asot Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ...θα το βαλω σε αγγελια εαν παρω πισω εως 100ευρω θα ειναι καλα Οταν μια καινούργια συσκευή κοστίζει περίπου 150 ευρώ, μια οθόνη 80, πως ακριβώς περιμένεις να πάρεις 100 ευρώ για μια συσκευή ΜΤΧ, με χαλασμένη οθόνη? Φτιαξτο ή πάρε νεο και κράτα το παλιό για ανταλλακτικά... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Σε μένα έχει πέσει άπειρες φορές και το μόνο που έχει πάθει είναι στο μεταλλικό περίβλημα που είναι μαύρο κάτι γρατσουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harut2005 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστς βλέπω ότι γενικά είστε πολλοί ευχαριστημένοι από το G4. Αρκετοί έχετε βάλει και MIUI. Θέλω να ρωτήσω όμως αν έχετε την Basic ή το Advanced. Αν κατάλαβα καλά παίρνουν άλλες rom η καθεμια. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το MIUI, έχει κάποιος το G4 Advanced (2GB ram δηλαδή) με περασμένο το MIUI v5 ? Δουλεύουν όλα ρολόι? Είμαι ένα βήμα πριν το πάρω :) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αν θες miui γιατί μην πάρεις το hongmi κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το MIUI, έχει κάποιος το G4 Advanced (2GB ram δηλαδή) με περασμένο το MIUI v5 ? Δουλεύουν όλα ρολόι? Αν θες miui γιατί μην πάρεις το hongmi κατευθείαν? Υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν/είχαν το G4 advance (2/32) με MIUI, χωρίς θέματα Τώρα, γιατι οποιος θέλει miui πρεπει να παει σε Red Rice, δεν το καταλαβαίνω - σαν να λέμε, οποιος θέλει Φωτοτυπικό, πρέπει να πάρει XEROX... Εξάλλου, το G4 είναι πολύ καλύτερο στο χέρι από το Red Rice! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδιά διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστς βλέπω ότι γενικά είστε πολλοί ευχαριστημένοι από το G4. Αρκετοί έχετε βάλει και MIUI. Θέλω να ρωτήσω όμως αν έχετε την Basic ή το Advanced. Αν κατάλαβα καλά παίρνουν άλλες rom η καθεμια. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το MIUI, έχει κάποιος το G4 Advanced (2GB ram δηλαδή) με περασμένο το MIUI v5 ? Δουλεύουν όλα ρολόι? Είμαι ένα βήμα πριν το πάρω :) Ευχαριστώ. Μια χαρά δούλευε στο Advanced το MIUI, αλλά εγώ μόλις επιστρέψει από το RMA δεν ξαναβάζω MIUI, γιατί θεωρητικά είναι πιο βαριά από την τελευταία Ισπανική ROM που λύνει πολλά θέματα και μεταξύ μας είναι πιο εύχρηστο λειτουργικά το κινητό. Μπορείς εάν θέλεις να βάλεις και Lewa Launcher. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δε θα βγάλεις άκρη. Μπορεί και να περάσεις όλα τα τεστ που θα του δοκιμάσεις και να μη το βρεις. Αλλά και να το βρεις, τι έγινε; Έτσι κι αλλιώς αν ελέγξεις το software όπως σου είπα, θα πρέπει να το στείλεις πίσω. Τελικά κ το δικό μ είναι κ επισήμως προβληματικό κλείνει στο άσχετο κ μετά από κλήσεις.. έχω δοκιμάσει ουσιαστικά τις περισσότερες ρομ , αλλά φευ μέχρι κ χωρίς καθόλου εφαρμογές κάνει πάλι τα ίδια.. Παιδιά διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστς βλέπω ότι γενικά είστε πολλοί ευχαριστημένοι από το G4. Αρκετοί έχετε βάλει και MIUI. Θέλω να ρωτήσω όμως αν έχετε την Basic ή το Advanced. Αν κατάλαβα καλά παίρνουν άλλες rom η καθεμια. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το MIUI, έχει κάποιος το G4 Advanced (2GB ram δηλαδή) με περασμένο το MIUI v5 ? Δουλεύουν όλα ρολόι? Είμαι ένα βήμα πριν το πάρω :) Ευχαριστώ. Καλύτερα να πας για Red rice νομίζω ότι είναι πιο αξιόπιστο..:( αν διαβάσεις το παρόν νήμα θα δεις ότι πολλοί είχαμε προβληματικές συσκευές..:O μπορεί να με βοηθήσει κανείς λέγοντας μ τη διαδικασία για την αποστολή πίσω στο minideal.net (επικοινωνία μαζί τους , πως να το πακετάρω με ποίο τρόπο να το στείλω, πόσες μέρες θα κάνει να μ έρθει , αν παίζει να μ έρθει καινούργιο ή επισκευασμένο..κλπ) Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν/είχαν το G4 advance (2/32) με MIUI, χωρίς θέματα Τώρα, γιατι οποιος θέλει miui πρεπει να παει σε Red Rice, δεν το καταλαβαίνω - σαν να λέμε, οποιος θέλει Φωτοτυπικό, πρέπει να πάρει XEROX... Εξάλλου, το G4 είναι πολύ καλύτερο στο χέρι από το Red Rice! Γιατι υποθετω οτι στο Red Rice τρεχει καλυτερα, καθως ειναι φτιαγμενο 'απο το εργοστασιο', ενω για το G4 ειναι 'port' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά κ το δικό μ είναι κ επισήμως προβληματικό κλείνει στο άσχετο κ μετά από κλήσεις.. έχω δοκιμάσει ουσιαστικά τις περισσότερες ρομ , αλλά φευ μέχρι κ χωρίς καθόλου εφαρμογές κάνει πάλι τα ίδια.. Καλύτερα να πας για Red rice νομίζω ότι είναι πιο αξιόπιστο..:( αν διαβάσεις το παρόν νήμα θα δεις ότι πολλοί είχαμε προβληματικές συσκευές..:O μπορεί να με βοηθήσει κανείς λέγοντας μ τη διαδικασία για την αποστολή πίσω στο minideal.net (επικοινωνία μαζί τους , πως να το πακετάρω με ποίο τρόπο να το στείλω, πόσες μέρες θα κάνει να μ έρθει , αν παίζει να μ έρθει καινούργιο ή επισκευασμένο..κλπ) έχει κανείς καμιά δεύτερη μπαταρία, κ αν ναι μπορεί να μ τη δώσει για μια μέρα να τσεκάρω μήπως φταίει η μπαταρία?? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ειδα οθονες και ειμαι 50-50 να παρω ή οχι,εαν καποιος ομως το θελει για ανταλλακτικα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 αν το παραγγειλω χωρις root απλα ακολουθω τον οδηγο στο post #2476? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgaf Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρες! Μόλις πήρα το advance στα χέρια μου αλλα έχει πρόβλημα στην οθόνη και δν ειναι καλημπραρισμένη (κυρίως από τη μέση και κάτω της οθόνης, έχει περίπου ένα δαχτυλο αποκλιση προς τα κάτω) και στης ρυθμίσεις στο Display δεν μπορώ να κάνω touch screen calibration ( μου εμφανίζει "unfortunately, stettings has stopped" καθε φορά. Καμιά ιδέα? Είχε κανείς το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanger Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Γεια σας παιδια. Σήμερα πήρα το κινητό g4 advanced και έχω ένα πολύ μεγαλο πρόβλημα. όταν πατάω για μια εφαρμογή πρέπει να πατήσω πολύ πιο πάνω. πχ. για να πατήσω το "9" πατάω το "6". Είχε κανείς τέτοιο πρόβλημά? ξέρεται πως θα το λύσω? ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρες! Μόλις πήρα το advance στα χέρια μου αλλα έχει πρόβλημα στην οθόνη και δν ειναι καλημπραρισμένη (κυρίως από τη μέση και κάτω της οθόνης, έχει περίπου ένα δαχτυλο αποκλιση προς τα κάτω) και στης ρυθμίσεις στο Display δεν μπορώ να κάνω touch screen calibration ( μου εμφανίζει "unfortunately, stettings has stopped" καθε φορά. Καμιά ιδέα? Είχε κανείς το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! α! εγώ. λεσ να μασ έκαναν καμία χαζομάρα με την παρτίδα? από minideal το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος του jiayu g3 και ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα το jiayu g4. Θα το πάρω από minideals κατά πάσα πιθανότητα. Έχω την εξής ερώτηση, Όταν κάνω την παραγγελία να ζητήσω να μου βάλουν την αυθεντική ρομ ή να τους ζητήσω να μου περάσουν την miui v5. (Είμαι κάτοχος xiaomi hongmi και η miui δουλεύει τέλεια.). Έχετε δει η miui να σας παρουσιάζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgaf Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 πφφ..ναι απο minideal to πηρα. :( Γεια σας παιδια. Σήμερα πήρα το κινητό g4 advanced και έχω ένα πολύ μεγαλο πρόβλημα. όταν πατάω για μια εφαρμογή πρέπει να πατήσω πολύ πιο πάνω. πχ. για να πατήσω το "9" πατάω το "6". Είχε κανείς τέτοιο πρόβλημά? ξέρεται πως θα το λύσω? ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α! εγώ. λεσ να μασ έκαναν καμία χαζομάρα με την παρτίδα? από minideal το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κάπως πολλά προβλήματα έχουμε με το κινεζάκι μας.Προτείνω να ανοίξει poll και να δούμε πόσοι τελικά αντιμετώπισαν έστω και ένα πρόβλημα,για να μην την πατάνε οι νέοι αγοραστές.Αν το δει κάποιος mod,ας επιμεληθεί το ζητήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanger Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 πφφ..ναι απο minideal to πηρα. :( να σε ρωτησω κτ. εχεις στειλει εσυ μηνυμα στο minideal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 1) Παιδιά καλησπέρα, σήμερα έχει 21 ο μήνας κ ακόμα δεν έχω κανένα νέο με το κινητό, ακόμα δεν το έχω παραλάβει και μου γράφει συνεχώς αυτό : ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014 14:08 IPS χωρίς να έχει αλλάξει καθόλου τι συμβαίνει ξέρει κάποιος? Είναι φυσιολογικό αυτό? 2) Επίσης θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει πάρει το κινητό και να του δουλεύει μια χαρά για μεγάλο διάστημα 5+ μήνες? Γιατί έχω αρχίσει και απογοητεύομαι, από ότι διαβάζω όλα έχουν καποιο πρόβλημα η τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.. πιστεύω ότι θα κλαίω τα λεφτά μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όσον αφορά τα λεφτά σου, ένα ρίσκο το πήρες με το που πήρες απόφαση να παραγγείλεις Κινέζικο. Αφού πήρες το ρίσκο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα! :X Στην καλύτερη να πάρεις ένα κινητό super και στην χειρότερη να ταλαιπωρείσαι με επιστροφές Κίνα ή να σου επιστρέψουν τα λεφτά σου. Ότι και να γίνει, δεν ήρθε και το τέλος το κόσμου.....θετική ενέργεια...amita motion κλπ...:lol: Μην τρελαίνεσαι, όλα καλά θα πάνε και θα το ευχαριστηθείς το κινητάκι. Δεν ενημερώνεται η πορεία του πακέτου πάντα, οπότε μπορεί να το παραλάβεις και το track number να σου δείχνει ότι ακόμα πετάει από Κίνα. Και όχι, δεν έχουν όλοι πρόβλημα.... Για να σου φτιάξω την ψυχολογία, αν πήρες από το to2c, έχεις μεγάλες πιθανότητες να πέσεις σε σούπερ παρτίδα, όπως έπεσα και εγώ.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα, έχω και το thick και το λεπτό, δύο προβλήματα στα οποία θέλω βοήθεια, στο χοντρό η μπαταρία κάνει σκαλοπάτια, ένα λινκ για την κατάλληλη ρομ θα μου έλυνε τα χέρια. Στο λεπτό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το touch για δεύτερη φορά, την πρώτη είχε λυθεί όταν πέρασα μια ρωσική, μα τώρα έχω δοκιμάσει όλες τις επίσημες και αυτήπου μοιάζει με το galaxy και έχει ελληνικά αλλά τίποτα, μια λωρίδα από την αριστερή κορυφή του κινητού μέχρι κάτω σε πάχος περίπου μισού εκατοστού σχεδόν δεν ανταποκρινεται, το κινητό ώρες ώρες κολλάει τελείως, μόλις το ανοίγω κλείνω από το Power button, τις περισσότερες φορές επανέρχεται, προτάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 1) Παιδιά καλησπέρα, σήμερα έχει 21 ο μήνας κ ακόμα δεν έχω κανένα νέο με το κινητό, ακόμα δεν το έχω παραλάβει και μου γράφει συνεχώς αυτό : ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014 14:08 IPS χωρίς να έχει αλλάξει καθόλου τι συμβαίνει ξέρει κάποιος? Είναι φυσιολογικό αυτό;... Την άλλη βδομάδα θα παραλαβεις. 15-18 ημερολογιακες ημέρες υπολόγισε ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgaf Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 να σε ρωτησω κτ. εχεις στειλει εσυ μηνυμα στο minideal? μπα οχι, δν προλαβα γιατι έχω πολλά τρεχάματα. Δεν μπορει ρε γμτο να ειναι hardware πρόβλημα αυτό, κάπως θα λύνεται λογικά..καλιμπράρισμα λογικά θέλει. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια άλλη ρόμ οταν βρώ χρόνο να δω τι θα συμβεί (αν και ειμαι αρχάριος με android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δοκίμασε και το nook screen recalibrate, από το play store. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.... θα κάνω υπομονή να έρθει, άλλα μάλλον θα το πουλήσω γιατί δεν προλαβαίνω να το δουλέψω κ να το μάθω, έχει αργήσει πολύ να έρθει κ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, μου ήρθε κ το χαρτί του στρατού κ μπαίνω φαντάρος τον μαρτιο...Με το που έρθει θα ενημερώσω αν ενδιαφέρεται κάποιος να το πάρει αν είναι...:( ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά τα λεφτά σου, ένα ρίσκο το πήρες με το που πήρες απόφαση να παραγγείλεις Κινέζικο. Αφού πήρες το ρίσκο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα! :X Στην καλύτερη να πάρεις ένα κινητό super και στην χειρότερη να ταλαιπωρείσαι με επιστροφές Κίνα ή να σου επιστρέψουν τα λεφτά σου. Ότι και να γίνει, δεν ήρθε και το τέλος το κόσμου.....θετική ενέργεια...amita motion κλπ...:lol: Μην τρελαίνεσαι, όλα καλά θα πάνε και θα το ευχαριστηθείς το κινητάκι. Δεν ενημερώνεται η πορεία του πακέτου πάντα, οπότε μπορεί να το παραλάβεις και το track number να σου δείχνει ότι ακόμα πετάει από Κίνα. Και όχι, δεν έχουν όλοι πρόβλημα.... Για να σου φτιάξω την ψυχολογία, αν πήρες από το to2c, έχεις μεγάλες πιθανότητες να πέσεις σε σούπερ παρτίδα, όπως έπεσα και εγώ.:happy: απο pandawill το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 2) Επίσης θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει πάρει το κινητό και να του δουλεύει μια χαρά για μεγάλο διάστημα 5+ μήνες? Γιατί έχω αρχίσει και απογοητεύομαι, από ότι διαβάζω όλα έχουν καποιο πρόβλημα η τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.. πιστεύω ότι θα κλαίω τα λεφτά μου.... Εχω πάρει το κινητό από τον Ιούλιο του '13, απο minideal, ειμαι με την στοκ ρομ χωρις να εχω κανει ποτέ αλλαγή, το τηλέφωνο το χρησμοποιώ στο φουλ κάθε μέρα (τουλάχιστον 10 ώρες 3G και τις υπόλοιπες σε wifi) και δεν έιχα κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός απο τα γνωστά με τα σκαλοπάτια της μπαταρίας, τα οποία στην ουσία δεν είναι προβλήματα χρήσης.. Πριν 1 εβδομάδα, παρέλαβα ένα ακόμα πάλι απο minideal το οποίο μέχρι στιγμής δουλευει επίσης ρολόι.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά σε κανένα απο τα δύο δεν πείραξα την στοκ ρομ, γιατί δεν ειδα να έχει κανένα πρόβλημα, το αντίθετο έχει και Ελληνικά. Εκείνο που αλλάζω εξαρχής είναι ο Launcher χωρίς κανέναν θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts