Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν τα αγγλικά σου είναι πολύ μέτρια, τι να την κάνεις την Cortana?

Αν έρθει ποτέ στα ελληνικά, θα διορθωθεί το προβλημά σου... Δυσκολάκι όμως.

:rtfm:

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

MIXOStsi said:
Αν τα αγγλικά σου είναι πολύ μέτρια, τι να την κάνεις την Cortana?

Αν έρθει ποτέ στα ελληνικά, θα διορθωθεί το προβλημά σου... Δυσκολάκι όμως.

Εννοώ ότι τα βασικά τα ξέρω και μπορώ να επικοινωνήσω με την Cortana, αλλά με δυσκολεύουν λίγο. Νιώθω πιο άνετα με τα Ελληνικά. Όποτε έρθει το Google Now, η Siri και η BlackBerry Assistant στην Ελλάδα, θα έρθει και η Cortana :lol:

Ώρες ώρες η Cortana τραβάει πεισματικά κάτι κολήματα

και αφού ψάχνει-ψάχνει που της λες κάτι

στο τέλος σου πετάει μηνύματα του στυλ "δε μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ τώρα", "δεν κατάλαβα" (κι ας φαίνεται στο πεδίο ότι μια χαρά έπιασε τις λέξεις πριν αρχίσει το ψάξιμο),

ή σου βγάζει άλλα αντ' άλλα πχ αναζήτηση αντί για εκτέλεση εντολής, άνοιγμα άσχετης εφαρμογής

κλπ κλπ.

Και μπορεί να τύχει την αμέσως επόμενη στιγμή ή μετά από επανεκκίνηση να έρχεται στα ίσα της πάλι.

Και σε άλλες στιγμές στις ίδιες φράσεις ακριβώς, η Cortana αποκρίνεται διαφορετικά.

Μέχρι και οι τυπικές φωνητικές εντολές είναι πιο αξιόπιστες μερικές φορές.

Θέμα φωνητικής αναγνώρισης δεν τίθεται όταν πχ το βλέπεις στο πεδίο που υπάρχει πως μια χαρά αποτύπωσε ό,τι είπες. Στην εκτέλεση πάσχουμε.

Γενικά πιστεύω ότι την πειράζει η ντεακαπάζ.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

mobiuser said:
Ώρες ώρες η Cortana τραβάει πεισματικά κάτι κολήματα

και αφού ψάχνει-ψάχνει που της λες κάτι

στο τέλος σου πετάει μηνύματα του στυλ "δε μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ τώρα", "δεν κατάλαβα" (κι ας φαίνεται στο πεδίο ότι μια χαρά έπιασε τις λέξεις πριν αρχίσει το ψάξιμο),

ή σου βγάζει άλλα αντ' άλλα πχ αναζήτηση αντί για εκτέλεση εντολής, άνοιγμα άσχετης εφαρμογής

κλπ κλπ.

Και μπορεί να τύχει την αμέσως επόμενη στιγμή ή μετά από επανεκκίνηση να έρχεται στα ίσα της πάλι.

Και σε άλλες στιγμές στις ίδιες φράσεις ακριβώς, η Cortana αποκρίνεται διαφορετικά.

Μέχρι και οι τυπικές φωνητικές εντολές είναι πιο αξιόπιστες μερικές φορές.

Θέμα φωνητικής αναγνώρισης δεν τίθεται όταν πχ το βλέπεις στο πεδίο που υπάρχει πως μια χαρά αποτύπωσε ό,τι είπες. Στην εκτέλεση πάσχουμε.

Γενικά πιστεύω ότι την πειράζει η ντεακαπάζ.

Και μερικές φορές μου λέει: Δες το σαν έναν ευγενικό τρόπο να αποφύγω την ερώτησή σου. Αυτό το κάνει κυρίως εκεί που τη ρωτάω κάτι για τη ΝΟΚΙΑ.

Ή όταν την ρωτάς κάτι σεξουαλικό φαντάζομαι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

al3x1k0 said:
Ή όταν την ρωτάς κάτι σεξουαλικό φαντάζομαι.

Όχι, εκεί απαντάει:lol: Επίσης, της έκανα πρόταση γάμου και δέχτηκε:lol:

Χρησιμποιώ αρκετά το chat του gmail και σαν υποκατάστατο είχα βρει το Gchat, από το οποίο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σήμερα θυμήθηκα κι είπα να ψάξω αν υπάρχει το ΙΜ+...

Και υπάρχει κι πάει μια χαρά (είναι μπαταριοφάγος πάντως). Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά για gmail μέχρι στιγμής είναι άψογο.

Alex_tz said:
Όχι, εκεί απαντάει:lol: Επίσης, της έκανα πρόταση γάμου και δέχτηκε:lol:

:lol::lol: Το θέλω ηχογραφημένο αυτό.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

al3x1k0 said:
:lol::lol: Το θέλω ηχογραφημένο αυτό.

Και τη δεύτερη φορά μου είπε ότι θα χρειαστούμε ένα σχέδιο στη ζωή μας :lol:

Έχω πεθάνει στο γέλιο. Κάνε ένα βίντεο και βάλτο στο YouTube. Προβλέπω χαμό.

καλημερα σας.μετα απο μια εμπειρια που ειχα με windows 7.5 με το HTC TROPHY εδωσα μια ακομα ευκαιρια στα windows με ενα nokia 630.

η απορια μου ειναι η εξης?

υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να σου δειχνει ποσες ωρες ειναι αναμενη η οθονη το wi-fi κτλ?

μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι.συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα δεν βρηκα κατι........

το μεγαλυτερο μου προβλημα με τα windows ειναι το mail.το εταιρικο μου ειναι μεσω outllook web access με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω εφαρμογη.υπαρχει μια στο store αλλα δεν δουλευει σωστα ενω και στο android υπηρχαν μολις 2 οι οποιες ομως δουλευανε αψογα.εχει κανεις καμια ιδεα ή καποιο αλλο προγραμμα υποψιν?μεσω του browser μπαινω κανονικα αλλα δεν ειναι βολικο ουτε περνω τις ενημερωσεις...

Ευχαριστω προκαταβολικα

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

al3x1k0 said:
Έχω πεθάνει στο γέλιο. Κάνε ένα βίντεο και βάλτο στο YouTube. Προβλέπω χαμό.

Αλήθεια λέει... Στην αρχή που τη ρώταγα αν με αγαπά μου έλεγε ότι θα χρειαστεί κάποια updates για να μου απαντήσει σε αυτή την ερώτηση... Γενικά όταν την είχα κατεβάσει (στο αρχικό της στάδιο τότε) απάνταγε σχεδόν σε όλες τις μλκιες που έλεγα....

octaniavt said:
καλημερα σας.μετα απο μια εμπειρια που ειχα με windows 7.5 με το HTC TROPHY εδωσα μια ακομα ευκαιρια στα windows με ενα nokia 630.

η απορια μου ειναι η εξης?

υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να σου δειχνει ποσες ωρες ειναι αναμενη η οθονη το wi-fi κτλ?

μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι.συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα δεν βρηκα κατι........

το μεγαλυτερο μου προβλημα με τα windows ειναι το mail.το εταιρικο μου ειναι μεσω outllook web access με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω εφαρμογη.υπαρχει μια στο store αλλα δεν δουλευει σωστα ενω και στο android υπηρχαν μολις 2 οι οποιες ομως δουλευανε αψογα.εχει κανεις καμια ιδεα ή καποιο αλλο προγραμμα υποψιν?μεσω του browser μπαινω κανονικα αλλα δεν ειναι βολικο ουτε περνω τις ενημερωσεις...

Ευχαριστω προκαταβολικα

Υπάρχουν προγράμματα για παρακολούθηση της μπαταρίας και της χρήσης αλλά πολλές τέτοιες εφαρμογές προκα΄λούσαν drain της μπαταρίας (όχι όλες)... Για ώρες οθόνης δεν έχω ακούσει αν έδειχνε κανένα...

Με το μέιλ σου δεν ξέρω τι παίζει... Από τον mail client δεν γίνεται?

Powerd by OnePlus 7 Pro

octaniavt said:

Ευχαριστω προκαταβολικα

Γιατί δε στήνεις κανονικά το mail σου με pop3 ή imap και θες να το βλέπεις από ΟWA;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλησπέρα.ξερω δεν πρέπει να το πω σε αυτο το θέμα αλλα το κάνω μπας και το διαβάσει κάποιος που γνωρίζει και κάνει κάτι γιαυτο.πότε επιτέλους θα φτιάξει κάποιος την εφαρμογή της χρυσής ευκαιρίας;;;;δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο χρήσιμη εφαρμογή από αυτή και είναι κρίμα να μην υπάρχει στα WP!αν ήξερα θα το έκανα εγώ αλλά δυστυχώς δεν το κατέχω.

pazu said:
Καλησπέρα.ξερω δεν πρέπει να το πω σε αυτο το θέμα αλλα το κάνω μπας και το διαβάσει κάποιος που γνωρίζει και κάνει κάτι γιαυτο.πότε επιτέλους θα φτιάξει κάποιος την εφαρμογή της χρυσής ευκαιρίας;;;;δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο χρήσιμη εφαρμογή από αυτή και είναι κρίμα να μην υπάρχει στα WP!αν ήξερα θα το έκανα εγώ αλλά δυστυχώς δεν το κατέχω.

μπορείς να τους στείλεις mail και να τους το ζητήσεις ή στο facebook τους πχ ώστε να δούνε ότι υπάρχει ζήτηση για την εφαρμογή

εδώ μέσα σίγουρα δεν έχει νόημα

Καλησπέρα σε όλους,

Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την εφαρμογή μου.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF/d98eead5-4176-47d4-9109-947dcc3fde71

PantelisAr said:
Καλησπέρα σε όλους,

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF/d98eead5-4176-47d4-9109-947dcc3fde71

Αν κανεις και μια αντιστοιχη για Κυπρο θα ειναι σουπερ

Κατεβάστε την εφαρμογή Moli player και φορτωστε στην κάρτα μνήμης στα video την ταινία μαζί με το αρχείο str που θα έχει φυσικά το ίδιο όνομα με την ταινία ... Παίζει άψογα στο Lumia 625 , αρκεί στις ρυθμίσεις να επιλέξετε ελληνικούς υποτιτλους !
Lumia fan

PantelisAr said:
Καλησπέρα σε όλους,

Το πιο ωραίο είναι ότι ταιριάζει με τη σχεδιαστική γλώσσα του Metro/Modern UI. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, μπράβο:)

nikolas1313 said:
Αν κανεις και μια αντιστοιχη για Κυπρο θα ειναι σουπερ

Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες και θα τα ενσωματώσω σε αυτή!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Alex_tz said:
Το πιο ωραίο είναι ότι ταιριάζει με τη σχεδιαστική γλώσσα του Metro/Modern UI. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, μπράβο:)

Να σαι καλά φίλε μου,

Στο μεταξύ κατεβάστε τη να την δοκιμάσετε, έχει και trial έκδοση, δεν είναι απαραίτητη η αγορά.

Παίδες μπορείτε να πρότεινε ειτε δωρεάν ειτε επι πληρωμή τον πληρέστερο η καλύτερο music player με τα περισσότερα χαρακτηριστικα,οπως επίσης αντιστοιχα ενα weather app ο οποίος όμως οταν ορίζω να κάνει μια ανανέωση μια οποιαδήποτε χρονική στιγμη πχ μισή ώρα η κάθε μια ώρα να την κάνει αυτόματα ειτε είμαι με δίκτυα κινητής ειτε wifi,οπως επίσης κάθε φορά που γίνεται ανανέωση να μου δείχνει την πραγματική τοποθεσία που βρίσκομαι κάθε φορά.

Έχω απο παλιά τον amazing weather hd ο οποίος ειναι για κλοτσιες και δεν κάνει τίποτα απο τα παραπάνω.:ninja:

Υπάρχει τέτοια εφαρμογή η υπάρχει κάποιο limitation απο άποψη λειτουργικου και δεν παρέχει τέτοια χαρακτηριστικα καμία εφαρμογή.

Επίσης το bing που το έχω ορίσει στη lock screen για ανανέωση φωτογραφιών κάθε πόση ώρα κάνει την ανανέωση με καινούργια κάθε φορά.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

PantelisAr said:
Καλησπέρα σε όλους,

Συγχαρητήρια για την εφαρμογή σου.

Μπορείς να ανοίξεις θέμα εδώ:

Ελληνικές εφαρμογές Windows Phone

alextrela said:
Παίδες μπορείτε να πρότεινε ειτε δωρεάν ειτε επι πληρωμή τον πληρέστερο η καλύτερο music player με τα περισσότερα χαρακτηριστικα,οπως επίσης αντιστοιχα ενα weather app ο οποίος όμως οταν ορίζω να κάνει μια ανανέωση μια οποιαδήποτε χρονική στιγμη πχ μισή ώρα η κάθε μια ώρα να την κάνει αυτόματα ειτε είμαι με δίκτυα κινητής ειτε wifi,οπως επίσης κάθε φορά που γίνεται ανανέωση να μου δείχνει την πραγματική τοποθεσία που βρίσκομαι κάθε φορά.

Έχω απο παλιά τον amazing weather hd ο οποίος ειναι για κλοτσιες και δεν κάνει τίποτα απο τα παραπάνω.:ninja:

Υπάρχει τέτοια εφαρμογή η υπάρχει κάποιο limitation απο άποψη λειτουργικου και δεν παρέχει τέτοια χαρακτηριστικα καμία εφαρμογή.

Επίσης το bing που το έχω ορίσει στη lock screen για ανανέωση φωτογραφιών κάθε πόση ώρα κάνει την ανανέωση με καινούργια κάθε φορά.

Αυτό για το Amazing weather hd το είπες μάλλον για πλάκα έτσι; Έχει την πληρέστερη παραμετροποίηση και τις περισσότερες πληροφορίες από όλα τα αντίστοιχα προγράμματα πιστεύω. Και φυσικά κάνει αυτά τα πολύ απλά που ανέφερες. Μιλάμε πάντα για την πλήρη αγορασμένη έκδοση.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Αλεξ το Amazing weather hd είναι όλα τα λεφτά... Δοκίμασα τα καλύτερα πριν... Αλλά δεν υπάρχει τόσο καλή εφαρμογή με τέτοιες δυνατότητες παραμετροποίησης...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Updates

• Οικονομία Μπαταρίας
  • WPCentral
  • #1 ToolKit

Επίσης πολύ καλή εφαρμογή με live tile να σας ενημερώνει για το πότε το κινητό σας θα πάρει τη τη Cyan ΕΔΩ

Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπαρχη εφαρμογή που να λεω ότι με ενδιαφέρουν οι τάδε εφαρμογές και όταν θα είναι δωρεάν να με ειδοποιειση;;; Edited by the_shaman