spyrossss Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Delete.... Edited July 19, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μόλις απέκτησα το Lumia 920 και διάβασα όλο το topic. Εξαιρετική δουλειά από όλους σας, είστε πολύ βοηθητικοί και κατατοπιστικοί. Μία απορία. Υπάρχει κανένας free mkv player; Θέλω να πάρω μαζί μου τις σειρές μου, τώρα που θα φύγω για διακοπές και δεν βρίσκω κανέναν player. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Δεν θα το έλεγα..Ξεκίνησε ωραία το θέμα αλλά όσο περνάει ο καιρός γεμίζει περιττούς και ανούσιους διαλόγους ακόμα και από αυτούς που στην αρχή έγραψαν κάποια χρήσιμα σχόλια. Κρίμα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε κάποιο καλό λεξικό (ελληνικά από/προς πολλές γλώσσες) για wp8, που όμως να λειτουργεί offline; Το Translator είναι κορυφή αλλά χρειάζεται σύνδεση δεδομένων... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπέρα και απο μένα.κάτοχος και γω πλέον ενός Lumia 820 και επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να προτείνει μια εφαρμογή για fb chat πού να δουλευει και στο προσκήνιο γτ η μαμά μου φαίνεται πως κολαει αρκετα;ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπέρα και απο μένα.κάτοχος και γω πλέον ενός Lumia 820 και επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να προτείνει μια εφαρμογή για fb chat πού να δουλευει και στο προσκήνιο γτ η μαμά μου φαίνεται πως κολαει αρκετα;ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα Καλύτερο chat από το ενσωματωμένο people hub δε νομίζω να υπάρχει. Απλά πρέπει να είσαι σε σύνδεση για να δέχεσαι τα μηνύματα. Εκτός και αν εννοείς της εφαρμογής που δε το δοκίμασα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλύτερο chat από το ενσωματωμένο people hub δε νομίζω να υπάρχει. Απλά πρέπει να είσαι σε σύνδεση για να δέχεσαι τα μηνύματα. Εκτός και αν εννοείς της εφαρμογής που δε το δοκίμασα. μη με κραξεις αλλα ποιο ειναι το peoples hub?γιατι εγω μονο επαφες βρισκω σε tile... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 μη με κραξεις αλλα ποιο ειναι το peoples hub?γιατι εγω μονο επαφες βρισκω σε tile... οι επαφες ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 οι επαφες ειναι :p εχει αρχισει να μου την δινει η φαση με το τσατ γτ δεν μπορω να συνομιλισω με κανεναν σε πραγματικο χρονο στο fb..μου στελνει καποιος μηνυμα και η θα ερχεται οποτε ερθει η δεν θα ερθει καθολου...απαραδεκτο πιστευω να μην υπαρχει στο λειτουργικο μια εφαρμογη της προκοπης γιαυτο το κομματι... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 εχει αρχισει να μου την δινει η φαση με το τσατ γτ δεν μπορω να συνομιλισω με κανεναν σε πραγματικο χρονο στο fb..μου στελνει καποιος μηνυμα και η θα ερχεται οποτε ερθει η δεν θα ερθει καθολου...απαραδεκτο πιστευω να μην υπαρχει στο λειτουργικο μια εφαρμογη της προκοπης γιαυτο το κομματι... Δεν υπάρχει λόγος να σε κραξω. Σε φόρουμ είμαστε ρωτάμε ότι θέλουμε. Αν είσαι "σε σύνδεση" έχεις θέμα ακόμα; Εχω καιρό που είμαι εκτός σύνδεσης και δε ξέρω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Δεν υπάρχει λόγος να σε κραξω. Σε φόρουμ είμαστε ρωτάμε ότι θέλουμε. Αν είσαι "σε σύνδεση" έχεις θέμα ακόμα; Εχω καιρό που είμαι εκτός σύνδεσης και δε ξέρω. Τι εννοεις αν ειμαι σε ¨σε συνδεση¨?Βασικα το εχω μονιμα το τσατ σε συνδεση αλλα παρολα αυτα δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για νεα μυνηματα ακομα και οταν εχω το κινητο ανοιχτο..και φυσικα ουτε στις επαφες ερχεται κατι... Edited July 22, 2013 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αν πας μέσα στα μηνύματα και πατήσεις επιλογές σου δίνει την επιλογή χρήση συνομιλίας Facebook. Το τικαρεις και μετά πας στα μηνύματα (συνομιλίες) κανεις σκρολ δεξια και κάτω έχει ένα εικονίδιο με ανθρωπάκι για να αλλάξεις την κατάσταση σου "σε σύνδεση". Τα έκανες αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αν πας μέσα στα μηνύματα και πατήσεις επιλογές σου δίνει την επιλογή χρήση συνομιλίας Facebook. Το τικαρεις και μετά πας στα μηνύματα (συνομιλίες) κανεις σκρολ δεξια και κάτω έχει ένα εικονίδιο με ανθρωπάκι για να αλλάξεις την κατάσταση σου "σε σύνδεση". Τα έκανες αυτα; Tα εχω κανει φιλε μου απο την αρχη αλλα δυστυχως δεν....τα μηνυματα σκανε οποτε θελησουν αυτα...η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει στο προσκηνιο? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Τι να πω σε μενα δουλευει κανονικοτατα.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Kαι εγω θυμαμαι ειχα προβληματα, δηλαδη μου ρχοταν το 1ο μηνυμα αλλα μετα επρεπε να κλεισω και να ανοιξω παλι το wifi για να μου ερθουν τα υπολοιπα. Αλλα το βγαλα γιατι ρουφουσε πολυ μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Tα εχω κανει φιλε μου απο την αρχη αλλα δυστυχως δεν....τα μηνυματα σκανε οποτε θελησουν αυτα...η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει στο προσκηνιο? Ιδου η απαντηση μαλλον: http://wmpoweruser.com/fault-for-windows-phone-facebook-messaging-issue-laid-at-facebooks-door/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ιδου η απαντηση μαλλον: http://wmpoweruser.com/fault-for-windows-phone-facebook-messaging-issue-laid-at-facebooks-door/ To πιστευω οτι ειναι θεμα του facebook, και στο android ειχα προβληματα με το chat/message. Αλλα και η MS δεν θα επρεπε να πιεσει να λυθει το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Γνωρίζετε κάποιο καλό λεξικό (ελληνικά από/προς πολλές γλώσσες) για wp8, που όμως να λειτουργεί offline; Το Translator είναι κορυφή αλλά χρειάζεται σύνδεση δεδομένων... Ευχαριστώ. Καμιά βοήθεια παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Βγηκε και το πρωτο torrent client για τα wp8! wpTorrent http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/wptorrent/c8ba596f-95ca-4b64-bece-cce498d891d2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ισως ενδιαφερει καποιους http://www.secnews.gr/archives/65485 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εδώ ένα ενδιαφέρον σχετικά με YouTube "Nokia does what Google and Microsoft couldn't, releases YouTube Upload app" http://www.theverge.com/2013/7/25/4555662/nokia-youtube-upload-app-windows-phone Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 "Nokia does what Google and Microsoft couldn't, releases YouTube Upload app" Tα λεει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το Youtube Της Microsoft (αυτό που προκάλεσε ντόρο) και είναι άψογο.;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το Youtube Της Microsoft (αυτό που προκάλεσε ντόρο) και είναι άψογο.;) Πιστευω να μην εκανες αναβαθμιση ετσι, και να χασεις τα πλεονεκτηματα του ;) Και να κατεβαζεις και χωρις διαφημισεις αυτο εννοω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πιστευω να μην εκανες αναβαθμιση ετσι, και να χασεις τα πλεονεκτηματα του ;) Και να κατεβαζεις και χωρις διαφημισεις αυτο εννοω. Μα έτσι κι αλλιως δεν κάνει update (κι ας υπάρχει...) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 copilot gps δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts