Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω το ρουμάνικο firmware της συνημμένης φώτο. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν παίζω να πάρει Kit Kat ή όχι? Στην περίπτωση που δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί είτε ΟΤΑ είτε με KIES τι εναλλακτικές έχω? Μπορείτε να μου πείτε πια ROM να βάλω? Ευχαριστώ

Με τις παρούσες εκδόσεις, εγώ σου προτείνω να μείνεις εκεί και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :cool:

• Απαντήσεις 413
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσημα όχι, αλλά μπορείς να βάλεις όταν θα είναι έτοιμες για την συσκευή καμία aosp /aokp.

Samsung galaxy s21+

Επίσημα όχι, αλλά μπορείς να βάλεις όταν θα είναι έτοιμες για την συσκευή καμία aosp /aokp.

Αδυνατει φαίνεται το hardware να το υποστηρίξει...Α ρε Samsung....

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ωραία ευχαριστώ πολύ παιδιά,και κάτι ακόμα. θα υποστηρίζει το S-Pen κάποιο απο τα open source;

Δυστυχώς όχι, οι εφαρμογές/δυνατότητες του S pen είναι βασισμένες πάνω στο framework του TW της Samsung, εν ολίγοις μόνο σε custom Roms βασισμένες σε stock θα μπορείς να έχεις αυτές τις λειτουργίες.

Από εκεί και πέρα μόνο μέσω εφαρμογών τρίτων απ'το Play Store.

Περισσότερα βέβαια σχετικά με άλλες ρομ κλπ στο νήμα των τροποποιήσεων. :-)

Edit : Βασικά μόλις διάβασα και αυτό για εναλλακτικές..

Καλημέρα, υπάρχει το Note Buddy (S Pen helper) και το CM S Pen Add-on :) (πληροφοριακά)
Edited by Sofos_5

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις Ελληνική rom 4.3 με rom 4.4.2 άλλης χώρας, χρειάζεται κάποια αλλαγή στο CSC πριν την αναβάθμιση;

• 3 weeks later...

Χρονια πολλα παιδια!

Θελω για δοκιμη να περασω την 4.3 σε ενα note ii φιλου.Αυτην την στιγμη φοραει 4.4.2 επισημη( N7100XXUFNE1 ).Με product code: SEB

Θα του περασω την αντιστοιχη 4.3 ( N7100XXUEMK9 )..αν του περασω 4.3 με αλλο product code δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση ετσι?

Ρωταω γιατι υπαρχει ενα ενδεχομενο το κινητο να το ξαναπαμε στο service(microtech) αν δεν φτιαξει με την 4.3..

thanks in advance.

• 3 weeks later...
Καλημερα! Εβγαλε χτες το βραδυ μεσω ΟΤΑ να κανει update στην 4.4.2 και φυσικα την εκανα! Μετα απο αυτο το κινητο δεν συνδεεται σε Wifi. Eψαξα να βρω λιγο την χωρα και μου το βγαζει (απο το KIES) COA δηλαδη Κροατια. Μπαινω στο samMobile και δεν μου βγαζει κανενα firmware Κροατιας αλλα ενα με ιδιο PDA & CSC μου δινει Bosnia and Herzegovina (BH Telecom) Τι να κανω; Κατεβαζω εκεινο; ειναι το σωστο;

Εκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Εκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Οχι εβαλα να φορτισει λιγο για αρχη! Επαναφορα λες μεσα απο το κινητο ή απο download mode wipe & factory reset?

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τό μενού ρυθμίσεων τού κινητού ώστε νά γίνει format καί στήν εσωτερική μνήμη.Να πάρεις όμως backup τα αρχεία σου γιατί θά διαγραφούν τα πάντα (εκτός φυσικά απο την εξωτερική κάρτα μνήμης,η οποία δέν θά επηρεαστεί)

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τό μενού ρυθμίσεων τού κινητού ώστε νά γίνει format καί στήν εσωτερική μνήμη.Να πάρεις όμως backup τα αρχεία σου γιατί θά διαγραφούν τα πάντα (εκτός φυσικά απο την εξωτερική κάρτα μνήμης,η οποία δέν θά επηρεαστεί)

Δυστηχως δεν δουλεψε... παλι κολαει στο ληψη διευθυνσης ip! Τωρα το κολλημα μου ειναι ποιο firmware πρεπει να κατεβασω... το κινητο ειναι COA αλλα τα CSC κτλ μου δειχνουν Bosnia Herzegovina... γιατι εγινε αυτο;!

Δοκιμασα και απο το KIES και παλι τιποτα εκανε κανονικα το την εγκατασταση και παλι δεν συνδεεται!

Restart το ρουτερ εκανες;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Restart το ρουτερ εκανες;

Τωρα αμα σου πω οτι αυτο ητανε τελικα....:X:!:

Ειχα το δικο μου το S4 και το ΤΑΒ 3 συνδεδεμενα απο χτες και επαιζαν... για αυτο και δεν το σκεφτηκα... μολις τα αποσυνδεσα και τα ξανασυνδεσα δεν επαιζαν και τελικα με το restart λυθηκε το θεμα... epic fail!

• 1 month later...
Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε αναμένεται η Lolipop για το ΝΟΤΕ ΙΙ;;

ριξε μια ματια εδω http://techblog.gr/tag/samsung-galaxy-note-2/

:ninja:

@stauros2653 στο αρθρο που εδωσες λεει οτι θα επρεπε να ειχαμε παρει την 4.4.4 απο τον Νοέμβριο, παρ όλα αυτά παραμένει το δικό μου σε 4.4.2 official και στο update μου λεει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις.

αξίζει τον κόπο να πας απο 4.4.2 σε 4.4.4 ? υπάρχουν διαφορές αισθητές ή όχι?

τελικα απ οτι βλεπω 4.4.4 δεν υπαρχει...

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-N7100/

συγνωμη τωρα ειδα το ποστ,αλλα 4.4.4 δεν πηρε και μαλλον δεν θα παρει,τελευταια επισημη τουλαχιστον για ελλαδα η 4.4.2.απλα αναφερει οτι εδωσε μια αοριστη υποσχεση για λολιποπ.τεχνασμα για να φυγουν και τα τελευταια κομματια? ποιος να ξερει.

:ninja:

Θα πάρετε απευθείας lollipop. H 4.4.4 παρακάμφθηκε σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Samsung. Edited by truckman

Το note 2 είναι στη λίστα με τα μοντέλα που θα λάβουν lollipop σύμφωνα με ανακοίνωση της samsung που είχε αναρτηθεί σε κάποια sites.

• The topic was unpinned