Zaxos7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μόλις παρατήρησα ότι και η Μουσική και το Βίντεο έγιναν update χωρίς να αλλάξω χώρα και γλώσσα απτις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μικρή αναβάθμιση για το twitter. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μόλις παρατήρησα ότι και η Μουσική και το Βίντεο έγιναν update χωρίς να αλλάξω χώρα και γλώσσα απτις ρυθμίσεις. Μα δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Τα updates είναι global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μα δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Τα updates είναι global. Μέχρι τώρα για να περάσεις τα update την μουσικης (στα 8.1) έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μέχρι τώρα για να περάσεις τα update την μουσικης (στα 8.1) έπρεπε. Τι να σου πω, δεν χρειάστηκε να αλλάξω region ποτέ στα 8.1. Απλά τσέκαρα για updates και τα πέρναγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μέχρι τώρα για να περάσεις τα update την μουσικης (στα 8.1) έπρεπε. Άλλο το Xbox Music και άλλο το Mixradio.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Long awaited Lock screen app for Windows Phone 8.1 almost ready for public beta... Αυτο ειναι παρά πολυ ενδιαφέρον. Αν αλλάξουμε το region σε Αγγλία δεν θα μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε λογικά οταν βγει; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Λογικά κι έτσι όπως είμαστε για να χουμε την Cortana μπορεί να είμαστε οκ... Θα δείξει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Θα ήταν ωραία να είχαμε την Cortana χωρίς να αλλάξουμε γλώσσα αλλάζοντας μόνο το region. Έχει πολύ πλάκα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γιατί το region τι σ' ενοχλεί? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γιατί το region τι σ' ενοχλεί? Είπα αλλάζοντας μόνο το region. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Α, λάθος μου. Τότε, η γλώσσα τι σ' ενοχλεί? :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Α, λάθος μου. Τότε, η γλώσσα τι σ' ενοχλεί? :lol: Δεν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στα Αγγλικά, τα μισά δε θα τα καταλαβαίνω, τα Αγγλικά μου είναι πολύ μέτρια. Με ενοχλεί και οπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αν τα αγγλικά σου είναι πολύ μέτρια, τι να την κάνεις την Cortana? Αν έρθει ποτέ στα ελληνικά, θα διορθωθεί το προβλημά σου... Δυσκολάκι όμως. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αν τα αγγλικά σου είναι πολύ μέτρια, τι να την κάνεις την Cortana? Αν έρθει ποτέ στα ελληνικά, θα διορθωθεί το προβλημά σου... Δυσκολάκι όμως. Εννοώ ότι τα βασικά τα ξέρω και μπορώ να επικοινωνήσω με την Cortana, αλλά με δυσκολεύουν λίγο. Νιώθω πιο άνετα με τα Ελληνικά. Όποτε έρθει το Google Now, η Siri και η BlackBerry Assistant στην Ελλάδα, θα έρθει και η Cortana :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ώρες ώρες η Cortana τραβάει πεισματικά κάτι κολήματα και αφού ψάχνει-ψάχνει που της λες κάτι στο τέλος σου πετάει μηνύματα του στυλ "δε μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ τώρα", "δεν κατάλαβα" (κι ας φαίνεται στο πεδίο ότι μια χαρά έπιασε τις λέξεις πριν αρχίσει το ψάξιμο), ή σου βγάζει άλλα αντ' άλλα πχ αναζήτηση αντί για εκτέλεση εντολής, άνοιγμα άσχετης εφαρμογής κλπ κλπ. Και μπορεί να τύχει την αμέσως επόμενη στιγμή ή μετά από επανεκκίνηση να έρχεται στα ίσα της πάλι. Και σε άλλες στιγμές στις ίδιες φράσεις ακριβώς, η Cortana αποκρίνεται διαφορετικά. Μέχρι και οι τυπικές φωνητικές εντολές είναι πιο αξιόπιστες μερικές φορές. Θέμα φωνητικής αναγνώρισης δεν τίθεται όταν πχ το βλέπεις στο πεδίο που υπάρχει πως μια χαρά αποτύπωσε ό,τι είπες. Στην εκτέλεση πάσχουμε. Γενικά πιστεύω ότι την πειράζει η ντεακαπάζ. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ώρες ώρες η Cortana τραβάει πεισματικά κάτι κολήματα και αφού ψάχνει-ψάχνει που της λες κάτι στο τέλος σου πετάει μηνύματα του στυλ "δε μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ τώρα", "δεν κατάλαβα" (κι ας φαίνεται στο πεδίο ότι μια χαρά έπιασε τις λέξεις πριν αρχίσει το ψάξιμο), ή σου βγάζει άλλα αντ' άλλα πχ αναζήτηση αντί για εκτέλεση εντολής, άνοιγμα άσχετης εφαρμογής κλπ κλπ. Και μπορεί να τύχει την αμέσως επόμενη στιγμή ή μετά από επανεκκίνηση να έρχεται στα ίσα της πάλι. Και σε άλλες στιγμές στις ίδιες φράσεις ακριβώς, η Cortana αποκρίνεται διαφορετικά. Μέχρι και οι τυπικές φωνητικές εντολές είναι πιο αξιόπιστες μερικές φορές. Θέμα φωνητικής αναγνώρισης δεν τίθεται όταν πχ το βλέπεις στο πεδίο που υπάρχει πως μια χαρά αποτύπωσε ό,τι είπες. Στην εκτέλεση πάσχουμε. Γενικά πιστεύω ότι την πειράζει η ντεακαπάζ. Και μερικές φορές μου λέει: Δες το σαν έναν ευγενικό τρόπο να αποφύγω την ερώτησή σου. Αυτό το κάνει κυρίως εκεί που τη ρωτάω κάτι για τη ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ή όταν την ρωτάς κάτι σεξουαλικό φαντάζομαι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ή όταν την ρωτάς κάτι σεξουαλικό φαντάζομαι. Όχι, εκεί απαντάει:lol: Επίσης, της έκανα πρόταση γάμου και δέχτηκε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Χρησιμποιώ αρκετά το chat του gmail και σαν υποκατάστατο είχα βρει το Gchat, από το οποίο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σήμερα θυμήθηκα κι είπα να ψάξω αν υπάρχει το ΙΜ+... Και υπάρχει κι πάει μια χαρά (είναι μπαταριοφάγος πάντως). Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά για gmail μέχρι στιγμής είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Όχι, εκεί απαντάει:lol: Επίσης, της έκανα πρόταση γάμου και δέχτηκε:lol: :lol::lol: Το θέλω ηχογραφημένο αυτό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 :lol::lol: Το θέλω ηχογραφημένο αυτό. Και τη δεύτερη φορά μου είπε ότι θα χρειαστούμε ένα σχέδιο στη ζωή μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έχω πεθάνει στο γέλιο. Κάνε ένα βίντεο και βάλτο στο YouTube. Προβλέπω χαμό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaniavt Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλημερα σας.μετα απο μια εμπειρια που ειχα με windows 7.5 με το HTC TROPHY εδωσα μια ακομα ευκαιρια στα windows με ενα nokia 630. η απορια μου ειναι η εξης? υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να σου δειχνει ποσες ωρες ειναι αναμενη η οθονη το wi-fi κτλ? μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι.συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα δεν βρηκα κατι........ το μεγαλυτερο μου προβλημα με τα windows ειναι το mail.το εταιρικο μου ειναι μεσω outllook web access με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω εφαρμογη.υπαρχει μια στο store αλλα δεν δουλευει σωστα ενω και στο android υπηρχαν μολις 2 οι οποιες ομως δουλευανε αψογα.εχει κανεις καμια ιδεα ή καποιο αλλο προγραμμα υποψιν?μεσω του browser μπαινω κανονικα αλλα δεν ειναι βολικο ουτε περνω τις ενημερωσεις... Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση My collection Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770 Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έχω πεθάνει στο γέλιο. Κάνε ένα βίντεο και βάλτο στο YouTube. Προβλέπω χαμό. Αλήθεια λέει... Στην αρχή που τη ρώταγα αν με αγαπά μου έλεγε ότι θα χρειαστεί κάποια updates για να μου απαντήσει σε αυτή την ερώτηση... Γενικά όταν την είχα κατεβάσει (στο αρχικό της στάδιο τότε) απάνταγε σχεδόν σε όλες τις μλκιες που έλεγα.... καλημερα σας.μετα απο μια εμπειρια που ειχα με windows 7.5 με το HTC TROPHY εδωσα μια ακομα ευκαιρια στα windows με ενα nokia 630. η απορια μου ειναι η εξης? υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να σου δειχνει ποσες ωρες ειναι αναμενη η οθονη το wi-fi κτλ? μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι.συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα δεν βρηκα κατι........ το μεγαλυτερο μου προβλημα με τα windows ειναι το mail.το εταιρικο μου ειναι μεσω outllook web access με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω εφαρμογη.υπαρχει μια στο store αλλα δεν δουλευει σωστα ενω και στο android υπηρχαν μολις 2 οι οποιες ομως δουλευανε αψογα.εχει κανεις καμια ιδεα ή καποιο αλλο προγραμμα υποψιν?μεσω του browser μπαινω κανονικα αλλα δεν ειναι βολικο ουτε περνω τις ενημερωσεις... Ευχαριστω προκαταβολικα Υπάρχουν προγράμματα για παρακολούθηση της μπαταρίας και της χρήσης αλλά πολλές τέτοιες εφαρμογές προκα΄λούσαν drain της μπαταρίας (όχι όλες)... Για ώρες οθόνης δεν έχω ακούσει αν έδειχνε κανένα... Με το μέιλ σου δεν ξέρω τι παίζει... Από τον mail client δεν γίνεται? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts