Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω.εβαζα παντα ενα απο τα "στυλ" που εχει.τελικα επρεπε να πατησω το καδο που εχει διπλα φγια να φυγει.

τωρα μενει να βρω και μια εφαρμογη καιρου που να εχει διαφανο πλακιδιο :)

Παιδιά στο chronos μπορεί να φαίνονται με διαφορετικό χρωμα οι εγγραφές που βρίσκονται σε διαφορετικό ημερολόγιο όπως γίνεται στο ενσωματωμένο;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει περασει τοσος καιρος και στα windows Μονο μια εφαρμογη υπαρχει video με υποτιτλους...και στο android γινεται χαμος....

αργα τα ζωα μου αργα...αντε να δουμε...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά στο chronos μπορεί να φαίνονται με διαφορετικό χρωμα οι εγγραφές που βρίσκονται σε διαφορετικό ημερολόγιο όπως γίνεται στο ενσωματωμένο;

Ναι στις ρυθμίσεις ημερολογίων είναι

Στα 8 γρηγορος τροπος δεν υπαρχει. Στα 8.1 πατας το πληκτρο της εντασης για να σου εμφανισει το μενου με την ενταση και εκει βαλαν επιλογη για δονηση on/off.

Και στα 8 υπάρχει η γγρήγορη ενεργοποίηση της δόνησης . πατάς το πλήκτρο έντασης και μετα στο καμπανάκι πανω δεξια

Και στα 8 υπάρχει η γγρήγορη ενεργοποίηση της δόνησης . πατάς το πλήκτρο έντασης και μετα στο καμπανάκι πανω δεξια

Αν δεν κάνω λάθος, ο φίλος εννοούσε την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της δόνησης... Δηλαδή να μην δονείται καθόλου... Αυτή η επιλογή υπάρχει μόνο στα 8.1...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αναβάθμιση v2.1 Tv Guide Greek

1)Προσθήκη live tv (experimental -προς το παρόν-) για alpha, mega, ant1, βουλή, 4e

2)Προσθήκη live tile για τις υπενθυμίσεις

3)Αρκετές διορθώσεις

myphone link

windows phone link

Η εφαρμογή φαίνεται πολύ καλη αλλά είναι απαράδεκτο οτι πρεπει να πλήρωσω για να δω τι παιζει η τιβι. Στην δωρεάν εκδοση έπρεπε να έχει το πρόγραμμα των καναλιων τουλαχιστον. Αν θες να δεις και λαϊβ τοτε να είναι επι πληρωμή

εχει περασει τοσος καιρος και στα windows Μονο μια εφαρμογη υπαρχει video με υποτιτλους...και στο android γινεται χαμος....

αργα τα ζωα μου αργα...αντε να δουμε...

Υπάρχει και ο Best Player στο 1 ευρώ (δεν υποστηρίζει mkv). Δική μου εφαρμογή και μάλιστα αρκετά πριν από το Moli Player. Δεν είναι μόνο player, αλλά έχει και αρκετές λειτουργίες file manager, κάτι σαν τον pocket file manager(προφανώς στο βαθμό που επιτρέπεται από τα wp και τη microsoft). Εννοείται ο moli player έχει αρκετές παραπάνω λειτουργίες, αλλά οι περισσότερες είναι λόγω της πολιτικής της Microsoft να δίνει πρόσβαση σε restricted Api κατά το δοκούν(π.χ. προσπέλαση στους φακέλο Videos, κ.τ.λ). Καταλαβαίνω ότι επίσημοι συνεργάτες της(βλ. Nokia), είναι λογικό να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά κανά δυο μήνες τώρα δίνει αντίστοιχη πρόσβαση και σε μερικούς ανεξάρτητους developers (βλ. pocket file manager). Προφανώς λόγω αυτής της πολιτικής κατά κάποιο τρόπο υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Έχω επικοινωνήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, ευγενικοί ήταν, αλλά ...γράψιμο. Τελωσπάντων.

Η εφαρμογή φαίνεται πολύ καλη αλλά είναι απαράδεκτο οτι πρεπει να πλήρωσω για να δω τι παιζει η τιβι. Στην δωρεάν εκδοση έπρεπε να έχει το πρόγραμμα των καναλιων τουλαχιστον. Αν θες να δεις και λαϊβ τοτε να είναι επι πληρωμή

Καταλαβαίνω τι λες και εν μέρει έχεις δίκαιο. Αλλά το live tv προστέθηκε πρόσφατα- με μια μικρή αύξηση-, κυρίως για να ευχαριστήσω όσους με υποστήριξαν αρχικά (χωρίς το live). Σύντομα θα στείλω μια δεύτερη έκδοση, χωρίς το live, δωρεάν ή το πολύ να έχει διαφημίσεις. Πάντως προς ενήμερωση σου, και χωρίς το live, έχω ασχοληθεί περίπου 1 μήνα, στον ελεύθερο χρόνο μου. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, όσο φαίνονται αρχικά. Επίσης το 50% από την τιμή πώλησης μιας εφαρμογής πήγαινει σε φόρους (23%) και στη Microsoft (30%). Οπότε καταλαβαίνεις...

Edited by faasf

Ναι στις ρυθμίσεις ημερολογίων είναι

Δεν μπορώ να το βρω.

Δεν μπορώ να το βρω.

Ρυθμίσεις/ημερολόγια/λογ.Microsoft/ημερολόγια..

Διαλέξεις τα χρωματα για το καθενα

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[quote=faasf;5357014

Καταλαβαίνω τι λες και εν μέρει έχεις δίκαιο. Αλλά το live tv προστέθηκε πρόσφατα- με μια μικρή αύξηση-, κυρίως για να ευχαριστήσω όσους με υποστήριξαν αρχικά (χωρίς το live). Σύντομα θα στείλω μια δεύτερη έκδοση, χωρίς το live, δωρεάν ή το πολύ να έχει διαφημίσεις. Πάντως προς ενήμερωση σου, και χωρίς το live, έχω ασχοληθεί περίπου 1 μήνα, στον ελεύθερο χρόνο μου. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, όσο φαίνονται αρχικά. Επίσης το 50% από την τιμή πώλησης μιας εφαρμογής πήγαινει σε φόρους (23%) και στη Microsoft (30%). Οπότε καταλαβαίνεις...

Χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου. Να σου πω ομως οτι Ξέρω παρα πολύ καλά ποσο χρονο θέλει.... Εγραφα εφαρμογες για το λειτουργικό 3 χρόνια πριν. Η εφαρμογή που δειχνει το πρόγραμματων καναλιών κατα την αποψη μου θα πρεπει να ειναι φρη και γιαυτό το σχολιασα.

Ερώτηση για το live tv.

Εγώ που αγόρασα την εφαρμογή, γιατί δεν μου ανοίγουν τα επιλεγμένα (με κίτρινο) κανάλια;

Δεν κάνω κάτι σωστά ή κάτι δεν κατάλαβα;

Με παρατεταμένο πάτημα(δύο δευτερόλεπτα) πάνω στο κανάλι μεχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού με τις επιλογές προσθήκης στα αγαπημένα και live tv. Στην επόμενη αναβάθμιση θα προστεθεί κουμπί δίπλα στο κανάλι. Ή μήπως θες να πεις δε σου ανοίγει καθόλου το context menu; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν γράφεις δε σου ανοίγουν τα επιλεγμένα (με κίτρινο) -πορτοκαλί είναι- κανάλια.

Μια χαρά δουλευει το live tv

Την πλήρωσα έγινε και η αναβάθμιση,τώρα μένει να υπάρχει συνέχεια ώστε να βελτιώνεται συνέχεια.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί αλλά πως σταματάω την μουσική στο παρασκήνιο για να μην εμφανίζεται όταν πατάω τα κουμπιά της έντασης;

Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί αλλά πως σταματάω την μουσική στο παρασκήνιο για να μην εμφανίζεται όταν πατάω τα κουμπιά της έντασης;

Μόνο με τρίτη ξεχωριστή εφαρμογή μπορείς να το κάνεις αυτό δυστυχώς, όπως και να καθαρίσεις την playlist. Αυτήν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/stop-the-music/a99cd038-1d63-49a1-b989-22d3482b8f96 έχω εγώ αλλά υπάρχουν και άλλες στο store.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Με παρατεταμένο πάτημα(δύο δευτερόλεπτα) πάνω στο κανάλι μεχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού με τις επιλογές προσθήκης στα αγαπημένα και live tv. Στην επόμενη αναβάθμιση θα προστεθεί κουμπί δίπλα στο κανάλι. Ή μήπως θες να πεις δε σου ανοίγει καθόλου το context menu; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν γράφεις δε σου ανοίγουν τα επιλεγμένα (με κίτρινο) -πορτοκαλί είναι- κανάλια.

Φίλε συγγνώμη.

Πάταγα στιγμιαία και δεν μου άνοιγε.

Πράγματι τώρα ανοίγουν και είναι τζάμι.

Μπράβο για την εφαρμογή.

Χαίρομαι πολύ που Έλληνες προγραμματιστές λαμβάνουν ενεργό δράση.

Edited by kles

Θέλω κι εγώ να ρωτήσω για το chronos calendar, όταν θέλω να δημιουργήσω ένα συμβάν πώς μπορώ να επιλέξω να επαναλαμβάνεται κάθε κάποιο σγεκριμένο χρονικό διάστημα??

Ρυθμίσεις/ημερολόγια/λογ.Microsoft/ημερολόγια..

Διαλέξεις τα χρωματα για το καθενα

.

Ευχαριστώ. Εγω δεν το είχα ενεργοποιημένο αυτο. Μόνο το ημερολόγιο απο το τηλέφωνο. Λες να υπάρχει θέμα με την μπαταρία τώρα που θα προσπαθεί να συνδεθεί ενω θα είμαι off line;

Amazing Weather HD

Αφού την έχεις μπορείς να μου λύσεις 2-3 απορίες? :)

Πως είναι με τις προβλέψεις σε σχέση με τον "Καιρό" της Bing??

Πως πάει με την μπαταρία? Προκαλεί κάποιο έντονο πρόβλημα ή όχι??

Και τέλος πως ακριβώς φαίνεται το διαφανές πλακίδιο? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot??

Ευχαριστώ προκαταβολικά??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έτσι όπως το λες εσύ φίλε ενεργοποιείται/απενεργοποιείται το κουδούνισμα.. Η δόνηση μόνο από τις ρυθμίσεις..

Αν δεν κάνω λάθος, ο φίλος εννοούσε την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της δόνησης... Δηλαδή να μην δονείται καθόλου... Αυτή η επιλογή υπάρχει μόνο στα 8.1...

Ναι αυτό εννοώ φίλε..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού την έχεις μπορείς να μου λύσεις 2-3 απορίες? :)

Πως είναι με τις προβλέψεις σε σχέση με τον "Καιρό" της Bing??

Πως πάει με την μπαταρία? Προκαλεί κάποιο έντονο πρόβλημα ή όχι??

Και τέλος πως ακριβώς φαίνεται το διαφανές πλακίδιο? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot??

Ευχαριστώ προκαταβολικά??

Επειδή και εγώ έχω αγοράσει την εφαρμογή αυτή, παρότι είναι από τις πιο όμορφα σχεδιασμένες του store, υστερεί στις προβλέψεις σε σχέση με το Accuweather.. Για βάθος χρόνου, δηλαδή διάστημα 3 ημερών έως εβδομάδα λέει ο,τι να'ναι και στην πορεία το αλλάζει.. Κρίμα πολύ..

Όσο για τις εφαρμογές αυτές που λέτε ότι κάνουν τα tiles διάφανα ή βάζεις φωτογραφία (όπως στα 8.1), δεν με ικανοποιούν, για τον απλούστατο λόγο ότι τα tiles δεν είναι live πλέον.. Είναι απλά εικόνες..

Προσωπικά ακόμα πασχίζω να βρω εφαρμογή καιρού που να είναι ακριβής.

Όλο σχεδόν τον καιρό που χρησιμοποιώ το Accuweather, δεν με έχει πείσει.

Και μιλάμε για εφαρμογή που την προτείνουν άπαντες.

Ίσως γιατί τη στιγμή που μιλάμε απολαμβάνω το καφεδάκι μου κάτω από ένα ωραιότατο ήλιο

και την ίδια στιγμή το Accuweather ( με το πορτοκαλί θαυμαστικό που βγάζει για έκτακτα φαινόμενα) προσπαθεί να με πείσει ότι βρέχει ("Μπόρες" και "βροχερός καιρός") και δεν είναι λιακάδα αυτό που βλέπω.

Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Καλησπέρα, το Xbox music δουλεύει στην Ελλάδα; επίσης εφαρμογή σαν το Spotify αλλα δωρεάν υπάρχει;

Όσο για τις εφαρμογές αυτές που λέτε ότι κάνουν τα tiles διάφανα ή βάζεις φωτογραφία (όπως στα 8.1), δεν με ικανοποιούν, για τον απλούστατο λόγο ότι τα tiles δεν είναι live πλέον.. Είναι απλά εικόνες..

Ναι αλλα καποια tiles οπως το maps,το drive,το store(νομιζω),το xbox music κτλ. που δεν ειναι live δεν εχουν διαφανα πλακιδια.

Καλησπέρα, το Xbox music δουλεύει στην Ελλάδα; επίσης εφαρμογή σαν το Spotify αλλα δωρεάν υπάρχει;

Αν περασεις την 8.1 το Xbox Music ειναι η default εφαρμογη για μουσικη ωστοσο για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω δεν μπορεις να περασει το update αν δεν γυρισεις ολες τις ρυθμισεισ σε χωρα Η.Π.Α.

Αν εχεις wp8 τοτε οχι δεν δουλευει στην Ελλαδα.Αλλα αν γυρισεισ χωρα-γλωσσα σε Η.Π.Α τοτε μπορεις να εγκαταστησεις και μετα τις ξαναγυρνασ στα Ελληνικα.

Επειδή και εγώ έχω αγοράσει την εφαρμογή αυτή, παρότι είναι από τις πιο όμορφα σχεδιασμένες του store, υστερεί στις προβλέψεις σε σχέση με το Accuweather.. Για βάθος χρόνου, δηλαδή διάστημα 3 ημερών έως εβδομάδα λέει ο,τι να'ναι και στην πορεία το αλλάζει.. Κρίμα πολύ..

Προσωπικά ακόμα πασχίζω να βρω εφαρμογή καιρού που να είναι ακριβής.

Όλο σχεδόν τον καιρό που χρησιμοποιώ το Accuweather, δεν με έχει πείσει.

Και μιλάμε για εφαρμογή που την προτείνουν άπαντες.

Ίσως γιατί τη στιγμή που μιλάμε απολαμβάνω το καφεδάκι μου κάτω από ένα ωραιότατο ήλιο

και την ίδια στιγμή το Accuweather ( με το πορτοκαλί θαυμαστικό που βγάζει για έκτακτα φαινόμενα) προσπαθεί να με πείσει ότι βρέχει ("Μπόρες" και "βροχερός καιρός") και δεν είναι λιακάδα αυτό που βλέπω.

Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν.

Πάντως εγώ έχω βολευτεί με τον καιρό της Microsoft... Είναι πολύ καλό στις προβλέψεις του... Και μου αρέσει και η εικόνα του...

Αυτό δεν το κατάλαβα... Τι εννοείς δεν είναι live??

Μήπως χρησιμοποίησες κάποια εφαρμογή τύπου "Transparency Tiles" που ουσιαστικά βγάζει συντομεύσεις και όχι tiles....

Οκ εγώ μπερδεύτηκα... Συμφωνούμε σε αυτό... Ούτε εμένα μου αρέσει να τα κάνω συντομεύσεις....

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

επίσης εφαρμογή σαν το Spotify αλλα δωρεάν υπάρχει;

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Nokia mix radio και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά όταν αρχίσει να μαθαίνει τα γούστα σου αφού περάσεις αγαπημένους καλλιτέχνες, γίνεται πολύ καλό. Χρειάζεται όμως για να το κατεβάσεις να αλλάξεις χώρα πχ Αγγλία και στο λογαριασμό Nokia να δηλώσεις επίσης την ίδια χώρα, μετά και να γυρίσεις πάλι στην Ελλάδα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Nickolas

Αν περασεις την 8.1 το Xbox Music ειναι η default εφαρμογη για μουσικη ωστοσο για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω δεν μπορεις να περασει το update αν δεν γυρισεις ολες τις ρυθμισεισ σε χωρα Η.Π.Α.

Αν εχεις wp8 τοτε οχι δεν δουλευει στην Ελλαδα.Αλλα αν γυρισεισ χωρα-γλωσσα σε Η.Π.Α τοτε μπορεις να εγκαταστησεις και μετα τις ξαναγυρνασ στα Ελληνικα.

Ποιο update??? Το xbox Music είναι η "Μουσική"??? Υπάρχει κάποιο update που αξίζει???

Powerd by OnePlus 7 Pro