apotsi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To patch είναι για το Thin. Εσύ ποιό έχεις; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Έχω με 3000 μπαταρία. Το thick είναι? (όλο τα μπερδεύω αυτά):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι, το thick. Οπότε μόνο το πρώτο αρχείο χρειάζεσαι. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=320#entry30499520 εκεί που λέει Standard 1/4/3000: Скачать md5:182C70E53D095007523E50608ED6645B Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) apotsi την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα και μου πρότεινες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5316956#post5316956 Την έχω απο τότε περασμένη σύμφωνα με το λινκ που μου έδωσες εδώ αλλά δεν είχα περάσει το patch και με έτρωγε τι κάνει. Σε είχα ρωτήσει και τότε για το patch (κοίτα τη συζήτηση) και δεν ήξερες και γι' αυτό ξαναρωτάω μήπως και ανακαλύφθηκε η ατραπός...)... τί λέω ο άνθρωπος μεγαλοβδομαδιάτικο:lol: Αυτό το λινκ που μου δίνεις τώρα απο το Ρώσικο είναι άλλη ρομ? Edited April 14, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Είναι η τελευταία έκδοση του Ρώσου. 3.1.3 Και κατεβάζεις μόνο αυτό που σου είπα τώρα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ωραίος. Μήπως ξέρεις αν έλυσε το πρόβλημα με τη μπαταρία σε αυτή την έκδοση? Δεν έχω ακριβώς σκαλοπάτι αλλά μετά το 30% πέφτει γρήγορα μέχρι το 10 που σταθεροποιείται. Αν έχει λυθεί θα την κατεβάσω , αν όχι μένω στη 3 που είναι άψογη και πλήρως στημένη με αυτά που θέλω (βαριέμαι ξανά εγκαταστάσεις , ρυθμίσεις) κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 δεν έχω ιδέα για το σκαλοπάτι. Δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά ποτέ δεν το αφήνω να ξεφορτίσει πολύ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ok την κατεβάζω και βλέπουμε... Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλησπερα, εχω εδω και 2 μερες το κινητο αυτο, με την 3000 μπαταρια. Μετα απο μια μερα η μπαταρια πηγε απο το 100% στο 15% σε περιπου 4 ωρες. Αναφερθηκε ενα προβλημα σαν σκαλοπατι απο οτι διαβασα. Μπορειτε να μου εξηγησετε τι γινεται και πως μπορει να διορθωθει? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ποιά έκδοση λογισμικού έχει η συσκευή σου; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) ποιά έκδοση λογισμικού έχει η συσκευή σου; Built number: G4H20131021 Baseband version: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.P2.P3, 2013/11/19. Δεν ειναι το advance,ειναι η εκδοση με το 1gb ram. Edited April 15, 2014 by johnftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Υπάρχει και νεότερη, αν θυμάμαι καλά, αλλά υπάρχει και "του Ρώσου" που συζητάμε τις τελευταίες ημέρες που είναι πάρα πολύ καλή, και με Ελληνικά. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Υπάρχει και νεότερη, αν θυμάμαι καλά, αλλά υπάρχει και "του Ρώσου" που συζητάμε τις τελευταίες ημέρες που είναι πάρα πολύ καλή, και με Ελληνικά. Ναι τα διαβασα τωρα,απλως θελω το 3g στην κανονικη sim γιατι δεν εχω micro sim,οποτε δεν ξερω κατα ποσο με βολευει. Στα γενικα τωρα, μπορεις να μου στειλεις αν υπαρχει cwm recovery στα αγγλικα για να το περασω με το mobileuncle tools και να φλασαρω η την MIUI(οπου αν μπορεις πες μου ποια εκδοση ειναι καλυτερη για το μοντελο μου) η του Ρωσου. Σε ευχαριστω. edit - Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,απλα νομιζω δεν γνωριζω καλα καποια πραγματα. Το κινητο το δουλευω με 1 κανονικη sim. Μπορω να εχω κανονικα 3g και στην rom του Ρωσου? Δηλαδη το μονο προβλημα της ειναι η εναλλαγη τους? Edited April 15, 2014 by johnftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι τα διαβασα τωρα,απλως θελω το 3g στην κανονικη sim γιατι δεν εχω micro sim,οποτε δεν ξερω κατα ποσο με βολευει. Στα γενικα τωρα, μπορεις να μου στειλεις αν υπαρχει cwm recovery στα αγγλικα για να το περασω με το mobileuncle tools και να φλασαρω η την MIUI(οπου αν μπορεις πες μου ποια εκδοση ειναι καλυτερη για το μοντελο μου) η του Ρωσου. Σε ευχαριστω. edit - Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,απλα νομιζω δεν γνωριζω καλα καποια πραγματα. Το κινητο το δουλευω με 1 κανονικη sim. Μπορω να εχω κανονικα 3g και στην rom του Ρωσου? Δηλαδη το μονο προβλημα της ειναι η εναλλαγη τους? Άμα χρησιμοποιείς μόνο μία sim με ένα κόψιμο της sim σου η με αλλαγή σε micro θα είσαι κομπλέ. Δε γίνεται στη ρώσσικη να βάλεις το 3g στην κανονική sim δυστυχώς και είναι το μεγαλύτερο μειον και ειδικα οσων χρησιμοποιούμε δύο κάρτες sim Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Οκ καταλαβα τωρα. Που θα βρω ενα cwm recovery στα αγγλικα για να ξεκινησω το φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Από το Σάββατο είναι πλέον το βασικό μου κινητό, το κατήργησα το 997D. Με Titanium και Superbackup επανέφερα όλες τις εφαρμογές που ήθελα (Viber, Skype, SMS, Call Logs) και τις επαφές με csv αρχείο. Χρησιμοποιώ εννοείται την ROM του Ρώσου. Όλα καλά. To GPS δουλεύει άψογα όπως και στο Alcatel, το Bluetooth δεν έχει θέματα και πάει λέγοντας. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι το WiFi που μου φαίνεται ανίσχυρο σε σχέση με του Alcatel στο δωμάτιο μου. Μπορεί όμως να ευθύνεται και η ROM, γιατί σαν να θυμάμαι ότι με την επίσημη Ισπανική προ δέκα ημερών δεν είχα θεματάκια ή έτσι μου φαινόταν δηλαδή. Έχουμε κάνα διάγραμμα που μας δείχνει την θέση των κεραιών μπας και δοκιμάσω καμιά πατέντα; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Recovery Jiayu G4 6.0.4.4 https://www.dropbox.com/s/mqyfv00upqbp9qd/recovery6044JiayuG4.img Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τι patch δεν έβαλα κανένα εγώ.Έχω το advanced. Και φτιάχνει? Το τηλέφωνο πάει αργά τις σελίδες στο internet Πως το κανω ποιο γρήγορο? Τα φορτώνει γρήγορα την κυλιση την αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Recovery Jiayu G4 6.0.4.4 https://www.dropbox.com/s/mqyfv00upqbp9qd/recovery6044JiayuG4.img Αυτό κάνει για όλα τα G4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι, κάνει για όλα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Σε ευχαριστω για το revovery apotsi. Απλα το μετονομαζω σε recovery.img και το το βαζω με το mobileuncle tools σωστα? Οσο για την rom του Ρωσου,ειναι αυτη απλα κατεβαζω την αναλογη εκδοση. Το patch ειναι για προηγουμενη λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πάντως η κάμερα δεν συνίσταται για νυχτερινές λήψεις. Το Alcatel έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες την νύχτα. Υπάρχει καμιά εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να βελτιώνει τις φωτογραφικές λήψεις και την λειτουργία του led φλας; Όντως το WiFi είναι θέμα ROM. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς ο Ρώσος θα την βγάλει σύντομα και με Kitkat. Πάντως δεν έχω σκαλοπάτι (G4A). Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σε ευχαριστω για το revovery apotsi. Απλα το μετονομαζω σε recovery.img και το το βαζω με το mobileuncle tools σωστα? Οσο για την rom του Ρωσου,ειναι αυτη απλα κατεβαζω την αναλογη εκδοση. Το patch ειναι για προηγουμενη λογικα. Δεν χρειάζεται καν να το μετονομάσεις. Το patch είναι για το 1850mAh (thin). Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Σε ευχαριστω για το revovery apotsi. Απλα το μετονομαζω σε recovery.img και το το βαζω με το mobileuncle tools σωστα? Οσο για την rom του Ρωσου,ειναι αυτη απλα κατεβαζω την αναλογη εκδοση. Το patch ειναι για προηγουμενη λογικα. Δε χρεαζεται να τυρανιέσαι. Κατεβαζεις την εφαρμογη jiayues απο play store και βαζεις recovery με 2 κλικ https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid Edited April 16, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δε χρεαζεται να τυρανιέσαι. Κατεβαζεις την εφαρμογη jiayues απο play store και βαζεις recovery με 2 κλικ https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid Εύκολο είναι το έβαλα εγώ καλό recovery είχα πιο παλιό έκανα και backup μια χαρά το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts