elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Πίτα νετγουορκ 🙏 Σε αντίθεση 5g αρκετά καλά 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) On 13/3/2025 at 4:11 ΜΜ, Bayern7 said: Εκεί που γράφω "Η αλλη μου λέει "έχει γίνει έλεγχος απο τεχνικό και διαπίστωσε πρόβλημα;"" έχει ερωτηματικό στο τέλος. Με ρώτησε δηλαδή η υπάλληλος αν η δυσλειτουργία που αναφέρω διαπιστώθηκε απο τεχνικό. Και εκει της είπα ότι το διαπίστωσα εγώ και άρχισα να τις εξηγω τι παίζει με τις μπάντες και πελάγωσε. 😅 Και με έστειλε άρον άρον να μιλήσω με άλλον.🤣 Τέλος πάντων αφού υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα, όπως σου είπαν και εσένα (ευχαριστώ κιόλας που ασχολήθηκες), απλά περιμένω. Δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Υπομονή. Στείλε στο messenger και ζήτα να ανοίξει δελτίο τεχνικού ελέγχου. Είναι εξυπηρετικοί. Edited 15 Μαρτίου by MIKU 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 7 ώρες πριν, MIKU said: Στείλε στο messenger και ζήτα να ανοίξει δελτίο τεχνικού ελέγχου. Είναι εξυπηρετικοί. Και στο Instagram λογικά οι ίδιοι θα είναι και εκεί εξυπηρετούν άψογα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 10/3/2025 at 10:49 ΜΜ, Bayern7 said: Και εγώ δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά πολύ το φοβάμαι. Ενδείξεις είναι, σίγουρα. Μένει να γίνουν αποδείξεις. Κοιτάξτε κεραίες σε επαρχία που βρίσκεται και το target group του 5G wifi, και δείτε αν "εξαφανιστούν" οι Β3 και Β7. Εδώ Βέροια που κοιτάω εγώ, 2 κεραίες που ξέρω, μια που καλύπτει το χωριό μου και μια που καλύπτει κοντινή περιοχή πάλι αγροτική (και χωρίς vdsl/fiber), και στις 2 εξαφανίστηκαν οι 1800αρα και η 2600MHz. Από εκεί που είχαν και τις 4 μπάντες, τώρα βλέπουμε τις 2 μόνο. Ξέχασα να σου στείλω. Στο σταθμό που είχες αναφέρει ότι έκλεισαν μπάντες ήταν λόγω power saving (χαμηλή κίνηση). Μη σου φαίνεται παράξενο, ακόμα και για μεγάλους σταθμούς. Στην επαρχία η κίνηση είναι χαμηλή. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Εμένα μου είπαν είναι θέμα ρεύματος 💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 11 ώρες πριν, MIKU said: Στείλε στο messenger και ζήτα να ανοίξει δελτίο τεχνικού ελέγχου. Είναι εξυπηρετικοί. 4 ώρες πριν, elkons said: Και στο Instagram λογικά οι ίδιοι θα είναι και εκεί εξυπηρετούν άψογα Θα τους στείλω και εκεί από αύριο.😅 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 ώρες πριν, mixtri said: Ξέχασα να σου στείλω. Στο σταθμό που είχες αναφέρει ότι έκλεισαν μπάντες ήταν λόγω power saving (χαμηλή κίνηση). Μη σου φαίνεται παράξενο, ακόμα και για μεγάλους σταθμούς. Στην επαρχία η κίνηση είναι χαμηλή. 3 ώρες πριν, elkons said: Εμένα μου είπαν είναι θέμα ρεύματος 💀 Μήπως είναι συνδυασμός των 2; Δηλαδή λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, μπαίνει κάποιο πιο aggressive mode στο power saving? Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τόσα χρόνια δεν είχε μπει ποτέ. Ακόμα και 4-5 τα ξημερώματα που έχει την ελάχιστη κίνηση, πάντα δούλευαν όλες οι μπάντες. Και επίσης, το μεσημέρο-απόγευμα που πραγματικά σέρνεται από άποψη latency και ταχυτήτων, δεν θα έπρεπε να "ξυπνανε" και οι άλλες οι μπάντες για να καλύψουν τη ζήτηση;;;;; Γι αυτό λέω μήπως εκεί υπεισέρχετε ΚΑΙ το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης. Edited 15 Μαρτίου by Bayern7 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 24 minutes ago, Bayern7 said: Θα τους στείλω και εκεί από αύριο.😅 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Μήπως είναι συνδυασμός των 2; Δηλαδή λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, μπαίνει κάποιο πιο aggressive mode στο power saving? Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τόσα χρόνια δεν είχε μπει ποτέ. Ακόμα και 4-5 τα ξημερώματα που έχει την ελάχιστη κίνηση, πάντα δούλευαν όλες οι μπάντες. Και επίσης, το μεσημέρο-απόγευμα που πραγματικά σέρνεται από άποψη latency και ταχυτήτων, δεν θα έπρεπε να "ξυπνανε" και οι άλλες οι μπάντες για να καλύψουν τη ζήτηση;;;;; Γι αυτό λέω μήπως εκεί υπεισέρχετε ΚΑΙ το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης. Εγώ για πρόβλημα ηλεκτροδότησης το κόβω. Και μένα στο χωριό στην Αρκαδία που επίσης έχουν βγάλει άδεια για Ν78, δεν έχω δει να κόβει ταχύτητες.. Και είναι τέτοιου τύπου ψηλός ιστός που καλύπτει και πιο μακριά. Γενικά είναι ψηλός ιστός με μεγάλη εμβέλεια, μου ακούγεται δύσκολο το power saving, εκτός και αν μιλάμε για καμιά κεραία τοπικού ΟΤΕ που καλύπτει μερικά σπίτια, εκεί μπορεί όντως να ρίχνουν ισχύ.. 😏 13 ώρες πριν, elkons said: Πίτα νετγουορκ 🙏 Σε αντίθεση 5g αρκετά καλά 77 mbps upload... Νταξει ρε Κοντ, λυπήσου μας. State of the art είναι η εγκατάσταση για να δουλεύει έτσι το upload, έχει πολύ καλό σήμα, αλλά pita η χωρητικότητα του λινκ μάλλον.. Τέτοιον σταθμό πρέπει να τον κοιτάξουν λίγο καλύτερα κατ εμέ 😏 Edited 15 Μαρτίου by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 25 minutes ago, Bayern7 said: Θα τους στείλω και εκεί από αύριο.😅 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Μήπως είναι συνδυασμός των 2; Δηλαδή λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, μπαίνει κάποιο πιο aggressive mode στο power saving? Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τόσα χρόνια δεν είχε μπει ποτέ. Ακόμα και 4-5 τα ξημερώματα που έχει την ελάχιστη κίνηση, πάντα δούλευαν όλες οι μπάντες. Και επίσης, το μεσημέρο-απόγευμα που πραγματικά σέρνεται από άποψη latency και ταχυτήτων, δεν θα έπρεπε να "ξυπνανε" και οι άλλες οι μπάντες για να καλύψουν τη ζήτηση;;;;; Γι αυτό λέω μήπως εκεί υπεισέρχετε ΚΑΙ το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης. Μπορεί...για να μη τη σβήσουν τελείως; δε ξέρω Έχω δει μια φορά sleeping cell και με το που ανέβηκε η κίνηση και είχε ανατολή έξω αναψαν όλες αμέσως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 41 minutes ago, elkons said: Μπορεί...για να μη τη σβήσουν τελείως; δε ξέρω Έχω δει μια φορά sleeping cell και με το που ανέβηκε η κίνηση και είχε ανατολή έξω αναψαν όλες αμέσως Αυτό γενικά παίζει ακόμα και Αθήνα, πολύ πρωινές ώρες.. Μόλις αρχίσει έξω κυκλοφορία, παίρνει μπρος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 5 minutes ago, johnny_htc said: Αυτό γενικά παίζει ακόμα και Αθήνα, πολύ πρωινές ώρες.. Μόλις αρχίσει έξω κυκλοφορία, παίρνει μπρος. Ναι, βέβαια γίνεται σπάνια τα ξημερώματα και αν.. σε οτετζιδικη. Αν είναι καμία κεραία σε πυλώνα ψηλά 24/7 λειτουργεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Just now, elkons said: Ναι, βέβαια γίνεται σπάνια τα ξημερώματα και αν.. σε οτετζιδικη. Αν είναι καμία κεραία σε πυλώνα ψηλά 24/7 λειτουργεί. Ε ναι γιατί είναι μεγαλύτερου εύρους κάλυψης. Γι αυτό δεν μου κάθεται καλά το power saving σε μεγάλο πυλώνα όπως στην περίπτωση του φίλου 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 15/3/2025 at 1:13 ΜΜ, Bayern7 said: Θα τους στείλω και εκεί από αύριο.😅 Τους έστειλα ΚΑΙ στο messenger την Δευτέρα το μεσημέρι και μου είπαν ότι το ζήτημα ειναι υπο διερεύνηση και ότι "προώθησαν εσωτερικά αίτημα επίσπευσης".🤔 Σημερα Τρίτη ήταν τελείως off η κεραία για κανα 3ωρο περίπου, από τις 2:00μμ μέχρι τις 5:00μμ το απογευμα Μετά επανήρθε στην πρώτερη κατάσταση με 2100MHz και 800άρα πάλι μόνο.🤬 Η Οδύσσεια συνεχίζεται.😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Τετάρτη στις 05:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:38 πμ (edited) 5 ώρες πριν, Bayern7 said: Τους έστειλα ΚΑΙ στο messenger την Δευτέρα το μεσημέρι και μου είπαν ότι το ζήτημα ειναι υπο διερεύνηση και ότι "προώθησαν εσωτερικά αίτημα επίσπευσης".🤔 Σημερα Τρίτη ήταν τελείως off η κεραία για κανα 3ωρο περίπου, από τις 2:00μμ μέχρι τις 5:00μμ το απογευμα Μετά επανήρθε στην πρώτερη κατάσταση με 2100MHz και 800άρα πάλι μόνο.🤬 Η Οδύσσεια συνεχίζεται.😅 Τελείως off λόγω power saving δεν παίζει. Βλάβη το πιθανότερο. Σαφέστατα ηλεκτροδότησης. Β20/Β1 δεν έχουν power saving. Edited Τετάρτη στις 05:39 πμ by mixtri 3 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:39 πμ Just now, mixtri said: Τελείως off λόγω power saving δεν παίζει. Βλάβη το πιθανότερο. Σαφέστατα ηλεκτροδότησης. Όπως μου είπαν δηλαδή ! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:38 πμ (edited) 8 ώρες πριν, Bayern7 said: Τους έστειλα ΚΑΙ στο messenger την Δευτέρα το μεσημέρι και μου είπαν ότι το ζήτημα ειναι υπο διερεύνηση και ότι "προώθησαν εσωτερικά αίτημα επίσπευσης".🤔 Σημερα Τρίτη ήταν τελείως off η κεραία για κανα 3ωρο περίπου, από τις 2:00μμ μέχρι τις 5:00μμ το απογευμα Μετά επανήρθε στην πρώτερη κατάσταση με 2100MHz και 800άρα πάλι μόνο.🤬 Η Οδύσσεια συνεχίζεται.😅 2 ώρες πριν, mixtri said: Τελείως off λόγω power saving δεν παίζει. Βλάβη το πιθανότερο. Σαφέστατα ηλεκτροδότησης. Β20/Β1 δεν έχουν power saving. Εν τω μεταξύ, off επειδή θα τελείωσαν τα καύσιμα στην dieselογεννήτρια ή δεν είχε ήλιο για τίποτα πάνελ αν έχουν εκεί; Άρα ακόμα να πάει ο ΔΕΔΔΗΕ να φτιάξει την κατάσταση. Πολύ αργοπορία, τι στο καλό.. Edited Τετάρτη στις 08:38 πμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:32 πμ 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ, off επειδή θα τελείωσαν τα καύσιμα στην dieselογεννήτρια ή δεν είχε ήλιο για τίποτα πάνελ αν έχουν εκεί; Άρα ακόμα να πάει ο ΔΕΔΔΗΕ να φτιάξει την κατάσταση. Πολύ αργοπορία, τι στο καλό.. Και μένα αυτό με ανησυχεί, η αργοπορία του ΔΕΔΔΗΕ. Τι διάολο τόσο χοντρό είναι το πρόβλημα και πάμε 3η βδομάδα βλάβης και ακόμα τίποτα; Τι να πω; Βέβαία η κεραία είναι στην μέση του πουθενά, αλλα και πάλι βλεπω κολώνες της ΔΕΗ τριγύρω. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΔΕΛΟ ΣΑΣ 😅 ποσο δυσκολο να ειναι; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:13 πμ 38 minutes ago, Bayern7 said: Και μένα αυτό με ανησυχεί, η αργοπορία του ΔΕΔΔΗΕ. Τι διάολο τόσο χοντρό είναι το πρόβλημα και πάμε 3η βδομάδα βλάβης και ακόμα τίποτα; Τι να πω; Βέβαία η κεραία είναι στην μέση του πουθενά, αλλα και πάλι βλεπω κολώνες της ΔΕΗ τριγύρω. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΔΕΛΟ ΣΑΣ 😅 ποσο δυσκολο να ειναι; Αχαχαχ. Άστα να πάνε, απίστευτη αργοπορία. Θυμάμαι όταν είχαν πέσει χιόνια στα βόρεια προάστια της Αθήνας και είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, ο ΔΕΔΔΗΕ έτρεχε και δεν έφτανε. Βέβαια εκεί ήταν θέμα να έχουν οι άνθρωποι ρεύμα και όχι μια κεραία, μπαίνει σε άλλη προτεραιότητα.. Ποιος ξέρει τι σκ@τ@ έχει γίνει πάντως, έχει ενδιαφέρον 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Τετάρτη στις 01:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:03 μμ 2 ώρες πριν, Bayern7 said: Και μένα αυτό με ανησυχεί, η αργοπορία του ΔΕΔΔΗΕ. Τι διάολο τόσο χοντρό είναι το πρόβλημα και πάμε 3η βδομάδα βλάβης και ακόμα τίποτα; Τι να πω; Βέβαία η κεραία είναι στην μέση του πουθενά, αλλα και πάλι βλεπω κολώνες της ΔΕΗ τριγύρω. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΔΕΛΟ ΣΑΣ 😅 ποσο δυσκολο να ειναι; Όλα για όλα... ζάχαρη η ζωή, μην είστε μίζεροι. 2 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:43 μμ (edited) Ημερολόγιο Γέφυρας ημέρα 20η😅 Σήμερα περίπου κατά τις 3 το απόγευμα (δεν είμαι σίγουρος για την ώρα) έπεσε πάλι τελείως, όπως χθες. Στις 5:00μμ επανήρθε αλλά σαν να αναβόσβηνε. Κάθε 2-3 λεπτά χανόταν και συνδεόμουν στην ίδια εγκατάσταση, στα στοιχεια που χτυπάνε προς Τρίλοφο. Enb 203337. Σε αυτήν ενώ είναι ίδιος ιστός και εγκατάσταση, δουλεύουν όλες οι συχνότητες.🤬 Δλδ για αυτά τα πάνελς έχει ρεύμα και δεν εχει γι αυτά που χτυπάνε προς τα μένα;;;;; Περίπου 7:00μμ σταθεροποιήθηκε στα γνωστά με B1 και B20. Edited Πέμπτη στις 08:45 μμ by Bayern7 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. Παρασκευή στις 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:26 μμ On 25/2/2025 at 10:56 ΜΜ, johnny_htc said: Μια καινούρια της βονταφον βρίσκω και μια ανανέωση ιστού για Cosmote (έχει ήδη κεραία εκεί). Μια από τις δύο λοιπόν 😏 Σε παρακαλώ δείξε μου που την βρήκες?Απο την αρχιτεκτονική της κατασκευή μάλλον για voda την κόβω 2 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. Παρασκευή στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:54 μμ (edited) 16 ώρες πριν, Bayern7 said: Ημερολόγιο Γέφυρας ημέρα 20η😅 Σήμερα περίπου κατά τις 3 το απόγευμα (δεν είμαι σίγουρος για την ώρα) έπεσε πάλι τελείως, όπως χθες. Στις 5:00μμ επανήρθε αλλά σαν να αναβόσβηνε. Κάθε 2-3 λεπτά χανόταν και συνδεόμουν στην ίδια εγκατάσταση, στα στοιχεια που χτυπάνε προς Τρίλοφο. Enb 203337. Σε αυτήν ενώ είναι ίδιος ιστός και εγκατάσταση, δουλεύουν όλες οι συχνότητες.🤬 Δλδ για αυτά τα πάνελς έχει ρεύμα και δεν εχει γι αυτά που χτυπάνε προς τα μένα;;;;; Περίπου 7:00μμ σταθεροποιήθηκε στα γνωστά με B1 και B20. Αρχίσαν πάλι τα αναβοσβήσματα εδώ και λίγη ώρα. Παίρνουμε δια αντανακλάσεως από τον ίδιο ιστό, απο τα στοιχεία που χτυπάνε βόρεια. Γιατί συμβαίνει κάθε μεσημέρι αυτό δεν μπορω να καταλάβω. Edited Παρασκευή στις 12:57 μμ by Bayern7 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:19 μμ 51 minutes ago, lefkaditis said: Σε παρακαλώ δείξε μου που την βρήκες?Απο την αρχιτεκτονική της κατασκευή μάλλον για voda την κόβω Βονταφον πρέπει να ναι, τώρα θυμήθηκα τη συζήτηση. Πήγαινε στο κεραίες εεττ και έχει έναν χάρτη. Επίλεξε την περιοχή που θες να δεις και θα σου βγάλει τις άδειες. Μια βονταφον βγάζει και μια cosmote, αλλά η Cosmote είναι τύπου pipe, οπότε ναι αυτή που λες είναι βοντα. Και ήθελε συμμάζεμα η περιοχή, καλά έκαναν. Η Cosmote έβγαλε μια καινούργια προς Καλύβια πρόσφατα πάλι. Μια χαρά θα γίνει η περιοχή 😏 26 minutes ago, Bayern7 said: Αρχίσαν πάλι τα αναβοσβήσματα εδώ και λίγη ώρα. Παίρνουμε δια αντανακλάσεως από τον ίδιο ιστό, απο τα στοιχεία που χτυπάνε βόρεια. Γιατί συμβαίνει κάθε μεσημέρι αυτό δεν μπορω να καταλάβω. Άραγε φορτώνει χρήστες η κεραία; Μια παραπάνω πίεση στον ΔΕΔΔΗΕ, θα έπρεπε να τον ασκήσει η Cosmote πάντως, βλακεια τώρα αυτή η κατάσταση 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ 1 hour ago, johnny_htc said: Άραγε φορτώνει χρήστες η κεραία; Μια παραπάνω πίεση στον ΔΕΔΔΗΕ, θα έπρεπε να τον ασκήσει η Cosmote πάντως, βλακεια τώρα αυτή η κατάσταση 😏 Αν φορτώνει λεεεεεέει; Χαμός γίνεται. Από το μεσημέρι που γυρνάνε σπίτια από τις δουλειές, μέχρι το βράδυ, σέρνεται το σύμπαν. Μετά τις 2-3 το βράδυ αποσυμφορίζεται η κατάσταση. Πάλι βέβαια δεν πιάνει τις τιμές που έδινε όταν λειτουργούσε πλήρως η κεραία. Αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:49 μμ 18 ώρες πριν, Bayern7 said: Δλδ για αυτά τα πάνελς έχει ρεύμα και δεν εχει γι αυτά που χτυπάνε προς τα μένα;;;;; Υπάρχει και η μπαταρία. 9 minutes ago, Bayern7 said: Αν φορτώνει λεεεεεέει; Χαμός γίνεται. Από το μεσημέρι που γυρνάνε σπίτια από τις δουλειές, μέχρι το βράδυ, σέρνεται το σύμπαν. Μετά τις 2-3 το βράδυ αποσυμφορίζεται η κατάσταση. Πάλι βέβαια δεν πιάνει τις τιμές που έδινε όταν λειτουργούσε πλήρως η κεραία. Αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Γενικά υπάρχει πρόβλημα φαίνεται ότι φορτώνεται, θα προσπαθήσω και εγώ να πιέσω μήπως και. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts