akaloith Δημ. September 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Θα χουν γραφτει και 5 φορες ξανα :) δε πειραζει για οσους δεν τις ειδαν τις πρωτες 5 φορες να η 6η :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 το καλο με αυτη τη φορα, ειναι οτι εχει κανει συγκεκριμένο gps.conf για Ελλαδα, και το εχει και ετοιμο για download .... και ειναι και του myphone forum ;) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Νταξει νομιζω ο ενας ελληνικος server του faster GPS αρκει και δεν υπαρχει λογος να πειραξουμε περεταιρω το GPS.conf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Θελω και εγω να αγορασω το λεπτο με 1gb ram απο to2c. Εχει επιλογη για ελληνικα στο εργοστασιακο firmware η πρεπει να το ζητησω? Ο launcher που εχει σας βολευει? Εκτος απο καποια θεματακια με το gps εχει τιποτε αλλα θεματα που πρεπει να γνωριζω. Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με αφορμή τις διαφορετικές εκδόσεις (1850 & 3000) Στις μπαταρίες Λιθίου, η τάση της μπαταρίας δίνει την "φόρτιση" 100%=4.20 volt), το ποσοστό φόρτισης/αποφόρισης υπολογίζεται από την τάση της, κάθε στιγμή (πχ 4.00Volt=82%, 3.80Volt=65%, κ.ο.κ) Γιατί λοιπόν οι εκδόσεις 1850/3000 να χρειάζονται διαφορετικό firmware, αφού ανα πάσα στιγμή, το κινητό "μετράει" την τάση και δίνει το (εναπομείναν) ποσοστό μπαταρίας? Μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορές στο τηλέφωνο? Εγω, που παρήγγειλα την έκδοση 1850 (6589Τ) από To2c (η οποία προσφερόταν - με +$15 - με extra battery 3000mAh + LARGE back cover), θα πρέπει να "βάζω" το thin firmware? Θα δουλεύει σωστά όμως με την thick battery? Οι Ισπανοί ας πούμε, δίνουν ΕΝΑ firmware για την έκδοση G4T (Turbo), ανεξαρτήτως μπαταρίας... Εβαλες την 3000 μπαταρία με άλλο καπάκι και ταίριαζε; Πες με ενδιαφέρει.. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) ο Το2c λέει (επιβεβαίωση σε 15 μέρες περίπου, με την παραλαβη): How we make Jiayu G4 enjoy Slim & Big Power Same time ? Re: Just buy one 3000mAh battery and a Thick battery cover , then you can enjoy the slim jiayu g4 , Meantime, you can change to 3000mAh battery and back cover to make it more power . $15 for one 3000mAh battery + one battery cover . Οτι και να λέμε θεωρητικά, αμα δεν το δούμε "real" δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα Ουτως ή άλλως, εμένα το thin (η "βάση" της παραγγελίας) μάλλον με καλύπτει, αν δεν κάνει το καπάκι και η μπαταρία, ωστε να μετατρέπεται σε thick (όπως με διαβεβαίωσε ο To2c), ας είναι καλά το Paypal, ένα partial refund $15 και κλείσαμε... Φωτό (και σχόλια) λοιπόν με την παραλαβή (το tracking δεν δουλευει ακόμα...) Εβαλες την 3000 μπαταρία με άλλο καπάκι και ταίριαζε; Πες με ενδιαφέρει.. Ειναι προφανές οτι ΑΝΑΜΕΝΩ thin με μεγάλη μπαταρια + καπάκι Θελω και εγω να αγορασω το λεπτο με 1gb ram απο to2c. Εχει επιλογη για ελληνικα στο εργοστασιακο firmware η πρεπει να το ζητησω? Ο launcher που εχει σας βολευει? Εκτος απο καποια θεματακια με το gps εχει τιποτε αλλα θεματα που πρεπει να γνωριζω. Ευχαριστω:) Ο Το2c προσφέρει το Jiayu G4 1/4 thin, με Ελληνικά (δες την υπογραφή του στο δικό του thread) ______________________________ ΑΠό την To2c, μου στείλανε 2 φωτό του G4, με τις δυο διαφορετικές μπαταριες (1850 & 3000) και το κατάλληλο καπάκι (αργότερα, προβλέπεται και βιντεάκι!!!) http://img822.imageshack.us/img822/5427/ekof.jpg http://img542.imageshack.us/img542/6403/lr8b.jpg Edited September 16, 2013 by asot update, with photos Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) From To2C.com: Jiayu G4 with 1850/3000 battery and suitable (extra) battery cover Φαινεται να δουλεύει το κόλπο λοιπόν... Edited September 16, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Να μας εδειχνε και τη καμερα καλα θα ταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Να μας εδειχνε και τη καμερα καλα θα ταν Αυτο ακριβως σχολιασα στο βιντεακι του. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Στο 2:29 (και εφόσον "κλείσεις" το σχόλιο που εμφανίζεται) φαίνεται να μην υπάρχει κενό στην κάμερα (οχι εντελώς ξεκάθαρα όμως...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Στο 2:29 (και εφόσον "κλείσεις" το σχόλιο που εμφανίζεται) φαίνεται να μην υπάρχει κενό στην κάμερα (οχι εντελώς ξεκάθαρα όμως...) Ρε παιδιά τι "φαίνεται" και πράσινα άλογα. Είναι απλά μαθηματικά το πράγμα. Αν δεν υπάρχει ιδικό καπάκι που με κάποιον μαγικό τρόπο να τακτοποιεί όλα τότε δουλειά δεν γίνεται. Επειδή το είπε ένα κινεζομάγαζο κάθεστε και ασχολήστε; Όταν το πάρει το παλικάρι θα ξέρουμε αλλά μάλλον γνωρίζουμε την απάντηση από τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Έβαλα την τελευταία επίσημη ισπανική ρομ, και συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το touch, πρέπει να περάσω κάτι έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Ρε παιδιά τι "φαίνεται" και πράσινα άλογα. Είναι απλά μαθηματικά το πράγμα. Αν δεν υπάρχει ιδικό καπάκι που με κάποιον μαγικό τρόπο να τακτοποιεί όλα τότε δουλειά δεν γίνεται. Επειδή το είπε ένα κινεζομάγαζο κάθεστε και ασχολήστε; Όταν το πάρει το παλικάρι θα ξέρουμε αλλά μάλλον γνωρίζουμε την απάντηση από τώρα... Ας πάρει κάποιος με την THIN έκδοση ένα παχύμετρο, να μετρήσει το "πάχος" του κινητου στο σημείο της κάμερας, να μας πει διαστάσεις (σε mm) Αν το πάχος είναι κοντά στα 9mm (οπως φαίνεται "οπτικά"), τοτε δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφου το TΗICK καπάκι έχει και λίγη "κούρβα" Εσείς δηλαδή πιστεύετε οτι για το Jiayu G4, η κατασκευάστρια "φτιάχνει" δυο διαφορετικά "σασί"? Υποψιάζομαι οτι μονο το καπάκι και η μπαταρία αλλάζουν! http://img33.imageshack.us/img33/5386/4yjw.jpg Edited September 16, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) 2 points: 1. Για να κουμπώσει η 3000mah μπαταρία θέλει το χοντρό καπάκι, σε thin G4 θα αφήνει το κενό είχε ποστάρει σε φωτό ο φίλος στο παρελθόν. 2. Θα πρέπει κάθε φορά που αλλάζεις τις μπαταρίες να αλλάζεις και rom για να λειτουργεί σωστά. Εκτός αν μπορείς να πειράζεις τη rom και να δίνεις τις σωστές τιμές κάθε φορά. Edited September 16, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 2 points: 2. Θα πρέπει κάθε φορά που αλλάζεις τις μπαταρίες να αλλάζεις και rom για να λειτουργεί σωστά. Εκτός αν μπορείς να πειράζεις τη rom και να δίνεις τις σωστές τιμές κάθε φορά. εδώ οι απόψεις διίστανται. Σύμφωνα με το Ισπανικό site το μέγεθος της μπαταρίας δεν παίζει κανένα ρόλο για την έκδοση του ROM. Τώρα βέβαια όταν θα δοκιμάσω τη thin ROM στο δικό μου θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Έβαλα την τελευταία επίσημη ισπανική ρομ, και συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το touch, πρέπει να περάσω κάτι έξτρα? Το fix touch ειναι ενσωματώμενο σε όλες τις roms και μπορώ να πω ότι περνωντας πισω την εκδοση του minideal όπως σωστά ανέφερε κάποιος φίλος το touch ειναι διορθωμενο. Αφου από περιεργεια πέρασα την έκδοση του Ιουνίου και όντως δε μου εγκαθιστουσε το touch πάρολο που η rom έγραφε ότι το θέλει. Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζεις; ποια εκδοση έχεις; και από ποια rom πηγες σε ποια; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εσείς δηλαδή πιστεύετε οτι για το Jiayu G4, η κατασκευάστρια "φτιάχνει" δυο διαφορετικά "σασί"? Υποψιάζομαι οτι μονο το καπάκι και η μπαταρία αλλάζουν! Kι εγω ειμαι σχεδον σιγουρος αλλα μονο πρακτικα θα δουμε τι πραγματικα συμβαινει. Κατα 99% παντως το σασι μενει ιδιο και θα αλλαζει καπακι και μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) στο post 2671 του IVIetaCreatoR φαινεται καθαρα το κενο μεταξυ καπακι και camera-flash και ειδικά για το flash, πως θα φωτίσει τις 360 μοίρες, οταν ειναι "χωμένο" κατω απο το καπακι ?! για να μην κανω την ιδια ερώτηση για την camera, που θα χασει ενα μεγαλο μερος της ευρυγωνιας της, για τον ιδιο λογο !! (λες να βγαζει ενα μαυρο δακτυλίδι γύρω-γύρω ???) τετοιες Ελληναδικες "κινεζιες", μονο εμεις μπορουμε να τις φανταστουμε και οι Κινεζοι να τις μαστορεψουνε Edited September 16, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αφού δεν διαβάζει κανείς τα posts :p Και φωτογραφία να μην υπήρχε εφόσον το ένα είναι 8.2mm και το άλλο 10mm, ενώ η κάμερα και η οθόνη αποτελούν τα 2 άκρα... Εδώ έρχονται τα μαθηματικά 8.2 ≠ 10 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδιά μόλις έφτασε και το δικό μου...(2/32 3000)Με την rom του minideal κανένα πρόβλημα προς το παρόν...εντυπώσεις οι καλύτερες....έκανα και το gps fix μόνο που δεν το δοκίμασα...αν και οι απαιτήσεις μου από το gps είναι οι βασικές...η μόνη βλακεία είναι ότι ενώ παρήγγηλα μια extra μπαταρία ξέχασαν να την βάλουν στο πακέτο...τους έστειλα μαιλ και ευχόμαι να μου στείλουν άλλη(αν και φοβάμαι μη μου κάνουν τπτ refound πράγμα που δε συμφαίρει με την καμία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδιά μόλις έφτασε και το δικό μου...(2/32 3000)Με την rom του minideal κανένα πρόβλημα προς το παρόν...εντυπώσεις οι καλύτερες....έκανα και το gps fix μόνο που δεν το δοκίμασα...αν και οι απαιτήσεις μου από το gps είναι οι βασικές...η μόνη βλακεία είναι ότι ενώ παρήγγηλα μια extra μπαταρία ξέχασαν να την βάλουν στο πακέτο...τους έστειλα μαιλ και ευχόμαι να μου στείλουν άλλη(αν και φοβάμαι μη μου κάνουν τπτ refound πράγμα που δε συμφαίρει με την καμία) Μεγεια φίλε μου. Δευτερη 3000 μπαταρία πηρες έχεις τόσο αυξημένες αναγκες η για το μέλλον. Γιατί τι να πουν κι οι 1850αρηδες :p Αν μπορείς πες μας ποια έκδοση σου χουν βάλει άπο minideal κι αν έχει ελληνικά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Ρε παιδιά τι "φαίνεται" και πράσινα άλογα. Είναι απλά μαθηματικά το πράγμα. Αν δεν υπάρχει ιδικό καπάκι που με κάποιον μαγικό τρόπο να τακτοποιεί όλα τότε δουλειά δεν γίνεται. Επειδή το είπε ένα κινεζομάγαζο κάθεστε και ασχολήστε; Όταν το πάρει το παλικάρι θα ξέρουμε αλλά μάλλον γνωρίζουμε την απάντηση από τώρα... Αφού δεν διαβάζει κανείς τα posts :p Και φωτογραφία να μην υπήρχε εφόσον το ένα είναι 8.2mm και το άλλο 10mm, ενώ η κάμερα και η οθόνη αποτελούν τα 2 άκρα... Εδώ έρχονται τα μαθηματικά 8.2 ≠ 10 Ενταξει ρε σεις, καθήστε εσεις με τα "αυστηρά" μαθηματικά να δειτε κάτι που δεν είναι τοσο απόλυτο... Αν παρατηρήσετε το καπάκι της φωτό #2671, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το original που χρησιμοποιεί ο To2c στο βιντεο - αυτό της φωτό του VASKIR, είναι αφύσικα καμπυλωτό, σε σχέση με το original! Επίσης, η διαφορα των 1,8mm πιθανότατα είναι στο κέντρο και όχι στο άκρο του "σασί", κοντά στην κάμερα...! Anyway, οπως λένε και στο χωριό μου, "κοντα σιμα τα γιαννενα" Επίσης, τώρα είδα τα σχόλια του VASKIR (#2068), που δοκίμασε το καπάκι (που δείχνει να μην εφαρμόζει): από VASKIR > Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu... οπότε, τζάμπα συζητάμε οτι "φαίνεται στην φωτό οτι αφήνει κενό", είναι "άκυρη" η φωτό! Και ξαναλεω αν υπαρχει καποιος 3000mah αθηνα ας βρεθουμε να κανουμε τραμπα καπακια & μπαταριες.η jiayu λεει οτι ΔΕΝ γινεται.το τι λεει το καθε μαγαζι δε ξερω Που ακριβώς το λέει αυτό? Εχεις επίσημη απάντηση? Εισαι σίγουρος οτι κατάλαβαν το ερώτημα? καμια ειρωνία, εννοείται, απλώς δεν βρίσκω την απάντηση και θα 'θελα λεπτομέρειες... Edited September 17, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μεγεια φίλε μου. Δευτερη 3000 μπαταρία πηρες έχεις τόσο αυξημένες αναγκες η για το μέλλον. Γιατί τι να πουν κι οι 1850αρηδες :p Αν μπορείς πες μας ποια έκδοση σου χουν βάλει άπο minideal κι αν έχει ελληνικά. μπα μόνο για το μέλλον την ήθελα...(γιατί είναι σίγουρα αυθεντική και με 7μιση ευρώ ήταν ότι πρέπει) έχει κανονικά ελληνική γλώσσα(τους το είχα γράψει στις σημειώσεις βέβαια ό,τι τα θέλω),επίσης είναι rooted χωρίς να βάλω την επιλογή... έχει μέσα την G4HG 20130816-151656 Απ ότι κατάλαβα προς το παρών δε χρειάζεται να πάω σε κάτι άλλο σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Και ξαναλεω αν υπαρχει καποιος 3000mah αθηνα ας βρεθουμε να κανουμε τραμπα καπακια & μπαταριες.η jiayu λεει οτι ΔΕΝ γινεται.το τι λεει το καθε μαγαζι δε ξερω Έχεις μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω το g4 basic, αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα πόστ μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει προβλήματα (GPS, wifi, κλπ) η συσκευή και αν έχουν λυθεί; Επίσης πως τα πάει στα games; Η διαφορά του g4 basic με το g3s turbo είναι η μεγαλύτερη οθόνη και ο σχεδιασμός (διαστάσεις κλπ); Υπάρχει review σε κάποιο πόστ; Από to2c έχει παραλάβει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts