HARRIS70 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 προσπαθω μερες να κανω root στο mls iq crystal χωρις να κανω τιποτα ,αν μπορεις να βοηθησεις θα ημουν ευγνωμων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 προσπαθω μερες να κανω root στο mls iq crystal χωρις να κανω τιποτα ,αν μπορεις να βοηθησεις θα ημουν ευγνωμων !!! Οπως το ανέβασα και σε άλλα φόρουμ.... Διαδικασία Rooting για το MLS IQTalk Crystal Signle SIM ΟΛΑ τα απαραίτητα αρχεία περιλαμβάνονται στο συμπιεσμένο αρχείο στο κάτω μέρος του ποστ! Δε χρειάζεται να τα ψάχνετε δεξιά κι αριστερά!! 1. Τρέχουμε και εγκαθιστούμε το Google dev USB and ADB drivers.exe 2. Τρέχουμε και εγκαθιστούμε το KiesSetup.exe 3. Τρέχουμε και εγκαθιστούμε το αρχείο από το PDANet. Ισως να είναι και το πιο σημαντικό από τα 3, καθώς είναι αυτό που ορίζει τους σωστούς ADB Drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή! 3α. Κατά την εγκατάσταση, μας ρωτάει τι τύπο συσκευής έχουμε. Επιλέγουμε το τελευταίο (OTHER) 3β. με το που πάμε στην επόμενη καρτέλα, ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ SKIΡ USB ή CANCEL!!!!! Συνδέουμε το τηλέφωνο στο οποίο έχουμε ενεργοποιήσει το USB Debug Mode, κι αφήνουμε την εγκατάσταση να προχωρήσει. Θα μας ρωτήσει αν δίνουμε έγκριση για εγκατάσταση του Google USB στο οποίο πατάμε ΑΠΟΔΟΧΗ, και προχωράνε όλα κανονικά! 4. Αφού τελειώσει η παραπάνω ενέργεια, αποσυνδέουμε τη συσκευή, ανοίγουμε το φάκελο Crystal Single rooter και τρέχουμε το αρχείο run.bat. Ακολουθούμε τα βήματα, που γράφει, με τη διαφορά πως ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ADB DEAMON και γράψει στην οθόνη Waiting to connect device 5. Αφού τελειώσει το injection, θα μας πει "Press a key to continue with device reboot". Πατάμε πχ το enter, περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα (δεν έχει κολλήσει κάτι, μην ανησυχείτε!), και μετά πατάμε άλλη μία ή 2 φορές το enter για να κλείσει το Dos Prompt. Εκείνη την ώρα κάνει ήδη επανεκκίνηση και το Crystal μας! 6. Με το που έχει ξανανοίξει το τηλέφωνο, τρέχουμε το Super SU για να κάνει αναβάθμιση, και μετά βγαίνουμε και εγκαθιστούμε όποιο πρόγραμμα θέλουμε για να το δοκιμάσουμε (Root Explorer, BusyBox, Link2SD κλπ), και δίνουμε root access! Συγχαρητήρια! Εχετε ένα πλήρως λειτουργικό και απολύτως ασφαλές Crystal links 1. http://bit.ly/Crystal1 (Google drive) 2. http://bit.ly/Crystal2 (Dropbox) 3. http://bit.ly/Crystal3 (Mediafire) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 αριστειδη εισαι θεοοοοοοοοος!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS70 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου Αρη , ξεκιναω αμεσως το κατεβασμα !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδιά, περιμένω απαντήσεις για την επιτυχία ή μη του rooting. Μας ενδιαφέρει να έχουμε feedback προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε κι εμείς σίγουροι πως είστε πλέον ικανοποιημένοι σαν τελικοί καταναλωτές. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_28 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εσείς που το δοκιμάσατε γίνεται τελικά παιδιά?? Και αν για κάποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε unroot, πως γίνεται φίλε μου?? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS70 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ναι γινεται, το εκανα , ολα μια χαρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εσείς που το δοκιμάσατε γίνεται τελικά παιδιά?? Και αν για κάποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε unroot, πως γίνεται φίλε μου?? Ευχαριστώ πολύ!! Ψάχνεις το root tool by Bin4ry for devices, και επιλέγεις το UNROOT. Αν δε μπορέσεις να το βρεις, μου το λες και το ανεβάζω :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_28 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Ωραίος ο Αριστείδης, πέτυχε και σε μένα... Τώρα πρέπει να κάνουμε partition στην sd για να μεταφερθούν εφαρμογές?? Και αν ναι, με ποιο πρόγραμμα? Edited September 11, 2013 by tasos_28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ωραίος ο Αριστείδης, πέτυχε και σε μένα... Τώρα πρέπει να κάνουμε partition στην sd για να μεταφερθούν εφαρμογές?? Και αν ναι, με ποιο πρόγραμμα? Partition κλπ εμπλοκές με την κάρτα, με το Link2SD, όπως δουλεύει και το dual sim Crystal! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καλησπερα παιδια ολα καλα με το root αλλα το προβλημα μου παραμενει ο πολυ περιοσμενος χωρος του κινητου μολις 80 mb υπαρχει καποιος τροπος αυτη η χωρητικοτητα να αυξηθει? το τηλ περα απο τον mls με το ζορι κατεβαζει 4 με 5 apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καλησπερα παιδια ολα καλα με το root αλλα το προβλημα μου παραμενει ο πολυ περιοσμενος χωρος του κινητου μολις 80 mb υπαρχει καποιος τροπος αυτη η χωρητικοτητα να αυξηθει? το τηλ περα απο τον mls με το ζορι κατεβαζει 4 με 5 apps... Περνάς ΟΛΕΣ τις προεγκατεστημένες στην κάρτα SD με το Link2SD, αλλά ΜΕ ΠΡΟ ΣΟ ΧΗ!!!!! ΜΗΝ μεταφέρεις εφαρμογές συστήματος, όπως launcher, dialler, market και λοιπές εφαρμογές συστήματος. Στην ουσία κάνεις ένα partition που αναγκάζεις τη συσκευή να το αναγνωρίζει σαν internal memory, και τα πάντα εγκαθίστανται και μεταφέρονται εκεί :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis7777 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) υπαρχει καποιος οδηγος για αυτο? βρηκα κατυι παρομοιο εφτιαξα στη sd ενα partion ext2 αλλα το κινητο δε το βλεπει ετσι ωστε να μεταφερω εφαρμογες εκει Edited September 14, 2013 by iraklis7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costisaggelis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Είμαι κάτοχος ενός MLS IQTalk Crystal και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μνήμη του τηλεφώνου και την εγκατάσταση των εφαρμογών... Βγάζει το σηματάκι του σκληρού και λέει ότι δεν επαρκεί η μνήμη ,πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζα και με το παλιό μου HTC DESIRE .... Υπάρχει λύση ? Μετέφερα ό,τι μπορούσα στην κάρτα SD ,αλλά τίποτα ... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) εχεις ροοτ δικαιώματα αν έχεις κοίτα στο η συσκευή μου /data/tombstone =μπορούμε να σβήσουμε το περιεχόμενο του με ασφάλεια (root δικαιώματα και ES explorer)εκτός τα 2 πρώτα αρχεία με νουμερο 00 και 01 κοίτα και πόσο χώρο είχες στην αρχή για εγκατάσταση εφαρμογών αν είναι 512mb δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν δεν έχεις πάρε όποια εφαρμογή θες αντιγράψτε την στην κάρτα και "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" Edited September 29, 2013 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδια μηπως ξερετε που θα βρω καμια σιλικονατη θηκη; Θα προτιμουσα απο ebay...για ευνοητους λογους! Εχει παρει κανεις καμια απο κει, να μου πει αν του ταιριαζει;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phainomeno Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά, περιμένω απαντήσεις για την επιτυχία ή μη του rooting. Μας ενδιαφέρει να έχουμε feedback προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε κι εμείς σίγουροι πως είστε πλέον ικανοποιημένοι σαν τελικοί καταναλωτές. Ευχαριστώ πολύ φιλε εισαι καταπληκτικος σε ευχαριστω ολα πηγαν ρολοι δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISSINI_BOY Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) παιδια για το iqtalk crystal dual sim υπάρχει διαφορά στο να το κανεις root? ποια rom προτείνετε? και η εφαρμογες της mls μενουν στην καρτα για επαναγκατασταση? ευχαριστω προκαταβολικα. Τελικά το έκανα και με το link2sd που το κατεβάζεται από το playstore διαγράφετε ή μεταφέρετε στην κάρτα sd έχει και άλλες δυνατότητες. Ευχαριστώ. Edited November 10, 2013 by VISSINI_BOY Παράθεση ΑΕΛ ΚΑΡΓΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelaths Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλησπερα.. εχω το Crystal Max και οσο κ αν εψαξα στ γουγλη οι μονες οδηγίες για root ηταν αυτες για Iqtalk και Crystal. υπαρχει καποια διαφορα στα αρχεια ή στη διαδικασια για να κανω Root το μεγαλο Crystal που εχω? δοκιμασα κτ αλλα προγραμματα για root γενικοτερα αλλα χωρις αποτελεσμα. καμια βοηθεια.. Παράθεση Κυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να βρώ lcd και digitizer για ένα mls iqtalk crystal όμως δε γνωρίζω ποιά συσκευή είναι στη πραγματικότητα. Με ένα γρήγορο google search του kernel μου βγήκε το polaroid pro a680, όμως δεν βρίσκω τα ανταλλακτικά που θέλω για την εν λόγω συσκευή. Επίσης δε βρήκα στο xda κάποιο root guide ή κάποια official rom. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κάποια πληροφορία για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ όνομα της συσκευής; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 καλησπερα. το εχει φιλος μου το κινητο και με εβαλε να βρω αν δεχεται πιο νεα εκδοση android.... υπαρχει τιποτα ή να μην ασχοληθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλησπέρα! Μια φίλη μου έχει το mls και στις επαφές είχε δυο φορες την αλφαβήτα. Δηλαδη ξεκινάνε οι μισές περίπου επαφές κανονικά απο το Α-Ω και οι υπόλοιπες ειναι στην άλλη. Τι μπορει να φταίει ;; Επισης μου εχει αναφέρει και οτι καθε φορα που επεξεργάζεται κάποια επαφή πολλές φορες μετα την ολοκλήρωση της επεξεργασίας η επαφή χάνεται. Ειναι κάποιο bug του κινητού/λογισμικού ή απλα έχει "πειράξει" κάποια ρύθμιση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimRazor Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα ή εξωτερικό που να πουλάει μπαταρίες για αυτή τη συσκευή ? Γιατί εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα MLS IQ Talk IQ1300 το οποίο θέλω και πρέπει να το κάνω format αλλά δε ξέρω τον τρόπο. Σε ένα samsung της αδερφής μου πατήσαμε το volum+ & power οπότε άνοιξε ένα μενου και στη συνέχεια έγινε η δουλειά μας. Στο MLS προσπάθησα να κάνω το ίδιο αλλά δε γίνεται τίποτα. μήπως μου διαφεύγει κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts