zaitsef87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ευχαριστω.... Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ειμαι αναμεσα στο ΜΙ2S (32Gb) και στο P6.... απλα δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι καλυτερο.. :P Ειμαι και ψιλοασχετος (πχ δεν καταλαβα αυτο που ειπες με το miui).... Κανεις αλλος αποψη για πιο απο τα 2?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αποφάσισε σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες και άρχισε να αποκλείεις: Π.Χ. Αυτονομία; Δες τις μπαταρίες Πλοήγηση; Κατά πως φαίνεται και γράφεται οι mtk έχουν κάποιο θεματάκι (ειδικά με το Primo) FHD: Πολλοί γράφουν ότι υπάρχει θέμα με τη φωτεινότητα στο ήλιο στις FHD οθόνες. Και φυσικά είναι πιο ενεργοβόρες. και πάει λέγοντας..... Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Χαλαρά ψηφίζω Mi2A ή Mi2s αν και :offtopic: Edited August 14, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αποφάσισε σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες και άρχισε να αποκλείεις: Π.Χ. Αυτονομία; Δες τις μπαταρίες Πλοήγηση; Κατά πως φαίνεται και γράφεται οι mtk έχουν κάποιο θεματάκι (ειδικά με το Primo) FHD: Πολλοί γράφουν ότι υπάρχει θέμα με τη φωτεινότητα στο ήλιο στις FHD οθόνες. Και φυσικά είναι πιο ενεργοβόρες. και πάει λέγοντας..... Κοιτα απο την στιγμη που ηδη κατεληξα μεταξυ του MI2S και του P6, δεν εχω να ασχολιθω με τον mtk γιατι απ'οτι βλεπω το huawei εχει εναν K3V2 στα 1.5....απο μπαταριες πανω κατω τα ιδια (2000 και 2200 αντιστοιχα)...ομορφια ενταξει το Huawei...οπως και οθονη γιατι βλεπω οτι εχει SUPER AMOLED. Απο κει και περα ομως...το ΜΙ2S απ'οτι καταλαβα απο τον αλλο φιλο ειναι πολυ πιο γρηγορο....και εχει και 32 GB ενω το Ρ6 8... Δε ξερω πραγματικα....πραγματικα ομως...εσυ πιο απο τα 2 θα παιρνες?? (με το ΜΙ2S με φοβιζει λιγο και το γεγονος οτι απότι ειδα πρεπει να του περασεις διαφορα μεχρι να το κανεις λειτουργικο ενω το Huawei ειναι ψιλο ετοιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κοιτα απο την στιγμη που ηδη κατεληξα μεταξυ του MI2S και του P6, δεν εχω να ασχολιθω με τον mtk γιατι απ'οτι βλεπω το huawei εχει εναν K3V2 στα 1.5....απο μπαταριες πανω κατω τα ιδια (2000 και 2200 αντιστοιχα)...ομορφια ενταξει το Huawei...οπως και οθονη γιατι βλεπω οτι εχει SUPER AMOLED. Απο κει και περα ομως...το ΜΙ2S απ'οτι καταλαβα απο τον αλλο φιλο ειναι πολυ πιο γρηγορο....και εχει και 32 GB ενω το Ρ6 8... Δε ξερω πραγματικα....πραγματικα ομως...εσυ πιο απο τα 2 θα παιρνες?? (με το ΜΙ2S με φοβιζει λιγο και το γεγονος οτι απότι ειδα πρεπει να του περασεις διαφορα μεχρι να το κανεις λειτουργικο ενω το Huawei ειναι ψιλο ετοιμο) Αν και είμαστε εκτός... επειδή το έχω το Mi2S, μην το σκέφτεσαι καν. Είναι απλά τέλειο, ειδικά για την τιμή του. Το να το στήσεις όπως το θες δεν είναι απολύτως τίποτα. Δες και στο νήμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Για πείτε μου που ελεγχω το track number ?σε ποια σελίδα;singpost Edited August 14, 2013 by manospo Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 το touch διορθωνεται με αναβαθμιση λογισμικου στο turbo thin Μου κανει ωρες ωρες κατι ισως να μην εχω νεο λογισμικο το gps διορθωνεται το στιγμα, βρισκει γρηγορα στη καταγραφη διαδρομης ομως προφανως επειδη συνεχεια παιζει το στιγμα καταγραφει πολυ περισοτερα χιλιομετρα απο τα πραγματικα. To gps πες αστο... Αλλα το touch ειναι σοβαρο θεμα γιατι να το κανει ετσι? Υπαρχει προβλημα και με αλλα κινεζικα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 To gps πες αστο... Αλλα το touch ειναι σοβαρο θεμα γιατι να το κανει ετσι? Υπαρχει προβλημα και με αλλα κινεζικα κινητα? Το touch της συσκευής είναι άψογο. Σε κάποιους υπάρχει θέμα και γι αυτό βγήκε και αναβάθμιση αποκλειστικά για το touch που επιλυει και τα μικρά προβλήματα κάποιων. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το touch. Με το gps μόνο και είναι γνωστό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το touch της συσκευής είναι άψογο. Σε κάποιους υπάρχει θέμα και γι αυτό βγήκε και αναβάθμιση αποκλειστικά για το touch που επιλυει και τα μικρά προβλήματα κάποιων. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το touch. Με το gps μόνο και είναι γνωστό τελικα το το θεμα με το gps,ειναι θεμα ΜΤΚ; παιζει να λυθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 τελικα το το θεμα με το gps,ειναι θεμα ΜΤΚ; παιζει να λυθει; Εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα πομπού. Δεν έχουν ισχυρό με αποτέλεσμα να χάνουν εύκολα το σήμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Με τη φωτογραφικη και το βιντεο τι παιζει?πειτε μας οι εχοντες!εκανα παραγγελια στις 8 του μηνα απο μινιντιαλ το σλιμ τουρμπο και περιμενω πως και πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλημερα! Σημερα παρηγγειλα και εγω το JIAYU G4 μετα απο μηνες αναμονης. η παραγγελια εγινε απο minideal. εκδοση 1850 μπαταρια 1,5 επεξεργαστη λεπτη εκδοση σε λευκο. ΑΝ και δεν υπαρχει σαν διαθεσιμο το λευκο μιλησα με τον tony απο minideal και μ ειπε οτι υπαρχουν λιγα κομματια και μπορει να μου στειλει. ελπιζω να μην παιχτει καμια μ@κ@κι@!! φυσικα μαζι δωρο screen protector και silicone case Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Υπάρχει silicone case για το Thin ??? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 αυτο θα το διαπιστωσω οταν σταλει. αλλα λογικα αφου κυκλοφορει το λεπτο θα εχουν βγαλει και θηκες Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τα 229$ του minideal ειναι bottom price λετε; Η εχετε δει και καλυτερη τιμη; Για το turbo-thin παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 antelife 198$ αλλα out of stock Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τα 229$ του minideal ειναι bottom price λετε; Η εχετε δει και καλυτερη τιμη; Για το turbo-thin παντα.. Είχε προσφορά στα 219 μπορεί να ξαναβγαλουν Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τα 229$ του minideal ειναι bottom price λετε; Η εχετε δει και καλυτερη τιμη; Για το turbo-thin παντα.. http://www.fastcardtech.com/Jiayu-G4T Αν το θεωρεις εμπιστο site, 219,99 το μαυρο, το λευκο +3$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ερωτηση αν εχει κανεις το σλιμ με την μπαταρια 1850mAh μπορει αν θελησει στο μελλον να βαλει την μπαταρια με τα 3000 mAh ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Νομιζω όχι, ο χώρος (μπαταριας) δεν είναι επαρκής, ουτε γίνεται να μπει άλλο καπάκι Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) μενω δαφνη συνορα με νεοκοσμο εχω το λεπτο turbo οποιος συμφορουμιτης εχει το χοντρο turbo αντε και σκετο χοντρο αν θελει να το δοκιμασουμε να φυγει η καθε υποψια pm me 27 ωρες το thin turbo με χρηση gps wifi συνεχεια κλησεις κτλ, υπεραρκετο και ακομα δεν εχει στρωσει η μπαταρια ειναι μολις στη δευτερη φορτιση http://imageshack.com/scaled/large/27/d961.png Edited August 15, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Με τη φωτογραφικη και το βιντεο τι παιζει?πειτε μας οι εχοντες!εκανα παραγγελια στις 8 του μηνα απο μινιντιαλ το σλιμ τουρμπο και περιμενω πως και πως... Θα γράψω όταν προλάβω κι ένα πιο εκτενες review. Γενικά εξαρτάται τι περιμένεις από το τηλέφωνο. Αν περιμένεις 13ΜP κάμερα η επίπεδα galaxy η Sony κινητων με καλό φακό θα απογοητευτείς. Γενικά το κινητό σε καλές συνθήκες βγάζει αποδεκτές φωτογραφίες. Σε χαμηλό φωτισμό μαύρα χάλια. Επίσης στην οθόνη του σχεδόν όλες φαίνονται αρκετά καλές αλλά αν τις περάσεις σε υπολογιστή είναι κάπως άχρωμες και θα έλεγα κάτω του μετρίου. Για χρήση στο κινητό όμως και στην οθόνη του ειναι σχετικά σε καλό επίπεδο αλλά ως εκεί Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ειστε απολυτα σιγουροι οτι turbo και non turbo εχουν ακριβως την ιδια ρομ απο το minideal? 1850 και 3000 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Στο post #1973 είχα ποστάρει το about phone ( σε thin turbo) @pan82 (σε θυμάμαι απο εποχές 134 :p) νομίζω έχεις fat non-turbo, αν δεν βαριέσαι ανέβασε και εσύ σχετικό screenshot να δούμε και τα υπόλοιπα baseband kernel κλπ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 μενω δαφνη συνορα με νεοκοσμο εχω το λεπτο turbo οποιος συμφορουμιτης εχει το χοντρο turbo αντε και σκετο χοντρο αν θελει να το δοκιμασουμε να φυγει η καθε υποψια pm me 27 ωρες το thin turbo με χρηση gps wifi συνεχεια κλησεις κτλ, υπεραρκετο και ακομα δεν εχει στρωσει η μπαταρια ειναι μολις στη δευτερη φορτιση http://imageshack.com/scaled/large/27/d961.png Ναι αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να δούμε και οι υπολοιποι Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts