Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επιβεβαιωνω, με χτεσινο τεστ μαζι με ενα THL w100, που σχετικα ειναι τα ιδια (ισιο επεξεργαστης, μνημες κλπ), και σε ολα τα δικτυα ημουν 15-25 db πιο κατω.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισως υπαρχει καποια διαφοροποιηση στα μοντελα του g4 Καθως κυκλοφορουν αρκετα. Λεπτο-χοντρο , απλο ή turbo , 1/4 και 2/32. Αν μπορειτε λοιπον αναφερετε κι εσεις ποιο μοντελο εχετε.

εγω εχω το g4 slim turbo 1/4

turbo slim και εγώ, θεωρώ δεδομένο τον σχετικά αδύναμο δέκτη, μόνο με αλουμινοχαρτα και πατέντες αν γίνει κάτι.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

turbo slim και εγώ, θεωρώ δεδομένο τον σχετικά αδύναμο δέκτη, μόνο με αλουμινοχαρτα και πατέντες αν γίνει κάτι.

με αλουμινοχαρτα προσπαθησα λιγο σημερα και δεν καταφερα πολλα. Ειδα 2-3 σχετικα βιντεακια στο ιντερνετ οπου βελτιωνουν το wifi σε καποια smartphones βαζοντας αλουμινοχαρτο πανω απ την κεραια, ομως στο g4 δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως την κεραια του wifi γτι μαλλον εινια μαζι με την κεραια του gps , και , το βασικοτερο, δεν γνωριζω τη φυσικη πισω απο το wifi και το αλουμινοχαρτο. Φανταζομαι πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο σχημα με την κεραια ή και να ακουμπα στους ακροδεκτες της κεραιας.

Αν καποιος εχει γνωσεις επι του θεματος ας μας φωτισει.

Επομενη λυση για μενα ειναι να φερω το router στο δωματιο μου, ομως δεν ειναι πραγματικη λυση στο προβλημα

Η αποσταση που αρχιζει να μην ανταποκρινεται σωστα ειναι τα 8 μετρα και πανω με 3 ενδιαμεσους τοιχους. Σε κοντινοτερες αποστασεις ειναι καλυτερα. Ειναι περιεργη ομως και η συμπεριφορα στις μπαρες του wifi , οπου δεν επφτει σταδιακα στις 2 ή 1 μπαρες αλλα απο τις 3 ή 4 κανει ξαφνικα αποσυνδεση

Edited by dimzan

Ενδιαφέρουσα η ανάλυση με το WiFi Analyser!

Στο G3S, βλέπω -28db στα 10 εκ από την κεραία του Router και -40db στο 1 μέτρο... (παράλληλα με την κεραία, στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο)

Μολις παραλάβω το G4 (1/4, Thin, T) θα συγκρίνω...

Μιας που με έβαλες σε σκέψεις, έριξα μια ματια στο ebay για WiFi (or GPS) patch antenna, υπάρχουν 2-3 λύσεις που χρήζουν περαιτέρω αξιολόγησης (αφου εξετάσουμε και τον - διαθέσιμο - χώρο εντός κινητού...)

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

xiaomi ακουστικα στο g4 κανεις δοκιμασε?

εισαι απο τους πρωτους που ασχολειται με το τηλεφωνο. το δικο σου με το wifi πως τα παει?

δεν εχω κανενα παραπονο, εχω ενα thomson router στο σαλονι και το σημα φτανει στη κρεβατοκαμαρα ενω παρεμβαλονται πολλοι τοιχοι.

το σημα διπλα στο ρουτερ και το σημα μακριααααα με τοιχους αναμεσα

σχετικα ειναι ολα. μιλαμε για συσκευη 230$ και μαλιστα εξαιρετικα μικρου μεγεθους. το να φτιαξεις μια παντοφλα με τελεια κεραια ειναι απλο και ευκολο.

http://imageshack.us/a/img826/7216/q6k0.png

http://imageshack.us/a/img34/9033/2q1.png

περαν της ομορφιας του g4,το πολυ καλο του μεγεθος δλδ,

και της καλης μπαταριας,πραγματικα αρχισε να μου λειπει το w8!!!:mad:

τραγικο σημα σε wifi ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!!!:wacko:

λεμε για wifi,κιεγω εχω φουλ σημα της βοντα και τα 2 σε αποσταση 7 μετρων!!!

στο διπλανο δωματιο:p,κ δεν πιανει τπτ..

πραγματικα τα ιδια τραβουσα με το g3..

αν δεν ηταν κ η ωραια παραμετροποιημενη ρομ,

και η πολυυυ καλα στημενη-καλυμπραρισμενη οθονη,

θα το χα διωξει ηδη..:(

παντως αρχισε να μην με βολευει καθολου πια..:cry:

στην ιδια χρηση το w8 ειχε ιδιες φωτο(!!),χαλια μπαταρια,ειχα 2 με εξωτερικο φορτιστη

μπαταριας,τελειο σημα τηλεφωνου κ wifi,ελαφρως ακαλιμπραριστη οθονη οπως ολα τα κινεζικα

και τα ιδια μετρια στο gps.

τεσπα θα δωωωω,ειναι που ναι πανεμορφοο κ μικρουλιιιιιι ,αχαχχχχχ:p

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

το να φτιαξεις μια παντοφλα με τελεια κεραια ειναι απλο και ευκολο.

οσοι θελετε παντοφλες προφανως θα βρειτε με καλυτερο σημα gps - wifi - 3g κτλ

το jiayu ολοι το πηραμε γιατι ειναι το μικροτερο 4.7'' που υπαρχει.-

εμενα μου αρκει εκτος φυσικα του gps Που εβαλα ενα Bluetooth gps και δεν εχω κανενα θεμα (παλιο παραπεταμενο)

οσο για την αυτονομια του thin? iphone 5 σε καταγραφη διαδρομης gps ποδηλασιας τα φτυσε στις 4 ωρες.

το jiayu g4 turbo thin basic εβγαλε 5+ ωρες καταγραφη και η μπαταρια ηταν στο 75% !

ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΡΟΥΠΙ!

Edited by akaloith

xiaomi ακουστικα στο g4 κανεις δοκιμασε?

Εγώ που έχω το παλιό μοντέλο (τα λευκά) ο ήχος τους είναι μια χαρά. Τώρα περιμένω και το καινούριο μοντέλο οπότε θα μπορώ να σου απαντήσω σύντομα.

το να φτιαξεις μια παντοφλα με τελεια κεραια ειναι απλο και ευκολο.

οσοι θελετε παντοφλες προφανως θα βρειτε με καλυτερο σημα gps - wifi - 3g κτλ

το jiayu ολοι το πηραμε γιατι ειναι το μικροτερο 4.7'' που υπαρχει.-

εμενα μου αρκει εκτος φυσικα του gps Που εβαλα ενα Bluetooth gps και δεν εχω κανενα θεμα (παλιο παραπεταμενο)

οσο για την αυτονομια του thin? iphone 5 σε καταγραφη διαδρομης gps ποδηλασιας τα φτυσε στις 4 ωρες.

το jiayu g4 turbo thin basic εβγαλε 5+ ωρες καταγραφη και η μπαταρια ηταν στο 75% !

ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΡΟΥΠΙ!

Δεν ειναι θεμα το αν ειναι παντοφλα. Διοτι και το w100 στο ιδιο μεγεελθος ειναι, ιδια χαρακτηριστικα (μονο οθονη αλλαζει), και το wifi του αλλα και το gps ειναι σαφως πολυ καλυτερα. Που σημαινει οτι καθαρα θεμα κεραιας.

Δεν ειναι θεμα το αν ειναι παντοφλα. Διοτι και το w100 στο ιδιο μεγεελθος ειναι, ιδια χαρακτηριστικα (μονο οθονη αλλαζει), και το wifi του αλλα και το gps ειναι σαφως πολυ καλυτερα. Που σημαινει οτι καθαρα θεμα κεραιας.

ιδιο μεγεθος?

ας μη λεμε βλακιες.....

THL W100 134x70x9mm ME 4.5''

JIAYU G4 133X65X8.2 ME 4.7''

ΤΟ THL ΕΙΝΑΙ 20% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ! ΠΙΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣΣ!

70mm Πλατος σε 4,5'' συσκευη? ΕΛΕΟΣ τοσο ειναι τα 5αρια

960x540 οθονη? καλα ναι back to 2010...

το να φτιαξεις παντοφλες που πιανουν καλα ειναι πανευκολο επαναλαμβανω. το Jiayu g4 ειναι το μικροτερο 4.7'' και αυτο ειναι το βασικο κριτηριο αγορας του, οκ και το ομορφοτερο ολων. οι χωροι που εχουν αλλα για κεραιες μπαταριες καμερες κτλ κτλ εδω εχουν φτασει στο οριο τους

μετα το bezel των 2.9mm το να κρατησω κατι σαν το w100 προτιμω να κοψω το χερι μου.-

εβαλα ενα bluetooth gps και ολα τα κανω τελεια. τα θεματα που εχουν αλλοι εγω προσωπικα δεν τα εχω.

Edited by akaloith

ιδιο μεγεθος?

ας μη λεμε βλακιες.....

70mm Πλατος σε 4,5'' συσκευη? ΕΛΕΟΣ τοσο ειναι τα 5αρια

960x540 οθονη? καλα ναι back to 2010...

το να φτιαξεις παντοφλες που πιανουν καλα ειναι πανευκολο επαναλαμβανω. το Jiayu g4 ειναι το μικροτερο 4.7'' και αυτο ειναι το βασικο κριτηριο αγορας του, οκ και το ομορφοτερο ολων.

μετα το bezel των 2.9mm το να κρατησω κατι σαν το w100 προτιμω να κοψω το χερι μου.-

εβαλα ενα bluetooth gps και ολα τα κανω τελεια. τα θεματα που εχουν αλλοι εγω προσωπικα δεν τα εχω.

Την οθονη κοιτας ( η οποια ειβαι μπροστα) η το συνολικο μεγεθος; Διοτι στο πισω μερος που θα μπι η κεραια παχους λιγοτερου του χιλιοστου, εχεις το w100 με 94 τετρ. εκατοστα επιφανεια και το g4 με 87 , σιγα τη διαφορα.

Το κινητο ειναι ομορφο, εχει γαματη οθονη, αλλα δεν παυει να εχει προβληματα.

τι αλλο μπορω να πω? απλα μαθηματικα (συνολικος ογκος κινητου)

τι αλλο μπορω να πω? απλα μαθηματικα (συνολικος ογκος κινητου)

Πες μου ποσο ειναι το μεγεθος της κεταιας wifi, και γιατι δεν μπορουσε ναμπει αλλου, ή να μπει μια καλυτερη. Οπωςπιστευω ξερεις, επειδη μιλας για μεγεθη, το μεγεθος της κεραιας wifi δεν μπορει να μεγαλωσει, απλα επειδη το κινητο ειναι παντοφλα...

Γενικα και αοριστα ολα εχουν ιδιο μεγεθος και ιδια χαρακτηριστικα.τα δεδομενα λενε αλλα. Απο κει και περα οποιος ειναι ευχαριστημενος με το κινητο 5ετιας του και look 10ετιας ειμαι και γω μαζι του.

Ουτε εκπροσωπος της Jiayu ειμαι ουτε fanboy της.ειμαι απλα ευχαριστημενος με το κινητο που πιανω και χρησιμοποιω και προς το παρον δε βρισκω εναλακτικο σε αυτο το μεγεθος - δυνατοτητες.

Edited by akaloith

@akaloith εχεις g4 slim turbo απ οτι θυμαμαι. Ποια ρομ χρησιμοποιεις? αν θυμαμαικαλα δεν το πηρες απο minideal

edit εμενα το gps λειτουργει μια χαρα. το δοκιμασα σε διαδρομη , κλιεδωσε εντος 2 λεπτων χωρις δεδομενα και δεν εχασε σημα καθ ολη τη διαδρομη.

απ οτι φαινεται, αν δεν ειναι θεμα firmware σημαινει πως απο το εργοστασιο εχουν βγει διαφορες φουρνιες.

Ξερουμε σε ποια κεραια αντιστοιχει το στρογγυλο πιν κατω απ το καπακι? λογικα αντιστοιχει στην κεραια του τηλεφωνου και οχι του wifi ή gps. Αναφερομαι στο στρογγυλο δεξια απ την micro sim και διπλα στην βιδα

Edited by dimzan

Ρε παιδιά επειδή με χέι εκνευρίσει πια υπάρχει κανένας με τη μεγάλη μπαταρία που να χει βάλει νεώτερη έκδοση και η μπαταρία να παίζει κανονικά. Είπα για δεύτερη φορά να φύγω από την έκδοση του minideal περνώντας την έκδοση του Σεπτεμβρίου από jiayu.es που είναι βασισμένη στην επίσημη για το thick 19/8 και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα σε λιγότερο από μερα στο 14 μένει εκεί κάνα 10ωρο και μετά πέφτει κανονικά. Και τη προηγούμενη φορά με πιο απλά έκδοση πάλι το ίδιο και στη παλιά βλέπω στο needrom που το γράφει κάποιος ακριβώς το ίδιο. Παίζει κανένας με thick με νέα έκδοση με την μπαταρία να πέφτει κανονικά κι αν ναι με ποια έκδοση;

Και σε μένα συμβαίνω αυτό, με την ρο την ισπανική με την μπαταρία.

Αλλά το Wi-Fi σε σχέση με την ρομ του S4 είναι εξαιρετικό.

Γενικα και αοριστα ολα εχουν ιδιο μεγεθος και ιδια χαρακτηριστικα.τα δεδομενα λενε αλλα. Απο κει και περα οποιος ειναι ευχαριστημενος με το κινητο 5ετιας του και look 10ετιας ειμαι και γω μαζι του.

Ουτε εκπροσωπος της Jiayu ειμαι ουτε fanboy της.ειμαι απλα ευχαριστημενος με το κινητο που πιανω και χρησιμοποιω και προς το παρον δε βρισκω εναλακτικο σε αυτο το μεγεθος - δυνατοτητες.

Αχ δε το εκτιμανε akaloith εμενα να ρωτησουν. Και τωρα που κοιταω και αλλα παλι στο ιδιο καταληγω. Απλα δεν υπαρχει αλλο και τοσο ομορφο και τοσο μικρό για την οθονη του και εψαξα ολα πια... Αν θέλει καποιος παντοφλα δεκαδες αλλα για χειρισμο με ενα χερι σαν κινητο αλλο κανενα δυστυχως κι ας ειχε και τα θεματακια του. Ασε με τη μεγαλη μπαταρία που κρατουσε...

Και σε μένα συμβαίνω αυτό, με την ρο την ισπανική με την μπαταρία.

Αλλά το Wi-Fi σε σχέση με την ρομ του S4 είναι εξαιρετικό.

Η ισπανικη ειναι λαθος βασιζεται στην κινεζικη για το thin τα εγραψα πιο πανω. Οποτε η βαζεις του turbo οπως εβαλα κι εγω αν και δε πρόλαβα να δοκιμασω η κατεβασε την αυθεντικη κινεζικη για το slim να βρεις την υγεια σου. Τα χει γραψει αναλυτικα ενας φιλος πιο πανω απο το ρωσικο φορουμ

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γειά σας κι από μένα! Καλώς σας βρήκα!

Έχω το θικ με την G4hg 20130816-151656. Όπως μου ήρθε από μινιντιαλ.

Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου με την μπαταρία. Στο γράφημα της μπαταρίας η γραμμή ήταν κάθετη, από το 45% μέχρι το 15%, περίπου.

Τώρα το φορτίζω για δεύτερη φορά . Να δούμε.

Επίσης έκανα το τρικ με το gps και μου βγάζει ένα ερρορ και δεν πιάνει κανέναν δορυφόρο.

Να ρωτήσω έχει στείλει κανένας συσκευή πισω Κινα για επισκευή; θέλει κάνα τρίμηνο η όλη διαδικασία όπως καταλαβαίνω οπότε εγώ θα πρέπει να πάρω τηλ γιατί δεν έχω. Αλλά το mind deal μου απάντησε ότι επειδή δεν έχει ξανά τυχει με τη συσκευή κατι τέτοιο δε γνωρίζει κόστος επισκευής να το στείλω να το στείλουν στο εργοστασιο και θα με ενημερώσουν. Και η απορία μου αν μου πουν 100+ ευρω που δε με συμφέρει θα μου το επιστρέψουν πίσω ανεπισκευαστο η θα με βάλουν να πληρωσω πάλι κατι και τα μεταφορικά. Αν είναι έτσι να μη το στείλω καθόλου. Αν και τα ρώτησα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα αλλά ρωτώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία. Για τι χρονο διαβασα σε ξένο forum απο speemall οτι ειπαν για 4 μηνες επειδη θα παει κινα απο κει εργοστάσιο πισω μαγαζι και αποστολη παλι. Έχει κανένας εμπειρια;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Η μονη περιπτωση να σε συμφερει η επισκευη ειναι να το κανεις μονος σου. Και πιο γρηγορα θα το κανεις, και φθηνοτερα. Αρκει ομως να το κανεις σωστα. Το πηγαινε ελα σημαινει να το στειλεις εσυ σε αυτους (15-20 μερες) αυτοι να το στειλουν στο εργοστασιο (2-10 μερες αναλογως τις συναλλαγες) να παιξουν οι συνεννοησεις μεταξυ εργοστασιου-minideal-εσενα και αν δωσεις το οκ εχουμε επισκευη (1-2 μερες), επιστροφη σε minideal (2-10 ημερες) , αποστολη απο minideal προς εσενα (15-20 μερες) . Το διμηνο το χεις χαλαρα λοιπον.

Αν το minideal ειχε ανταλλακτικο και αναλαμβανε με δικο του τεχνικο την επισκευη θα ηθελες μονο το πηγαινε-ελα συν το χρονο επισκευης, δηλαδη περιπου 30-40 ημερες.