Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω και σε μας αν μπορείτε...

EDIT: Ειδικά το "web wrapper" τι ακριβώς είναι?

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω και σε μας αν μπορείτε...

EDIT: Ειδικά το "web wrapper" τι ακριβώς είναι?

ότι είναι απλά ένα περιτύλιγμα της mobile web έκδοσης , όπως το youtube που είχε βγάλει η microsoft

Επίσημη Εφαρμογή 9gag

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/qr_9gag.jpg?itok=cipPLfIX

and....... θέλει 1 gb ram(lol) και είναι web wrapper

υπάρχει και ο Rudy :P

Και μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα το πουλάνε στην τιμή του 1,99 ευρώ! :lol::lol::lol::lol:

Μας τρολάρουνε κανονικότατα ή μας περνάνε για full χαζούς. Η εφαρμογή δεν παλεύεται παιδιά. Η μπείτε απευθείας από τον explorer σας (που είναι πολύ πιο δυνατός από τον web wrapper του app) ή απλά βάλτε 9GAG από Rudy..

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Και μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα το πουλάνε στην τιμή του 1,99 ευρώ! :lol::lol::lol::lol:

Μας τρολάρουνε κανονικότατα ή μας περνάνε για full χαζούς. Η εφαρμογή δεν παλεύεται παιδιά. Η μπείτε απευθείας από τον explorer σας (που είναι πολύ πιο δυνατός από τον web wrapper του app) ή απλά βάλτε 9GAG από Rudy..

Όντως δεν είναι αρκετά καλή, αλλά φαντάζομαι θα βγάλουν κανα update να διορθλωσουν έστω κάποια μικροπραγματάκια

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Στις πάνω αναρτήσεις και συγκεκριμένα στου 9gag δίπλα από το 9 υπάρχει ένα barcode που υποθέτω βάζουμε το κινητό μας και βρίσκει κατευθείαν την εφαρμογή. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει με ποια εφαρμογή το κάνουμε αυτό και αν θέλει κάποια διαδικασία? Α και επίσης πως το βάζουμε αυτό το barcode αν θέλω να προτείνω εγώ μια εφαρμογή? Edited by filkatsxlt
:respect:

Στις πάνω αναρτήσεις και συγκεκριμένα στου 9gag δίπλα από το 9 υπάρχει ένα barcode που υποθέτω βάζουμε το κινητό μας και βρίσκει κατευθείαν την εφαρμογή. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει με ποια εφαρμογή το κάνουμε αυτό και αν θέλει κάποια διαδικασία? Α και επίσης πως το βάζουμε αυτό το barcode αν θέλω να προτείνω εγώ μια εφαρμογή?

Δεν χρειάζεται εφαρμογή . Πατάς το search που σε πάει στο Bing και από κάτω έχει οπτική αναζήτηση . Μπορείς να φιαξεις QR code με κάποια εφαρμογή από το store

το QR code μπορούμε να το κάνουμε copy/paste

Καλησπέρα

Τι έχετε να προτείνετε για file manager, browser και video player;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

pocket file manager-uc browser-moli player

Σε ευχαριστώ!!!

Ψάχνω μια εφαρμογή για την μπαταρία που στο tiles να μου δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας.

Όσες έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής μου δείχνουν το επίπεδο της μπαταρίας αλλά πρέπει να πατήσω πάνω στο tile, να μπει στην εφαρμογή και μετά να ενημερωθεί σωστά το tile με το % της μπαταρίας. Αν είναι δυνατόν να δείχνει και θερμοκρασία.

My Device:

Σε ευχαριστώ!!!

Ψάχνω μια εφαρμογή για την μπαταρία που στο tiles να μου δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας.

Όσες έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής μου δείχνουν το επίπεδο της μπαταρίας αλλά πρέπει να πατήσω πάνω στο tile, να μπει στην εφαρμογή και μετά να ενημερωθεί σωστά το tile με το % της μπαταρίας. Αν είναι δυνατόν να δείχνει και θερμοκρασία.

Όλες οι εφαρμογές ανανεώνονται κάθε μισή ώρα λόγω περιορισμού του λειτουργικού οπότε σωστά λειτουργούν οι εφαρμογές που δοκίμασες και έτσι θα λειτουργούν και όσες άλλες δοκιμάσεις.;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το insider παντως και για shortcuts settings και για %ποσοστο μου αρεσε πολυ.τοβαλα και θα δω πως ειναι..

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Όλες οι εφαρμογές ανανεώνονται κάθε μισή ώρα λόγω περιορισμού του λειτουργικού οπότε σωστά λειτουργούν οι εφαρμογές που δοκίμασες και έτσι θα λειτουργούν και όσες άλλες δοκιμάσεις.;)

Έτσι είναι τώρα στα WP8 .

Ενημερωτικά όμως, στα WP8.1 οι εφαρμογές θα μπορούν να ανανεώνονται μέχρι κάθε ένα λεπτό, οπότε και θα αναμένουμε αμεσότερη ανανέωση των live tiles.

Όπως επίσης θα εκλείψει και ο τωρινός περιορισμός του μέγιστου αριθμού των εφαρμογών που λειτουργούν στο παρασκήνιο.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Για τους φίλους που θέλουν να βάλουν εφαρμογή για μπαταρία όπως το insider και πολλά άλλα καλό είναι να ξέρουν ότι θα δουν και μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας τους. Αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε πολύ. Λίγη υπομονή για το επόμενο update που θα το έχει στο notification center.
:respect:

Για τους φίλους που θέλουν να βάλουν εφαρμογή για μπαταρία όπως το insider και πολλά άλλα καλό είναι να ξέρουν ότι θα δουν και μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας τους. Αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε πολύ. Λίγη υπομονή για το επόμενο update που θα το έχει στο notification center.

Τοχα διαβασει καπου αυτο.να ρωτησω κατι:αν δε βαλω live tile και μπαινω στην εφαρμογη και κοιτω στατιστικα μπαταριας;παλι θα ρουφαει;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εγώ με το lock manager free που δεν είναι αποκλειστικά εφαρμογή για τον έλεγχο της μπαταρίας άλλα έχει και πολλά άλλα καλούδια δεν παρατηρώ σημαντική κατανάλωση ενέργειας. Το μόνο που κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι να μεταφέρει, κάθε μίση ώρα, το ποσοστό της μπαταρίας στο Live tile, μαζί με τον καιρό, χωρίς να συλλέγει άλλα άχρηστα στατιστικά στοιχεία. Αυτή η διαδικασία συλλογής στοιχείων μάλλον καταναλώνει πολλή ενέργεια. Σας συστήνω να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία έχει και free έκδοση. Αυτήν έχω και γω εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστήμένος.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγώ με το lock manager free που δεν είναι αποκλειστικά εφαρμογή για τον έλεγχο της μπαταρίας άλλα έχει και πολλά άλλα καλούδια δεν παρατηρώ σημαντική κατανάλωση ενέργειας. Το μόνο που κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι να μεταφέρει, κάθε μίση ώρα, το ποσοστό της μπαταρίας στο Live tile, μαζί με τον καιρό, χωρίς να συλλέγει άλλα άχρηστα στατιστικά στοιχεία. Αυτή η διαδικασία συλλογής στοιχείων μάλλον καταναλώνει πολλή ενέργεια. Σας συστήνω να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία έχει και free έκδοση. Αυτήν έχω και γω εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστήμένος.

Μετά από αυτά που βλέπω ότι γράφετε τις πέταξα όλες τις εφαρμογές τέτοιου τύπου και έβαλα αυτή που προτείνεις. Φαίνεται καλή, θα την δω και στην κατανάλωση, γιατί οι άλλες όντως ρουφαγαν.

Από browser κατέληξα στον maxthon. Μου φαίνεται ότι πιο smooth και ο πιο εύχρηστος. :)

Για wifi, bluetooth tiles έχω κατεβάσει το wiztiles. Βέβαια δεν έχει πολλές επιλογές και εικόνες για την δημιουργία και άλλων, όπως μουσικής, ρυθμίσεων κτλ. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο app που έχει περισσότερα;

My Device:

Για wifi, bluetooth tiles έχω κατεβάσει το wiztiles. Βέβαια δεν έχει πολλές επιλογές και εικόνες για την δημιουργία και άλλων, όπως μουσικής, ρυθμίσεων κτλ. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο app που έχει περισσότερα;

Shortcuts4all+ με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποιησης, έχει και για μπαταριά αλλα εκεί λόγω της ένδειξης του καιρού,χρησιμοποιώ την lock manager.

Planetical

Generate a small-planet from any common photo.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/planetical/d1fa9352-41b5-49da-b050-491d4aca0421

δωρεάν μέχρι 15 Απριλίου

Δεν γνωριζα τον maxthon. Θα τον δοκιμάσω. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ τον UC browser.

Για μπαταρία, WiFi, Bluetooth κλπ χρησιμοποιώ το quick settings

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τελικά ο UC browser ειναι πολυ καλυτερος σπο τον maxthon. Λίγο που τον δοκίμασα δεν λέει και είχε αρκετά κολλήματα.

Ο maxthon όμως είναι πολύ πιο γρήγορος.. Τέσταρα και τους 2 με nexus 4, με τον maxthon μπαίνω πρώτος, με τον UC browser μπαίνει πρώτα το nexus... Edited by kkoletsis

κορυφη ο maxthon..πολυ καλος :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ο maxthon όμως είναι πολύ πιο γρήγορος.. Τέσταρα και τους 2 με nexus 4, με τον maxthon μπαίνω πρώτος, με τον UC browser μπαίνει πρώτα το nexus...

Δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορος απο τον UC browser. Αν όμως ψάχνεις τον ταχύτερο browser τότε δοκίμασέ τον incognito. Σοκαριστικά γρήγορος....