Jump to content

feisar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by feisar

  1. Καθόλου ψυχοσωματικό! Δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Όταν λέω ότι νιώθω μυρμήγκιασμα, είναι σαν να περπατάνε μέσα στο δέρμα μου μυρμήγκια, πώς αλλιώς να το πω; Και συμβαίνει μόνο εάν μιλήσω με το κινητό στο αυτί κι από την μεριά που μιλάω! Σε καμία άλλη περίπτωση (για να πεις ότι είναι γενικότερο το πρόβλημα). Ίσως είναι λεπτότερο το δέρμα του κρανίου μου...δε ξέρω, τί να πω; Ιατρός δεν είμαι, αλλά δε ξέρω γιατί μιλάμε για μυικό ιστό όταν δεν υπάρχουν μύες στον κρόταφο! (εννοώ σημαντικοί μύες όπως σε άλλα μέρη του σώματος). Επιδερμίδα ναι, όμως το κακό δεν πιστεύω πως γίνεται επιφανειακά αλλά εσωτερικά. Φίλε εξήγησα και παραπάνω (στο κείμενο που παραθέτεις) ότι τα ακουστικά δεν με βολέψανε, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα γιατί εξήγησα ότι βολεύτηκα με την ανοιχτή ακρόαση :wink: Το πρόβλημα η υγεία μας και πόσο κακό μπορεί να μας προκαλεί η η/μ ακτινοβολία. Κι εγώ είμαι σίγουρος και μάλιστα 100%, άλλωστε υπάρχουν (παλιότερες) επιστημονικές έρευνες που το απέδειξαν αυτό φίλε. Κατά τ' άλλα ΜΗΝ περιμένεις από τις ίδιες τις εταιρίες να σκάψουν τον λάκκο τους! Δεν πρόκειται να μιλήσουν για τα βλαβερά αποτελέσματα που προκαλούν οι συσκευές τους. Λογικό είναι. Αλλά ούτε κι από τα ΜΜΕ να προβάλουν το πρόβλημα. Δεν είναι συνωμοσιολογία (που λέει και κάποιος άλλος παρακάτω) αλλά η ωμή πραγματικότητα και μάλιστα μόνο ένα από τα πολλά ζητήματα που θάβονται σκόπιμα. Αυτή είναι η εποχή μας δυστυχώς και θα γίνει χειρότερη στο μέλλον :(
  2. Ευχάριστο παιχνίδι για ταξίδι ή σκότωμα χρόνου, αν και με κάποια λαθάκια σε αρκετές λέξεις! Κι ένα άλλο ελάττωμα: δεν σε αφήνει να το τερματήσεις, αλλά σε σταματάει σε όλς τις κατηγορίες όταν φτάσεις σε ποσοστά από 87% έως 95% :worry: Πολύ καλό και τα σταυρόλεξα (της ίδιας εταιρίας) ελαφρύ παιχνίδι και με μεγάλη διάρκεια :!:
  3. Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία φίλε, ειδικά όταν προέρχονται από έναν ειδικό. Να ρωτήσω: λες πως το dna δεν μπορεί να μεταλλαχτεί, μόνο ο μυικός ιστός να θερμανθεί. Όταν όμως υπερθερμαίνεται με την πολλή χρήση; εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα; Επίσης, ΠΩΣ μπορούμε να ξέρουμε τις συσκευές με χαμηλό SAR αφού δεν αναγράφουν στις συσκευασίες τι ποσοστό ακτινοβολίας εκπέμπουν; Υπάρχει κάποιος πίνακας που να το δείχνει μετά από μετρήσεις; (αξιόπιστα εννοείται).
  4. Δεν ξέρω αν εφικτό, πάντως σε άλλα φάρα που συμμετέχω, είναι δυνατή η επιλογή των πρόσφατων δημοσιεύσεών μας, δηλαδή των θεμάτων όπου γράψαμε κάτι. Έτσι, όταν ξαναμπαίνεις στο φόρουμ μπορείς να πατήσεις σε κείνο το θέμα που συμμετείχες και να δεις τι εξέλιξη είχε δηλ τις απαντήσεις των άλλων. Δεν χρειάζεται να θυμάσαι σε ποιο τόπικ μπήκες τελευταία φορά και σε ποιο θέμα έγραψες, γιατί ειδοποιήσε! Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Θα ήταν πολύ χρήσιμη. Thanxxx
  5. Θεωρώ ότι στο θέμα προστασίας υγείας του καταναλωτή και της επακόλουθης μείωσης της ακτινοβολίας, οι εταιρίες κατασκευής κινητών τηλεφώνων δεν έχουν κάνει τίποτα! Προσπερνάνε το πρόβλημα και ούτε λέξη. Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να προσθέσουν τεχνολογία με μόνο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων των συσκευών τους. Κάποτε θυμάμαι (τέλη δεκαετίας '90-αρχές 2000) το θέμα συζητιόταν πολύ. Αγοράζαμε όλοι κάτι μαραφέτια (άλλα αυτοκόλλητα και άλλα κρεμαστά) που υποτίθεται ότι μείωναν (ή αποροφούσαν?) την ακτινοβολία... Στην εποχή μας κανείς δεν μιλάει για την βλάβη της υγείας των χρηστών. Προσωπικά το έχω καθημερινά στο νου μου και επιδιώκω να μη μιλάω πολύ. Μαλώνω συνέχεια με την γυναίκα μου που μιλάει πάνω από 2 ώρες την ημέρα και δυστυχώς δεν μ' ακούει :( Εάν μιλήσω πάνω από 1 λεπτό στο κινητό, νιώθω ένα μούδιασμα σαν μυρμήγκιασμα στο κεφάλι μου και συγκεκριμένα στη πλευρά που κρατάω το κινητό. Γι' αυτό και μιλάω πάντα με ανοιχτή ακρόαση, με όποιον και να μιλήσω. Για μένα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες κλήσεις (ακόμα και επαγγελματικές) όπου κι αν βρίσκομαι. Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά με τα ακουστικά. Βάζω κυριολεκτικά την υγεία πάνω απ' όλα και δεν με νοιάζει τίποτα. Το μούδιασμα αυτό το έχω συζητήσει με φίλους, αλλά μόνο σε έναν ακόμα συμβαίνει. Πιστεύω πως το πέρασμα στην εποχή της κινητής τηλεφωνίας έγινε πολύ βίαια. Για όλα τα πράγματα ο άνθρωπος και σε κάθε εποχή, είχε μια ομαλή μετάβαση στις νέες καταστάσεις και προσαρμόστηκε σιγά σιγά. Με την χρήση των κινητών τηλεφώνων και την ακτινοβολία τους δεν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ απότομο το πέρασμα και δεν υπήρξε προσαρμογή του ανθρώπινου οργανισμού. Τα κινητά (στην Ευρώπη τουλάχιστον) έχουν πολύ σύντομη ιστορία, μόλις 20 χρόνων. Ούτε 1 γεννιά! Στην επόμενη 20ετία ΙΣΩΣ να φανούν οι επιπτώσεις και τα τραγικά αποτελέσματα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, μεγάλο ποσοστό των αυξημένων καρκίνων στην εποχή μας να οφείλεται (πέραν της κακής ατμόσφαιρας, διατροφής κλπ) και στα κινητά... Όσον αφορά στη μέτρηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, αγόρασα πρόσφατα ένα εργαλείο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και μέτρησα διάφορες συσκευές και σημεία μέσα στο σπίτι (μερικά βιντεάκια σήκωσα και στο YouTube). Παραδόξως, η ακτινοβολία κοντά στα κινητά μας τηλέφωνα δεν ήταν μεγάλη, ούτε κοντά στο ρούτερ! Αντιθέτως, κοντά σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως πχ playstation και πλυντήριο πιάτων, ήταν στα ύψη. Αυτά τα "ολίγα" και σόρυ αν κούρασα, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας σκέψεις.
  6. Πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα, αλλά και πάρα πολύ παλιό :blink: Άνοιξε πριν 15 ολόκληρα χρόνια και είναι εγκατελειμένο εδώ και 3 χρόνια, ενώ οι συσκευές που εξετάζει στη 1η σελίδα είναι πανάρχαιες! Αν θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε μια ενημέρωση-επικαιροποίηση θα ήταν τέλεια. Για την υγεία μας πρόκειται στη τελική και για την ποσότητα της ακτινοβολίας που δέχεται ο εγκέφαλος και γενικότερα το σώμα μας.
  7. Τελικά φίλε έμεινες ευχαριστημένος από αυτό το τζαμάκι; Ψάχνοντας λίγο στα προστατευτικά, παρατήρησα πως η ένδειξη 9Η είναι απαραίτητη για την σκληρότητα και αντοχή τους. Βάσει της περιγραφής των χαρακτηριστικών τους, ξεχώρισα αυτά: http://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-tempered-glass-for-samsung-galaxy-j5-2017-j5-pro-j530-p-TEL.045635 http://www.e-shop.gr/qoltec-51338-tempered-glass-for-samsung-j5-2016-j510-p-TEL.034176 Σκέφτομαι ότι πάμε και σκάμε 200+ Ευρώ για κινητό και μετά τσιγκουνευόμαστε 10 € για την πρόσοψη! κι όταν γίνει το κακό (μετά το κλάμα) πάμε και ξανασκάμε άλλα 100 για καινούργια οθόνη... :worry:
  8. http://www.e-shop.gr/kinito-caterpillar-s30-dual-sim-black-gr-p-TEL.008698 Το απόλυτο κινητό του Ε.Σ. Πάρτο τώρα που έχει και έκπτωση 60 €. Ανθεκτικό στα χτυπήματα, πτώσεις, γρατζουνιές, υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες, αδιάβροχο κλπ. Μπορεί να μην έχει την κορυφαία κάμερα (στρατό είσαι άλλωστε, δεν σε νοιάζει η φιγούρα) αλλά θα βγάλεις ΣΙΓΟΥΡΑ όλη τη θητεία :wink: Κατά τ' άλλα καλή αυτονομία μπαταρίας και 4πύρηνος επεξεργαστής! Λαστιχένιο περίβλημα και ενισχυμένο στις γωνίες του, κατασκευασμένο για κακουχίες και μεγάλες ταλαιπώριες. Το πιο μάχιμο κινητό της αγοράς για χειμώνα-καλοκαίρι και για πολλές ασκήσεις (μη σου τύχει, αλλά λέμε τώρα...) με δυό λόγια αθάνατο φίλε. Όταν οι άλλοι θα κλαίνε τα σούπερ ντούπερ σμάρτφον τους, εσύ απλά θα το πετάς στον τοίχο και θα γκελάρει πίσω :up:
  9. Πωπω ρε παιδιά! με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα...απογοητεύτηκα :blink: Είδα χθες το κινητάκι στο e-shop και το ερωτεύτηκα (και η τιμή του είναι ερωτεύσιμη 145€). Διαβάζω στη χαρακτηριστικά του: σώμα από μέταλλο (προφανώς αλουμίνιο), κορυφαίο ήχο (διπλά dolby ηχεία), οκταπύρηνο επεξεργαστή, ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα, ισχυρότατη μπαταρία (3.000 mA), κάμερα 13άρα μπροστά και 8MP πίσω... ζαλίστηκα γι' αυτά τα λεφτά! Βλέπω όμως πως έχει πολλά θεματάκια :cry:
  10. feisar

    Nintendo DS

    Ο παραπάνω (raver) λέει ότι έχει περάσει φώτος απ' το κινητό του! Παρόλ' αυτά έβγαλα τις φωτογραφίες απ' τη καρτούλα, μήπως αυτές δημιουργούν το πρόβλημα κι άφησα μόνο τα τραγούδια, αλλά πάλι δεν τα αναγνωρίζει! Αγόρασα και κάρτα micro sd HC μήπως φταίει αυτό, αλλά τίποτα :( Δε μπορώ να καταλάβω τί φταίει. Αν το ανακαλύψω πάντως, θα το γράψω εδώ μέσα για να ξέρουν κι οι υπόλοιποι και να μη παιδευτούν όπως εγώ...
  11. feisar

    Nintendo DS

    Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι αυτό! Χαμήλωσα την ποιότητα από 4 Mb σε 40 Kb (ανάλυση από 4000x3000 σε 400x300 δηλ στο 1/10) αλλά τίποτα :( Αναρρωτιέμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο jpg και πρέπει να τις μετατρέψω σε άλλου τύπου... Η SD που έχω είναι intenso στα 8 Gb με φορμάτ fat32. Δε ξέρω τί φταίει :worry:
  12. feisar

    Nintendo DS

    Παιδιά καλησπέρα Μήπως ξέρει κάποιος τί τύπου αρχεία φωτογραφιών δέχεται το DSi? Έβαλα στη κάρτα SD φωτογραφίες jpeg αλλά δεν τις αναγνωρίζει! Για τη μουσική (που είχα βάλει mp3) μου γράφει ότι πρέπει να είναι AAC και τα μετέτρεψα, αλλά για τις φωτογραφίες δεν μου γράφει κάτι :( Thanx εκ των προτέρων
  13. feisar

    Nintendo DS

    Καλά κάνετε. Εγώ προφανώς απευθυνόμουν στους υπόλοιπους που τα κατεβάζουν :cool:
  14. feisar

    Nintendo DS

    Ευχαριστώ για τη μεγάλη προθυμία βρε! (ούτε ένας δεν απάντησε :whistle:) Εγώ πάντως βρήκα τη λύση και την παραθέσω σε περίπτωση που κάποιος άλλος θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα: Καταρχήν μιλάμε για DS του 2011 με έκδοση λογισμικού V1.41E. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη (σήμερα) έκδοση και το Ε δηλώνει Ευρωπαϊκή (Europe). Η ιδανικότερη κάρτα σ' αυτή τη περίπτωση είναι η R4 dual core. Εγώ την προμηθεύτηκα απ' το ebw κι έφτασε σε 12 ώρες στην άλλη άκρη της Ελλάδας! Όπως γράφει μάλιστα και στις οδηγίες, πάμε στη σελίδα http://www.r4isdhc.com/download_white/ και κατεβάζουμε το firmware V1.43 το οποίο στη συνέχεια το ξεζιπάρουμε και όλα τα αρχεία όπως είναι τα βάζουμε στη micro SDHC. Μετά βάζουμε και τα παιχνιδάκια που έχουμε κατεβάσει με κατάληξη .nds στη micro SD. Ένα καλό site για κατέβασμα είναι το ******. Συνιστάται να μπουν σε ένα φάκελο Games αλλά εμένα μου 'βγαλε πρόβλημα. Καλύτερα να είναι χύμα και να τα βγάζει αναλυτικά στη πάνω οθόνη. Ανοίγουμε το Nintendo μας και κάνουμε αναβάθμιση στο αρχείο fwupegrade πατώντας το κουμπί Α και περιμένουμε υπομονετικά (σε καμία περίπτωση δεν βγάζουμε τη κάρτα R4 σ' αυτή τη φάση). Επισημαίνεται δε να μην κάνουμε update μέσω WiFi γιατί κλειδώνονται όλες οι κάρτες!! Καλή διασκέδαση :wink: Αιτία τροποποίησης: Αφαίρεση link προς παράνομες rom.
  15. feisar

    Nintendo DS

    Γειά σας παίδες! Μετά από κανα χρόνο επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις :D Λοιπόν, τη διαδικασία τη ξέρω από τη προηγούμενη φορά που αγόρασα για τον μεγάλο μου γιό (8χρονο πλέον) το dsi. Το θέμα είναι ότι κι ο μικρός μου μεγάλωσε (τώρα 5 χρονών) κι επειδή άρχισαν να τσακώνονται, χθες πήρα και σ' αυτόν το nintendo. Εξωτερικά είναι ίδιο (πέρα από ένα εικονογράφημα pokemon που έχει στο καπάκι) αλλά μέσα έχει κανα δυό νέα προγραμματάκια (internet, web και flipnote studio) οπότε αναρωτήθηκα αν άλλαξε κάτι. Κοίταξα έτσι στο πίσω μέρος και είδα παραγωγή 2011 :blink: Ολοκαίνουργιο δηλαδή! Το ερώτημα είναι το εξής: παραγγέλνω την ίδια ακριβώς R4i που είχα παραγγείλει και τη προηγούμενη φορά ή καμία καινούργια; Πρέπει να κατεβάσω καμία νέα έκδοση λογισμικού (πχ V1.5) firmware ή το παλιό (V1.4); Επίσης, κάτι που ρωτήθηκε και νωρίτερα από άλλους αλλά δεν απαντήθηκε: η R4 Gold τί διαφορά έχει από την απλή; (τη μαύρη στη κόκκινη συσκευασία). Ελπίζω να ασχοληθεί κάποιος (Δάσκαλε Raver μ' ακούς; :( ) κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για τα παιδάκια μου βρε :cry: Μπήκα τώρα στο site της R4 http://www.r4i-sdhc.com/indexe.asp και βλέπω κάποιες νεότερες εκδόσεις V1.4.1b V1.4.1c ενώ κάτω κάτω αριστερά λέει ότι οι R4 V1.4 δεν υποστηρίζουν προσωρινά την έκδοση V1.4.1 :confused: Στο site του e.b.w. http://www.e-smartbuy.gr/eshop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=899&category_id=287&keyword=R4i βλέπω ότι έχουν την ίδια κάρτα R4i που είχα παραγγείλει πριν 2 χρόνια περίπου, δηλαδή έκδοση V1.4 απλά. Τα νεότερα 1.41b και 1.41c τα υποστηρίζει; :worry:
  16. feisar

    Nintendo DS

    Τί κουφό κι αυτό; :confused: Κι εμένα μου το 'κανε :blink: Ακριβώς το ίδοο μήνυμα μου έβγαλε :mad: Ακολούθησα τις οδηγίες σου αλλά τίποτα!! Σκέφτηκα λοιπόν ότι εσένα σου συνέβη τον Απρίλιο και πηγαίνοντας 2 μήνες πίσω (δηλ στον Φεβρουάριο) λύθηκε το πρόβλημά σου. Τώρα έχουμε Ιούνιο και πηγαίνοντας 2 μήνες πίσω (δηλ στον Απρίλιο) εμένα δεν λύθηκε. Έτσι πήγα την ημερομηνία στον Ιανουάριο κι όλα ok ;) Σε όποιον άλλον συμβεί, πάτε την ημερομηνία πολλούς μήνες πίσω και για την ακρίβεια κατά Γενάρη '10 μεριά :p Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με λογισμικό που αντικαταστάθηκε (κάποια καινούργια έκδοση) οπότε το πιθανότερο είναι να μας το ξαναβγάλει το πρόβλημα αργότερα (αλλά τώρα ξέρουμε τη λύση). @ kostaskarab Φίλε μη βαριέσαι. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα, ακολουθώντας τις οδηγίες που προτείνονται, θα βρεις τις λύσεις στα προβλήματά σου ;)
  17. feisar

    Nintendo DS

    Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ :blink: Κανονικά δεν θα έπρεπε η ίδια η κάρτα (R4) να σώζει και τις πίστες; Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως πέπει να βάλεις κι άλλη κάρτα sd στην άλλη υποδοχή; Μήπως η R4 είναι μόνο για τα παιχνίδια και το θέμα save είναι άλλης κάρτας; :worry: Εγώ στην άλλη κάρτα (πλάγια δεξιά) έχω βάλει τραγούδια! Όποιος ξέρει ας απαντήσει plz
  18. feisar

    Nintendo DS

    Και ποιό δεν παίζουμε!! :p Για παράδειγμα το Shrek, BobSponge, Garfield, Incredibles, Μπομπ μάστορας και καμιά 30ριά ακόμα παιδικά :grin: Άσε φίλε μου... δεν έχει πια ενδιαφέρον :( Αφού κι ο γιός μου βαρέθηκε. Δεν έχει νόημα να παίζεις... να παίζεις... να το φτάνεις σε μια x πίστα και την επόμενη φορά να ξαναρχίζεις απ' την αρχή (ούτε ο Φον Μαζόχ θα το άντεχε :whip:). Ένα μόνο που έσωζε ήταν το παζλ όπου αφού ανοίξαμε καμιά 10ριά νέα παζλ, όταν έβγαλα τη κάρτα για να βάλω κι άλλα παιδικά games... έχασε κι αυτά που φτιάξαμε :chair: Δεν ξέρω τί γίνεται, τι φταίει; Κάποια ρύθμιση ίσως θέλει; :shock:
  19. feisar

    Nintendo DS

    Τα αρχεία τα φορτώνεις στην άλλη (πλαϊνή) αλλά mp3 και videos φοργκέντιτ μπράδερ :cry: Από τραγούδια μόνο mp4, βίντεο γιόκ! (κάπου διάβασα ότι και να 'παιζε ταινίες πχ θα ήταν απαράδεκτα χαμηλή η ανάλυση). Δεν μου απάντησε όμως κάποιος ρε γκάϊς: γιατί δεν σώζονται οι πίστες; Είναι δυνατόν να ξαναρχίζεις απ' την αρχή κάθε φορά; :shock:
  20. feisar

    Nintendo DS

    Μάγκεθ http://www.google.gr/images?q=tbn:AmX8ktTcJOUPzM::img150.imageshack.us/img150/5756/26news1aw5.jpg&h=78&w=104&usg=__-Bf3R9xzfyuBnWXz2jxJ1ElM4hI= Έλεοθ (περισσότερο αχμάκηδες από μένα αποκλείεται να είστε). Πίστευα ότι μετά κι απ' τις δικές μου χαζές απορίες όλα θα ήταν ξεκάθαρα :D Ρε γκάις, υπάρχει τόσο αναλυτική περιγραφή, είναι όλα συγκεντρωμένα στη σελίδα 59 ο Νίκος (nick1150) εξηγεί βήμα προς βήμα τι κάνουμε. Προσπαθώ να συνοψίσω λοιπόν: 1. αγοράζετε ένα DS 2. το φορτίζετε 3. αγοράζετε 1 κάρτα micro SDHC (4-400 Gb) 4. αγοράζετε μια κάρτα R4i (πχ εδώ) 5. βάζετε τη microcard στο μαραφέτι που έχει η συσκευασία της R4i 6. την τοποθετείτε στην οπή του υπολογιστής σας (usb) και την κάνετε format σε FAT32 (αν είναι μόνο 2 Gb http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/tt2.gif κάνεις format σε FAT16) 7. κατέβασε αυτό το αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ :!: Άχτουνγκ! μη τ' αφήσεις έτσι!! Μετέτρεψέ το σε .nds (αποσυμπίεση με winrar) και χώστο στη καρτούλα σου 8. πήγαινε πχ εδώ ή σε άλλα παρόμοια sites (ο γούγλης θα σου βρει πολλά roms download) και κατεβάζεις games 9. τα μετατρέπεις και αυτά σε αρχεία με κατάληξη .nds 10. τα τσιμπάς όοοολα μαζί και τα πετάς στη μάϊκρο ουάου καρτούλα σου 11. την βάζεις στην R4i κατόπιν στο DS σου και... 12. ανοίγεις 13. επιτέλους ΠΑΙΖΕΙΣ!! * οι παραπάνω σελίδες εξηγούν ανάλογα με τη βέρσιον της κάρτας ποιό αρχείο θα κατεβάσετε. * παιχνίδια game boy... γιόκ! (έχουν άλλη κατάληξη αρχείου). -Γκαμέ οβέρ- _________________________________________________________________ Και τώρα σειρά μου :grin: (το δικαιούμαι νομίζω και βάσει Καταστατικού :rtfm:) Κύριε Ρέϊβερ: - γιατί δεν σώζονται τα παιχνίδια στη πίστα που φτάνεις κι όταν το ξανανοίγεις φτου κι απ' την αρχή; Πώς κάνεις save δηλαδή στη μνήμη; (ή μήπως δεν υπάρχει? :worry:) - σου 'χει λάχει ποτέ αυτό το πράμα; This File Is Protected By Copyright Laws! Πήγα να κατεβάσω το Planet 51 απ' τη σελίδα ROMulation και μου 'βγαλε ένα κατεβατό με απαγορεύσεις, προειδοποιήσεις και επιπλήξεις για παράνομη συμπεριφορά... μόνο αυτόφωρο δεν με πέρασε http://www.deephousepage.com/smilies/jail.gif
  21. feisar

    Nintendo DS

    Εεεεντάξει παιδιά! Όλα άντερ κοντρόλ http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/little-monkey.gif Νέμα προμπλέμα http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/hamster-running.gif Όχι θα μου ξέφευγε, εμένα http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/horse-sabre-03.gif (έκανα .nds όλα τα παιχνίδια αλλά ξέχασα να κάνω και το αρχείο της R4 http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/animals-17.gif). Από κείνη την ώρα όμως ξεχάστηκα με το διαολοκούτι... χάθηκα λέμε... Σε κάποια φάση με λέει ο εξάχρονος γιός μου "ρε μπαμπά εγώ δεν θα παίξω καθόλου;" :cry: Τελικά ήταν πολύ εύκολο (ρε που τ' ανακαλύπτετε αυτά τα κόλπα). Αν σκεφτείς ότι κάθε γκέϊμ έχει 30-40 Ευρώ, γλιτώνεις πολύ ντολάρ (σε σχέση με μια μικροδαπάνη που κάνεις μια φορά όλο κι όλο στην αρχή :!:). Και πάλι thanx αλάνια http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/fing32.gif
  22. feisar

    Nintendo DS

    Καλά μιλάμε ... θα σκάσω http://www.clicksmilies.com/s1106/waffen/violent-smiley-011.gif Ακολούθησα όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα και τη τσέκαρα και 3 φορές αλλά τίποτα!! Μου βγάζει και μένα (όπως και στον Nick1150) ένα κόκκινο MENU? στη πάνω οθόνη και κάτω... σβήσαν τα φώτα (blackout λέμε). Έβαλα-έβγαλα-ξαναέβαλα-ματαέβγαλα... τίποτα :cry: Για να συνοψίσω: μιλάμε για DSi, έχω κάρτα micro SDHC 8 Gb την έκανα format στο PC σε fat32. Κατέβασα το αρχείο R4i English V1.14b.rar και το έβαλα χύμα στη κάρτα. Έκανα ξεχωριστό φάκελο games κι έχωσα μέσα καμιά 25ριά μπλιμπλίκια. Ημερομηνία ήλεγξα και είναι σωστή (12 δεν έχουμε;:blink:). Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανα άλλο αρχείο; Πιο παλιό; Πιο καινούργιο; Μήπως να κατέβαζα από εδώ την έκδοση V1.09b ? Μήπως αν εφάρμοζα την Αθάνατη ελληνική μέθοδο της σφαλιάρας θα συνέρχονταν; Μήπως φταίει ο καιρός; Μήπως οι Νεφελίμ; :help: (κλαψ)
  23. feisar

    Nintendo DS

    Να 'μαι πάλι http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/grin.gif Μόλις μου 'ρθε η R4i2 http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/fing32.gif Yyyyes! :D Να ρωτήσω βρε παιδιά: στη micro έβαλα τραγούδια (παρεμπιπτόντως σε μορφή mp4 και τα παίζει μια χαρά). Τοποθετώντας την στη R4, μπορώ να τη φορμάρω έτσι με τα τραγούδια ή θα είναι πρόβλημα και θα πρέπει πρώτα να τα σβήσω? http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/rolleyes.gif Επίσης (άλλη) μια χαζή ερώτηση με πιθανή καταφατική απάντηση, αλλά θέλω να την κάνω :whistle: μπορούμε να 'χουμε συγχρόνως στο Nintendo ΚΑΙ κάρτα R4 με παιχνίδια ΚΑΙ micro SD με songs? http://www.bluefans.info/forum/Smileys/default/1087.gif (ντόιγκ ντόιγκ ντόιγκ...)
  24. feisar

    Nintendo DS

    Ναι, βιάστηκα να γράψω τις απορίες μου! Το ανακάλυψα το μεσημέρι που κατέβασα games απ' το romulation και τα αποσυμπίεσα με το winrar, τα έκανε κατευθείαν .nds από μόνο του (ΘΑΥΜΑ :shock:). Είναι πολλή απλή διαδικασία τελικά. Απλά αν δεν ξέρεις τί και πώς, ψιλοφοβάσαι... Thanx πάντως ρε παιδιά, η βοήθειά σας είναι υπερπολύτιμη!!!! Special thanx στον RAVER αλλά και στον Νίκο που συνοψίζοντας τις σκόρπιες πληροφορίες "κωδικοποίησε" τη διαδικασία σε 1 post :wink: PS: το πιθανότερο είναι να επανέλθω (όταν έρθει το "πράμα" :ninja:) και θα πρέπει να περάσω απ' τη θεωρία στη πράξη :mobile:
  25. feisar

    Nintendo DS

    Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα και σας καλώς σας βρήκα:D Είμαι κι εγώ περίπτωση Nick1150:lost: Πήρα τη Πρωτοχρονιά στον γιό μου το Nintendo DSi και μ' έφαγε τ' αυτιά για παιχνίδια! Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και κατάλαβα τι παίζει με τις κάρτες (ή τουλάχιτσον έτσι νομίζω... θα δείξει όταν έρθουν :dance:). Τις παρήγγειλα (R4i και micro SDHC) και περιμένω... Έχω 3 αποριούλες (καθότι ψιλοάσχετος γενικότερα) που νομίζω δεν απαντήθηκαν νωρίτερα: - ποιά η διαφορά μεταξύ της απλής R4 και της GOLD? - για να αποσυμπιέσουμε τα αρχεία .rar γίνετι και με winzip ή μόνο με winrar? - πώς μετατρέπουμε τα .rar σε .nds? :blink:
×
×
  • Create New...