akaloith Δημ. July 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ανοιξε το και στο Umi και αν πιασει και στο 1 λεπτο ευχαριστημενος να σαι :) αλλα δε θα μπορεις να βλεπεις στο φως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ανοιξε το και στο Umi και αν πιασει και στο 1 λεπτο ευχαριστημενος να σαι :) αλλα δε θα μπορεις να βλεπεις στο φως :) Μολις ανεβασω το Βιντεο ομως να εισαι εδω......μην φυγεις?:) Να μας πεις που θα σε ρωτησω τι διαπιστωσες? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ΜΕ WIFI ΑΝΟΙΚΤΟ?:lol: Πρώτον μην γράφεις κεφαλαία Δεύτερον το τεστ αφορά hot start και γι'αυτό γίνεται τρείς φορές. Αφού την πρώτη φορά έχει πάρει τα δεδομένα για την θέση των δορυφόρων, στα επόμενα δύο τεστ και κλειστό να ήταν το WiFi πάλι στον ίδιο χρόνο θα κλείδωνε. Αυτη είναι η δουλειά το AGPS. Τρίτον αν το 2013 δεν έχεις έστω ένα data plan μερικών MB, προφανώς δεν χρειάζεσαι smartphone. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Προκειται να παραγγείλω το G4 θα ήθελα την γνώμη σας να την παραγγείλω με root ή είναι απλή η διαδικασία του rooting? Και κάτι ακόμα ποιο κατάστημα προτείνετε πέρα από minideal? (αξιοπιστία και καλές τιμές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html αυτο ειναι το advance σωστα???? εχει παραγγειλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Προκειται να παραγγείλω το G4 θα ήθελα την γνώμη σας να την παραγγείλω με root ή είναι απλή η διαδικασία του rooting? Και κάτι ακόμα ποιο κατάστημα προτείνετε πέρα από minideal? (αξιοπιστία και καλές τιμές) Διαβασε αυτα και αποφασισε αν θες να πληρωσεις λεφτα για ROOTαρισμα !!! πριν απο αρκετες εβδομαδες, ειχα διαβασει στο http://www.gizchina.com/ (δεν βρισκω το link) οτι τους ειπε η JIAYU, οτι το τελευταιο μοντελο που πουλουσαν ΧΩΡΙΣ-ΝΑ-ΕΙΝΑΙ-ROOTed, ηταν το απλο G3. Απο το G2S, και μετα, δλδ τα G2S, G3N, G3S, G4, G4T κλπ, οτι αλλο θα πουλανε εφεξεις, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ROOTed Ο λογος, λεει, ειναι οτι ετσι αποφευγουν το "στραβο" ROOTαρισμα απο τον αγοραστη (και αποφευγουν τις επιστροφες απο δυσλειτουργιες) και οτι φορτωνουν για τις εκτος-Κινας αγορες, ROOTed ΡΟΜ χωρις Κινεζικες εφαρμογες Οποιος λοιπον βλεπει εικονιδιο SUPERUSER, η συσκευη του ειναι ROOTed (παντα και ενας ελεγχος για επιβεβαιωση) δειτε τι ειπαμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364514&page=17 για τα 5$ που χρεώνουν οι Κινεζοι (και οχι μονο το Minideal) πληρώνετε αερα κοπανιστό, γιατι το κινητο φευγει απο το εργοστασιο ROOTED και καλο θα ειναι να μας ενημερωσουν εδω, οποιοι εχουν παρει στα χερια τους G4, αν ερχετε ROOTED ή οχι Edited July 9, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Λοιπόν απ'όσο φαίνεται κάποια παιδιά εδω μέσα κατάφεραν να πάρουν το κινητό με ελληνική έκδοση της ROM ενώ κάποιοι λιγότερα πληροφορημένοι -δυστυχώς- πήραν την έκδοση του κινητού που δεν τα έχει. Οπότε περιλαμβάνω τον παρακάτω οδηγό βήμα βήμα (αποτελείται απο 6 βήματα) ώστε όποια καλή ψυχή θέλει να κάνει extract/backup την ελληνική έκδοση της rom και να την ανεβάσει εδώ να την χαρούμε και οι υπόλοιποι. Απλά σαν υποσημείωση καλό είναι να έχετε τουλάχιστον 2GB ελεύθερα στην εξωτική κάρτα (sd) πριν ξεκινήσετε. Επίσης μη παραλείψετε κανένα βήμα και θα είστε εντάξει: 1) Αρχικά εγκαθιστούμε το CWM recovery (στα κινέζικα). a) Κατεβάστε αυτό και αποθηκεύστε το στην (εξωτερική) κάρτα SD (χύμα). b) Κατεβάστε το MobileUncle Tools απο του play store και ανοίξτε το. c) Επιλέγετε Recovery Update->Recovery file in SD Card (recovery.img) -> OK -> OK 2) Απο το περιβάλλον του recovery κάνετε backup τα προσωπικά δεδομένα a) Με τα volume +/- πηγαίνετε στην 6η (απο πάνω) επιλογή και πατάτε ΟΚ (το power button στα δεξιά της συσκευής δλδ) b) Στο νέο μενού επιλέγετε την πρώτη επιλογή (γράφει backup στα κινέζικά). Το αφήνετε κάποια ώρα... c) Μόλις τελειώσει πηγαίνετε στο αρχικό μενού (επιλέγεται την τέρμα κάτω επιλογή με τα πολλά +) 3) Σβήνετε τα προσωπικά δεδομένα a) Eπιλέγετε το την τέταρτη επιλογή, αυτή στην οποία παρεμβάλετε η λέξη "data" αναμεσα σε κινέζικους χαρακτήρες. β) Διαλέγετε την 8η επιλογή (αυτή με την ενδιάμεση παύλα). Το αφήνετε λίγα δευτερόλεπτα. 4) Κάνετε backup τη rom δλδ: a) Πηγαίνετε στην 6η επιλογή και πατάτε ΟΚ b) Στο νέο μενού επιλέγετε την πρώτη επιλογή (γράφει backup στα κινέζικά). Το αφήνετε κάποια ώρα... 5) Επαναφέρετε τα προσωπικά δεδομένα α) Εφόσον έχει τελειώσει το 4ο βήμα (απο το *ίδιο* μενού) επιλέγετε τη δεύτερη επιλογή. b) Επιλέγετε την επιλογή με την προτέλευταία ώρα/ημερομηνία (δλδ τη δεύτερη επιλογή απο το τέλος) c) Διαλέγετε την 8η επιλογή (αυτή με την ενδιάμεση παύλα) και περιμένετε... d) Μόλις τελειώσει πηγαίνετε στο αρχικό μενού (επιλέγεται την τέρμα κάτω επιλογή με τα πολλά +) 6) Επανεκινούμε το κινητό a) Επιλέγουμε (πατάμε οκ) την πρώτη επιλογή απο το αρχικό μενού (στο οποίο λογικά θα πρέπει ήδη να βρισκόμαστε) Και -voila- λογικά θα έχουν δημιουργηθεί δυο φάκελοι στον φάκελο clockworkmod/backup μέσα στη sd ο ένας (ο μεγαλύτερος σε MB) είναι το backup των προσωπικών δεδομένων σας και ο μικρότερος και τελευταίος χρονολογικά είναι η rom καθαρή απο όσα προσωπικά δεδομένα. Ζιπάρετε την και ανεβάστε την κάπου να μπορούμε να την έχουμε και εμείς ρε παιδιά. Ευχαριστώ/ούμε, --όμιλος αναξιοπαθούντων κατόχων jiayu G4 Edited July 9, 2013 by Stevethegreat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αυτες οι οδηγιες μπορουν να εφαρμοστουν και σε G3S με τον ιδιο ακριβως τροπο και για τον ιδιο σκοπο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Διαβασε αυτα και αποφασισε αν θες να πληρωσεις λεφτα για ROOTαρισμα !!! και καλο θα ειναι να μας ενημερωσουν εδω, οποιοι εχουν παρει στα χερια τους G4, αν ερχετε ROOTED ή οχι Το δικό μου τηλέφωνο ήρθε ρουταρισμενο, και όποια ρομ έχω βρει στο νετ είναι ρουταρισμενη. Οπότε δεν νομίζω να υπαρχή κάποιο g4 που να μην είναι ρουταρισμενο σε όλο τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 και καλο θα ειναι να μας ενημερωσουν εδω, οποιοι εχουν παρει στα χερια τους G4, αν ερχετε ROOTED ή οχι [/b] Αντε Τζωρτζ, ακομα δεν το παρηγγειλες? Τιμη τεφαρικι... :lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αυτες οι οδηγιες μπορουν να εφαρμοστουν και σε G3S με τον ιδιο ακριβως τροπο και για τον ιδιο σκοπο? Λογικά όχι καθώς το G4 χρησιμοποιεί διαφορετικό recovery απο το G3S , δε θα το ρίσκαρα φίλε μου... κάτι αντίστοιχο όμως σίγουρα μπορεί να γίνει. Αν είχα ένα G3S στα χέρια μου θα μπορούσα να γράψω ένα αντίστοιχο οδηγό... (ουσιαστικα θα εχει κάποιες μικροαλλαγές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θα επικοινωνήσω πάλει με το minideal μήπως βρω καμία άκρη. Εδώ στην Ελλάδα δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να παρήγγειλε g4 με ελληνικά όπως εγώ (εκτός αν βρούμε σε ξένα forum τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Θα επικοινωνήσω πάλει με το minideal μήπως βρω καμία άκρη. Εδώ στην Ελλάδα δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να παρήγγειλε g4 με ελληνικά όπως εγώ (εκτός αν βρούμε σε ξένα forum τίποτα) ...και φαντάζομαι ούτε εσύ -φίλε μου- δεν τα έχεις εγκατεστημένα πια, έτσι? Όπως και να 'χει εγώ ανέβασα τον οδηγο μήπως κάποιος παρ'ελπίδα τον δει και μας δώσει ελληνικά. Διαφορετικά όντως θα πρέπει το minideal να μπορέσει να σου στείλει την rom στα ελληνικά έτσι για να έχεις και εσύ "backup" (και μαζί με εσένα και εμείς :p ). Τhanks πάντως για τον κόπο. Edited July 9, 2013 by Stevethegreat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ...και φαντάζομαι ούτε εσύ -φίλε μου- δεν τα έχεις εγκατεστημένα πια, έτσι? Όπως και να 'χει εγώ ανέβασα τον οδηγο μήπως κάποιος παρ'ελπίδα τον δει και μας δώσει ελληνικά. Διαφορετικά όντως θα πρέπει το minideal να μπορέσει να σου στείλει την rom στα ελληνικά έτσι για να έχεις και εσύ "backup" (και μαζί με εσένα και εμείς :p ). Τhanks πάντως για τον κόπο. Ναι την είχα αυτήν την ρομ και δοκίμασα μια άλλη και μετά κατάλαβα ότι δεν μπορείς να την βρεις πουθενά αυτή και τώρα και εγώ έμμηνα με μια αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αντε Τζωρτζ, ακομα δεν το παρηγγειλες? Τιμη τεφαρικι... :lol::lol::lol: εγω Γιωργη μου σου ειπα τι θα κανω ...... καλο Αυγουστο (τελη) με Σεπτεμβριο θα το παραγγείλω (εχω το G3 τωρα και δεν βιάζομαι), οποτε τοτε μαλλον θα εχει κατσει κοντα στα 300$ το advanced απο AlliExpress βρισκεις απιθανες τιμες και βεβαια χωρις τη σιγουρια του Minideal, αλλα σε καλύτερη τιμη :happy: θα δουμε, ως τοτε θα διαβαζω εσας και τις εντυπωσεις σας ;):cool: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλο βραδυ σε ολους εχω μια απορια ηρθε ενα καινουργιο e-shop στο site και εχει το g4 http://www.funbookes.com/jiayu-g4-advanced-quad-core-android-4-2-smart-phone-mtk6589-2g-32g-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera-gyroscope.html τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Λογικά όχι καθώς το G4 χρησιμοποιεί διαφορετικό recovery απο το G3S , δε θα το ρίσκαρα φίλε μου... κάτι αντίστοιχο όμως σίγουρα μπορεί να γίνει. Αν είχα ένα G3S στα χέρια μου θα μπορούσα να γράψω ένα αντίστοιχο οδηγό... (ουσιαστικα θα εχει κάποιες μικροαλλαγές). Προφανως μενουμε μακρυα.. Ευχαριστω για την απαντηση. εγω Γιωργη μου σου ειπα τι θα κανω ...... καλο Αυγουστο (τελη) με Σεπτεμβριο θα το παραγγείλω (εχω το G3 τωρα και δεν βιάζομαι), οποτε τοτε μαλλον θα εχει κατσει κοντα στα 300$ το advanced Αρα Τζωρτζ καλα ειχα πει βαλε μια 300ρα ντολλαρς στην τσεπη.. Παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το δικο μου, τοσο, που το φλερταρει η γυναικα μου, οποτε θα ειναι μια καλη ευκαιρια για αλλαγη οταν με το καλο κυκλοφορησει το πενταρι. Αυτη η καθυστερηση με βολευει γιατι μεχρι τοτε θα διορθωθουν ολες τις παιδικες ασθενειες του g4.. Παντως απ' οτι βλεπω εδω δεν υπαρχει και ιδιαiτερη κινηση για το Advanced (για την ωρα τουλαχιστον). Μαλλον πολλοι επαθαν ενα μικρο σοκ με την τιμη που το εβγαλε το minideal.. Edited July 9, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) θα επαναλαβω οτι umi x2 turbo= 320$ iocean x7 turbo + 3000μπαταρια= 320$ η ΑΡΧΙΚΗ τιμη του g4 turbo ειναι 330$ δηλαδη ακριβη (οπως και τα αλλα) αλλα απολυτα αναμενομενη για αυτα που προσφερει και για τον ανταγωνισμο που εχει. αλλωστε αυτη ειναι η πρωτη φουρνια προοριζεται μονο για εντος κινας οποτε οτι αρπαξουμε και χαρη θα μας κανουν... η official τιμη του g4 turbo ειναι 1300 Yuan = 210$ τα αλλα τα αρπαζουν τα μαγαζια που θα προσπαθησουν να μας προμηθευσουν εκτος κινας το g4 οταν η πρωτη φουρνια ειναι αποκλειστικα για εντος κινας τοσο απλα. Edited July 9, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αντωνη, δεν με καταλαβες. Η τιμη του ειναι σιγουρα στα πλαισια του ανταγωνισμου, απλα πολυς κοσμος "πακτωσε" στο μυαλο του τα 250$ που αρχικα ειχε βγει η τιμη του advance στο Pandawill, οποτε σιγουρα 80$ επανω δεν ειναι και λιγο.. Αλλο 250 και αλλο 330. Δεν ειπα οτι δεν τα αξιζει. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 εγω θυμαμαι κατι τιμες 160$ που διαβαζαμε πριν 5 μηνες στα πρωτα ποστ και καποιοι διατεινονταν οτι τοτε θα χει μπει σε μαζικη παραγωγη και θα ια τοσο κλπ κλπ... αντε να δουμε ποτε θα βγει το λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) και το umi Και το iocean και το neo ειχαν ανακοινωσει χαμηλοτερες τιμες παρολα αυτα μονο εδω βλεπω "γκρινια", στα αλλα φορουμ βλεπω ατομα ανετα να σκανε 320αρια για κατωτερες συσκευες (κατωτερες σε πολλαπλους τομεις) αυτο δυσκολευομαι να το ερμηνευσω. μαλλον εδω θελουμε την απολυτα καλυτερη συσκευη στην απολυτα καλυτερη τιμη :) 260ευρω νομιζω ομως ακουγονται καλυτερα απο 330$ :) προφανως θα πεσει, ο ανταγωνισμος ειναι αμιλικτος, εδω η xiaomi ριχνει τις τιμες της. περιμενω να πλασαριστει και το μαυρο τελος θα υπενθυμισω οτι οταν ανακοινωθηκε η τιμη των 250$ δεν υπηρχε καν ο 6589t επεξεργαστης που τωρα φοραει και που ολοι καλοδεχτηκαμε ως αναβαθμιση επιθυμητη και η καμερα ηταν f:2.4 αντι για f:2.2. Δικαιολογουν αυτες οι αναβαθμισεις τετοια διαφορα τιμης? οχι. Δικαιολογει ο ανταγωνισμος? απολυτα. Συσκευες υπαρχουν. Σε οποιον δεν αρεσει η συγκεκριμενη μπορει να βρει 6589t τηλεφωνα σε εξεφτελιστικες τιμες. http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1.html?dir=asc&order=price&phone_cpu=278 εγω θυμαμαι κατι τιμες 160$ που διαβαζαμε πριν 5 μηνες στα πρωτα ποστ και καποιοι διατεινονταν οτι τοτε θα χει μπει σε μαζικη παραγωγη και θα ια τοσο κλπ κλπ... το συγκεκριμενο τηλεφωνο παρουσιαστηκε πολυ νωρις, εκανε τεραστιο μπαμ. ακομα και τωρα παραμενει πρωτο σε πολλους τομεις. Καθυστερησε εξεπιτηδες το advanced ωστε να φορεσει 6589t και να ειναι ακομα πιο ανταγωνιστικο. Εγω τουλαχιστον δε θα θελα να χα στα χερια μου advanced πριν απο 1 μηνα με 6589 και μετα να μου πασαραν αααα μολις βγηκε το 6589t και εσυ εχεις το παλιο... Οι κινεζοι καθε εταιριας ταξαν εξεφτελιστικες τιμες. στη πορεια προσφεραν καποιες αναβαθμισεις, και ως "καρτελ" αυξησαν ολοι τις τιμες στο ιδιο επιπεδο. Ο συνδιασμος της απολυτα κορυφαιας αυτονομιας του 3000 jiayu g4 καθιστα ακομα και το 1800αρι αξια αγορα που θα τα βγαλει ανετα περα. και το 1.8 λεπτοτερο παχος το κανει επιθυμητο για πολλους. γιατι οχι; Edited July 11, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) τελος θα υπενθυμισω οτι οταν ανακοινωθηκε η τιμη των 250$ δεν υπηρχε καν ο 6589t επεξεργαστης που τωρα φοραει και που ολοι καλοδεχτηκαμε ως αναβαθμιση επιθυμητη και η καμερα ηταν f:2.4 αντι για f:2.2. Ακριβώς ετσι έγινε !!! Εγω προσωπικά, εχω "συνηθίσει" στην αρχικη τιμη που ειχε ανακοινωθεί για το "τοτε-Advanced" G4 (2/32GB 3000 bat) και εχω παραβλεψει το γεγονός οτι το νεο Advanced εχει 5 "αναβαθμίσεις" έναντι του παλιου : 1- επεξεργαστη 6589 έναντι 6589Τ 2- Ταχυτητα 1,2 έναντι 1.5 3- ο 6589Τ εχει OTG 4- ο 6589Τ εχει miracast (αυτο για την TV) 5- camera 2.4 έναντι 2.2 ε.. !!! ολα αυτα δικαιολογουν νομιζω τα εχτρα 80$ ..... δεν συμφωνείτε ?! Edited July 11, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αμα θελουμε να τα κανουμε να φαινονται πολλα μπορουμε να αναφερουμε οτι ο 6589t εχει και γρηγοροτερη καρτα γραφικων 6589 IMGSGX544 286Mhz 6589t IMGSGX544 357Mhz τεσπα το θεμα δεν ειναι να τα κανουμε να φαινονται πολλα. το θεμα ειναι οτι ολοι μας θελαμε αυτο το upgrade και ολοι θα βριζαμε αν ειχαμε παρει το 6589 advanced και μετα ερχοταν το 6589t... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αμα θελουμε να τα κανουμε να φαινονται πολλα μπορουμε να αναφερουμε οτι ο 6589t εχει και γρηγοροτερη καρτα γραφικων 6589 IMGSGX544 286Mhz 6589t IMGSGX544 357Mhz τεσπα το θεμα δεν ειναι να τα κανουμε να φαινονται πολλα. το θεμα ειναι οτι ολοι μας θελαμε αυτο το upgrade και ολοι θα βριζαμε αν ειχαμε παρει το 6589 advanced και μετα ερχοταν το 6589t...Συμφωνώ απολύτως με τα άμεσα προαναφερθέντα, τόσο που έχω αρχίσει να έχω δίλημμα, το ΖΡ980+ ή το G4 advance, παρόλο που το πρώτο μου αρέσει εμφανισιακά πολύ και το περιμένω καιρό(από φήμες κιόλας)... Όμως τα υπέρ του G4 είναι ανυπέρβλητα. Στα μείον του θα σημειώσω την έλλειψη "εργοστασιακών", προστατευτικής θήκης τύπου φλιπ και μεμβράνης οθόνης, για τα οποία θα πρέπει να "ψάξω" αλλού για συμβατά. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Στα μείον του θα σημειώσω την έλλειψη "εργοστασιακών", προστατευτικής θήκης τύπου φλιπ και μεμβράνης οθόνης, για τα οποία θα πρέπει να "ψάξω" αλλού για συμβατά. μαλλον δεν εχεις ψαξει καλα το θεμα αυτο εδω ειναι το official καταστημα της jiayu (παρολο που καποιος "ειδήμων" λεει αλλιως) http://www.jiayuofficial.com/jiayu-mobile-accessories/for-jiayu-g4.html και απο οτι βλεπω, εχει και φλιπ και μεμβρανη, μονο official ΡΟΜ δεν εχει (ακομα), αφου δεν εχει κυκλοφορήσει, καλα-καλα Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts