moyro Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) καλημερα παιδια καποια εφαρμογη για να κατεβασο τραγουδια ? Edited November 18, 2015 by alex_gate_7 Αφαίρεση Παράθεσης από προηγούμενο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Musictube πάρα πολύ καλό... Υπάρχουν 2-3 στο store αλλά αυτό είναι το καλύτερο -> https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/musictube/9wzdncrfj4rv Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Music import Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μόλις πριν λίγο ενημερώθηκαν TV Live Greek και ξανά το Skype!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Κάτσε να μαντέψω για το Skype, minimal ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Κάποιος που τα έχει τσεκάρει μπορεί να μου πει τα + και - των: Runtastic Pro, Running Mate και RunMaster Pedometer.... Έχω κατεβάσει την free έκδοση του τελευταίου και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά πριν το αγοράσω θέλω να ξέρω και για τα άλλα.... Εντύπωση μου έκανε στο RunMaster η πολύ μικρή κατανάλωση που είχε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κάτσε να μαντέψω για το Skype, minimal ui Τι να μαντέψεις; Η εφαρμογή αυτή είτε κάνει update είτε όχι, ίδια ειναι!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κάτσε να μαντέψω για το Skype, minimal ui Μα εννοείται... Γι' αυτό δε βλέπω καλά τη Microsoft. Ένας από τους λόγους βασικά... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μα εννοείται... Γι' αυτό δε βλέπω καλά τη Microsoft. Ένας από τους λόγους βασικά... ρε παιδιά το έχουν πεί από αρχές Σεπτέμβρη. Το Skype στα Windows mobile έχει "πεθάνει". Θα κάνει μόνο τα βασικά. Ενσωματώνεται στο λειτουργικό σιγά σιγά. Στα Win 10 παίρνει κάθε μέρα update (στο PC). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 ρε παιδιά το έχουν πεί από αρχές Σεπτέμβρη. Το Skype στα Windows mobile έχει "πεθάνει". Θα κάνει μόνο τα βασικά. Ενσωματώνεται στο λειτουργικό σιγά σιγά. Στα Win 10 παίρνει κάθε μέρα update (στο PC). Ναι, αυτό το ξέρουμε. Από τη στιγμή που κάνει, όμως, μια τέτοια δήλωση, όφειλε (κατά τη δική μου γνώμη) να έχει ήδη έτοιμη την ενσωματωμένη έκδοση με τα sms, πάντα για τα WP8.1/W10M γράφοντας. Εκτός κι αν θέλει να παρατήσει τα smartphones και δε θέλει να το παραδεχτεί ούτε η ίδια... P.S.: Θα έχεις δει, φαντάζομαι την αντίστοιχη εφαρμογή σε Android και BBOS. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κάποιος που τα έχει τσεκάρει μπορεί να μου πει τα + και - των: Runtastic Pro, Running Mate και RunMaster Pedometer.... Έχω κατεβάσει την free έκδοση του τελευταίου και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά πριν το αγοράσω θέλω να ξέρω και για τα άλλα.... Εντύπωση μου έκανε στο RunMaster η πολύ μικρή κατανάλωση που είχε... Γνώμη μου, δοκίμασε το micoach της Adidas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει συγχρονισμό τις σημειώσεις που έχω στο microsoft outlook των office. με το συγχρονισμό που έκανα με το microsoft outlook live, πήρε τις επαφές, τις εργασίες και το ημερολόγιο, τις σημειώσεις δε τις παίρνει. υπάρχει κάποιος τρόπος; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 ρε παιδιά το έχουν πεί από αρχές Σεπτέμβρη. Το Skype στα Windows mobile έχει "πεθάνει". Θα κάνει μόνο τα βασικά. Ενσωματώνεται στο λειτουργικό σιγά σιγά. Στα Win 10 παίρνει κάθε μέρα update (στο PC). Τότε γιατί το ενημερώνουν το Skype στα 8.1 εφόσον δεν αλλάζει τίποτα; Κι αυτό γίνεται απ' τον Ιανουάριο 2015 που πήρα τη συσκευή μου! Για πριν δεν ξέρω τι γινόταν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ναι, αυτό το ξέρουμε. Από τη στιγμή που κάνει, όμως, μια τέτοια δήλωση, όφειλε (κατά τη δική μου γνώμη) να έχει ήδη έτοιμη την ενσωματωμένη έκδοση με τα sms, πάντα για τα WP8.1/W10M γράφοντας. Εκτός κι αν θέλει να παρατήσει τα smartphones και δε θέλει να το παραδεχτεί ούτε η ίδια... P.S.: Θα έχεις δει, φαντάζομαι την αντίστοιχη εφαρμογή σε Android και BBOS. Τότε γιατί το ενημερώνουν το Skype στα 8.1 εφόσον δεν αλλάζει τίποτα; Κι αυτό γίνεται απ' τον Ιανουάριο 2015 που πήρα τη συσκευή μου! Για πριν δεν ξέρω τι γινόταν! Εδω υπάρχουν αντιδράσεις που την ενημερώνουν έστω και λίγο. Φανταστείτε να την παρατούσε. Δεν μπορούσε να αφήσει όσους την χρησιμοποιούν ξεκρέμαστους, έστω και με βασικές λειτουργίες. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Γνώμη μου, δοκίμασε το micoach της Adidas. Πολύ καλή φαίνεται αλλά δεν μου την δείχνει ως μη διαθέσιμη... Μάλλον λόγω της Technical Preview.... Thnx πάντως :) Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει συγχρονισμό τις σημειώσεις που έχω στο microsoft outlook των office. με το συγχρονισμό που έκανα με το microsoft outlook live, πήρε τις επαφές, τις εργασίες και το ημερολόγιο, τις σημειώσεις δε τις παίρνει. υπάρχει κάποιος τρόπος; Όταν λες σημειώσεις του Outlook?? Το OneNote εννοείς? Συγχρονίζει αυτόματα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εδω υπάρχουν αντιδράσεις που την ενημερώνουν έστω και λίγο. Φανταστείτε να την παρατούσε. Δεν μπορούσε να αφήσει όσους την χρησιμοποιούν ξεκρέμαστους, έστω και με βασικές λειτουργίες. Οι αντιδράσεις είναι περισσότερο για την περιγραφή του update. Εδώ και 5 αναβαθμίσεις αναφέρει καινούριο design και δεν υπάρχει ούτε μισή αλλαγή. Εκτός κι αν εννοούν για τα άλλα λειτουργικά... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οι αντιδράσεις είναι περισσότερο για την περιγραφή του update. Εδώ και 5 αναβαθμίσεις αναφέρει καινούριο design και δεν υπάρχει ούτε μισή αλλαγή. Εκτός κι αν εννοούν για τα άλλα λειτουργικά... :lol: χαχαχαχαχα... αυτό δεν μπορώ να σου πω αν ισχύει ή όχι... πάντως δεν το παρακολουθώ πολύ, να πω την αμαρτία μου, αφού με βόλεψε πολύ η ενσωμάτωση, κυρίως με τα μηνύματα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 χαχαχαχαχα... αυτό δεν μπορώ να σου πω αν ισχύει ή όχι... πάντως δεν το παρακολουθώ πολύ, να πω την αμαρτία μου, αφού με βόλεψε πολύ η ενσωμάτωση, κυρίως με τα μηνύματα. Να! Τέτοια γράφετε και με τρώει το χέρι μου να τα βάλω και στο 640, που έχω κύριο. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Δυστυχώς είναι καλύτερο το Skype στο android. Όσο για την ενσωμάτωση, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο γύρο από αυτό. Πιστεύω είναι κάτι που έπρεπε να γίνει. Μια εφαρμογή για δυο λειτουργίες. Δείτε λίγο το hangouts και την λειτουργία του. Με το 640 θα έλεγα να περιμένουν οι κάτοχοι του. Αλώστε θα την πάρουν από τους πρώτους τον άλλο μήνα. Έναν χρόνο είναι έτσι, λίγο ακόμη υπομονή. Edited November 22, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δυστυχώς είναι καλύτερο το Skype στο android. Όσο για την ενσωμάτωση, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο γύρο από αυτό. Πιστεύω είναι κάτι που έπρεπε να γίνει. Μια εφαρμογή για δυο λειτουργίες. Δείτε λίγο το hangouts και την λειτουργία του. Με το 640 θα έλεγα να περιμένουν οι κάτοχοι του. Αλώστε θα την πάρουν από τους πρώτους τον άλλο μήνα. Έναν χρόνο είναι έτσι, λίγο ακόμη υπομονή. Δεν ξέρω πως είναι στο android να σου πω την αλήθεια. Ούτε το hangouts ούτε το skype. Απλά το λέω από την άποψη ότι είναι όλα σε ένα ενσωματωμένα και αφενός δεν καίνε μπαταρία και αφετέρου δεν έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές. Από εκεί και περα νομίζω ότι θα είναι καλύτερο το skype σιγά σιγά. Θα διαχωριστεί όμως. Σε business και το ενσωματωμένο των windows. Εκεί θα με χαλάσει γιατί δεν ξέρω αν θα έχω λειτουργίες όπως share screen στην ενσωματωμένη έκδοση. Όπως και να έχει κρατάω και το desktop στον υπολογιστή, και την κανονική mobile στο κινητό για παν ενδεχόμενο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πάντως το Skype λειτουργεί υποδεέστερα στα WP σε σχέση με των άλλων λειτουργικών Skype! Υποτίθεται ειναι εφαρμογή της Microsoft, και δεν λειτουργεί σωστά στα WP; Ούτε οι Google, Apple δεν κάνουν έτσι στις δικες τους εφαρμογές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δεν ξέρω πως είναι στο android να σου πω την αλήθεια. Ούτε το hangouts ούτε το skype. Απλά το λέω από την άποψη ότι είναι όλα σε ένα ενσωματωμένα και αφενός δεν καίνε μπαταρία και αφετέρου δεν έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές. Από εκεί και περα νομίζω ότι θα είναι καλύτερο το skype σιγά σιγά. Θα διαχωριστεί όμως. Σε business και το ενσωματωμένο των windows. Εκεί θα με χαλάσει γιατί δεν ξέρω αν θα έχω λειτουργίες όπως share screen στην ενσωματωμένη έκδοση. Όπως και να έχει κρατάω και το desktop στον υπολογιστή, και την κανονική mobile στο κινητό για παν ενδεχόμενο. Να σου πω. Χρησιμοποιώ σαν κύριο OS τα WP και "παίζω" με BBOS και Android. Εκεί έχουν και το καινούριο design, που αναφέρει και στη δική μας έκδοση. 2 έχω σαν πιθανά στο μυαλό μου, που μπορεί να συμβαίνουν με τη Microsoft. 1. Ίσως έχουν "χάσει τη μπάλα" με τις αλλαγές που κάνουν και δε μπορούν να συγχρονιστούν. Πράγμα που δε μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται, δεδομένου του μεγέθους της και της εμπειρίας που έχει, από την τόσα χρόνια παρουσία της. 2. Μπορεί να μην τους πολυνοιάζουν πλέον τα WP και τα βγάζουν απλά για να τα βγάζουν και να μη χάσουν την παρουσίαση τους στο κομμάτι των smartphones. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 ........Ίσως έχουν "χάσει τη μπάλα" με τις αλλαγές που κάνουν και δε μπορούν να συγχρονιστούν. Πράγμα που δε μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται, δεδομένου του μεγέθους της και της εμπειρίας που έχει, από την τόσα χρόνια παρουσία της. 2. Μπορεί να μην τους πολυνοιάζουν πλέον τα WP και τα βγάζουν απλά για να τα βγάζουν και να μη χάσουν την παρουσίαση τους στο κομμάτι των smartphones. Δηλαδή δεν τους νοιάζει να έχουν χασούρα σε αυτό το τμήμα οι της Microsoft. Μάλλον τότε έχουν μεγάλες τσέπες να σκορπάνε άκοπα χρήματα και κενές θέσεις να τις γεμίζουν με προσωπικό που στην ουσία δεν τους χρησιμεύουν σε κάτι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δηλαδή δεν τους νοιάζει να έχουν χασούρα σε αυτό το τμήμα οι της Microsoft. Μάλλον τότε έχουν μεγάλες τσέπες να σκορπάνε άκοπα χρήματα και κενές θέσεις να τις γεμίζουν με προσωπικό που στην ουσία δεν τους χρησιμεύουν σε κάτι. Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Τώρα, αν δουν ότι πηγαίνουν καλά τα W10M ίσως δώσουν και το κάτι παραπάνω. Προς τα εκεί είναι και το Continuum. Προσωπικά, αν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν, ένα 950 θα το πάρω, μαζί με τον αντάπτορα. Το Continuum είναι πολύ χρήσιμο και δεν πρέπει το αφήσει ανεκμετάλλευτο η Microsoft. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Όταν λες σημειώσεις του Outlook?? Το OneNote εννοείς? Συγχρονίζει αυτόματα... Σημειώσεις, αρχείο δεδομένων του του Outlook-Microsoft Outlook προσπαθώ όμως δε γίνεται να επισυνάψω εικόνα για να το δείξω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts