Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To patch είναι για το Thin. Εσύ ποιό έχεις;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, το thick. Οπότε μόνο το πρώτο αρχείο χρειάζεσαι.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=320#entry30499520

εκεί που λέει

Standard 1/4/3000:

Скачать

md5:182C70E53D095007523E50608ED6645B

apotsi την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα και μου πρότεινες αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5316956#post5316956

Την έχω απο τότε περασμένη σύμφωνα με το λινκ που μου έδωσες εδώ αλλά δεν είχα περάσει το patch και με έτρωγε τι κάνει.

Σε είχα ρωτήσει και τότε για το patch (κοίτα τη συζήτηση) και δεν ήξερες και γι' αυτό ξαναρωτάω μήπως και ανακαλύφθηκε η ατραπός...)... τί λέω ο άνθρωπος μεγαλοβδομαδιάτικο:lol:

Αυτό το λινκ που μου δίνεις τώρα απο το Ρώσικο είναι άλλη ρομ?

Edited by tsiv

Είναι η τελευταία έκδοση του Ρώσου.

3.1.3

Και κατεβάζεις μόνο αυτό που σου είπα τώρα.

Ωραίος.

Μήπως ξέρεις αν έλυσε το πρόβλημα με τη μπαταρία σε αυτή την έκδοση?

Δεν έχω ακριβώς σκαλοπάτι αλλά μετά το 30% πέφτει γρήγορα μέχρι το 10 που σταθεροποιείται.

Αν έχει λυθεί θα την κατεβάσω , αν όχι μένω στη 3 που είναι άψογη και πλήρως στημένη με αυτά που θέλω (βαριέμαι ξανά εγκαταστάσεις , ρυθμίσεις) κ.λ.π

δεν έχω ιδέα για το σκαλοπάτι. Δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά ποτέ δεν το αφήνω να ξεφορτίσει πολύ.

Καλησπερα, εχω εδω και 2 μερες το κινητο αυτο, με την 3000 μπαταρια. Μετα απο μια μερα η μπαταρια πηγε απο το 100% στο 15% σε περιπου 4 ωρες. Αναφερθηκε ενα προβλημα σαν σκαλοπατι απο οτι διαβασα. Μπορειτε να μου εξηγησετε τι γινεται και πως μπορει να διορθωθει? Ευχαριστω.

ποιά έκδοση λογισμικού έχει η συσκευή σου;

ποιά έκδοση λογισμικού έχει η συσκευή σου;

Built number: G4H20131021

Baseband version: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.P2.P3, 2013/11/19.

Δεν ειναι το advance,ειναι η εκδοση με το 1gb ram.

Edited by johnftw

Υπάρχει και νεότερη, αν θυμάμαι καλά, αλλά υπάρχει και "του Ρώσου" που συζητάμε τις τελευταίες ημέρες που είναι πάρα πολύ καλή, και με Ελληνικά.

Υπάρχει και νεότερη, αν θυμάμαι καλά, αλλά υπάρχει και "του Ρώσου" που συζητάμε τις τελευταίες ημέρες που είναι πάρα πολύ καλή, και με Ελληνικά.

Ναι τα διαβασα τωρα,απλως θελω το 3g στην κανονικη sim γιατι δεν εχω micro sim,οποτε δεν ξερω κατα ποσο με βολευει. Στα γενικα τωρα, μπορεις να μου στειλεις αν υπαρχει cwm recovery στα αγγλικα για να το περασω με το mobileuncle tools και να φλασαρω η την MIUI(οπου αν μπορεις πες μου ποια εκδοση ειναι καλυτερη για το μοντελο μου) η του Ρωσου. Σε ευχαριστω.

edit - Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,απλα νομιζω δεν γνωριζω καλα καποια πραγματα. Το κινητο το δουλευω με 1 κανονικη sim. Μπορω να εχω κανονικα 3g και στην rom του Ρωσου? Δηλαδη το μονο προβλημα της ειναι η εναλλαγη τους?

Edited by johnftw

Ναι τα διαβασα τωρα,απλως θελω το 3g στην κανονικη sim γιατι δεν εχω micro sim,οποτε δεν ξερω κατα ποσο με βολευει. Στα γενικα τωρα, μπορεις να μου στειλεις αν υπαρχει cwm recovery στα αγγλικα για να το περασω με το mobileuncle tools και να φλασαρω η την MIUI(οπου αν μπορεις πες μου ποια εκδοση ειναι καλυτερη για το μοντελο μου) η του Ρωσου. Σε ευχαριστω.

edit - Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,απλα νομιζω δεν γνωριζω καλα καποια πραγματα. Το κινητο το δουλευω με 1 κανονικη sim. Μπορω να εχω κανονικα 3g και στην rom του Ρωσου? Δηλαδη το μονο προβλημα της ειναι η εναλλαγη τους?

Άμα χρησιμοποιείς μόνο μία sim με ένα κόψιμο της sim σου η με αλλαγή σε micro θα είσαι κομπλέ. Δε γίνεται στη ρώσσικη να βάλεις το 3g στην κανονική sim δυστυχώς και είναι το μεγαλύτερο μειον και ειδικα οσων χρησιμοποιούμε δύο κάρτες sim

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Από το Σάββατο είναι πλέον το βασικό μου κινητό, το κατήργησα το 997D. Με Titanium και Superbackup επανέφερα όλες τις εφαρμογές που ήθελα (Viber, Skype, SMS, Call Logs) και τις επαφές με csv αρχείο.

Χρησιμοποιώ εννοείται την ROM του Ρώσου. Όλα καλά. To GPS δουλεύει άψογα όπως και στο Alcatel, το Bluetooth δεν έχει θέματα και πάει λέγοντας.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι το WiFi που μου φαίνεται ανίσχυρο σε σχέση με του Alcatel στο δωμάτιο μου. Μπορεί όμως να ευθύνεται και η ROM, γιατί σαν να θυμάμαι ότι με την επίσημη Ισπανική προ δέκα ημερών δεν είχα θεματάκια ή έτσι μου φαινόταν δηλαδή.

Έχουμε κάνα διάγραμμα που μας δείχνει την θέση των κεραιών μπας και δοκιμάσω καμιά πατέντα;

Hello moto....!

Τι patch δεν έβαλα κανένα εγώ.Έχω το advanced. Και φτιάχνει?

Το τηλέφωνο πάει αργά τις σελίδες στο internet Πως το κανω ποιο γρήγορο? Τα φορτώνει γρήγορα την κυλιση την αργεί.

Σε ευχαριστω για το revovery apotsi. Απλα το μετονομαζω σε recovery.img και το το βαζω με το mobileuncle tools σωστα? Οσο για την rom του Ρωσου,ειναι αυτη απλα κατεβαζω την αναλογη εκδοση. Το patch ειναι για προηγουμενη λογικα.

Πάντως η κάμερα δεν συνίσταται για νυχτερινές λήψεις. Το Alcatel έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες την νύχτα. Υπάρχει καμιά εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να βελτιώνει τις φωτογραφικές λήψεις και την λειτουργία του led φλας;

Όντως το WiFi είναι θέμα ROM. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς ο Ρώσος θα την βγάλει σύντομα και με Kitkat. Πάντως δεν έχω σκαλοπάτι (G4A).

Hello moto....!

Σε ευχαριστω για το revovery apotsi. Απλα το μετονομαζω σε recovery.img και το το βαζω με το mobileuncle tools σωστα? Οσο για την rom του Ρωσου,ειναι αυτη απλα κατεβαζω την αναλογη εκδοση. Το patch ειναι για προηγουμενη λογικα.

Δεν χρειάζεται καν να το μετονομάσεις.

Το patch είναι για το 1850mAh (thin).

Δε χρεαζεται να τυρανιέσαι. Κατεβαζεις την εφαρμογη jiayues απο play store και βαζεις recovery με 2 κλικ https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid

Edited by minotavros
No root->No problem

Δε χρεαζεται να τυρανιέσαι. Κατεβαζεις την εφαρμογη jiayues απο play store και βαζεις recovery με 2 κλικ https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid

Εύκολο είναι το έβαλα εγώ καλό recovery είχα πιο παλιό έκανα και backup μια χαρά το έκανε.