Jump to content

Hyundai Play X 900

Frontier
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εδω και πανω απο βδομαδα εγω ειναι σαν να εχω καινουργιο επωνυμο μηχανακι με την ντανερικ. Καμμια σχεση με τις αλλες ρομ. Ουτε κολλαει ουτε σε πεταει ο μπραουσερ μιλαμε αλλη κατηγορια ανεβασμενη ποιοτητα. Η μπαταρια μονο ρουφιεται:lol:, καπως, :D αλλα μικρο το κακο. Α μην ξεχασω και το ιντερνετ δυνατο. Απορω πως ζουσα τοσους μηνες χωρις ντανερικ:p

Το HD mode σου πως πάει;

• Απαντήσεις 612
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το HD mode σου πως πάει;

Στο hd εκτος απο λιγο λαγκαρισμα μετα απο εγκατασταση/απεγκατασταση εφαρμογων δεν ειδα κατι αλλο. Δεν ασχοληθηκα πολυ και δεν θα ασχοληθω με hd. Ισως αραια και που για πλακα.

Το μπατερυ μονιτορ και ρομ τουλ τι λενε; χρειαζονται;

Το ROM Tool είναι για να κάνεις διάφορες μόντες (ρυθμίσεις επεξεργαστή, task manager) κτλ. Αν θες να πειράξεις πράγματα δηλαδή.

Το Battery monitor προφανώς για να κοιτάς στατιστικά μπαταρίας κτλ

Λοιπόν τελικά σε γενικές γραμμές τείνω να είμαι ευχαριστημένος με το τάμπλετ.

Μιλάω πάντα με την έκδοση Daverick 8a.

ΟΚ δεν είναι pc προφανώς σε ταχύτητα και κάποιες εφαρμογές αργούν λίγο να ανταποκριθούν καμιά φορά ή να ανοίξουν, αλλά μέχρι εκεί.

Το έχω μόνιμα σε full hd. Τα παιχνίδια πάνε αέρα. Μπαταρία δε μπορώ να διατυπώσω ακριβώς εντυπώσεις γιατί δεν το χρησιμοποιώ "μόνιμα". Σε γενικές γραμμές καλά όμως.

Χθες συνέδεσα ασύρματο usb keyb/mouse και με το πρόγραμμα external keyboard helper το είδε αμέσως.

Παράγγειλα και αυτό το stand

http://www.ebay.com/itm/221197046496?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Όταν έρθει και πάω σε κανένα εξοχικό που δεν έχω πισί και χρησιμοποιώ το τάμπλετ, θα το χρησιμοποιήσω και θα πω εντυπώσεις. Κάτι μου λέει πως θα αποτελέσει ωραίο netbook replacement...Για να δούμε!

Edited by AfterForever

Το ROM Tool είναι για να κάνεις διάφορες μόντες (ρυθμίσεις επεξεργαστή, task manager) κτλ. Αν θες να πειράξεις πράγματα δηλαδή.

Το Battery monitor προφανώς για να κοιτάς στατιστικά μπαταρίας κτλ

Λοιπόν τελικά σε γενικές γραμμές τείνω να είμαι ευχαριστημένος με το τάμπλετ.

Μιλάω πάντα με την έκδοση Daverick 8a.

ΟΚ δεν είναι pc προφανώς σε ταχύτητα και κάποιες εφαρμογές αργούν λίγο να ανταποκριθούν καμιά φορά ή να ανοίξουν, αλλά μέχρι εκεί.

Το έχω μόνιμα σε full hd. Τα παιχνίδια πάνε αέρα. Μπαταρία δε μπορώ να διατυπώσω ακριβώς εντυπώσεις γιατί δεν το χρησιμοποιώ "μόνιμα". Σε γενικές γραμμές καλά όμως.

Χθες συνέδεσα ασύρματο usb keyb/mouse και με το πρόγραμμα external keyboard helper το είδε αμέσως.

Παράγγειλα και αυτό το stand

http://www.ebay.com/itm/221197046496?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Όταν έρθει και πάω σε κανένα εξοχικό που δεν έχω πισί και χρησιμοποιώ το τάμπλετ, θα το χρησιμοποιήσω και θα πω εντυπώσεις. Κάτι μου λέει πως θα αποτελέσει ωραίο netbook replacement...Για να δούμε!

Το μηχανακι πεταει. Να σκεφτεις οτι με την ρομ αυτη (ντανερικ 8) μου γλυτωσα καμμια 200 τοσα ευρω για τετραπυρηνο. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν λεγατε οτι με την 8a δεν δουλευει το hd; Πως γινεται και το εχεις μονιμα σε hd ;

Και κατι ακομα, υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με την τηλεοραση με καλωδιο mini usb to hdmi . . ;

ΥΓ Δεν μου αργει καμμια εφγαρμογη, ιδιως το kingsoft office που χρησιμοποιω, και ξεκιναει και δουλευει γρηγορα

Το μηχανακι πεταει. Να σκεφτεις οτι με την ρομ αυτη (ντανερικ 8) μου γλυτωσα καμμια 200 τοσα ευρω για τετραπυρηνο. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν λεγατε οτι με την 8a δεν δουλευει το hd; Πως γινεται και το εχεις μονιμα σε hd ;

Και κατι ακομα, υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με την τηλεοραση με καλωδιο mini usb to hdmi . . ;

ΥΓ Δεν μου αργει καμμια εφγαρμογη, ιδιως το kingsoft office που χρησιμοποιω, και ξεκιναει και δουλευει γρηγορα

Παίδες καλημέρα !! Μια μικρή βοήθεια για εμας τους άσχετους............ Πως να την εγκαταστήσουμε ???

Παίδες καλημέρα !! Μια μικρή βοήθεια για εμας τους άσχετους............ Πως να την εγκαταστήσουμε ???

http://www.slatedroid.com/topic/39486-romdanerick-romchuwi-v99vido-n90fhdcube-u9gtvvisture-4hd-retina-tablet/

Εδώ φίλε έχει οδηγίες.

Στην σελιδα 25 ο after forever τα περιγραφει αναλυτικότατα. Παντως πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο danerick v8.zip σε update.zip να το αντιγραψεις στην εξωτερικη SD (εφ' όσον θελήσεις να επιλέξεις clear data, για καθαρή εγκατάσταση που την προτείνω) και να επιλέξεις να το εγκαταστήσεις από εκεί. (install update. zip from external SD)

Είναι λίγο φασαρία όταν δεν ξέρεις, εγώ "τραβήχτηκα" μέχρι να τα καταφέρω, αλλά μόλις ξεψάρωσα με τις cwm (ούτε αυτό δεν ήξερα), όλα γίνονται στο φτερό. Μη φοβάσαι να κάνεις και λάθη, το ταμπλετ δεν προκειται να παθει τιποτε. Δικιμασε και εδω ειμαστε. Αν εχεις και κανενα φιλαρακι να ξερει αγγλικα να βοηθήσει, ακομα καλυτερα:)

• 3 weeks later...
Μάγκες τι έγινε; Πως πάμε η συμβίωση με το ταμπλετάκι;

Καλό μήνα κιόλας.

Καλό μήνα!! :) Αρκετά καλά, με stock rom rooted είμαι, το μηχάνημα τρώει από καμιά φορά κανένα λαγκάρισμα (κυρίως σε ενημερώσεις/εγκαταστάσεις εφαρμογών) αλλά το συνήθισα. :happy: Επίσης έβγαλα την ζελατίνα που είχε φορεμένη και η οθόνη είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή όπως και η αφή (δεν έχει νόημα η ζελατίνα σε τάμπλετ πιστεύω). (Έχετε παρατηρήσει αν στον φακό της πίσω κάμερας έχει κολλημένο κανένα ζελατινάκι μήπως και δεν το πήρα χαμπάρι και δεν βγάζει καλές φώτο γι" αυτό το λόγο). Από την αυτονομία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, σαν να μην είναι 10αρα μπαταρία, βέβαια είναι το 1ο μου τάμπλετ και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Πάντως κάτι είδα στο slatedroid να λένε για 4.2.2. Μακάρι....

Καλό μήνα!! :) Αρκετά καλά, με stock rom rooted είμαι, το μηχάνημα τρώει από καμιά φορά κανένα λαγκάρισμα (κυρίως σε ενημερώσεις/εγκαταστάσεις εφαρμογών) αλλά το συνήθισα. :happy: Επίσης έβγαλα την ζελατίνα που είχε φορεμένη και η οθόνη είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή όπως και η αφή (δεν έχει νόημα η ζελατίνα σε τάμπλετ πιστεύω). (Έχετε παρατηρήσει αν στον φακό της πίσω κάμερας έχει κολλημένο κανένα ζελατινάκι μήπως και δεν το πήρα χαμπάρι και δεν βγάζει καλές φώτο γι" αυτό το λόγο). Από την αυτονομία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, σαν να μην είναι 10αρα μπαταρία, βέβαια είναι το 1ο μου τάμπλετ και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Πάντως κάτι είδα στο slatedroid να λένε για 4.2.2. Μακάρι....

Με ντανερικ 8 είμαι. Μια χαρά όλα. Αραιά και πού κανα ψιλοκοληματάκι. αλλά χωρίς διάρκεια, γρήγορα επανέρχεται. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Τώρα για τις φωτο δεν κοίταξα πίσω, θα δω, μ' έβαλες σε σκέψη (χαχαχα) Πάντως 2 mp είναι μπρος πίσω, τι να βγάλει.

Δεν υπάρχει χρήμα για κάτι άλλο καλύτερο, αλλά θα ήταν απλά καταναλωτική μανία αν έπαιρνα, αφού κάνω με το παραπάνω αυτά που χρειάζομαι. Πάντως τα ψάχνω όλα τα μηχανάκια, να είμαι... in...

Με Danerick 8 από τότε που βγήκε και όλα super. Κάποιες ασυμβατότητες με ελληνικές εφαρμογές λύθηκαν με εγκατάσταση από Blackmart (Skroutz, ΕΟΠΥΥ, Eurobank). H HD δεν είναι αξιοποιήσιμη αλλά η διαφορά στην ευκρίνεια με Normal δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής (λόγω αυξημένων ppi). Να ρωτήσω όσους έχουν βάλει την καινούργια 8a αν μπορούν να την συγκρίνουν με την απλή 8, αν οι εφαρμογές που προανέφερα εγκαθίστανται απευθείας, αν λειτουργεί το μικρόφωνο και αν παίζει η HD (γιατί στο Slatedroid στους περισσότερους δεν λειτουργεί); Μπορεί κάποιος να κανει benchmark με Antutu; Σε μένα πιάνει 10400 σε normal και 9200 σε HD.

Με Danerick 8 από τότε που βγήκε και όλα super. Κάποιες ασυμβατότητες με ελληνικές εφαρμογές λύθηκαν με εγκατάσταση από Blackmart (Skroutz, ΕΟΠΥΥ, Eurobank). H HD δεν είναι αξιοποιήσιμη αλλά η διαφορά στην ευκρίνεια με Normal δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής (λόγω αυξημένων ppi). Να ρωτήσω όσους έχουν βάλει την καινούργια 8a αν μπορούν να την συγκρίνουν με την απλή 8, αν οι εφαρμογές που προανέφερα εγκαθίστανται απευθείας, αν λειτουργεί το μικρόφωνο και αν παίζει η HD (γιατί στο Slatedroid στους περισσότερους δεν λειτουργεί); Μπορεί κάποιος να κανει benchmark με Antutu; Σε μένα πιάνει 10400 σε normal και 9200 σε HD.

Έβαλα για ενα διαστημα την 8a. Το HD έπαιζε, αλλά η μπαταρία δέν άντεχε πολύ. Ξαναγύρισα στην 8. Δεν έχω σοβαρό θέμα, εκτός από την μπαταρία που δεν καταναλώνεται όπως στην 8a αλλά πάλι κρατάει εμφανώς λιγοτερο από καστυ. Άραγε παίζει κάτι με το ότι η ντανερικ βλέπει το ταμπλετ ως nexus 7; Και οτι το battery monitor βλέπει την μπαταρία ως 4250; Τι παίζει με το 4.2.2;

Εμένα στο νόρμαλ γιατί πιάνει 8640 με την Danerick 8 ?

Επίσης το facebook messenger είναι ΤΟΣΟ βαρύ; Γενικώς είναι το πρόγραμμα που πιθανότατα κολλάει περισσότερο απ' όλα.

Το μικρόφωνο στην 8a νομίζω έπαιζε, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Το HD πάλι όχι.

Edited by AfterForever

Εμένα στο νόρμαλ γιατί πιάνει 8640 με την Danerick 8 ?

Επίσης το facebook messenger είναι ΤΟΣΟ βαρύ; Γενικώς είναι το πρόγραμμα που πιθανότατα κολλάει περισσότερο απ' όλα.

Το μικρόφωνο στην 8a νομίζω έπαιζε, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Το HD πάλι όχι.

Πότε μου βγάζει 8600 πότε 11100 πότε 10800, και ξανά 8600 κλπ όλα αυτά σε μισή ώρα μέσα. Με τις ώρες του είναι. Το messenger το ειχα αλλα μαζί με το FB το ξήλωσα κι αυτό. Όσο το είχα δεν είχε πρόβλημα.

Screenshot_2013-09-06-15-55-48.png

Ποια ρομ έχεις; την 8a; Μήπως παίζει και ρόλο ότι εκείνη την ώρα κάτι κατέβαζες και εγκαθιστούσες; Τελικά ίσως να μου βγάζει βλακείες εμένα. Πάνω από 11000 και κάτι ψιλά δεν είχα πάει ποτέ με την παληά έκδοση του Antutu. Τώρα με την 4άρα τα δείχνει αυτά.

Την 8 έχω. Και όχι δεν φορτώνει τίποτα από φρέσκο ριμπουτ ήμουν.

Καλό τώρα έχω είναι αυτό το σκορ η κακό; δεν ξέρω

Την 8 έχω. Και όχι δεν φορτώνει τίποτα από φρέσκο ριμπουτ ήμουν.

Καλό τώρα έχω είναι αυτό το σκορ η κακό; δεν ξέρω

Ούτε κι εγώ ξέρω. Ίσως πρέπει να βλέπουμε τα επί μέρους αποτελέσματα στον άλλο πίνακα και όχι το συγκεντρωτικό. Αυτό που μετράει είναι το πώς λειτουργεί και πώς το νιώθεις. Πριν λίγο ειχα 13000 μετα 11000 και λίγο πριν 14600, όμως δεν διέκρινα κάτι.

• 2 weeks later...
Κάτι διάβασα στο Slatedroid ότι βγήκε 4.2.2 firmware για rk3066 tablets αλλά όχι ακόμα για rk3066 retina. Για να δούμε...

Κάτι διάβασα στο Slatedroid ότι βγήκε 4.2.2 firmware για rk3066 tablets αλλά όχι ακόμα για rk3066 retina. Για να δούμε...

http://vondroid.com/forums/x900.237/ ->

http://vondroid.com/forums/firmware-roms-recovery.240/

Κατέβασα την rom αλλά διστάζω να την φορτώσω. Βαρυέμαι τα διαδικαστικά, η ντανερικ 8 πάει καλά. Αν υπάρχει κανένας... γενναίος:rolleyes: και την φορτώσει, να μας πει εντυπώσεις...:rolleyes:

http://vondroid.com/forums/x900.237/ ->

http://vondroid.com/forums/firmware-roms-recovery.240/

Κατέβασα την rom αλλά διστάζω να την φορτώσω. Βαρυέμαι τα διαδικαστικά, η ντανερικ 8 πάει καλά. Αν υπάρχει κανένας... γενναίος:rolleyes: και την φορτώσει, να μας πει εντυπώσεις...:rolleyes:

Ειναι ομως σιγουρα για το δικο μας Χ900 ή για το τετραπυρηνο που κυκλοφορει;

Ειναι ομως σιγουρα για το δικο μας Χ900 ή για το τετραπυρηνο που κυκλοφορει;

http://vondroid.com/forums/hyundai.236/

Εδώ λέει

X900

Retina Tablet PC 9.7" Android 4.1 Dual Core 1.6GHz Bluetooth 1GB/16GB

http://vondroid.com/forums/hyundai.236/

Εδώ λέει

X900

Retina Tablet PC 9.7" Android 4.1 Dual Core 1.6GHz Bluetooth 1GB/16GB

Sto δευτερο και μονο post γραφει ... rk3066 not firmware work!

Sto δευτερο και μονο post γραφει ... rk3066 not firmware work!

Ναι το είδα, πιθανόν ετσι είναι, αλλά παλι σκεφτηκα οτι είναι μόνο ένας που αναφέρεται και δεν ξέρουμε τι και πως το έκανε, αν κρίνω απο τα αγγλικά του:)

Τι να κάνουμε, απο τη λαχτάρα μας για αναβάθμιση ψάχνουμε όπου να 'ναι:lol:

Kosmasdel πού είδες στο slatedroid για 4.2.2;