harris67 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα . ειμαι νεος χρηστης και εχω το lumia 640 xl. ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεγενθυνω την γραμματοσειρα στο ημερολογιο μου και αν ναι απο που και κατι ακομα. βρηκα μια εφαρμογη την gr cyberon voice commander που ειναι android app , γνωριζει καποιος αν αυτη μπορει να εγκατασταθει σε windows 8.1 ? συγνωμη αν ζητω κατι χαζο αλλα διαβαζοντας περιπου 250 σελιδες απο το forum ειδα οτι εχετε την διαθεση να δωσετε πολυ χρηστικες πληροφοριες. σας ευχαριστω και ευχομαι καλη χρονια. χαρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα . ειμαι νεος χρηστης και εχω το lumia 640 xl. ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεγενθυνω την γραμματοσειρα στο ημερολογιο μου και αν ναι απο που και κατι ακομα. βρηκα μια εφαρμογη την gr cyberon voice commander που ειναι android app , γνωριζει καποιος αν αυτη μπορει να εγκατασταθει σε windows 8.1 ? συγνωμη αν ζητω κατι χαζο αλλα διαβαζοντας περιπου 250 σελιδες απο το forum ειδα οτι εχετε την διαθεση να δωσετε πολυ χρηστικες πληροφοριες. σας ευχαριστω και ευχομαι καλη χρονια. χαρης Δοκίμασε στο ρυθμισεις-διευκόλυνση πρόσβασης-μέγεθος κειμένου. Μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο εφαρμογές του store της Microsoft. Αυτό σαν γενική αρχή. Οπότε ψάξε κάτι παρόμοιο εκεί. Επίσης, υπάρχει μια εφαρμογή που δουλεύει σαν μεγεθυντικός φακός ώστε να διαβάζεις πιο εύκολα. Δεν την θυμάμαι τώρα αλλά μόλις την βρω θα σου πω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 ευχαριστω, εστειλα ενα email σε αυτους (cyberon ) αλλα δεν εχουν απαντησει. αυτο με τον φακο αν μπορεις να το βρεις με ενδιαφερει , το ψαχνω και εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 ευχαριστω, εστειλα ενα email σε αυτους (cyberon ) αλλα δεν εχουν απαντησει. αυτο με τον φακο αν μπορεις να το βρεις με ενδιαφερει , το ψαχνω και εγω . καλημέρα, υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή που όταν κάνεις διπλό κτύπημα, με δύο δάκτυλα στην οθόνη, μεγαλώνει ότι δείχνει η οθόνη σε όλες τις εφαρμογές και είναι πολύ πρακτικό ειδικά για τους πρεσβύωπες όπως εγώ. η εφαρμογή που μεγεθύνει ότι βλέπει η κάμερα λέγεται Reading lens και είναι πράγματι πολύ καλή. φωτίζει επίσης αν θέλεις ότι βλέπει και το παγώνει για καλύτερη ανάγνωση. για καθάρισμα του κειμένου ή της εικόνας που βλέπεις, κάνεις ένα τικ πάνω στην οθόνη και αμέσως καθαρίζουν όλα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλημερα εχεις δικιο, το ειχα ενεργοποιηση (διπλο πατημα)και δεν μου δουλευε απο αστοχια. το ξαναπροσπαθησα και λειτουργει μια χαρα , ειναι ομως λιγο αβολο και νομιζω αργο να φερει το ζουμ. παντως πρακτικα λειτουργει. το picture lens τελειο ιδιαιτερα σε εστιατορια , καταλογους manual... καλη χρονια χαρης ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το picture lens συγνωμη reading lens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 ευχαριστω, εστειλα ενα email σε αυτους (cyberon ) αλλα δεν εχουν απαντησει. αυτο με τον φακο αν μπορεις να το βρεις με ενδιαφερει , το ψαχνω και εγω . https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/reading-lens/9wzdncrcwmqk Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/reading-lens/9wzdncrcwmqk Πολυ καλή εφαρμογή! Μόλις τη δοκίμασα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) καλημερα εχεις δικιο, το ειχα ενεργοποιηση (διπλο πατημα)και δεν μου δουλευε απο αστοχια. το ξαναπροσπαθησα και λειτουργει μια χαρα , ειναι ομως λιγο αβολο και νομιζω αργο να φερει το ζουμ. παντως πρακτικα λειτουργει. το picture lens τελειο ιδιαιτερα σε εστιατορια , καταλογους manual... καλη χρονια χαρης ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το picture lens συγνωμη reading lens καλή χρονιά σε όλους. τι εννοείς είναι αργό; η μεγέθυνση γίνεται ακαριαία! το picture lens ποιο είναι; δε το βρήκα. Edited December 31, 2015 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με το shareit? Έχει σταματήσει να επικοινωνεί με το iPhone 6 της συζύγου και με ένα 6s της συζύγου. Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Kαλησπερα και χρονια σας πολλα, καλη χρονια. Ξερει κανεις καποια εφαρμογη ληψης video που να εχει την λειτουργια pause κατα την ληψη; Προς το παρον τραβαω με την lumia camera αλλα δεν βλεπω να εχει αυτην την λειτουργια, δεν μπορεις δηλαδη στο ιδιο video να πατησεις παυση και να το συνεχισεις μετα, θα πρεπει να κανεις stop και να ξαναρχισεις νεο video. Καποια γνωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Η εφαρμογη που εφτιαξα για να βλεπετε τις προσφορες στα ελληνικα σουπερ μαρκετ "Market Deal" θα ειναι διαθεσιμη σε λιγες ωρες και για windows / windows phone 8.1 σε λιγες ωρες εκτος απο windows 10 που εμφανιστηκε αρχικα και ενα μικρο update στην εκδοση για windows 10 περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428490 αν μπορειτε βαθμολογιστε μας με 5 αστερια να βγαινει πιο ευκολα στις αναζητησεις η εφαρμογη οτι αλλο θελετε και οποια ιδεα εχετε μπορειτε να μου την πειτε στο παραπανω θεμα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 μια φορα τον χρονο παιρνω win phone γιατι μ αρεσει.βρισκω σχεδον τα παντα να κανω την δουλεια μου αλλα το μονιμο παραπόνο μου μια εφαρμογη για αθλητικα.gazzetta+sport24 μου λειπουν και απο οτι βλεπω δεν αλλαξε κατι δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 η εφαρμογη startnow εχει αθλητικα. και ειναι ισως η πιο βολικη για την καποια ενημερωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) η εφαρμογη startnow εχει αθλητικα. και ειναι ισως η πιο βολικη για την καποια ενημερωση.. αυτη https://www.microsoft.com/en-US/store/Apps/StartNow-Air/9NBLGGH0C9DP λες?ειναι για win 10 οποτε τζιφος... Edited January 8, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Γιατί δεν σας αρέσει η εφαρμογή του MSN; σε συνδυασμό με το sofa score, δεν μου έλειπε τίποτα. Από NFL μέχρι ευρολιγκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κατεβάζεις NextGen Reader (ή οποιο άλλο θες) και βάζεις μέσα site θες... Ακόμα και στο Android ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα εφαρμογή για το κάθε site... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Το έχω αγορασμένο το nextgen και τα έχω προσθέσει.έχει ροη αλλά δεν είναι το ίδιο.άρθρα πρόγραμμα ζωντανή εξέλιξη έχουν οι εφαρμογές και άλλα πολλά.καλά δεν θα σκασω κιόλας αλλά στ ανδροιντ τα χρησιμοποιούσα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αυτη https://www.microsoft.com/en-US/store/Apps/StartNow-Air/9NBLGGH0C9DP λες?ειναι για win 10 οποτε τζιφος... Ναι αυτή λέω, την εχω στα 8.1 καιρό τώρα. Τα αθλητικά site που έχει είναι: contra.gr, gazzetta, onsports, sportdog, sportfm, sport24 και κάτι άλλα καμμένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Και εγώ έχω αγοράσει τον nextgen reader και έχω βάλει ότι σαιτ θέλω και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο τα έχω όλα μαζεμένα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ναι αυτή λέω, την εχω στα 8.1 καιρό τώρα. Τα αθλητικά site που έχει είναι: contra.gr, gazzetta, onsports, sportdog, sportfm, sport24 και κάτι άλλα καμμένα :p εμενα γιατι δεν μ αφηνει να την κατεβασω?σε 640 lumia με 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampis40 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα είμαι εδώ και λίγο καιρό κάτοχος του Lumia 930 και θα ήθελα να ρωτήσω σαν προηγούμενος κάτοχος android στο Lumia υπάρχει browser που να εχει ενσωματωμένο adobe flash player? Και ένα δεύτερο μπορώ να σβήσω από το windows store τις εφαρμογές που εχω απεγκαταστισει από το βιβλίο διευθύνσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα είμαι εδώ και λίγο καιρό κάτοχος του Lumia 930 και θα ήθελα να ρωτήσω σαν προηγούμενος κάτοχος android στο Lumia υπάρχει browser που να εχει ενσωματωμένο adobe flash player? Και ένα δεύτερο μπορώ να σβήσω από το windows store τις εφαρμογές που εχω απεγκαταστισει από το βιβλίο διευθύνσεων? Όχι και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Για περάστε, έχει και δωράκι :up: Αpp Review@myphone.gr: Δοκιμάζουμε τον Best Player για Windows 10 [+Διαγωνισμός] Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ Αλέξανδρε. Έχει γίνει αναβάθμιση: Best Player v3.5.5.0: 1. διόρθωση/αναβάθμιση αρκετών στοιχείων 2. ο ιδιωτικός φάκελος μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (στον ιδιωτικό φάκελο δεν έχουν πρόσβαση άλλες εφαρμογές) 3. απευθείας φόρτωση των υποτίτλων από συμπιεσμένα αρχεία (προεπιλογή είναι απενεργοποιημένη) 4. δυνατότητα επιλογής για αναζήτηση των υπότιτλων είτε με τον ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων, είτε με τον filepicker των wp 5. προστέθηκαν gestures (swiping) για χρονική θέση, ένταση (thanks alex για την επισύμανση) 6. υποστήριξη αποσυμπίεσης αρχείων (rar, zip, 7zip, tar, gzip) 7. εμφάνιση της λίστας των υποτίτλων του τρέχοντος φακέλου(αν υπάρχουν), των tracks(αν τρέχουμε playlist), των κωδικοποιήσεων των γλωσσών(αν έχουν φορτωθεί υπότιτλοι) κατά την αναπαραγωγή. περισσότερα... + περιγραφή Edited January 17, 2016 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ Αλέξανδρε. Έχει γίνει αναβάθμιση: Best Player v3.5.5.0: 1. διόρθωση/αναβάθμιση αρκετών στοιχείων 2. ο ιδιωτικός φάκελος μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (στον ιδιωτικό φάκελο δεν έχουν πρόσβαση άλλες εφαρμογές) 3. απευθείας φόρτωση των υποτίτλων από συμπιεσμένα αρχεία (προεπιλογή είναι απενεργοποιημένη) 4. δυνατότητα επιλογής για αναζήτηση των υπότιτλων είτε με τον ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων, είτε με τον filepicker των wp 5. προστέθηκαν gestures (swiping) για χρονική θέση, ένταση (thanks alex για την επισύμανση) 6. υποστήριξη αποσυμπίεσης αρχείων (rar, zip, 7zip, tar, gzip) 7. εμφάνιση της λίστας των υποτίτλων του τρέχοντος φακέλου(αν υπάρχουν), των tracks(αν τρέχουμε playlist), των κωδικοποιήσεων των γλωσσών(αν έχουν φορτωθεί υπότιτλοι) κατά την αναπαραγωγή. περισσότερα... + περιγραφήΠολυ ευχαριστημενος απο την εφαρμογη...Αυτη χρησιμοποιω παντα.....ισως η καλυτερη στο ειδος της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts