Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WOW !!! 10 ημέρες.... μιά χαρά... ελπίζω να σε περάσει η γυναίκα μου... Αν και τώρα με το Candy Crush ... :rolleyes:

Μην ενθουσιαζεσαι, ο φιλος εκανε ενα τεστ. Απ' ό,τι καταλαβαινω 5 μερες απο τις 9 δεν το ακουμπισε καν. Τις αλλες ελαχιστα.

Με λιγη γυναικεια χρηση θα ειναι καλα αν της βγαζει 2 μερες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην ενθουσιαζεσαι, ο φιλος εκανε ενα τεστ. Απ' ό,τι καταλαβαινω 5 μερες απο τις 9 δεν το ακουμπισε καν. Τις αλλες ελαχιστα.

Με λιγη γυναικεια χρηση θα ειναι καλα αν της βγαζει 2 μερες.

πολυ σωστα !! .... εκανα δοκιμή να δω ποσο ομαλά αδειάζει η μπαταριά

οταν το χρησιμοποιώ κανονικα, κραταει 2-3 μερες του σκοτωμού ;)

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

η 1850? μια χαρά

η 3000 πόσο κρατάει δηλαδή?

αυτο δεν το ξερω, γιατι δεν εχω το "χοντρο" !!....

ισως αν κανει δοκιμη, καποιος που το εχει, να μας πει

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Τελικώς παιδιά αφού δοκίμασα τα πάντα (εεε σχεδόν μη σκοτώνετε..:p)

Πιστεύω πως το GPS απλά δεν είναι αξιοποιήσιμο..

παρακάτω παραθέτω σχετική εικόνα καταγραφής διαδρομής ποδηλάταυ με χρήση gps + data στο endomondo -sports tracker ( με το blade πάντα μ έδινε καλό αποτέλεσμα..)http://s7.postimg.org/5f2hm67vf/jiayu_GPS.jpg

στην υπογραφή μ βλέπετε την έκδοση κλπ

έχω ακολουθήσει κ το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 (η καλύτερη λύση π έχω δει ως τώρα, το αρχειάκι του φίλου είναι σούπερ gps.conf)

κ πλέον το GPS κλειδώνει αστραπιαία, αλλά δεν έχει καλό σήμα - το χάνει συχνά??:mad:

τι παρατηρώ : ότι τα στατιστικά είναι για τα μπάζα

όμως στα Lap times ίσως έχω καλά αποτελέσματα(?)

κανείς καμία ιδέα?

το fix που έχει αναφερθεί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 το έχεις κάνει?

δε χρειαζοταν ολο αυτο :)

το battery monitor θυμαμαι λεει οτι αν το αφησεις να καθεται το κινητο εβγαζε καπου εκει στις 9 μερες εκτιμηση standby

παρελαβα τη θηκη thin

12/9 παρηγειλα

25/9 παρελαβα

πολυ ομορφη και καθοτι thin το κινητο παραμενει ομορφο

οσο για τα στατιστικα gps (ταχυτητα) που βγαινουν μαπα εχω βαλει ποστ σε προηγουμενες σελιδες ΠΩΣ θα το φτιαξετε

βρειτε το και βαλτε το ξανα να το βλεπει ο κοσμος με μια παραθεση

και μου εβγαζε μαπα στατιστικα και με το Bluetooth gps αλλα λυθηκε και αυτο

ολα εκτος ενος προγραμματος run keeper που εξ αρχης ηταν σωστο!

τωρα ολα ειναι οκ

Edited by akaloith

209 μέση ταχύτητα,

846 μέγιστη,

πυραυλοκίνητος είσαι βρε

στα νιάτα μ ναι ήμαν γρήγορος πατούσα πάντα 52χ14 :D

τώρα σαν κότα 42χ16-24

τεσπα στη συγκεκριμένη βόλτα πάνω από 40 χλμ ούτε σε κατηφόρα..:lol:

αυτο δεν το ξερω, γιατι δεν εχω το "χοντρο" !!....

ισως αν κανει δοκιμη, καποιος που το εχει, να μας πει

το χοντρό είναι κτήνος!!

παράδειγμα: με ανοιχτά

Data

Wifi

Bluetooth

κάμποσες κλήσεις

λίγο ραλάκι

λίγα (σχετικά με τη συνήθη χρήση) μηνυματάκια με whatsapp & viber

κ κάνα μισάωρο (περίπου) τραγουδάκια από utube με φωτεινή οθόνη..

μ κράτησε από Παρασκεύη βράδυ στις 21 μέχρι Δευτέρα πρωί στις 8!! :w00t::yahoo::clap::dance::thanks:

μιλαμε για 100% μέχρι 14%

το fix που έχει αναφερθεί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 το έχεις κάνει?

μόλις το έκανα, σε ευχαριστώ φίλε!!

παιδιά πρέπει να μαζέψουμε όλα τα κολπάκια στη πρώτη σελίδα :cry:!

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Παιδιά ως πρώην κάτοχος του motorola RAZR, λέω να πω κι εγώ τη γνώμη μου..

Γενικά πιστεύω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί όσον αφορά το συγκεκριμένο κινητό,όντως μπορεί να έχει τα θεματάκια του αλλά μεταξύ μας τα περισσότερα κινητά τα έχουν. Πχ το wifi του motorola ήταν πραγματικά πολύ χειρότερο από του G4...μιλάμε στο δίπλα δωμάτιο από το ρούτερ να ήσουν και παίζει να έχανε το σήμα, η μπαταρία του έβγαζε με μέτρια χρήση μια μέρα max (πόσα βράδια είχα ξεμείνει από κινητό...),και όσο για το gorilla glass...σε όποια κατηγορία κινητού και να κοιτάξετε(είτε στο google είτε έδώ) θα δείτε σε πόσους έχει σπάσει η οθόνη με ένα απλό πέσιμο...με λίγα λόγια το gorilla glass όντως είναι πιο ανθεκτικό αλλά όχι και οι υπερβολές που λένε...γιατί άλλο να προσπαθεί να γρατσουνίσει την οθόνη με ένα μαχαίρι, άλλο να κάνει το κινητό ελεύθερη πτώση(έστω και από μερικά εκατοστά) μπορεί λίγη πίεση να του ασκηθεί από τα πλάγια και αυτό να αρκεί για να θρυμματιστεί η οθόνη...δείτε και βίντεο στο youtube που πετάνε iphone kai galaxy s4 κάτω...με την τρίτη τέταρτη η οθόνη έχει σπάσει...Επίσης η δώρο θήκη κατά τη γνώμη μου δεν προστατεύει καθούμενου από τους κραδασμούς...είναι πολύ λεπτή και σκληρή...

πάντως γενικά σκεφτείτε...επώνυμες λύσεις και ουσιαστικά υποφέρουν από πολύ χειρότερα πράγματα σε σχέση με ένα αδύναμο GPS...(βλέπε Nexus 4 που έχει 6 ή 12gb μνήμη max,του RAZR που προείπα που έχει πολύ αδύναμο wifi κτλ κτλ)

Παιδιά ως πρώην κάτοχος του motorola RAZR, λέω να πω κι εγώ τη γνώμη μου..

Γενικά πιστεύω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί όσον αφορά το συγκεκριμένο κινητό,όντως μπορεί να έχει τα θεματάκια του αλλά μεταξύ μας τα περισσότερα κινητά τα έχουν. Πχ το wifi του motorola ήταν πραγματικά πολύ χειρότερο από του G4...μιλάμε στο δίπλα δωμάτιο από το ρούτερ να ήσουν και παίζει να έχανε το σήμα, η μπαταρία του έβγαζε με μέτρια χρήση μια μέρα max (πόσα βράδια είχα ξεμείνει από κινητό...),και όσο για το gorilla glass...σε όποια κατηγορία κινητού και να κοιτάξετε(είτε στο google είτε έδώ) θα δείτε σε πόσους έχει σπάσει η οθόνη με ένα απλό πέσιμο...με λίγα λόγια το gorilla glass όντως είναι πιο ανθεκτικό αλλά όχι και οι υπερβολές που λένε...γιατί άλλο να προσπαθεί να γρατσουνίσει την οθόνη με ένα μαχαίρι, άλλο να κάνει το κινητό ελεύθερη πτώση(έστω και από μερικά εκατοστά) μπορεί λίγη πίεση να του ασκηθεί από τα πλάγια και αυτό να αρκεί για να θρυμματιστεί η οθόνη...δείτε και βίντεο στο youtube που πετάνε iphone kai galaxy s4 κάτω...με την τρίτη τέταρτη η οθόνη έχει σπάσει...Επίσης η δώρο θήκη κατά τη γνώμη μου δεν προστατεύει καθούμενου από τους κραδασμούς...είναι πολύ λεπτή και σκληρή...

πάντως γενικά σκεφτείτε...επώνυμες λύσεις και ουσιαστικά υποφέρουν από πολύ χειρότερα πράγματα σε σχέση με ένα αδύναμο GPS...(βλέπε Nexus 4 που έχει 6 ή 12gb μνήμη max,του RAZR που προείπα που έχει πολύ αδύναμο wifi κτλ κτλ)

Μα δεν έχεις άδικο λίγοι είναι αυτοί που γκρινιαζουν άλλωστε. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κινητό 170ευρω που από Ελλαδα παίρνεις κατι κινητά της πλάκας. Όταν λοιπόν με τη αυτή συσκευη είχα μια οθόνη επιπεδου galaxy s3 (400ευρω), μια εξαιρετική μπαταρία, φοβερα χαράκτηριστικα, ικανοποιητικη κάμερα, κομψο και ποιοτικο στην αφή και στο μάτι το να διαμαρτυρηθω επειδή το gps δε παίζει και επειδή το wifi ειναι λίγο αδυναμο και μετά από 4 τοιχους σερνεται δε λεει. Απλα σα κινεζικο ολοιβρισκουμε ψεγαδια αλλα αν σκεφτεις οτι θελεις στη καλυτερη αλλα 170 για ενα περιπου αντιστοιχο απλα σιωπας... Και μενα το motorola defy απο wifi δεν ελεγε και πολλα κι έκανε 400 ευρω πριν δυο χρόνια

...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παιδιά πρέπει να μαζέψουμε όλα τα κολπάκια στη πρώτη σελίδα ! :cry:

Πραγματικά, είναι ο μόνος τρόπος! Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Επικρατεί ΧΑΟΣ! :lost:

Σκέφτομαι να ανοίξω καινούργιο thread με όλα τα κολπάκια μαζεμένα στην 1 σελίδα και να το ανανεώνω.

Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε με pm όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες κλπ για να τα προσθέσω στο αρχικό post.

ευχαριστως να ανανεωνω το πρωτο ποστ!

Αν με αφηνε να το επεξεργαστω!

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ EDIT!

εχω καθε καλη διαθεση να μαζεψω κολπα που εχω και εχετε κατα καιρους γραψει στο εν λογο τοπικ αρκει να μου δωθει η edit δυνατοτητα του πρωτου μου ποστ.

και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο σωστο να γινει απο καποιο χρηστη του g4 και οχι απο καποιον moderator που μπορει να μην εχει καν τη συσκευη στα χερια του

οσο για το αν γινεται χαμος ή οχι στο τοπικ αυτο εξαρταται απο ΜΑΣ. προσπαθειστε τα ποστ σας να εχουν περιεχομενο και λογο υπαρξης.

πχ εχω βαρεθει να βλεπω λινκ απο μαγαζια που κανεις δε θα αγορασει γιατι κανεις δε τα ξερει.

ειπαμε ο πολυς ο κοσμος εχει αγορασει απο minideal και antelife

Οσο για τη δημιουργια νεου τοπικ... αν για καθε συσκευη ειχαμε 2 και 3 τοπικ τοτε θα γινοταν ακομα χειροτερος χαμος και δε θα ξεραμε που να γραψουμε

Κατι που λανθασμενα ειχε γινει για το Umi x2 και umi x2 turbo που ουσιαστικα ηταν ιδιες συσκευες και αλλα ατομα γραφαν εδω αλλα εκει ...

ξεφυλιστε τις πρωτες 5 και τελευταιες 5 σελιδες του τοπικ και θα λυθουν το 80% των απορειων σας.

Edited by akaloith

Παραγγελία στο to2c, στις 12/9 απόγευμα, tracking 24 ώρες μετά, αναχώρηση 15/9 (4px) άφιξη στο Κ.Δ. Λάρισας σήμερα 26/9 (για οσούς θέλουν να δουν, ωστε να έχουν μέτρο σύγκρισης - RF163772896SG)

Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο, κομψότατο και έχοντας δοκιμάσει το G3S, πιστεύω οτι αξίζει η διαφορά των $40 περίπου (αρκεί να δεχτεί ο κάτοχος να "θυσιάσει" την μπαταρια 3000mAh)

Πάμε λοιπόν να δούμε την συμβατοτητα της THIN version με το THICK καπακι και την μπαταρια 3000 (οπως πωλείται από τον to2c.com)

1850 (G4)

3000 (G4)

2750 (G3S)

http://img543.imageshack.us/img543/2616/nk8r.jpg

THIN, 1850 (as sold)

http://img43.imageshack.us/img43/77/yppc.jpg

THIN, 3000 (as offered)

http://img29.imageshack.us/img29/6225/gzhm.jpg

THIN, 3000, thin cover (not closing)

http://img6.imageshack.us/img6/8563/tyxc.jpg

Comparing THIN and THICK covers

http://img5.imageshack.us/img5/6757/82bi.jpg

και στο επίμαχο θέμα:

G4 thin version, with 3000mAh battery and thick cover (red I to indicate "gap" in camera and LED flash hole)

http://img585.imageshack.us/img585/9084/he72.jpg

detail

http://img23.imageshack.us/img23/8447/bu2j.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/6859/36ia.jpg

Συμπεράσματα: Δεν είναι και η καλύτερη λύση (μένει κενό 2mm περίπου στις τρύπες κάμερας και LED flash) αλλά δεν είναι και τόσο δραματικό...

Αν και θα ζητήσω από τον to2c επιστροφή της διαφοράς ($15), μετά σκέφτομαι το thick καπάκι (με πιστολι θερμού αέρα) να το ζεστάνω και να παραμορφώσω τις τρύπες προς τα μέσα, ωστε να μειώσω το κενό...)

Περι λειτουργίας, σχόλια προσεχώς, δουλευει απροβλημάτιστα, έχει fiρmware 2013-07, οπότε επικειται αναβάθμιση (περισσότερα λοπόν περι GPS, κλπ σύντομα)

Με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φίλε assot η απορία μου που θέλω να ελέγξεις είναι αν με το thick καπάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη κάμερα? Η μπαίνει μέσα οπότε πρακτικά ούτε φωτό ούτε φλας. Γιατί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μικρό το κακό για ένα ταξίδι η για διακοπές που θέλεις περισσότερη ενέργεια αλλιώς είναι παντελώς αχρηστη. Αρκεί να κουμπωνει το καπάκι κανονικά και να μην είναι στον αέρα. Απλά η κοροϊδία είναι που σου ζητησαν να τους στείλεις και φωτογραφίες λες κι αυτοί δε το είχαν δει... Edited by pan82

George Bernard Shaw

H κάμερα είναι πλήρως λειτουργική και με το THICK καπάκι

(απ ότι υπολόγισα έχει διαθέσιμο άνοιγμα γύρω στις 120ο (μοιρες) ενω χρειάζεται κάτω από 80ο...)

Το LED φλας δεν το δοκίμασα (να δω αν κάνει "σκια")...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μόλις μου ήρθε και εμένα το t.n χτες έκανα την παραγγελία μέσω to2c. Για να δούμε.......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εχω καθε καλη διαθεση να μαζεψω κολπα που εχω και εχετε κατα καιρους γραψει στο εν λογο τοπικ αρκει να μου δωθει η edit δυνατοτητα του πρωτου μου ποστ.

Μπορείς αν θέλεις να στείλεις ένα pm σε κάποιο moderator και να του στείλεις ένα κειμενάκι που θέλεις να μπει στην πρώτη σελίδα..!

Θα βοηθήσεις πολλούς πιστεύω, μεταξύ των οποίων και εμάς που το περιμένουμε :)

Μπορείς αν θέλεις να στείλεις ένα pm σε κάποιο moderator και να του στείλεις ένα κειμενάκι που θέλεις να μπει στην πρώτη σελίδα..!

Θα βοηθήσεις πολλούς πιστεύω, μεταξύ των οποίων και εμάς που το περιμένουμε :)

εχω στειλει μηνυμα να εχω edit στο post μου

κατι που συνηθιζω στα ποστ μου ειναι να τα κανω συνεχως edit και να τα διορθωνω ενημερωνω αλλαζω σβηνω γραφω

δεν ειναι κατι που μεσα σε 10 λεπτα γινεται, συνεχως θελει edit

ουτε θελω το πρωτο ποστ να ειναι ενα ματσο πεταμενες πληροφοριες χωρις καμια συνοχη αγνωστης προελευσης και αξιοπιστιας

πρεπει να εχουν ελεγχθει ολα πριν μπουν

ειχα γραψει παλιοτερα στο τοπικ καμια 10αρια μαζεμενα αλλα βαριεμαι να τα βρω. ειναι μια αρχη οποιος θελει τα βρισκει.

Edited by akaloith

Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε με pm όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες κλπ για να τα προσθέσω στο αρχικό post.

:happy:

και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο σωστο να γινει απο καποιο χρηστη του g4 και οχι απο καποιον moderator που μπορει να μην εχει καν τη συσκευη στα χερια του

οσο για το αν γινεται χαμος ή οχι στο τοπικ αυτο εξαρταται απο ΜΑΣ. προσπαθειστε τα ποστ σας να εχουν περιεχομενο και λογο υπαρξης.

πχ εχω βαρεθει να βλεπω λινκ απο μαγαζια που κανεις δε θα αγορασει γιατι κανεις δε τα ξερει.

ειπαμε ο πολυς ο κοσμος εχει αγορασει απο minideal και antelife

Οσο για τη δημιουργια νεου τοπικ... αν για καθε συσκευη ειχαμε 2 και 3 τοπικ τοτε θα γινοταν ακομα χειροτερος χαμος και δε θα ξεραμε που να γραψουμε

Κατι που λανθασμενα ειχε γινει για το Umi x2 και umi x2 turbo που ουσιαστικα ηταν ιδιες συσκευες και αλλα ατομα γραφαν εδω αλλα εκει ...

ξεφυλιστε τις πρωτες 5 και τελευταιες 5 σελιδες του τοπικ και θα λυθουν το 80% των απορειων σας.

Οκ παιδιά. :)

Συνεννοηθείτε τότε μεταξύ σας πως μπορεί να βρεθεί μία λύση άμεσα γιατί το thread έχει ξεφύγει και σύντομα με τις νέες αφίξεις, αν αρχίσουν και ποστάρουν όλοι τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις θα χαθεί τελείως η μπάλα! Μην ανακαλύπτουμε τον τροχό ξανά και ξανά. :!:

Θα βοηθήσουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι όπως μπορούμε.

Το συγκεκριμένο μοντέλο από ότι βλέπω έχει αρκετή πέραση. Είναι κρίμα ένα τόσο καλό και χρήσιμο thread να μπαχαλέψει τελείως.

εχω στειλει μηνυμα να εχω edit στο post μου

κατι που συνηθιζω στα ποστ μου ειναι να τα κανω συνεχως edit και να τα διορθωνω ενημερωνω αλλαζω σβηνω γραφω

δεν ειναι κατι που μεσα σε 10 λεπτα γινεται, συνεχως θελει edit

ουτε θελω το πρωτο ποστ να ειναι ενα ματσο πεταμενες πληροφοριες χωρις καμια συνοχη αγνωστης προελευσης και αξιοπιστιας

πρεπει να εχουν ελεγχθει ολα πριν μπουν

ειχα γραψει παλιοτερα στο τοπικ καμια 10αρια μαζεμενα αλλα βαριεμαι να τα βρω. ειναι μια αρχη οποιος θελει τα βρισκει.

Ωραίος! :up:

Δεν άντεξα τελικά και μετά από αρκετό ψάξιμο για κάτι καλύτερο δε βρήκα τίποτα, όλα ήταν πολύ πιο ογκώδη η πολύ πιο ακριβά και ογκώδη στις ίδιες διαστάσεις τίποτα. Οπότε έφυγε η παραγγελία για ένα ακόμα G4. Aυτή τη φορά μιας και διαβεβαίωσε και ο asot ότι η μεγάλη μπαταρία παίζει κανονικά και το καπάκι κουμπώνει και η κάμερα λειτουργεί (πλην του φλας που αποκλείεται να πάιζει) χτύπησα το thin μιας και κανένας δε διαμαρτυρήθηκε ως τώρα για μπαταρία κι ας ελπίσω να μου δίνει μια φουλ ημέρα αφού το 3000 μου δίνε 1,5 προς 2 με αρκετή χρήση βέβαια που θα μετριαστεί όταν περάσει κι αρχική κάψα αλλιώς thick μπαταρία και ησύχασα... Ελπίζω να ναι πιο καλότυχο αυτή τη φορά!

YΓ: Με το thin δε στέλνουν silicon case όπως με το thick ε; ΝΑ χτυπήσω κατι τετοιο δηλ http://www.ebay.com/itm/New-Original-JIAYU-G4T-1850mAh-TPU-Soft-silicon-Case-for-Jiayu-G4-G4T-1850mAh-/171118962382?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item27d77c26ce εχει παρει κανενας;

Edited by pan82

George Bernard Shaw

ειμαι απλο μελος

δεν ειμαι moderator

οποτε δεν εχω δικαιωμα να επεξεργαστω το δικο μου ποστ, χαχαχα

Edited by akaloith

Ρε παιδιά έχω tracking number από τη τρίτη και στο site της sgpost δε φαίνεται τπτ στο 4px Γράφει: 2013-09-26 01:16:03 Xili,Shenzhen,China έτσι πρέπει να γίνεται δεν έχω παραγγείλει ξανά κινητό από Κίνα. To2c το κατάστημα.

Ρε παιδιά έχω tracking number από τη τρίτη και στο site της sgpost δε φαίνεται τπτ στο 4px Γράφει: 2013-09-26 01:16:03 Xili,Shenzhen,China έτσι πρέπει να γίνεται δεν έχω παραγγείλει ξανά κινητό από Κίνα. To2c το κατάστημα.

Ναι. Υπομονή.

όντως είναι πολύ φτηνο για το Advanced !! αν επροκειτο για το λεπτο Turbo, τοτε ναι ειναι σωστη τιμη (αν και εγω το πήρα μολις 170 ευρω)

κατι βρωμαει εδω ...... προσοχη !!

Είναι το απλό και όχι το τούρμπο οπότε είναι νορμάλ τιμή που υπάρχει και αλλού.

2η παραλαβη σημερα απο το minideal(ειχα παρει προ 20ημερου το amoi n828)!

Πηρα το χοντρο g4 με τον mkt 6589t και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες αλλα κατι δεν μου καθετε καλα με το touch και οτι δεν εχει Ελληνικα!

Δεν τους εγραψα να το στειλουν με τα Ελληνικα(δεν ειχα καταλαβει οτι χρειαζεται γιατι το amoi ηρθε ετοιμο) και τωρα αντε να ψαχνω να δω πως θα τα περασω!

Και το δικό μου που το πήρα από το minideal επίσης το ίδιο περίεργο μου φάνηκε το touch ρε ****το. Έβαλα να παίξω το Real Racing και δεν έπιανε καθόλου καλά στις στροφές (με στρίψιμο με αφή). Στα χωράφια ήμουν συνέχεια σε αντίθεση με το Μι2ς που μ@μούσα. Βέβαια το γύρισα πίσω γιατί έκατσε μ@λ@κία αλλά περιμένω καινούριο οπότε αν βρεις καμία άκρη ενημέρωσε.