Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε... Κατά τη γνώμη μου το mytube είναι το καλύτερο όλων...
Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης να πούμε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη εφαρμογή της Google στο Windows Store. Υπάρχουν μόνο ανεπίσημες που όμως είναι πάρα πολύ καλές.

Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω κάτι στο pc με WiFi υπάρχει?

Και το αντίστροφο.

Στο android χρησιμοποιώ το Superbeam το οποίο είναι απίστευτο και ενώ υπάρχει και στο Windows store (και μάλιστα από αρκετους) δεν δουλεύει.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο - αξιόλογο?

Να υπήρχε και μιά free έκδοση να το δοκιμάσω... καλά θα ήταν...

Να υπήρχε και μιά free έκδοση να το δοκιμάσω... καλά θα ήταν...

Μα αν δεν κάνω λάθος, σου δίνει την επιλογή να τη δοκιμάσεις πρώτα και μετά εάν σε βολεύει να την αγοράσεις.

Μία εφαρμογή που αγόρασα από το Windows store την πλήρωσα κανονικά και μετά άρχισε να κατεβαίνει.

Στο descripsion της εφαρμογής λέει για trial έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες αλλά... δεν βλέπω να υπάρχει...:(

Δεν το λέω για τα 1 - 2 ευρώ που κοστίζει απλά θέλω να δω αν μου κάνει.

Αλλιώς με αυτά τα λεφτά παίρνω 2 φρατζόλες ψωμί και τις δίνω σε κάποιον που πεινάει :)

Edited by tsiv

Μία εφαρμογή που αγόρασα από το Windows store την πλήρωσα κανονικά και μετά άρχισε να κατεβαίνει.

Στο descripsion της εφαρμογής λέει για trial έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες αλλά... δεν βλέπω να υπάρχει...:(

Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά εάν πατήσεις εκεί που λέει «δοκιμή» την κατεβάζει χωρίς να σε χρεώσει και τη δοκιμάζεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω κάτι στο pc με WiFi υπάρχει?

Και το αντίστροφο.

Στο android χρησιμοποιώ το Superbeam το οποίο είναι απίστευτο και ενώ υπάρχει και στο Windows store (και μάλιστα από αρκετους) δεν δουλεύει.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο - αξιόλογο?

easy transfer

μου το πρότεινε ένα μέλος απο εδώ μέσα και μου έλυσε τα χέρια...!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

easy transfer

μου το πρότεινε ένα μέλος απο εδώ μέσα και μου έλυσε τα χέρια...!

Άψογος.

Δουλεύει κανονικά.

Ευχαριστώ :)

Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά εάν πατήσεις εκεί που λέει «δοκιμή» την κατεβάζει χωρίς να σε χρεώσει και τη δοκιμάζεις...

Όντως έχει ''δοκιμή'' :lol:

Την άλλη εφαρμογή που αγόρασα από το store ούτε καν το είδα.

Πάτησα κατευθείαν ''αγορά'' (δεν το μετάνιωσα βέβαια) το Moli Player αγόρασα το οποίο είναι απίστεύταμπολ :lol: παίζει τα πάντα από βίντεο :D

Φανταστείτε 1 λεπτό βίντεο = 500Mb:blink:

Aρχεία full HD με κατάληξη .ts .mts με ήχο DTS , DTS-True HD τα πάντα όλα λέμε...

Το τηλέφωνο που έχω δεν έχει δυνατότητες να τα παίξει ομαλά βέβαια αλλά δεν πειράζει.. το πρόγραμμα είναι σούπερ :)

Μπράβο σε αυτούς που το έφτιαξαν:up:

Edited by tsiv

Γειά σας παιδιά. Φίλος (άσχετος με τεχνολογία) πήρε το κινητό και θέλει να βλέπει σειρές στο κινητό με ελληνικούς υπότιτλους. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το φόρουμ. Το μόνο που ξέρω είναι το moli player αλλά αυτός θέλει κάτι free. Υπάρχει λύση?

Γειά σας παιδιά. Φίλος (άσχετος με τεχνολογία) πήρε το κινητό και θέλει να βλέπει σειρές στο κινητό με ελληνικούς υπότιτλους. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω όλο το φόρουμ. Το μόνο που ξέρω είναι το moli player αλλά αυτός θέλει κάτι free. Υπάρχει λύση?

CCPlayer

Πολύ καλός και free

CCPlayer. Πέρυσι στο στρατό είδα όλους τους κύκλους του GoT χωρίς κανένα πρόβλημα. Ισάξιος των επί πληρωμή.

Αναβαθμίστηκε και το WhatsApp!

και για το HERE DRIVE+

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

και για το HERE DRIVE+

Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές Here και έκανα manual update,μέσω link...:cry::rolleyes:

Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές Here και έκανα manual update,μέσω link...:cry::rolleyes:

Ούτε εμένα τις εμφανίζει!!!! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

App Review @ myphone.gr: PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων

Αξίζει να τη δοκιμάσετε.... Στο άρθρο έχει και «δωράκι» από το myphone παρεμπιπτόντως :up:

Powerd by OnePlus 7 Pro