Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, μόλις απέκτησα το Lumia 920 και διάβασα όλο το topic. Εξαιρετική δουλειά από όλους σας, είστε πολύ βοηθητικοί και κατατοπιστικοί. Μία απορία. Υπάρχει κανένας free mkv player; Θέλω να πάρω μαζί μου τις σειρές μου, τώρα που θα φύγω για διακοπές και δεν βρίσκω κανέναν player. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Δεν θα το έλεγα..Ξεκίνησε ωραία το θέμα αλλά όσο περνάει ο καιρός γεμίζει περιττούς και ανούσιους διαλόγους ακόμα και από αυτούς που στην αρχή έγραψαν κάποια χρήσιμα σχόλια. Κρίμα..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα παιδιά.

Γνωρίζετε κάποιο καλό λεξικό (ελληνικά από/προς πολλές γλώσσες) για wp8, που όμως να λειτουργεί offline;

Το Translator είναι κορυφή αλλά χρειάζεται σύνδεση δεδομένων...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και απο μένα.κάτοχος και γω πλέον ενός Lumia 820 και επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να προτείνει μια εφαρμογή για fb chat πού να δουλευει και στο προσκήνιο γτ η μαμά μου φαίνεται πως κολαει αρκετα;ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλησπέρα και απο μένα.κάτοχος και γω πλέον ενός Lumia 820 και επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να προτείνει μια εφαρμογή για fb chat πού να δουλευει και στο προσκήνιο γτ η μαμά μου φαίνεται πως κολαει αρκετα;ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα

Καλύτερο chat από το ενσωματωμένο people hub δε νομίζω να υπάρχει.

Απλά πρέπει να είσαι σε σύνδεση για να δέχεσαι τα μηνύματα.

Εκτός και αν εννοείς της εφαρμογής που δε το δοκίμασα.

Καλύτερο chat από το ενσωματωμένο people hub δε νομίζω να υπάρχει.

Απλά πρέπει να είσαι σε σύνδεση για να δέχεσαι τα μηνύματα.

Εκτός και αν εννοείς της εφαρμογής που δε το δοκίμασα.

μη με κραξεις αλλα ποιο ειναι το peoples hub?γιατι εγω μονο επαφες βρισκω σε tile...

μη με κραξεις αλλα ποιο ειναι το peoples hub?γιατι εγω μονο επαφες βρισκω σε tile...

οι επαφες ειναι :p

οι επαφες ειναι :p

εχει αρχισει να μου την δινει η φαση με το τσατ γτ δεν μπορω να συνομιλισω με κανεναν σε πραγματικο χρονο στο fb..μου στελνει καποιος μηνυμα και η θα ερχεται οποτε ερθει η δεν θα ερθει καθολου...απαραδεκτο πιστευω να μην υπαρχει στο λειτουργικο μια εφαρμογη της προκοπης γιαυτο το κομματι...

εχει αρχισει να μου την δινει η φαση με το τσατ γτ δεν μπορω να συνομιλισω με κανεναν σε πραγματικο χρονο στο fb..μου στελνει καποιος μηνυμα και η θα ερχεται οποτε ερθει η δεν θα ερθει καθολου...απαραδεκτο πιστευω να μην υπαρχει στο λειτουργικο μια εφαρμογη της προκοπης γιαυτο το κομματι...

Δεν υπάρχει λόγος να σε κραξω.

Σε φόρουμ είμαστε ρωτάμε ότι θέλουμε.

Αν είσαι "σε σύνδεση" έχεις θέμα ακόμα;

Εχω καιρό που είμαι εκτός σύνδεσης και δε ξέρω.

Δεν υπάρχει λόγος να σε κραξω.

Σε φόρουμ είμαστε ρωτάμε ότι θέλουμε.

Αν είσαι "σε σύνδεση" έχεις θέμα ακόμα;

Εχω καιρό που είμαι εκτός σύνδεσης και δε ξέρω.

Τι εννοεις αν ειμαι σε ¨σε συνδεση¨?Βασικα το εχω μονιμα το τσατ σε συνδεση αλλα παρολα αυτα δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για νεα μυνηματα ακομα και οταν εχω το κινητο ανοιχτο..και φυσικα ουτε στις επαφες ερχεται κατι...

Edited by navouxodonosoras

Αν πας μέσα στα μηνύματα και πατήσεις επιλογές σου δίνει την επιλογή χρήση συνομιλίας Facebook. Το τικαρεις και μετά πας στα μηνύματα (συνομιλίες) κανεις σκρολ δεξια και κάτω έχει ένα εικονίδιο με ανθρωπάκι για να αλλάξεις την κατάσταση σου "σε σύνδεση". Τα έκανες αυτα;

Αν πας μέσα στα μηνύματα και πατήσεις επιλογές σου δίνει την επιλογή χρήση συνομιλίας Facebook. Το τικαρεις και μετά πας στα μηνύματα (συνομιλίες) κανεις σκρολ δεξια και κάτω έχει ένα εικονίδιο με ανθρωπάκι για να αλλάξεις την κατάσταση σου "σε σύνδεση". Τα έκανες αυτα;

Tα εχω κανει φιλε μου απο την αρχη αλλα δυστυχως δεν....τα μηνυματα σκανε οποτε θελησουν αυτα...η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει στο προσκηνιο?

Kαι εγω θυμαμαι ειχα προβληματα, δηλαδη μου ρχοταν το 1ο μηνυμα αλλα μετα επρεπε να κλεισω και να ανοιξω παλι το wifi για να μου ερθουν τα υπολοιπα.

Αλλα το βγαλα γιατι ρουφουσε πολυ μπαταρια.

Tα εχω κανει φιλε μου απο την αρχη αλλα δυστυχως δεν....τα μηνυματα σκανε οποτε θελησουν αυτα...η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει στο προσκηνιο?

Ιδου η απαντηση μαλλον:

http://wmpoweruser.com/fault-for-windows-phone-facebook-messaging-issue-laid-at-facebooks-door/

To πιστευω οτι ειναι θεμα του facebook, και στο android ειχα προβληματα με το chat/message. Αλλα και η MS δεν θα επρεπε να πιεσει να λυθει το θεμα;

Γνωρίζετε κάποιο καλό λεξικό (ελληνικά από/προς πολλές γλώσσες) για wp8, που όμως να λειτουργεί offline;

Το Translator είναι κορυφή αλλά χρειάζεται σύνδεση δεδομένων...

Ευχαριστώ.

Καμιά βοήθεια παιδιά;

Βγηκε και το πρωτο torrent client για τα wp8!

wpTorrent http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/wptorrent/c8ba596f-95ca-4b64-bece-cce498d891d2

Εδώ ένα ενδιαφέρον σχετικά με YouTube

"Nokia does what Google and Microsoft couldn't, releases YouTube Upload app"

http://www.theverge.com/2013/7/25/4555662/nokia-youtube-upload-app-windows-phone

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ χρησιμοποιώ το Youtube Της Microsoft (αυτό που προκάλεσε ντόρο) και είναι άψογο.;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ χρησιμοποιώ το Youtube Της Microsoft (αυτό που προκάλεσε ντόρο) και είναι άψογο.;)

Πιστευω να μην εκανες αναβαθμιση ετσι, και να χασεις τα πλεονεκτηματα του ;)

Και να κατεβαζεις και χωρις διαφημισεις αυτο εννοω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πιστευω να μην εκανες αναβαθμιση ετσι, και να χασεις τα πλεονεκτηματα του ;)

Και να κατεβαζεις και χωρις διαφημισεις αυτο εννοω.

Μα έτσι κι αλλιως δεν κάνει update (κι ας υπάρχει...)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg