apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Στης γυναίκας μου δεν κάνει τίποτα. Και παίζει και το stamina. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 stamina?:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Είναι port από Xperia. Το stamina είναι ρύθμιση στο Power Settings. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά έχετε το νου σας για το σκαλοπάτι να μας ενημερώσετε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Θα ενημερώσω αν και δεν με ενδιαφέρει διότι και στην προηγούμενη που είχα (πάλι του Ρώσου) είχε ''σκαλοπάτι'' αλλά την είχα βολευτεί τόσο πολύ που αν δεν έβγαινε η 3 δεν θα την άλλαζα. Παρεπιμπτόντως το τηλέφωνο έχει γίνει ''xperia'' με λογότυπα , εφαρμογές sony , κάτσε καλά λέμε:lol: Edited April 8, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Θα ενημερώσω αν και δεν με ενδιαφέρει διότι και στην προηγούμενη που είχα (πάλι του Ρώσου) είχε ''σκαλοπάτι'' αλλά την είχα βολευτεί τόσο πολύ που αν δεν έβγαινε η 3 δεν θα την άλλαζα. Παρεπιμπτόντως το τηλέφωνο έχει γίνει ''xperia'' με λογότυπα , εφαρμογές sony , κάτσε καλά λέμε:lol: Τόσο καλή; και είπαμε ότι περνάει σε όλες τις εκδόσεις ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτό είναι σχετικό. Το ''καλή'' σε μένα μπορεί να είναι χάλια για σένα. Όσο για τις εκδόσεις εγώ έχω το χοντρό 1/4 και την πέρασα χωρίς το patch. Όταν ενσωμάτωνα το patch δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ στης γυναίκας μου έχω βάλει και το patch. Έχει το thin 1850mAh. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από πού ενημερωνόμαστε για καινούργιες εκδόσεις του Ρώσου; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ή σειρά είναι factory reset, wipe cashe, wipe dalvik, και μετά φλασαρουμε την rom πρώτα και μετά το patch ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μετά το φλασάρισμα της ROM, κάνει reboot και μπαίνει με ρώσικα. Βάζεις τις πρώτες ρυθμίσεις, και αφού είσαι σε launcher κάνεις reboot σε recovery, βάζεις το patch, ξανά τα 3 wipes, και reboot... Και καθάρισες. Λίγο με τις ρυθμίσεις με τα ρώσικα θα μπερδευτείτε μέχρι να αλλάξετε γλώσσα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ψηθικα λέμε :-) αύριο την περνάω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά η rom του Ρώσου όπως έχω ξαναπεί είναι εκπληκτική και κυρίως σταθερή στο 3g βασικό πρόβλημα όλων των άλλων rom. Το σήμα δε κάνει μεταπτώσεις και το 3g μένει σταθερό. Γενικά είναι σα να έχεις xperia, logo και όλα. Το μόνο προβλημα είναι όταν θέλετε να έχετε 3G και στις δυο κάρτες που δυστυχώς η κανονική σιμ δεν υποστηρίζει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Από πού ενημερωνόμαστε για καινούργιες εκδόσεις του Ρώσου; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ πάντως κατέβασα την τελευταία του Ρώσου από εδώ. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=320#entry30499520 Δεν χρειάζεται κανένα patch νομίζω. Εννοείται ότι μένω με αυτή την rom, δεν ξαναβάζω καμία άλλη. Είναι χαρούμενη και ζωηρή όπως την θέλω! Είναι και 4.2.2 έκδοση Android... Έχει και Ελληνικά... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ πάντως κατέβασα την τελευταία του Ρώσου από εδώ. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=320#entry30499520 Δεν χρειάζεται κανένα patch νομίζω. Εννοείται ότι μένω με αυτή την rom, δεν ξαναβάζω καμία άλλη. Είναι χαρούμενη και ζωηρή όπως την θέλω! Είναι και 4.2.2 έκδοση Android... Έχει και Ελληνικά...Εγώ που έχω το 1/4/1850 πρέπει να κατεβάσω την Standard 1/4/3000: και μετά το patch (υποθέτω ότι είναι patch - λόγω μεγέθους) Ядро для Standard 1/4/1850: Έτσι δεν καταλαβαίνετε και εσείς; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ που έχω το 1/4/1850 πρέπει να κατεβάσω την Standard 1/4/3000: και μετά το patch (υποθέτω ότι είναι patch - λόγω μεγέθους) Ядро для Standard 1/4/1850: Έτσι δεν καταλαβαίνετε και εσείς; Αυτό ακριβώς λέει. :) Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μετά το φλασάρισμα της ROM, κάνει reboot και μπαίνει με ρώσικα. Βάζεις τις πρώτες ρυθμίσεις, και αφού είσαι σε launcher κάνεις reboot σε recovery, βάζεις το patch, ξανά τα 3 wipes, και reboot... Και καθάρισες. Λίγο με τις ρυθμίσεις με τα ρώσικα θα μπερδευτείτε μέχρι να αλλάξετε γλώσσα. Τώρα τα λες καλά διότι εγώ άλλα πράγματα έκανα και γι' αυτό δεν μου καθόταν:( Τώρα που έχω περάσει ένα σκασμό πράγματα αν βάλω το patch θα πρέπει να τα ξαναπερνάω απο την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Δεν έχω ιδέα. Δεν το έχω ξανακάνει. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ που έχω το 1/4/1850 πρέπει να κατεβάσω την Standard 1/4/3000: και μετά το patch (υποθέτω ότι είναι patch - λόγω μεγέθους) Ядро для Standard 1/4/1850: Έτσι δεν καταλαβαίνετε και εσείς; Όταν τη δοκιμάσεις πες μας για το σκαλοπάτι της μπαταρίας,για το αν είναι smooth,αν παρατηρείς καθόλου λαγκαρίσματα και δώσε σκορ από antutu :lol: Δε ζητάω πολλά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εμένα το Αntutu με την έκδοση του Ρώσου βγάζει 16466. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ Αntutu 16661 Χωρίς patch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Την ερωτεύτηκα αυτή την ROM τι MIUI και χαζομάρες!!! Κάναν τρόπο να υπερχρονίζαμε την cpu να βρίσκαμε στα 1,9 GHz και τι στον κόσμο..! Το θέμα είναι πιθανή αναβάθμιση της ROM θα θέλει πάλι εγκατάσταση από την αρχή και επαναφορά με Titanium; Αύριο αλλάζω και sim σε micro sim και εγκαταλείπω το Alcatel οριστικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Την ερωτεύτηκα αυτή την ROM τι MIUI και χαζομάρες!!! Κάναν τρόπο να υπερχρονίζαμε την cpu να βρίσκαμε στα 1,9 GHz και τι στον κόσμο..! Το θέμα είναι πιθανή αναβάθμιση της ROM θα θέλει πάλι εγκατάσταση από την αρχή και επαναφορά με Titanium; Αύριο αλλάζω και sim σε micro sim και εγκαταλείπω το Alcatel οριστικά. Τόσο καλή δηλαδή; Έχεις περάσει καθόλου από miui?Η rom του ρώσου δεν υποστηρίζει δύο sim σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τόσο καλή δηλαδή; Έχεις περάσει καθόλου από miui?Η rom του ρώσου δεν υποστηρίζει δύο sim σωστά? Φυσικά και υποστηρίζει δύο sim και με πολύ εύκολη εναλλαγή από τη πάνω μπάρα απευθείας αλλά δεν υποστηρίζει 3G στη κανονική sim αλλά μόνο στη micro sim Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τόσο καλή δηλαδή; Έχεις περάσει καθόλου από miui?Η rom του ρώσου δεν υποστηρίζει δύο sim σωστά? Είχα δοκιμάσει MIUI πριν το στείλω πίσω για επισκευή και μόνο τα πολλά θέματα που άλλαζα μου άρεσαν. Κατά τ' άλλα δεν την συμπαθούσα. Καλή και η προσπάθεια των Ισπανών, αλλά θα την προτιμούσα με τον Lewa launcher των Κινέζικων επίσημων rom. Αλλά αυτή του Ρώσου μου άρεσε υπερβολικά. Είναι ότι έλειπε από το κινητό και με Ελληνικά! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts