Jump to content

Κινητό για το στρατό

KostasMD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια ειδες στα 50 ευρω???

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/blackberry/915431-blackberry-q5/

Τώρα άμα ψάξεις θα βρεις μέχρι και Ζ30 στα 85€ ή q10 στα 60€. Κατά καιρούς όμως θα βρεις και πιο χαμηλά.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπαρχει κανενα feature phone που να εχει browser για περιηγηση(χωρις καμερα προφανως)? Ως τωρα η πλειοψηφια προτεινει το Νοκια 130, που μαλλον εκει θα καταληξω

Παρε ενα παλιοτερο ή φθηνο σμαρτφον. Ή ακόμη και το κανονικό σου απλα προσεχε(γενικα)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

υπαρχει κανενα feature phone που να εχει browser για περιηγηση(χωρις καμερα προφανως)? Ως τωρα η πλειοψηφια προτεινει το Νοκια 130, που μαλλον εκει θα καταληξω

Υπάρχει και μάλιστα με wifi. Απλά δεν είναι κινητό http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_363175.html?wid=3 :p

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Μαλλον θα παρω το 130, οικονομικο ειναι και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο στο κεντρο. Μπαινω νοεμβρη:D

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια και απο μενα!

Μπαινω κι εγω σε λιγες μερες και εχωτην εξης απορια.Υπαρχει κανενα απο αυτα τα χωρις καμερα (νοκια η κατι αλλο) που να παιρνει micro sim η παιρνουν ολες την κανονικη; Αν ισχυει το 2ο τι πρεπει να κανω;

Ευχαριστω πολυ,

Λευτερης

Πας σε κατάστημα και αλλάζεις τη sim σου με μια triple sim. Πριν το κάνεις αυτό, εννοείται πως σώζεις τις επαφές σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μπορεις να μου εξηγησεις αν δε σου κανει κοπο τι ειναι η triple sim? Θα μπαινει δηλαδη κ στο smartphone και στη μπακατελα που θα παρω;

Ναι, λειτουργεί σαν κανονική, σαν micro sim και σαν nano sim.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Οι καινούργιες σιμ είναι τρία σε ένα.Μια μεγάλη σιμ που κόβετε σε μικρότερες νανο και μικρο.

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Μπορεις να μου εξηγησεις αν δε σου κανει κοπο τι ειναι η triple sim? Θα μπαινει δηλαδη κ στο smartphone και στη μπακατελα που θα παρω;

Ανταπτορας είναι και ανάλογα την συσκευή βάζεις την προσθήκη.

bolX2OK.jpg

• 4 weeks later...

Απορία για το Nokia 130 που βλέπω ότι το αναφέρετε αρκετοί.

1. Τι SAR εχει γιατι δεν μπορώ να το βρω κάπου;

2. Μπορεί να αλλάξει ο χρόνος κλειδώματος ή είναι fixed; Αν δεν αλλάζει πόσος είναι;

3. Αποθηκεύοντας τις επαφές στην κάρτα μνήμης SD, μπορώ να βάλω όσους χαρακτήρες θέλω ή εχω κάποιο όριο(π.χ. 10 χαρακτηρες);

4. Το ηχείο πρεπει να το εχω στο τέρμα για να ακούω φυσιολογικά;

• 2 months later...

Καλησπέρα,

Κατατάσσομαι τον Ιανουάριο και αυτήν την στιγμή έχω το Samsung Galaxy S8.

Στον στρατό φαντάζομαι ότι δεν θα είναι καλή επιλογή να το πάρω μαζί μου.

Τι προτείνεται σαν κινητό (καλύτερα κάτι σε smartphone για ταινίες, email και ίντερνετ) και για ποιες περιόδους του στρατού (κέντρο και έπειτα).

αν έχεις κανένα παλιότερο καβάτζα πάρτο κέντρο και ίσως στην αρχή στην μονάδα αλλά κέντρο κατά κύριο λόγο

Έχω το παλιό μου Lenovo X2 Vibe και από ότι άκουσα από φιλαράκια Θήβα που παρουσιάζομαι περνάς άνετα, άμα έχεις μία μπαχαντέλα στο χέρι και το smartphone στην κάλτσα. Οπότε μάλλον θα το παίξω έτσι, όπως το βλέπω.

Το μεγαλύτερο θέμα από ότι καταλαβαίνω αφορά την κλοπή που μπορεί να συμβεί, οπότε γιαυτό πάω με το παλιό μου για να κόψω λίγο την κατάσταση και μετά την μετάθεση βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές. :):):)

Εγώ θα λεγα πρωτη μέρα να μην μπεις με smartphone αλλά να στο φέρουν στην επίσκεψη. Στην αρχή (και καλά) ειναι πιο αυστηροί και δεν αφήνουν οτιδήποτε έχει κάμερα. Παίζει βέβαια ρόλο και το στρατόπεδο.

Ναύπλιο ηταν κομπλε παντως.

Αρκει να μην το ειχες φατσα φορα για φωτογραφίες

Το θέμα είναι ότι 20 μέρες δεν θα έχω επίσκεψη στα σίγουρα. Οπότε είναι ή το παίρνεις 1η μέρα ή μετά την ορκομωσία για μένα.

Καλα τις πρώτες μέρες μην νομίζεις ότι θα χεις και το πολύ ελεύθερο χρόνο. Στην αρχή θα σας τρέχουν. Η βαρεμάρα θα έρθει αργότερα. ;)

Για μένα βρες ένα κινητό με πλήκτρα με ράδιο και να παίζει και mp3, φόρτωσε του και μερικά java games και θα σε οκ για αρχή.

Ειχα το νοκια 101 και ηταν άριστη επιλογη.

Μονιμα σχεδον ακουστικα στα αυτια (mp3/fm radio) και η μπαταρία κρατούσε καλα!

Το desire z μια φορα το ανοιξα απλα να τσεκαρω fb και να βγαλω 1 φωτο

• 2 weeks later...

ΥΓ. Καποιος αναφερε για Σάμο...Ουστ μακριά από Σάμο.

Χαχα γιατί τι σου έκανε η Σάμος;!!

Wazer "tassosphotography"

Waze. Outsmarting Traffic, Together

http://www.e-shop.gr/kinito-caterpillar-s30-dual-sim-black-gr-p-TEL.008698

Το απόλυτο κινητό του Ε.Σ. Πάρτο τώρα που έχει και έκπτωση 60 €.

Ανθεκτικό στα χτυπήματα, πτώσεις, γρατζουνιές, υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες, αδιάβροχο κλπ. Μπορεί να μην έχει την κορυφαία κάμερα (στρατό είσαι άλλωστε, δεν σε νοιάζει η φιγούρα) αλλά θα βγάλεις ΣΙΓΟΥΡΑ όλη τη θητεία :wink: Κατά τ' άλλα καλή αυτονομία μπαταρίας και 4πύρηνος επεξεργαστής! Λαστιχένιο περίβλημα και ενισχυμένο στις γωνίες του, κατασκευασμένο για κακουχίες και μεγάλες ταλαιπώριες. Το πιο μάχιμο κινητό της αγοράς για χειμώνα-καλοκαίρι και για πολλές ασκήσεις (μη σου τύχει, αλλά λέμε τώρα...) με δυό λόγια αθάνατο φίλε. Όταν οι άλλοι θα κλαίνε τα σούπερ ντούπερ σμάρτφον τους, εσύ απλά θα το πετάς στον τοίχο και θα γκελάρει πίσω :up:

Edited by feisar

http://www.e-shop.gr/kinito-caterpillar-s30-dual-sim-black-gr-p-TEL.008698

Το απόλυτο κινητό του Ε.Σ. Πάρτο τώρα που έχει και έκπτωση 60 €.

Ανθεκτικό στα χτυπήματα, πτώσεις, γρατζουνιές, υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες, αδιάβροχο κλπ. Μπορεί να μην έχει την κορυφαία κάμερα (στρατό είσαι άλλωστε, δεν σε νοιάζει η φιγούρα) αλλά θα βγάλεις ΣΙΓΟΥΡΑ όλη τη θητεία :wink: Κατά τ' άλλα καλή αυτονομία μπαταρίας και 4πύρηνος επεξεργαστής! Λαστιχένιο περίβλημα και ενισχυμένο στις γωνίες του, κατασκευασμένο για κακουχίες και μεγάλες ταλαιπώριες. Το πιο μάχιμο κινητό της αγοράς για χειμώνα-καλοκαίρι και για πολλές ασκήσεις (μη σου τύχει, αλλά λέμε τώρα...) με δυό λόγια αθάνατο φίλε. Όταν οι άλλοι θα κλαίνε τα σούπερ ντούπερ σμάρτφον τους, εσύ απλά θα το πετάς στον τοίχο και θα γκελάρει πίσω :up:

Επειδή το έχω δει "ζωντανό", συμφωνώ ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από νερά και πτώσεις, αλλά ειλικρινά μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένο ακριβώς για να το πετάμε στον τοίχο και μόνο για αυτό !!! Τραγικά αργό, ένα μόνιμο λαγκάρισμα είναι όλο το κίνητό !!! Ασχολήθηκα δέκα λεπτά μαζί του και κουράστηκα, για μένα δεν αξίζει μια αυτό το πράγμα.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 1 year later...