alex_gate_7 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε... Κατά τη γνώμη μου το mytube είναι το καλύτερο όλων... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Επίσης να πούμε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη εφαρμογή της Google στο Windows Store. Υπάρχουν μόνο ανεπίσημες που όμως είναι πάρα πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω κάτι στο pc με WiFi υπάρχει? Και το αντίστροφο. Στο android χρησιμοποιώ το Superbeam το οποίο είναι απίστευτο και ενώ υπάρχει και στο Windows store (και μάλιστα από αρκετους) δεν δουλεύει. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο - αξιόλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κάτι σαν το Wifi Sender; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να υπήρχε και μιά free έκδοση να το δοκιμάσω... καλά θα ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να υπήρχε και μιά free έκδοση να το δοκιμάσω... καλά θα ήταν... Μα αν δεν κάνω λάθος, σου δίνει την επιλογή να τη δοκιμάσεις πρώτα και μετά εάν σε βολεύει να την αγοράσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Μία εφαρμογή που αγόρασα από το Windows store την πλήρωσα κανονικά και μετά άρχισε να κατεβαίνει. Στο descripsion της εφαρμογής λέει για trial έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες αλλά... δεν βλέπω να υπάρχει...:( Δεν το λέω για τα 1 - 2 ευρώ που κοστίζει απλά θέλω να δω αν μου κάνει. Αλλιώς με αυτά τα λεφτά παίρνω 2 φρατζόλες ψωμί και τις δίνω σε κάποιον που πεινάει :) Edited October 11, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μία εφαρμογή που αγόρασα από το Windows store την πλήρωσα κανονικά και μετά άρχισε να κατεβαίνει. Στο descripsion της εφαρμογής λέει για trial έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες αλλά... δεν βλέπω να υπάρχει...:( Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά εάν πατήσεις εκεί που λέει «δοκιμή» την κατεβάζει χωρίς να σε χρεώσει και τη δοκιμάζεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω κάτι στο pc με WiFi υπάρχει? Και το αντίστροφο. Στο android χρησιμοποιώ το Superbeam το οποίο είναι απίστευτο και ενώ υπάρχει και στο Windows store (και μάλιστα από αρκετους) δεν δουλεύει. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο - αξιόλογο? easy transfer μου το πρότεινε ένα μέλος απο εδώ μέσα και μου έλυσε τα χέρια...! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) easy transfer μου το πρότεινε ένα μέλος απο εδώ μέσα και μου έλυσε τα χέρια...! Άψογος. Δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ :) Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά εάν πατήσεις εκεί που λέει «δοκιμή» την κατεβάζει χωρίς να σε χρεώσει και τη δοκιμάζεις... Όντως έχει ''δοκιμή'' :lol: Την άλλη εφαρμογή που αγόρασα από το store ούτε καν το είδα. Πάτησα κατευθείαν ''αγορά'' (δεν το μετάνιωσα βέβαια) το Moli Player αγόρασα το οποίο είναι απίστεύταμπολ :lol: παίζει τα πάντα από βίντεο :D Φανταστείτε 1 λεπτό βίντεο = 500Mb:blink: Aρχεία full HD με κατάληξη .ts .mts με ήχο DTS , DTS-True HD τα πάντα όλα λέμε... Το τηλέφωνο που έχω δεν έχει δυνατότητες να τα παίξει ομαλά βέβαια αλλά δεν πειράζει.. το πρόγραμμα είναι σούπερ :) Μπράβο σε αυτούς που το έφτιαξαν:up: Edited October 12, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γειά σας παιδιά. Φίλος (άσχετος με τεχνολογία) πήρε το κινητό και θέλει να βλέπει σειρές στο κινητό με ελληνικούς υπότιτλους. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το φόρουμ. Το μόνο που ξέρω είναι το moli player αλλά αυτός θέλει κάτι free. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για βηματόμετρο που να μην θέλει wifi ή data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γειά σας παιδιά. Φίλος (άσχετος με τεχνολογία) πήρε το κινητό και θέλει να βλέπει σειρές στο κινητό με ελληνικούς υπότιτλους. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το φόρουμ. Το μόνο που ξέρω είναι το moli player αλλά αυτός θέλει κάτι free. Υπάρχει λύση? CCPlayer Πολύ καλός και free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γειά σας παιδιά. Φίλος (άσχετος με τεχνολογία) πήρε το κινητό και θέλει να βλέπει σειρές στο κινητό με ελληνικούς υπότιτλους. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το φόρουμ. Το μόνο που ξέρω είναι το moli player αλλά αυτός θέλει κάτι free. Υπάρχει λύση? CCPlayer. Πέρυσι στο στρατό είδα όλους τους κύκλους του GoT χωρίς κανένα πρόβλημα. Ισάξιος των επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπάρχει καμιά εφαρμογή σαν το google earth ;έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αναβαθμίστηκε και το WhatsApp! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Το ccplayer μόνο σε μένα έχει εκνευριστική αλλαγή των υποτίτλων; Σαν να "αναβοσβήνει" κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αναβαθμίστηκε και το WhatsApp! και για το HERE DRIVE+ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 και για το HERE DRIVE+ Εμένα το έκανε μονο του ενημέρωση πριν 10'. :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει καμία εφαρμογή για πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 και για το HERE DRIVE+ Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές Here και έκανα manual update,μέσω link...:cry::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές Here και έκανα manual update,μέσω link...:cry::rolleyes: Ούτε εμένα τις εμφανίζει!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 App Review @ myphone.gr: PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων Αξίζει να τη δοκιμάσετε.... Στο άρθρο έχει και «δωράκι» από το myphone παρεμπιπτόντως :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όταν λέμε ''δοκιμή''' είναι για κάποια ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 HERE Maps and HERE City Lens get small updates for Windows Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts