montoya_42 Δημ. August 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Μπες facebook από τον internet explorer και μια χαρά ανοίγει το messenger εκεί έλεγα για να έρχονται ειδοποιήσεις ή για να κάνω εύκολα μια κοινοποίηση αρχείου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Για να είμαι ειλικρινής δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις. Είδα μόνο ότι λειτουργεί εκεί. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Για να είμαι ειλικρινής δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις. Είδα μόνο ότι λειτουργεί εκεί. ok, ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ας ρωτήσω κι εδώ... Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 3 χρόνια, ξανάπιασα συσκευή WP στα χέρια μου και παρά τη νοσταλγία και την χαρά στον τρόπο λειτουργίας, ανακάλυψα ότι έχουν εξαφανιστεί πολλές εφαρμογές... Π.χ. Nokia Refocus, Nokia Trailers, Facebook, Messenger, Youtube (δεν θυμάμαι αν υπήρχε native), Shazam, MixRadio και αρκετές άλλες... Είμαι με την τελευταία έκδοση των 8.1. Πέρα από το ρίσκο της αναβάθμισης στα 10, θα χαθούν κι άλλες εφαρμογές όπως το πακέτο εφαρμογών των HERE Maps, City Lens, Transit κλπ Μιας και χρησιμοποιώ outlook, onedrive κλπ, μου άρεσε τότε ο συγχρονισμός και η ενοποίηση με επαφές και ημερολόγια αλλά και με επαφές facebook, skype κλπ. Πλέον αυτή η ενοποίηση είναι αδύνατη, το facebook δεν το βρίσκω πια... Υπάρχουν λύσεις/3rd party εφαρμογές για κάποια από αυτά; Τέλος, υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας, ανώτερη από τη Nokia Lumia Camera? Με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα και ακόλουθα ρυθμίσεις, dng κλπ. Oneshot, Nokia Camera και κάποιες άλλες με φίλτρα είναι κατώτερες. Επίσης το CameraPro αν και κάνει θαύματα στο Symbian, ο ίδιος ο εκδότης μου είχε πει ότι για WP δεν λέει πολλά... Ευχαριστώ και συγγνώμη που κουράζω, αλλά πέρασε καιρός και νιώθω σα να έχω άλλο ένα νεκρό λειτουργικό σαν το Symbian και το MeeGo... Ίδια αίσθηση σχεδόν, όταν είχα ξαναπάρει για 2η φορά το Ν950, αν και εκεί δεν λειτουργούσε σχεδόν τίποτα. Τα WP8.1 μου θυμίζουν στην λειτουργικότητα το Symbian και το 808, αν και εκεί έχω ακόμη αρκετές 3rd party εφαρμογές, για ράδιο, καιρό, FB κλπ Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ας ρωτήσω κι εδώ... Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 3 χρόνια, ξανάπιασα συσκευή WP στα χέρια μου και παρά τη νοσταλγία και την χαρά στον τρόπο λειτουργίας, ανακάλυψα ότι έχουν εξαφανιστεί πολλές εφαρμογές... Π.χ. Nokia Refocus, Nokia Trailers, Facebook, Messenger, Youtube (δεν θυμάμαι αν υπήρχε native), Shazam, MixRadio και αρκετές άλλες... Είμαι με την τελευταία έκδοση των 8.1. Πέρα από το ρίσκο της αναβάθμισης στα 10, θα χαθούν κι άλλες εφαρμογές όπως το πακέτο εφαρμογών των HERE Maps, City Lens, Transit κλπ Μιας και χρησιμοποιώ outlook, onedrive κλπ, μου άρεσε τότε ο συγχρονισμός και η ενοποίηση με επαφές και ημερολόγια αλλά και με επαφές facebook, skype κλπ. Πλέον αυτή η ενοποίηση είναι αδύνατη, το facebook δεν το βρίσκω πια... Υπάρχουν λύσεις/3rd party εφαρμογές για κάποια από αυτά; Τέλος, υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας, ανώτερη από τη Nokia Lumia Camera? Με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα και ακόλουθα ρυθμίσεις, dng κλπ. Oneshot, Nokia Camera και κάποιες άλλες με φίλτρα είναι κατώτερες. Επίσης το CameraPro αν και κάνει θαύματα στο Symbian, ο ίδιος ο εκδότης μου είχε πει ότι για WP δεν λέει πολλά... Ευχαριστώ και συγγνώμη που κουράζω, αλλά πέρασε καιρός και νιώθω σα να έχω άλλο ένα νεκρό λειτουργικό σαν το Symbian και το MeeGo... Ίδια αίσθηση σχεδόν, όταν είχα ξαναπάρει για 2η φορά το Ν950, αν και εκεί δεν λειτουργούσε σχεδόν τίποτα. Τα WP8.1 μου θυμίζουν στην λειτουργικότητα το Symbian και το 808, αν και εκεί έχω ακόμη αρκετές 3rd party εφαρμογές, για ράδιο, καιρό, FB κλπ Φίλε καλά το είπες νεκρό. Δυστυχώς στα Windows 8.1 ούτε το skype δεν πρέπει να σου δουλεύει! Σταματήσανε να το υποστηρίζουνε. Για κάμερα και εγώ το CameraPro θα σου έλεγα. Μόνο με αυτό είχα παίξει και θυμάμαι που άναβε θερμοκρασία το κινητό όποτε το χρησιμοποιούσα. Το hub integration που σου έφερνε fb/tweets πλέον κόπηκε. Είναι μονόδρομος το update σε windows 10 αν θες να το λες λειτουργικό το κινητό... Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Φίλε καλά το είπες νεκρό. Δυστυχώς στα Windows 8.1 ούτε το skype δεν πρέπει να σου δουλεύει! Σταματήσανε να το υποστηρίζουνε. Για κάμερα και εγώ το CameraPro θα σου έλεγα. Μόνο με αυτό είχα παίξει και θυμάμαι που άναβε θερμοκρασία το κινητό όποτε το χρησιμοποιούσα. Το hub integration που σου έφερνε fb/tweets πλέον κόπηκε. Είναι μονόδρομος το update σε windows 10 αν θες να το λες λειτουργικό το κινητό... Πράγματι ούτε το skype συνδέεται... Από εφαρμογές χάνονται κάποιες στα 10, π.χ. HERE Maps, City Lens, Transit κλπ, αλλά κυρίως φοβάμαι λόγω του ρίσκου. Παλιά γινόταν με insider. Τώρα μόνο με κάποιο κόλπο που ξεγελιέται για 950. Αλλά μπορεί να γίνει brick η συσκευή, είναι επίφοβο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 @Mivas ποιά wp συσκευή ξανάπιασες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 @Mivas ποιά wp συσκευή ξανάπιασες; Δεδομένης της όλης κατάστασης των Windows Mobile, τη μόνη για την οποία θα ξανάπιανα WP ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Δεδομένης της όλης κατάστασης των Windows Mobile, τη μόνη για την οποία θα ξανάπιανα WP ;) Lumia 1020; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Lumia 1020; 1020 και δεν γίνεται official upgrade σε Windows 10? Μήπως εννοεί την καλύτερη/ομορφότερη συσκευή που έχω και εγώ Lumia 920? Την οποία την έχω πάει σε Windows 10, δεν έχει πάθει brick αλλά σίγουρα δε "γλιστράει" όπως στα 8... @Mivas πάρτο απόφαση, μόνο σαν τηλέφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον. Αν το πας στο 10 ίσως έχεις κανά χρόνο ακόμα να το απολαύσεις σαν smart συσκευή. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 1020 και δεν γίνεται official upgrade σε Windows 10? Μήπως εννοεί την καλύτερη/ομορφότερη συσκευή που έχω και εγώ Lumia 920? Την οποία την έχω πάει σε Windows 10, δεν έχει πάθει brick αλλά σίγουρα δε "γλιστράει" όπως στα 8... @Mivas πάρτο απόφαση, μόνο σαν τηλέφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον. Αν το πας στο 10 ίσως έχεις κανά χρόνο ακόμα να το απολαύσεις σαν smart συσκευή. Γιατί το 920 έχει official upgrade; Το 1020 το είπα επειδή έχει και το 808! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Lumia 1020; Το 1020 το είχα ήδη 3 φορές σε 64άρα έκδοση, αλλά την τελευταία φορά μόνο από νοσταλγία το πήρα και το έδωσα σύντομα... Είχε ήδη αρχίσει να δείχνει την ηλικία του, η κάμερα αργή, η κιτρινίλα δεν έλεγε να φύγει, αρκετές εφαρμογές ήδη είχαν εξαφανιστεί και κράτησα μόνο το 808 από τα δύο 40άρια Nokia... Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναπάρω όσο κι αν αναπολώ τις εποχές που όλα λειτουργούσαν άψογα και η Nokia το εμπλούτιζε με ωραίες εφαρμογές όπως το Νοκια Refocus... Πρόκειται για κάτι άλλο... Ένα απωθημένο, όπως είχα με το N950 και με το LUMIX CM1 ;) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1020 και δεν γίνεται official upgrade σε Windows 10? Μήπως εννοεί την καλύτερη/ομορφότερη συσκευή που έχω και εγώ Lumia 920? Την οποία την έχω πάει σε Windows 10, δεν έχει πάθει brick αλλά σίγουρα δε "γλιστράει" όπως στα 8... @Mivas πάρτο απόφαση, μόνο σαν τηλέφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον. Αν το πας στο 10 ίσως έχεις κανά χρόνο ακόμα να το απολαύσεις σαν smart συσκευή. Συμφωνώ ότι το 920 ήταν πιο όμορφο σαν συσκευή και είχε ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση και καλύτερο ήχο από το 1020. Αλλά κανένα από τα δύο δεν αντέχει τα 10άρια... Είναι βαριά και lagάρουν... Το είχα δοκιμάσει παλιά στο 1020 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Χάχα αινίγματα μας βάζεις συνέχεια. Το Lumia 930 ή 1520.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Χάχα αινίγματα μας βάζεις συνέχεια. Το Lumia 930 ή 1520.... χαχα, nope! Συγκρίσιμο και ίσως πιο δυνατό κι από τα δύο στα σημεία. Χάρη σε κάποια ιδιαίτερα features πάντως ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Είχα περάσει κι εγώ w10 στο 1020 αλλά δεν.... Του έπεσαν βαριά κι επίσης εξαφανιζαν την μπαταρία με το καλαμάκι...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 χαχα, nope! Συγκρίσιμο και ίσως πιο δυνατό κι από τα δύο στα σημεία. Χάρη σε κάποια ιδιαίτερα features πάντως ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του :) Ποιό ηταν μπροστά από την εποχή του με Windows 8.1;;; :confused: Εκτός κι αν δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ποιό ηταν μπροστά από την εποχή του με Windows 8.1;;; :confused: Εκτός κι αν δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα! Βασικά δεν κυκλοφόρησε πουθενά ;) Το ανέπτυξε η Nokia, αλλά ας είναι καλά η M$ που το ακύρωσε... :X Ο Montoya λογικά ξέρει ποιο λέω :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Βασικά δεν κυκλοφόρησε πουθενά ;) Το ανέπτυξε η Nokia, αλλά ας είναι καλά η M$ που το ακύρωσε... :X Ο Montoya λογικά ξέρει ποιο λέω :) Μη μου πεις ότι το πήρες???!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Βασικά δεν κυκλοφόρησε πουθενά ;) Το ανέπτυξε η Nokia, αλλά ας είναι καλά η M$ που το ακύρωσε... :X Ο Montoya λογικά ξέρει ποιο λέω :) Το 1030;;;; ;) Αν είναι αυτό κι εγώ το ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 :) Εδώ με το 808 μου, το πρώτο PureView κι εδώ από μπροστά @Montoya, όπως βλέπεις ακολούθησα την συμβουλή κι εγκατέστησα και την ProShot :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Το βρήκα δηλαδή! Πόσο ιντσών οθόνη έχει; Είναι AMOLED; Πες μας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά! Βλέπω έχει ένα διπλό led μόνο! Θέλουμε να δούμε και φωτογραφίες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 :) Εδώ με το 808 μου, το πρώτο PureView κι εδώ από μπροστά @Montoya, όπως βλέπεις ακολούθησα την συμβουλή κι εγκατέστησα και την ProShot :) Μας έφτιαξες τώρα!!!! Περιμένουμε δείγματα (και στο άλλο νήμα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Το βρήκα δηλαδή! Πόσο ιντσών οθόνη έχει; Είναι AMOLED; Πες μας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά! Βλέπω έχει ένα διπλό led μόνο! Θέλουμε να δούμε και φωτογραφίες! ;) +Montoya Είναι της γενιάς "30", του 2014 επομένως είναι συγκρίσιμο με 930, αλλά και 1520 σε επεξεργαστή. 4πύρηνος στα 2,3gH, 2GB RAM, τα 8.1 τρέχουν σα νεράκι. 32GB ενσωματωμένη και επέκταση (τότε) έως και 128GB (δοκίμασα αυτή που είχα στο 808 και δουλεύει κανονικά). Ενδεχομένως υποστηρίζει και νεότερες π.χ. 200άρες και άνω με την ίδια τεχνολογία. Είναι unlocked, 4G LTE, για οποιοδήποτε δίκτυο. Η οθόνη έχει Gorilla Glass 4, 5,5 ίντσες (το μέτρησα :) ) και από ό,τι διάβασα είναι LCD, αλλά πολύ υψηλής ποιότητας, το μαύρο είναι μαύρο και στην χρήση νομίζεις ότι έχεις AMOLED. Η ποιοτητα κατασκευής είναι από τις καλύτερες που έχω δει, φουλ μέταλλο unibody, εκτός από μια πλαστική λωρίδα κάτω για κεραία. Στιβαρή συσκευή. Μου θύμισε παλιά καλή Nokia, κάτι σαν ένα σύγχρονο Ν8 ίσως στο πολύ καλύτερό του. Δέχεται όλες τις ενημερώσεις των 8.1 κανονικά και μπορεί να κατεβάζει περισσότερες εφαρμογές από το κατάστημα (όσες δεν κατήργησε ακόμη η Microsoft). Ένα βίντεο από το Windows Central έλεγε ότι η κάμερα δεν μπορεί να φτάσει πλήρη ανάλυση, ότι έβγαζε 5άρες ή 8άρες μόνο, αλλά έκαναν λάθος. Προφανώς, ο Reviewer χρησιμοποιούσε μόνο την ενσωματωμένη Nokia Camera που όπως και στο 1020 έβγαζε μόνο 5άρες. Η Lumia Camera βγάζει πλήρη + 5άρες ή dng + 5άρες. Έχω ήδη dng στον υπολογιστή, από πρόχειρες φωτό που τράβηξα στο σπίτι. Το φλας δυστυχώς μετά το 1020 δύσκολα ξαναμπαίνει ξένο... Είναι αρκετά ικανοποιητικό πάντως. Συνολικά βγήκαν 4 γενιές McLaren εμφανισιακά μόνο ίδιες. Η πρώτη ήταν άλλο ένα Lumia. Οι επόμενες 3 γενιές είναι όλες 3D Touch που ήταν και ο πιο σημαντικός λόγος που το ήθελα. Ουσιαστικά λειτουργείς το κινητό σχεδόν εντελώς ανέπαφα. Έχω 2ης γενιάς. Η 3η γενιά απλά είχε και κάποιες εφαρμογές ελέγχου του 3D Touch, διαγνωστικά κυρίως. Η 4η γενιά είχε κάποιες επιπλέον λειτουργίες και αισθητήρες περιμετρικά της συσκευής για σταθεροποίηση προσανατολισμού, αλλά και MixView, όπου τα Tiles ανέπαφα έκαναν split σε υπομενού. Αν έβγαινε στην αγορά θα άλλαζε τα δεδομένα στον τρόπο χρήσης, όλα ανέπαφα και με gestures. Αν καταφέρω κάποια στιγμή θα ήθελα να δω και την τελευταία γενιά με το MixView. Δυστυχώς οι λειτουργίες αφαιρέθηκαν στις επόμενες γενιές, π.χ. 950... Όσο για την κάμερα θέλει λίγη δουλειά για να πάρω το μέγιστο. Πιστεύω ότι η κάμερα του 950 στηρίχθηκε σε αυτήν, αλλά την εξέλιξαν περισσότερο (εννοώ το λογισμικό της). Σαν πρωτότυπο δεν έχει πάρει καμιά αναβάθμιση οπότε οι αλγόριθμοι είναι σε πρώιμο στάδιο (π.χ. το 1020 είχε πάρει πόσες αναβαθμίσεις μέχρι να βελτιωθεί). Θα κάνω κάποιες δοκιμές πάντως και θα δω και τα όρια του αισθητήρα με τα dng :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 +Montoya Είναι της γενιάς "30", του 2014 επομένως είναι συγκρίσιμο με 930, αλλά και 1520 σε επεξεργαστή. 4πύρηνος στα 2,3gH, 2GB RAM, τα 8.1 τρέχουν σα νεράκι. 32GB ενσωματωμένη και επέκταση (τότε) έως και 128GB (δοκίμασα αυτή που είχα στο 808 και δουλεύει κανονικά). Ενδεχομένως υποστηρίζει και νεότερες π.χ. 200άρες και άνω με την ίδια τεχνολογία. Είναι unlocked, 4G LTE, για οποιοδήποτε δίκτυο. Η οθόνη έχει Gorilla Glass 4, 5,5 ίντσες (το μέτρησα :) ) και από ό,τι διάβασα είναι LCD, αλλά πολύ υψηλής ποιότητας, το μαύρο είναι μαύρο και στην χρήση νομίζεις ότι έχεις AMOLED. Η ποιοτητα κατασκευής είναι από τις καλύτερες που έχω δει, φουλ μέταλλο unibody, εκτός από μια πλαστική λωρίδα κάτω για κεραία. Στιβαρή συσκευή. Μου θύμισε παλιά καλή Nokia, κάτι σαν ένα σύγχρονο Ν8 ίσως στο πολύ καλύτερό του. Δέχεται όλες τις ενημερώσεις των 8.1 κανονικά και μπορεί να κατεβάζει περισσότερες εφαρμογές από το κατάστημα (όσες δεν κατήργησε ακόμη η Microsoft). Ένα βίντεο από το Windows Central έλεγε ότι η κάμερα δεν μπορεί να φτάσει πλήρη ανάλυση, ότι έβγαζε 5άρες ή 8άρες μόνο, αλλά έκαναν λάθος. Προφανώς, ο Reviewer χρησιμοποιούσε μόνο την ενσωματωμένη Nokia Camera που όπως και στο 1020 έβγαζε μόνο 5άρες. Η Lumia Camera βγάζει πλήρη + 5άρες ή dng + 5άρες. Έχω ήδη dng στον υπολογιστή, από πρόχειρες φωτό που τράβηξα στο σπίτι. Το φλας δυστυχώς μετά το 1020 δύσκολα ξαναμπαίνει ξένο... Είναι αρκετά ικανοποιητικό πάντως. Συνολικά βγήκαν 4 γενιές McLaren εμφανισιακά μόνο ίδιες. Η πρώτη ήταν άλλο ένα Lumia. Οι επόμενες 3 γενιές είναι όλες 3D Touch που ήταν και ο πιο σημαντικός λόγος που το ήθελα. Ουσιαστικά λειτουργείς το κινητό σχεδόν εντελώς ανέπαφα. Έχω 2ης γενιάς. Η 3η γενιά απλά είχε και κάποιες εφαρμογές ελέγχου του 3D Touch, διαγνωστικά κυρίως. Η 4η γενιά είχε κάποιες επιπλέον λειτουργίες και αισθητήρες περιμετρικά της συσκευής για σταθεροποίηση προσανατολισμού, αλλά και MixView, όπου τα Tiles ανέπαφα έκαναν split σε υπομενού. Αν έβγαινε στην αγορά θα άλλαζε τα δεδομένα στον τρόπο χρήσης, όλα ανέπαφα και με gestures. Αν καταφέρω κάποια στιγμή θα ήθελα να δω και την τελευταία γενιά με το MixView. Δυστυχώς οι λειτουργίες αφαιρέθηκαν στις επόμενες γενιές, π.χ. 950... Όσο για την κάμερα θέλει λίγη δουλειά για να πάρω το μέγιστο. Πιστεύω ότι η κάμερα του 950 στηρίχθηκε σε αυτήν, αλλά την εξέλιξαν περισσότερο (εννοώ το λογισμικό της). Σαν πρωτότυπο δεν έχει πάρει καμιά αναβάθμιση οπότε οι αλγόριθμοι είναι σε πρώιμο στάδιο (π.χ. το 1020 είχε πάρει πόσες αναβαθμίσεις μέχρι να βελτιωθεί). Θα κάνω κάποιες δοκιμές πάντως και θα δω και τα όρια του αισθητήρα με τα dng :) Τόση δουλειά σε μια συσκευή και πάνε και παρουσιάζουν τα 950.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Τόση δουλειά σε μια συσκευή και πάνε και παρουσιάζουν τα 950.... Εϊναι πολύ κρίμα που το ακύρωσαν πραγματικά... Τουλάχιστον αν έβαζαν όλες αυτές τις τεχνολογίες στο 950, θα έλεγα οκ ισως δεν ήταν έτοιμοι ακόμη... Αλλά αυτές οι τεχνολογίες από όσο ξέρω δεν υπάρχουν πουθενά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts