alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ο τελευταίος κωδικός θα δοθεί στον shaman, παιδιά τελείωσαν, ευχαριστώ. Μονο ο Pazu να επικοινωνήσει μαζί μου για το πως θα του τον δωσω. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ο τελευταίος κωδικός θα δοθεί στον shaman, παιδιά τελείωσαν, ευχαριστώ. Μονο ο Pazu να επικοινωνήσει μαζί μου για το πως θα του τον δωσω. Αν και δεν πηρα κωδικο(δεν ζητησα αλλωστε) μπραβο σου.ωραιος!Χρειαζεται νομιζω μια επιβραβευση που και που. ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takthetank Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα σας. Ο developer του Prognoza εχει ενθουσιαστεί με την αποδοχή της εφαρμογής και τα καλά σχόλια στο ελληνικό Store και μου έδωσε εννιά κωδικούς για να ξεκλειδώσετε την trial έκδοση δωρεάν. Για να βάλετε τον κωδικό, κατεβάζετε την δοκιμαστική έκδοση, πηγαίνετε Πληροφορίες - State με swype δεξια και βάζετε τον κωδικό στο κενό πλαίσιο. Μετά πατάτε το redeem και έχετε την πλήρη έκδοση. Για να είμαι δίκαιος με όλους, οι εννιά πρώτοι που θα απαντήσουν στο τοπικ αυτό και θα ζητήσουν κωδικό θα τον πάρουν με PM. Φίλε Alkis ενδιαφέρομαι κ εγώ για κωδικό του Prognoza! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Παιδιά, οι κωδικοί τελείωσαν, ωστόσο ο dev μου έστειλε email για μια ακόμα προσφορά. Αν σας αρέσει η εφαρμογή και κάνετε θετική αξιολόγηση με 5 αστέρια στο Store, βάλτε το hashtag #prognozagreek στην κριτική. Ισχύει για τη δοκιμαστικη΄έκδοση, δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ο developer για να σας στείλει κωδικό. Αν δεν επιτρέπεται από τους Όρους Χρήσης αυτό το μήνυμα μπορείτε να το διαγράψετε. Εγώ όφειλα να το μεταφέρω στα παιδιά, γιατί είναι πολύ καλή προσφορά. ΥΓ. Ευχαριστώ venoos! Edited October 13, 2014 by alkis Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά, οι κωδικοί τελείωσαν, ωστόσο ο dev μου έστειλε email για μια ακόμα προσφορά. Αν σας αρέσει η εφαρμογή και κάνετε θετική αξιολόγηση με 5 αστέρια στο Store, βάλτε το hashtag #prognozagreek στην κριτική. Ισχύει για τη δοκιμαστικη΄έκδοση, δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ο developer για να σας στείλει κωδικό. Αν δεν επιτρέπεται από τους Όρους Χρήσης αυτό το μήνυμα μπορείτε να το διαγράψετε. Εγώ όφειλα να το μεταφέρω στα παιδιά, γιατί είναι πολύ καλή προσφορά. ΥΓ. Ευχαριστώ venoos! Και γω δε σε πρόλαβα καθώς το Σ/Κ είναι περίοδος χαλάρωσης, ωστόσο εύγε! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υπαρχει εφαρμογη για να κατεβαζουμε τα αρχεια μας απο το OneDrive; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά ποιά εφαρμογή είναι η καλύτερη για να δω ταινία στο κινητό? και να παίζει σωστά τους υπότιτλους. Αν υπάρχει δωρεάν ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 MoliPlayer Pro... Δεν είναι δωρεάν αλλά αξίζει και το τελευταίο ευρώ :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υπαρχει εφαρμογη για να κατεβαζουμε τα αρχεια μας απο το OneDrive; Tο Onedrive app :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ποιά εφαρμογή είναι η καλύτερη για να δω ταινία στο κινητό? και να παίζει σωστά τους υπότιτλους. Αν υπάρχει δωρεάν ακόμα καλύτερα. To moliplayer pro όπως αναφέρθηκε.. Η εφαρμογή video (xbox video) πλέον υποστηρίζει υπότιτλους (.srt) και ελληνικούς με unicode/utf-8 κωδικοποίηση. Δεν παίζει όμως .mkv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εξαιρετικο το prognoza μεχρι στιγμης! Ομορφο UI, ειδοποιησεις για καιρικα φαινομενα και δυνατοτητα να βαλεις δικη σου φωτο με το widget του καιρου στην lock screen! Ευχαριστω φιλε @alkis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά, οι κωδικοί τελείωσαν, ωστόσο ο dev μου έστειλε email για μια ακόμα προσφορά. Αν σας αρέσει η εφαρμογή και κάνετε θετική αξιολόγηση με 5 αστέρια στο Store, βάλτε το hashtag #prognozagreek στην κριτική. Ισχύει για τη δοκιμαστικη΄έκδοση, δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ο developer για να σας στείλει κωδικό. Αν δεν επιτρέπεται από τους Όρους Χρήσης αυτό το μήνυμα μπορείτε να το διαγράψετε. Εγώ όφειλα να το μεταφέρω στα παιδιά, γιατί είναι πολύ καλή προσφορά. ΥΓ. Ευχαριστώ venoos! Ένα μπράβο και από μένα. Και σε σένα αλλα και στον dev. Κωδικό δεν χρειάζομαι μιας και την είχα κατεβάσει όταν την πρόσφερε δωρεάν. Όμως δεν την χρησιμοποιώ. Έχω την Bing weather. Ποια ειναι καλύτερη στις προγνώσεις? Δεν είμαι φαν του καιρού ούτε με ενδιαφέρουν τα φρου-φρου. Θέλω μια φορά τον μήνα που θα κοιτάξω τις προβλέψεις να πέσει μέσα (όσο ειναι εφικτό βέβαια). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Montoya, εγω δεν χρησιμοποιω τον Καιρό της Microsoft γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο αξιόπιστο, ειδικά όσον αφορά τις προγνώσεις των επομένων ωρών, που με καίνε, γιατί κυκλοφορώ πολύ με μηχανή. Δεν θα σου πω ότι το Prognoza είναι υπερακριβές, πάντως είναι για μένα πιο ακριβές από τον Καιρό. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ευχαριστούμε για το prognoza :) Μου αρέσει το metro θέμα εφαρμογής, το διάφανο live tile φυσικά, γενικά είναι μια απλή και ωραία εφαρμογή καιρού. Θα ήθελα μόνο εικόνα από δορυφόρο, όπως δίνει πχ το site sat24, σε ir και ορατό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οκ alki, θα δοκιμάσω. Μιας και δεν τσεκάρω συχνά τον καιρό (πάντα κουρσατος.....χαχα) κάνε ένα τεστ χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τις δυο. Παλιότερα που το είχα κάνει με διαφορες εφαρμογές είχε επικρατήσει ο καιρός.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Montoya, εγω δεν χρησιμοποιω τον Καιρό της Microsoft γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο αξιόπιστο, ειδικά όσον αφορά τις προγνώσεις των επομένων ωρών, που με καίνε, γιατί κυκλοφορώ πολύ με μηχανή. Δεν θα σου πω ότι το Prognoza είναι υπερακριβές, πάντως είναι για μένα πιο ακριβές από τον Καιρό. Προσπαθώ να την εγκαταστήσω αλλα μου βγάζει πρόβλημα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 H δοκιμή ήδη γίνεται. Το Prognoza μου δείχνει βροχή για Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ ο Καιρός λιακάδα και ζέστη. Θα δούμε σε λίγες μέρες ποιο έπεσε μέσα. Πάντως στις τωρινές συνθήκες, το Prognoza δειχνει αραιή συννεφιά στην περιοχή μου (που είναι σωστό) ενώ ο Καιρός δείχνει λιακάδα (καμία σχέση) Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 H δοκιμή ήδη γίνεται. Το Prognoza μου δείχνει βροχή για Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ ο Καιρός λιακάδα και ζέστη. Θα δούμε σε λίγες μέρες ποιο έπεσε μέσα. Πάντως στις τωρινές συνθήκες, το Prognoza δειχνει αραιή συννεφιά στην περιοχή μου (που είναι σωστό) ενώ ο Καιρός δείχνει λιακάδα (καμία σχέση) Υποθέτω πως τρίτη, τεταρτη σου βγάζουν το ίδιο οπότε θα περιμένουμε την πέμπτη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με όλη σας την κουβέντα, θα δοκιμάσω την Prognoza κι εγώ. "Κακές παρέες".. :P @montoya_42, συνέχεια κουρσάτος και δεν τσεκάρεις τον καιρό; Πώς θα πετύχεις πρωτιά; :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Οποιος θελει promo code για το prognoza να γραψει εδω απο κατω. @matzos: Θελω promo :) 1 εχω (μου τον εστειλε επειδη αξιολογησα) και ο πρωτος που θα γραψει θα τον παρει με p.m (αρκει να εχει χωρο να δεχτει μηνυμα). Μη στελνετε αδικα π.μ. Γι αυτο το εβαλα να γραφτει εδω ωστε να ξερει ο επομενος ενδιαφερομενος οτι δε θα υπαρχει αλλος κωδικος. Edited October 13, 2014 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 @montoya_42, συνέχεια κουρσάτος και δεν τσεκάρεις τον καιρό; Πώς θα πετύχεις πρωτιά; :P Κατάφερες να την εγκαταστήσεις???? ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιος θελει promo code για το prognoza να γραψει εδω απο κατω. @matzos: Θελω promo :) 1 εχω (μου τον εστειλε επειδη αξιολογησα) και ο πρωτος που θα γραψει θα τον παρει με p.m (αρκει να εχει χωρο να δεχτει μηνυμα). Μη στελνετε αδικα π.μ. Γι αυτο το εβαλα να γραφτει εδω ωστε να ξερει ο επομενος ενδιαφερομενος οτι δε θα υπαρχει αλλος κωδικος. @matzos: Θελω promo Είμαι ο επόμενος? Ίσως την χρειαστώ... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Επειδή είμαι από το q10, πόσο έχει η Prognoza; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εσταλη στον Montoya_42 Καλοδουλευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εσταλη στον Montoya_42 Καλοδουλευτο Ευχαριστώ φίλε...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Πάντως και εγώ όταν είχα το 520 και δοκίμασα πολλές εφαρμογές στην prognoza κατεληξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Tο Onedrive app To moliplayer pro όπως αναφέρθηκε.. Η εφαρμογή video (xbox video) πλέον υποστηρίζει υπότιτλους (.srt) και ελληνικούς με unicode/utf-8 κωδικοποίηση. Δεν παίζει όμως .mkv Αναμφισβήτητα πολύ καλές και οι δύο. Και για τα 2 ταυτόχρονα: Best File Manager Όσον αφορά τους υπότιτλους δε χρειάζεται να είναι σε unicode/utf κωδικοποίηση. Υποστηρίζεται full screen στον player, mkv (χωρίς ac3 προς το παρόν) Όσον αφορά τη διαχείριση στο OneDrive υποστηρίζεται επιπλέον κατέβασμα ανέβασμα φακέλων, λειτουργία που δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή OneDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/memlocation/790a7402-bcac-4154-b389-44dcaee7101f MemLocation MemLocation is App of The Day on myAppFree, don't miss your daily deals http://get.myappfree.it MemLocation could you remind based on your Location. Now MemLocation could be directly started from Cortana via Voice Command. As an example you could: * Remind you when you get to the store to buy something * Remind you to congratulate a buddy when you visit him * Remind you to turn off your phone in the opera * And so on. You could be reminded via: * Toast/Reminder Notfification * Update your Tile for a "silent" notification * Send an E-Mail with predefined text (-> You must have a internet connection for this feature) # Added a setting to disable Location services access # Fixed two navigation bugs # Added Cortana integration: * You could now directly add places and reminders directly from Cortana Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts