Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω....

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ειμαι αναμεσα στο ΜΙ2S (32Gb) και στο P6....

απλα δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι καλυτερο.. :P

Ειμαι και ψιλοασχετος (πχ δεν καταλαβα αυτο που ειπες με το miui)....

Κανεις αλλος αποψη για πιο απο τα 2?? :)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αποφάσισε σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες και άρχισε να αποκλείεις:

Π.Χ.

Αυτονομία; Δες τις μπαταρίες

Πλοήγηση; Κατά πως φαίνεται και γράφεται οι mtk έχουν κάποιο θεματάκι (ειδικά με το Primo)

FHD: Πολλοί γράφουν ότι υπάρχει θέμα με τη φωτεινότητα στο ήλιο στις FHD οθόνες. Και φυσικά είναι πιο ενεργοβόρες.

και πάει λέγοντας.....

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αποφάσισε σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες και άρχισε να αποκλείεις:

Π.Χ.

Αυτονομία; Δες τις μπαταρίες

Πλοήγηση; Κατά πως φαίνεται και γράφεται οι mtk έχουν κάποιο θεματάκι (ειδικά με το Primo)

FHD: Πολλοί γράφουν ότι υπάρχει θέμα με τη φωτεινότητα στο ήλιο στις FHD οθόνες. Και φυσικά είναι πιο ενεργοβόρες.

και πάει λέγοντας.....

Κοιτα απο την στιγμη που ηδη κατεληξα μεταξυ του MI2S και του P6, δεν εχω να ασχολιθω με τον mtk γιατι απ'οτι βλεπω το huawei εχει εναν K3V2 στα 1.5....απο μπαταριες πανω κατω τα ιδια (2000 και 2200 αντιστοιχα)...ομορφια ενταξει το Huawei...οπως και οθονη γιατι βλεπω οτι εχει SUPER AMOLED.

Απο κει και περα ομως...το ΜΙ2S απ'οτι καταλαβα απο τον αλλο φιλο ειναι πολυ πιο γρηγορο....και εχει και 32 GB ενω το Ρ6 8...

Δε ξερω πραγματικα....πραγματικα ομως...εσυ πιο απο τα 2 θα παιρνες??

(με το ΜΙ2S με φοβιζει λιγο και το γεγονος οτι απότι ειδα πρεπει να του περασεις διαφορα μεχρι να το κανεις λειτουργικο ενω το Huawei ειναι ψιλο ετοιμο)

Κοιτα απο την στιγμη που ηδη κατεληξα μεταξυ του MI2S και του P6, δεν εχω να ασχολιθω με τον mtk γιατι απ'οτι βλεπω το huawei εχει εναν K3V2 στα 1.5....απο μπαταριες πανω κατω τα ιδια (2000 και 2200 αντιστοιχα)...ομορφια ενταξει το Huawei...οπως και οθονη γιατι βλεπω οτι εχει SUPER AMOLED.

Απο κει και περα ομως...το ΜΙ2S απ'οτι καταλαβα απο τον αλλο φιλο ειναι πολυ πιο γρηγορο....και εχει και 32 GB ενω το Ρ6 8...

Δε ξερω πραγματικα....πραγματικα ομως...εσυ πιο απο τα 2 θα παιρνες??

(με το ΜΙ2S με φοβιζει λιγο και το γεγονος οτι απότι ειδα πρεπει να του περασεις διαφορα μεχρι να το κανεις λειτουργικο ενω το Huawei ειναι ψιλο ετοιμο)

Αν και είμαστε εκτός... επειδή το έχω το Mi2S, μην το σκέφτεσαι καν. Είναι απλά τέλειο, ειδικά για την τιμή του. Το να το στήσεις όπως το θες δεν είναι απολύτως τίποτα. Δες και στο νήμα του.

το touch διορθωνεται με αναβαθμιση λογισμικου

στο turbo thin Μου κανει ωρες ωρες κατι ισως να μην εχω νεο λογισμικο

το gps διορθωνεται το στιγμα, βρισκει γρηγορα

στη καταγραφη διαδρομης ομως προφανως επειδη συνεχεια παιζει το στιγμα καταγραφει πολυ περισοτερα χιλιομετρα απο τα πραγματικα.

To gps πες αστο... Αλλα το touch ειναι σοβαρο θεμα γιατι να το κανει ετσι? Υπαρχει προβλημα και με αλλα κινεζικα κινητα?

To gps πες αστο... Αλλα το touch ειναι σοβαρο θεμα γιατι να το κανει ετσι? Υπαρχει προβλημα και με αλλα κινεζικα κινητα?

Το touch της συσκευής είναι άψογο. Σε κάποιους υπάρχει θέμα και γι αυτό βγήκε και αναβάθμιση αποκλειστικά για το touch που επιλυει και τα μικρά προβλήματα κάποιων. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το touch. Με το gps μόνο και είναι γνωστό

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το touch της συσκευής είναι άψογο. Σε κάποιους υπάρχει θέμα και γι αυτό βγήκε και αναβάθμιση αποκλειστικά για το touch που επιλυει και τα μικρά προβλήματα κάποιων. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το touch. Με το gps μόνο και είναι γνωστό

τελικα το το θεμα με το gps,ειναι θεμα ΜΤΚ;

παιζει να λυθει;

τελικα το το θεμα με το gps,ειναι θεμα ΜΤΚ;

παιζει να λυθει;

Εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα πομπού. Δεν έχουν ισχυρό με αποτέλεσμα να χάνουν εύκολα το σήμα

George Bernard Shaw

Με τη φωτογραφικη και το βιντεο τι παιζει?πειτε μας οι εχοντες!εκανα παραγγελια στις 8 του μηνα απο μινιντιαλ το σλιμ τουρμπο και περιμενω πως και πως...

Καλημερα! Σημερα παρηγγειλα και εγω το JIAYU G4 μετα απο μηνες αναμονης. η παραγγελια εγινε απο minideal. εκδοση 1850 μπαταρια 1,5 επεξεργαστη λεπτη εκδοση σε λευκο. ΑΝ και δεν υπαρχει σαν διαθεσιμο το λευκο μιλησα με τον tony απο minideal και μ ειπε οτι υπαρχουν λιγα κομματια και μπορει να μου στειλει. ελπιζω να μην παιχτει καμια μ@κ@κι@!! φυσικα μαζι δωρο screen protector και silicone case
Galaxy S10

Υπάρχει silicone case για το Thin ???

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

αυτο θα το διαπιστωσω οταν σταλει. αλλα λογικα αφου κυκλοφορει το λεπτο θα εχουν βγαλει και θηκες
Galaxy S10

Τα 229$ του minideal ειναι bottom price λετε; Η εχετε δει και καλυτερη τιμη; Για το turbo-thin παντα..

Είχε προσφορά στα 219 μπορεί να ξαναβγαλουν

xiaomi mi3:cool:

Τα 229$ του minideal ειναι bottom price λετε; Η εχετε δει και καλυτερη τιμη; Για το turbo-thin παντα..

http://www.fastcardtech.com/Jiayu-G4T

Αν το θεωρεις εμπιστο site, 219,99 το μαυρο, το λευκο +3$

ερωτηση

αν εχει κανεις το σλιμ με την μπαταρια 1850mAh

μπορει αν θελησει στο μελλον να βαλει την μπαταρια με τα 3000 mAh ?

Νομιζω όχι, ο χώρος (μπαταριας) δεν είναι επαρκής, ουτε γίνεται να μπει άλλο καπάκι

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

μενω δαφνη συνορα με νεοκοσμο

εχω το λεπτο turbo

οποιος συμφορουμιτης εχει το χοντρο turbo αντε και σκετο χοντρο αν θελει να το δοκιμασουμε να φυγει η καθε υποψια

pm me

27 ωρες το thin turbo με χρηση gps wifi συνεχεια κλησεις κτλ, υπεραρκετο και ακομα δεν εχει στρωσει η μπαταρια ειναι μολις στη δευτερη φορτιση

http://imageshack.com/scaled/large/27/d961.png

Edited by akaloith

Με τη φωτογραφικη και το βιντεο τι παιζει?πειτε μας οι εχοντες!εκανα παραγγελια στις 8 του μηνα απο μινιντιαλ το σλιμ τουρμπο και περιμενω πως και πως...

Θα γράψω όταν προλάβω κι ένα πιο εκτενες review. Γενικά εξαρτάται τι περιμένεις από το τηλέφωνο. Αν περιμένεις 13ΜP κάμερα η επίπεδα galaxy η Sony κινητων με καλό φακό θα απογοητευτείς. Γενικά το κινητό σε καλές συνθήκες βγάζει αποδεκτές φωτογραφίες. Σε χαμηλό φωτισμό μαύρα χάλια. Επίσης στην οθόνη του σχεδόν όλες φαίνονται αρκετά καλές αλλά αν τις περάσεις σε υπολογιστή είναι κάπως άχρωμες και θα έλεγα κάτω του μετρίου. Για χρήση στο κινητό όμως και στην οθόνη του ειναι σχετικά σε καλό επίπεδο αλλά ως εκεί

George Bernard Shaw

Στο post #1973 είχα ποστάρει το about phone ( σε thin turbo)

@pan82

(σε θυμάμαι απο εποχές 134 :p)

νομίζω έχεις fat non-turbo, αν δεν βαριέσαι ανέβασε και εσύ σχετικό screenshot να δούμε και τα υπόλοιπα baseband kernel κλπ

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

μενω δαφνη συνορα με νεοκοσμο

εχω το λεπτο turbo

οποιος συμφορουμιτης εχει το χοντρο turbo αντε και σκετο χοντρο αν θελει να το δοκιμασουμε να φυγει η καθε υποψια

pm me

27 ωρες το thin turbo με χρηση gps wifi συνεχεια κλησεις κτλ, υπεραρκετο και ακομα δεν εχει στρωσει η μπαταρια ειναι μολις στη δευτερη φορτιση

http://imageshack.com/scaled/large/27/d961.png

Ναι αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να δούμε και οι υπολοιποι

xiaomi mi3:cool: