manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 2013-08-17 10:18:19 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Τι ειναι αυτό που μου γράφουν στο tracking??? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ^^^ Ενημέρωση οτι ετοιμάζονται να παραλάβουν το δεματάκι Συνεχίζεις εδώ (κέντρο αριστερα > Track Item) http://www.singpost.com/ ή στο http://www.17track.net/IndexEn.html Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ^^^ Ενημέρωση οτι ετοιμάζονται να παραλάβουν το δεματάκι Συνεχίζεις εδώ (κέντρο αριστερα > Track Item) http://www.singpost.com/ ή στο http://www.17track.net/IndexEn.html Και ποτε να περιμένω παραλαβή μιας κ ξέρεις;ευχαριστώ πάντως. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 τελικα ειναι η παλια εκδοση(οπως ηρθε το τηλ δλδ) με ελληνικο μενου!!! Εχω βρει ενα προγραμματακι που μπορει να παρει τα ελληνικα και να τα βαλει σε οποιαδηποτε εκδοση ....ετσι λεει τουλαχιστον!!!! Αν το καταφερω θα σας πω λεπτομερειες!!!! Τελικά με αυτό που είχες βρει φαντάζομαι δε κατάφερες κάτι ε;; ΥΓ: τελικά υπάρχει κάποιος που να χει περάσει άλλη custom rom και να είναι ευχαριστημένος η ολη την αρχική του minideal έχουμε; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Να κάνω ερώτηση φορτιστής αυτοκινήτου;έχω ένα από πλαίσιο και βάζω USB θα κάνει; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και ποτε να περιμένω παραλαβή μιας κ ξέρεις;ευχαριστώ πάντως. 7-10 μέρες από την μέρα που "μπηκε" στο αεροπλάνο προς Ελλάδα... Να κάνω ερώτηση φορτιστής αυτοκινήτου;έχω ένα από πλαίσιο και βάζω USB θα κάνει; Ολοι οι USB φορτιστές κάνουν, αρκεί να δίνουν "λογικό" ρευμα (0.5-1.5amp) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Να κάνω ερώτηση φορτιστής αυτοκινήτου;έχω ένα από πλαίσιο και βάζω USB θα κάνει; Ναι μια χαρά θα κάνει, έτσι το έχω και εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο. Μια ερώτηση, πως αλλάζουμε pin στην κάρτα sim και πως μπορούμε να επιλέξουμε απόκρυψη από το κινητό μας? Υπαρχή κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και κάτι άλλο οι θήκες για το s3 κάνουν όλες για το g4 oπως προαναφέρθηκε ; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Αν θες να περάσεις τελωνείο επέλεξε τοπόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό; Εφόσον πάλι με Hong Kong Post έρχεται. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) μη γραφετε βλακιες φυσικα και επιλεγεις το 24h shipping (εννοουν οτι θα το φυγει απο αυτους εντος 24ωρων) φυσικα και δε το τηρουν φυσικα και ερχεται με Hong kong post και φυσικα δε παει τελωνιο 2/8 το παριγγειλα απο antelife με αντιστοιχη προσφορα + registration coupon παρελαβα 13/8 εγω ο ιδιος απο ταχυδρομιο πριν ερθει ειδοποιηση σπιτι Edited August 17, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) LeWa 2013.08.16 http://www.needrom.com/mobile/lewa-jiayu-g4/ miui http://www.miui.com/getrom.php?r=85 Edited August 17, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εχουμε νεότερα για miui στο g4? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 να ρωτησω κατι στους κατεχοντες του κινητου και που ειναι στην κοσμοτε. εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το τηλεφωνο με hands free ασυρματο Bluetooth? ειχα το ΑΜΟΙ 828 και επειδη ειμαι στην κοσμοτε κατι δεν δουλευε καλα και το Bluetooth δεν επαιζε.με βοντα - wind λειτουργει. εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο με το JIAYU G4 που να λειτουργει στο δικτυο της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 [ATTACH]35035[/ATTACH]τετοια θήκη μπορούμε να βάλουμε από το s4? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ναι μια χαρά θα κάνει, έτσι το έχω και εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο. Μια ερώτηση, πως αλλάζουμε pin στην κάρτα sim και πως μπορούμε να επιλέξουμε απόκρυψη από το κινητό μας? Υπαρχή κάποια εφαρμογή? κανεις που να ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) κανεις που να ξερει; ρυθμισεις τοποθεσιας και ασφαλειας... ορισμος κωδικου sim.. edit: ρυθμισεις κλησεων... προσθετες ρυθμισεις... Edited August 17, 2013 by sakis0547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Mια βλακεία που απορώ πως δε την προέβλεψαν είναι οτι όταν έχεις ενεργή τη πρόωθηση από τη μια sim στην άλλη και έρχεται κληση στη δευτερη sim και προωθείτε σε αυτή που μιλάμε δε βγάζει κάποια ένδειξη όπως στα παλιά μου τηλέφωνα ώστε να φαίνεται οτι η κλήση έρχεται από προώθηση. Κι έτσι δε γνωρίζεις αν ήρθε στην ίδια sim σαν δεύτερη γραμμή η από προώθηση με αποτέλεσμα να μπορείς να τη πατήσεις και να χρεωθείς. Κι έτσι αναγκάστηκα να απενεργοποιησω τις προωθήσεις. Απλά θα ηταν πολύ βολικό να είχαν προβλέψει ένα βέλος πχ πριν τον αριθμό ώστε να ξέρεις και που σε παίρνουν. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karrapaoki Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εχουμε νεότερα για miui στο g4? την δοκιμασα στο δικο μου αλλα ειχα προβλημα.....δεν αναγνωριζε την sim μου και την εβγαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ρυθμισεις τοποθεσιας και ασφαλειας... ορισμος κωδικου sim.. edit: ρυθμισεις κλησεων... προσθετες ρυθμισεις... ευχαριστω, καπως αλλοιος το ειχε το δικο μου, αλλα το βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 καλησπέρα παίδες. Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το συγκεκριμένο κινητό και έχει ένα θεματάκι. Όταν κάνει edit μία επαφή δεν έχει επιλογή για set ringtone. Μπορεί κάποιος κάτοχος να το τσεκάρει στο δικό του? Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) καλησπέρα παίδες. Ένας φίλος πήρε πρόσφατα το συγκεκριμένο κινητό και έχει ένα θεματάκι. Όταν κάνει edit μία επαφή δεν έχει επιλογή για set ringtone. Μπορεί κάποιος κάτοχος να το τσεκάρει στο δικό του? Μα είναι πολύ πιο απλό, δε χρειάζεται καν να πάει επεξεργασια απλά πάει στην επαφή την ανοίγει και αντί να πατήσει επεξεργασία πατάει λίγες επιλογές πιο κάτω ήχος κλήσης και βάζει ήχο μόνο για αυτή την επαφή Edited August 17, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ακριβώς αυτο δεν υπαρχει. Όταν επιλεγει την επαφή στις επιλογές βγάζει μόνο edit - share - delete. Καμια ιδέα κανένας? εχω ψάξει με τις ώρες στο google αλλά τίποτα. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Κανονικά έχει και άλλα από κάτω. Με stock rom? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) 1850mah 6589t http://imageshack.com/scaled/large/841/u4mw.png Edited August 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 1850mah 6589t Αν διαβαζω σωστα τον πινακα μας λες οτι, σου κρατησε η μπαταρια σχεδον 1,1/2 μερα, δουλευοντας κατα κορον Wi-Fi και καποιες ωρες το GPS?:happy: Και λογικα ακομα δεν εχει "στρωσει" καλα η μπαταρια, εχει κι αλλα περιθωρια! Και μιλαμε για την 1800αρα! Νομιζω οτι το τηλ. αποδιδει πολυ καλα τουλαχιστον σε "αστικο"περιβαλλον. Ισως καποιος που κινειται σε μερη που το σημα δεν ειναι δυνατο και το τηλ. ειναι σε συνεχη αναζητηση σηματος να χρειαζετε την μεγαλυτερη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts