παντως.

Το gr caller id οταν ψανχω ενα ονομα δουλευει. το greek caller id φανταζομαι θελει να μενει ανοικτο σαν service στο κινητο και να λειτουργει σε καθε κληση. Αυτο δεν νομιζω να λειτουργει στο ΒΒ, ειδικα για μη native εφαρμογες. Θα το δοκιμασω αυριο παντως.

απογοήτευση... :( κρίμα και έλεγα να ξαναπάρω ΒΒ...

σε ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο και τις δοκίμασες.

απογοήτευση... :( κρίμα και έλεγα να ξαναπάρω ΒΒ...

σε ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο και τις δοκίμασες.

Εγω σε ευχαριστω, Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες εφαρμογες. Το gr caller id το κρατησα.

Εγω σε ευχαριστω, Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες εφαρμογες. Το gr caller id το κρατησα.

:) έτσι, όλοι μαθαίνουμε από όλους.

Ειδοποιήσεις εφαρμογών τύπου whatsapp και viber εμφανίζονται στο hub?

Το whatsapp που είναι και native app, ναι. Το viber οχι.

"There's a story still unread"

• The topic was unpinned