Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:53 μμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Όπα ρε συ. Αλεξάνδρας και δεν έχει ca με άλλες μπάντες;; Μια χαρά νουμερακι σου βγάζει, αλλά μου φαίνεται έχεις παλιά συσκευή; Στάνταρ έπρεπε να υποστηρίζει 4ca,η συγκεκριμένη έχει όλες τις μπάντες. Edit : Γιατί και η άλλη που ανέβασες από Καλλιθέα τις προάλλες, πάλι υποστηρίζει όλες τις μπάντες, αλλά δεν σου κάνει ca, οπότε μάλλον έχεις παλιά συσκευή 😜 Επίσης εκεί, συμβολή Αλεξάνδρας με Κηφισίας, η 103949 απέκτησε N78, της φόρεσαν επιτέλους τα air 3227 λογικά. Μια χαρά 👌🏻. Μακάρι να δούλευε έτσι γρήγορα η Cosmote και για πέριξ του κέντρου 😏 Respect από μένα 👏 Ναι έχω το huawei p20 pro αύριο μεθαύριο θα βάλω το s23 ultra. Δώσε μου λίγο τα φώτα σου να μαθαίνω. Τι είναι το ca σε ευχαριστώ πολύ 2 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:12 μμ 16 minutes ago, Antonio21 said: Respect από μένα 👏 Ναι έχω το huawei p20 pro αύριο μεθαύριο θα βάλω το s23 ultra. Δώσε μου λίγο τα φώτα σου να μαθαίνω. Τι είναι το ca σε ευχαριστώ πολύ Το CA είναι συνδυασμός που κάνει στις μπάντες για μεγαλύτερες ταχύτητες LTE. Και στο 5G γίνονται Combos αφού είναι NSA LTE+NR (4G+5G δηλαδή) Καλά το Galaxy S23 Ultra θα πάει ταπα !! Και σε 4G+ και 5G. Λογικά θα συνδεθείς και σε 5G SA (5G+ που λένε στη COSMOTE) Αναμένουμε μετρήσεις και από το S23 Ultra! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:49 μμ (edited) 56 minutes ago, Antonio21 said: Respect από μένα 👏 Ναι έχω το huawei p20 pro αύριο μεθαύριο θα βάλω το s23 ultra. Δώσε μου λίγο τα φώτα σου να μαθαίνω. Τι είναι το ca σε ευχαριστώ πολύ Thanks @elkons! Με πρόλαβε ο συνάδελφος του φόρουμ 😛 @Antonio21. Να προσθέσω ότι παίρνεις συσκευάρα που υποστηρίζει το SA ήδη από την Cosmote, απλά θέλει να τους στείλεις μήνυμα όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα, ώστε να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία και το SA, δηλαδή καθαρό 5G χωρίς ανάμειξη των μπαντών του 4G στο "μείγμα" σημάτων που φτάνει μέχρι το μόντεμ. Και στο καθαρό NR έχουμε ca, αν όχι ακόμα, θα το έχουμε και σ'αυτό κάποια στιγμή λογικά. Πιστεύω θα δεις βελτίωση σίγουρα στα νούμερα πάντως😉 Edited Παρασκευή στις 04:50 μμ by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Thanks @elkons! Με πρόλαβε ο συνάδελφος του φόρουμ 😛 @Antonio21. Να προσθέσω ότι παίρνεις συσκευάρα που υποστηρίζει το SA ήδη από την Cosmote, απλά θέλει να τους στείλεις μήνυμα όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα, ώστε να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία και το SA, δηλαδή καθαρό 5G χωρίς ανάμειξη των μπαντών του 4G στο "μείγμα" σημάτων που φτάνει μέχρι το μόντεμ. Και στο καθαρό NR έχουμε ca, αν όχι ακόμα, θα το έχουμε και σ'αυτό κάποια στιγμή λογικά Εγώ στη θέση του θα το είχα αφήσει Nsa καλού κακού. Νομίζω δεν έχει ξεκινήσει η COSMOTE στο SA τα Combos άσε που δεν είναι ακόμα σε θέση να το δώσουν σε όλους αφού συνεχώς βλέπουμε αυξημένα Ping και χαμηλότερες ταχύτητες..βέβαια ακόμα είναι η αρχή που να δεις με CA θα πάει πολύ καλά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:53 μμ (edited) 2 minutes ago, elkons said: Εγώ στη θέση του θα το είχα αφήσει Nsa καλού κακού. Νομίζω δεν έχει ξεκινήσει η COSMOTE στο SA τα Combos άσε που δεν είναι ακόμα σε θέση να το δώσουν σε όλους αφού συνεχώς βλέπουμε αυξημένα Ping και χαμηλότερες ταχύτητες..βέβαια ακόμα είναι η αρχή που να δεις με CA θα πάει πολύ καλά. Θα πάει καλά, ναι. Θέλει αρκετή πύκνωση το δίκτυο, καμία λύπηση σε Ν78. Συμφωνώ πάντως, ας το αφήσει NSA και βλέπει μελλοντικά. Edited Παρασκευή στις 04:54 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:15 πμ ΜΗΤΡΟΚΩΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΑ https://ibb.co/qBm3WFT https://ibb.co/fFC3P3r Η κεραία πάλι τον έχει πάρει δείτε διαφορές down up. Λες και δεν την έχουν ρυθμίσει είναι. Μετά από λίγο ξανά έκανα 💀 https://ibb.co/rQQZVWQ https://ibb.co/pn7Q7bz 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:50 πμ Η απορία μου τέτοια ώρα Στην Ελλάδα το LTE στο Galaxy A15 5G δίνει μόνο μέχρι 2CA πχ 20+20 ενώ το A34 3CA με αποτέλεσμα να έχει πολλές φορές πολύ καλύτερες ταχύτητες. Στην Αυστρία όμως γιατί κάνει τόσο καλό CA το Α15; και έδινε πολύ καλές ταχύτητες, στα σύνορα είναι η εικόνα. Σε εσωτερικό χώρο είναι με το π περνάς τα σύνορα σε ένα πως να σας το εξηγήσω... πες σαν ΣΕΑ ένα πράγμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Χθες στς 05:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:37 πμ On 21/1/2025 at 9:46 ΜΜ, Antonio21 said: Στο πατρικό μου είναι χάλια.. Χάλια σαν απόλυτοι αριθμοί αλλά λογικά, επειδή μιλάμε για cosmote, στην πράξη θα δεις ότι στην πλοήγηση δε θα έχεις θέματα. 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Πραγματικά απογοητευτικό, επίσης μόνο Β3; Τι συμβαίνει εδώ; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Το κακό είναι πως δεν κάνει CA το κινητό, πρόκειται για Huawei p20 pro. @Antonio21 Τελικά σέταρες το S23 Ultra; 🙂 Ταβέρνα Δίπορτο- Ερέτρια Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10658317513 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts