GAVEL Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κι εγω μαλλον απο τους τυχερους ειμαι :) ουτε ενα προβλημα απο την αρχη που το αγορασα !! φτου φτου σκορδα κρεμυδια και λοιπα ζαρζαβατικα :lol: αφου ουτε ΡΟΜ δεν θελω να ανανεώσω (δες στην υπογραφή μου) .... αλλα λεω να δοκιμαζω την νεα ΡΟΜ απο τους Ισπανους (με καργαριστο backup αυτη που φοραω τωρα) Ισως καποιος που ξερει Ισπανικα, να μας πει αν γραφουν κατι στο Ισπανικο site για service ..... ή να τους στειλει ενα μηνυμα στα Ισπανικα ...... σαφως καλλίτερα να το στείλεις Ισπανια για service, παρα Κινα .....αλλα απο κοστος τι γινεται ?!?!?! αν ειναι ακομα σε εγγύηση ?? Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το παρελαβε κανεις με Ελληνικα; Εχουμε καμια ρομ δοκιμασμενη που να εχει Ελληνικη γλωσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημέρα παιδιά. παράγγειλα το g4 advance με 3000mah μπαταρία από merimobiles με την πολύ γρηγορη μεταφορά (ems 6-8 εργάσιμες λέει) μου πήγε 180e με κουπόνι. θέλω να ρωτήσω πια rom να βάλω? βλέπω παντού για jiayu.es είναι πιο ευρέος διαδεδομένη ισχύει ότι διορθώνει όλα τα προβλήματα? Στο site τους δεν βλέπω κάποια που λέει για 3000mah μπαταρία όμως αυτό έχει για το advance http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4A Eίδα πολλές από τις τελευταίες σελίδες εδώ αλλα δεν έβγαλα άκρη. πς. δεν με νοιάζει αν δεν έχει ελληνικά με βολεύει καλύτερα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημέρα παιδιά. παράγγειλα το g4 advance με 3000mah μπαταρία από merimobiles με την πολύ γρηγορη μεταφορά (ems 6-8 εργάσιμες λέει) μου πήγε 180e με κουπόνι. θέλω να ρωτήσω πια rom να βάλω? βλέπω παντού για jiayu.es είναι πιο ευρέος διαδεδομένη ισχύει ότι διορθώνει όλα τα προβλήματα? Στο site τους δεν βλέπω κάποια που λέει για 3000mah μπαταρία όμως αυτό έχει για το advance http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4A Eίδα πολλές από τις τελευταίες σελίδες εδώ αλλα δεν έβγαλα άκρη. πς. δεν με νοιάζει αν δεν έχει ελληνικά με βολεύει καλύτερα αγγλικά Καλημερα....!! Γιατι δεν περιμενεις πρωτα να σου ερθει και μετα βλεπεις αν εχει προβληματα που χρειαζοντε διορθωση; με το καλημερα να του περασεις νεα ρομ για πιο λογο; μπορει να σου ερθει αψογο. Περασε του για αρχη το application απο το jiayu es για να περασεις το αγγλικο recovery και οσο για τα Ελληνικα, περασε του απο το play το morelocale 2 και θα εισαι μια χαρα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημερα....!! Γιατι δεν περιμενεις πρωτα να σου ερθει και μετα βλεπεις αν εχει προβληματα που χρειαζοντε διορθωση; με το καλημερα να του περασεις νεα ρομ για πιο λογο; μπορει να σου ερθει αψογο. Περασε του για αρχη το application απο το jiayu es για να περασεις το αγγλικο recovery και οσο για τα Ελληνικα, περασε του απο το play το morelocale 2 και θα εισαι μια χαρα...!! Ααα..εγω νομιζα οτι ουτος η αλλος θαχει προβλημα με το gps ειτε με την μπαταρια που πεφτει αποτομα:p Παντως λεμε ααν εχει κατι, λεει η rom απο jiayu.es? οσο για τα ελληνικα δεν με πολυ νοιαζει πιο πολυ με βολευουν τα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Η μπαταρια μετα απο λιγο καιρο αρχιζει και στρωνει, πιστευω οτι ειναι τελικα περισσοτερο θεμα φορτιστη και calibration. Για την ρομ ας απαντησει καποιος που την εχει βαλει, εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτην που εχει. Το μονο που σκεφτομαι τωρα να του κανω ειναι ενα repartition την εσωτερικη του μνημη στα 6giga αλλα δεν ξερω αν το εχει επιχειρησει καποιος αλλος στο συγκεκριμενο τηλεφωνο...!! Καλο θα ηταν μια δευτερη γνωμη απο καποιον πιο εμπειρο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ έχω το G4T με την 3000 μπαταρία, με miui rom και φορτιστή από το παλιό μου HD2 δεν έχω το σκαλοπάτι στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Φτου φτου μη μας ματιασω, κι εγω πηρα απο Minideal το πρωτο με 1/4 στα 1.2 τον Ιουλιο και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα. Προσφατα το εδωσα σε ενα φιλο, και πηρα απο το to2c ενα δευτερο με 2/32. Ελπιζω να μη μου βγαλει τιποτε. ειδες διαφορα στη χρηση μεταξυ του ενος και του αλλου; σε πραγματικη ταχυτητα και εμπειρια αξιζει η μεταβαση απο 1 σε 2 γιγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν φορτίζεται το κινητό, αφού φτάσει στο 75% (περίπου) μετά αρχίζει και φορτίζει πολύ γρήγορα και φτάνει στο 100% σε ελάχιστο χρόνο. Κάτι σαν αυτό που γίνεται με την αποφόρτιση αλλά από την ανάποδη. Έχεις παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ε ναι! Ακριβώς αυτό γίνεται και σε μένα... Γι αυτό υπάρχει το σκαλοπάτι... Σήμερα το πήρα απόφαση να περάσω miui.... Ποια από τις 2 να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosnik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Γεια χαρα και απο μενα (νεος κατοχος jiayu g4 advance). Ηθελα να ρωτησω εχει τυχει σε κανεναν να σταματησει να δουλευει το auto rotate της οθονης? Στα καλα καθουμενα σταματησε ενω ο sensor δουλευε κανονικα. Κανοντας reboot επανηλθε αλλα οχι για πολυ. Το εχει κανει δυο φορες μεχρι τωρα και με διαφορετικες rom ( μια miui και stock). Καμια προταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Aς ανεβασει κανα καλο παιδι καμια στοκ με Ελληνικα ρε παιδια να υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ε ναι! Ακριβώς αυτό γίνεται και σε μένα... Γι αυτό υπάρχει το σκαλοπάτι... Σήμερα το πήρα απόφαση να περάσω miui.... Ποια από τις 2 να βάλω; V5 4.1.10 FULL ROM http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html STD = Standard (1/4), ανεξαρτήτως μπαταρίας ADV = Advance (2/32) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 V5 4.1.10 FULL ROM http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html STD = Standard (1/4), ανεξαρτήτως μπαταρίας ADV = Advance (2/32) Να σε ρωτήσω για δυο θεματάκια που έχω με την miui αν τα έχεις λύσει 1. Δεν μου αναγνωρίζει τον αποστολέα στα μηνύματα που λαμβάνω γιατί φαίνεται το τηλέφωνό του σαν +30... Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να αλλάξω τα τηλέφωνα σε όλες τις επαφές μου. 2. Δεν στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Aς ανεβασει κανα καλο παιδι καμια στοκ με Ελληνικα ρε παιδια να υπαρχει. https://www.dropbox.com/s/e5hrf48zg5dvac9/bacup%20rom%20greek%20lag.zip κανεις restore backup! Edited January 14, 2014 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 https://www.dropbox.com/s/e5hrf48zg5dvac9/bacup%20rom%20greek%20lag.zip για δώσε αν θες πληροφορίες, ποια ρομ είναι αυτή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ειδες διαφορα στη χρηση μεταξυ του ενος και του αλλου; σε πραγματικη ταχυτητα και εμπειρια αξιζει η μεταβαση απο 1 σε 2 γιγα; Οχι, δεν το πιεσα βεβαια, τα κλασσικα που δουλευα δεν ειδα διαφορα. Τωρα σε καποιο βαρυ προγραμμα, ισως, δεν μου ετυχε ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Να σε ρωτήσω για δυο θεματάκια που έχω με την miui αν τα έχεις λύσει 1. Δεν μου αναγνωρίζει τον αποστολέα στα μηνύματα που λαμβάνω γιατί φαίνεται το τηλέφωνό του σαν +30... Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να αλλάξω τα τηλέφωνα σε όλες τις επαφές μου. 2. Δεν στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή Φίλε ρώτησες και στο θέμα του inew.Για 160 χαρακτήρες σε miui θα το φτιάξεις από το mi-tools module.Για το +30 από gravitybox-->General fixes-->fix caller id for phone .τα υπόλοιπα που έχει το gravity box δεν είναι συμβατά με miui rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Φίλε ρώτησες και στο θέμα του inew.Για 160 χαρακτήρες σε miui θα το φτιάξεις από το mi-tools module.Για το +30 από gravitybox-->General fixes-->fix caller id for phone .τα υπόλοιπα που έχει το gravity box δεν είναι συμβατά με miui rom Sorry αν σας έχω ζαλίσει αλλά δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο, γι' αυτό ρωτάω. Μάλλον φταίει η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 για δώσε αν θες πληροφορίες, ποια ρομ είναι αυτή ? προκειται για 2/32 . την οποια εβαζε το minideal . αρκετα ικανοποιημενος , χωρις σκαλοπατια, με Ελληνικα και χωρις απολυτος κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 προκειται για 2/32 . την οποια εβαζε το minideal . αρκετα ικανοποιημενος , χωρις σκαλοπατια, με Ελληνικα και χωρις απολυτος κανενα προβλημα μάλιστα......άρα δεν κάνει για εμάς .... 1/4 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Να σε ρωτήσω για δυο θεματάκια που έχω με την miui αν τα έχεις λύσει 2. Δεν στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή Για 160 χαρακτήρες σε miui θα το φτιάξεις από το mi-tools module Sorry αν σας έχω ζαλίσει αλλά δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο, γι' αυτό ρωτάω. Μάλλον φταίει η rom. Αυτό δεν το γνώριζα ούτε γω στην miui - το δοκίμασα μολις και παίζει κανονικά (μετά από reboot βέβαια!) Κατεβάζουμε WSM TOOLS v2.1.5 - MIUI V5 Control Panel Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αυτό δεν το γνώριζα ούτε γω στην miui - το δοκίμασα μολις και παίζει κανονικά (μετά από reboot βέβαια!) Κατεβάζουμε WSM TOOLS v2.1.5 - MIUI V5 Control Panel Ποια miui έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ποια miui έχεις βάλει? ^^^ post #4244 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 V5 4.1.10 FULL ROM http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html STD = Standard (1/4), ανεξαρτήτως μπαταρίας ADV = Advance (2/32) Την παραπάνω rom την φλασάρουμε από το recovery της cwm; "If update is more then 100mb - dont flash it, it will brick your device."Τι εννοεί με αυτό ο ποιητής του λινκ; Ξέρω χαζές οι απορίες μου.Αλλά μην κάνω καμιά χαζομάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts